CLAVIN – a szabadon beszerezhető Viagra

A mai értékelésemben a Clavin potencianövelőt veszem górcső alá. A Clavin könnyen beszerezhető készítmény, mivel ellentétben más potencianövelőkkel (Vimax, Maxatin, Vigrax,…) megvásárolható több gyógyszertárban is. Hatása a Viagrához hasonlítható, mivel az első kapszula beszedése után már élvezhetjük az előnyeit.

Bevezető

A Clavin Original aminosavakat és gyógynövénykivonatokat tartalmazó vény nélkül kapható készítmény. Hatásos és biztonságos a használata. Mivel eddig csak olyan készítményeket próbáltam ki, amelyek csak hosszútávú szedést követően fejtik ki hatásukat, így kíváncsi voltam egy olyan szerre is, amely azonnali hatást ígér.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10

Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
A kíváncsiság motivált a kipróbálásához, és mivel már szedtem más fajta potencianövelőket, így egy összehasonlítást is próbálok most bemutatni. Leírom a pozitív hatások mellett az esetleg felmerülő mellékhatásokat is. Természetesen a teszt szubjektív tapasztalatokon nyugszik, lehetséges, hogy más-más egyénnél kicsit másfajta hatás vált ki.

Merevedés javulása

1-4 óra

Hosszabb aktus

Igen

Erősebb libidó

Igen

Korai magömlés

Változatlan

Ismételt közösülés

Nem tapasztaltam

Nagyobb hímvessző

Nem tapasztaltam

Kinek ajánlott

18 éven felüli férfiak számára

Nem ajánlott

A szív- és érrendszeri betegségben szenvedő férfiak számára

Orvosi vény

Nem szükséges

Diszkrét csomagolás

Igen

Clavin_original

Clavin Original tabletták, melyek a legtöbb természetes potencianövelővel ellentétben, pár órán belül kifejti hatását

A Clavin hatásai

A Clavin Original, ellentétben a többi potencianövelővel azonnali hatást biztosít. Nem szükséges néhány hetes szedése, hogy megmutatkozzanak az első eredmények. A Clavin az erek tágításával jobb vérellátást biztosít a hímvesszőben. Ezen kívül meghosszabbítja a merevedés idejét, és javítja a kitartást.

Amennyiben hosszabb hatást szeretnénk, úgy érdemes kipróbálni a Clavin Platinumot.

Clavin_platinum

Clavin Platinum a teljesítmény és hatásfok maximalizálását ígéri

A Clavin előnyei

A Clavin működési elve a benne található afrodiziákum hatású gyógynövényeknek köszönhető. Az olyan gyógynövények, mint a királydinnye vagy a sáfrány már több évszázada használatos merevedési problémák leküzdésére. Ezen növényi kivonatok tágítják az ereket, fokozzák a vérellátást, és javítják a vérkeringést. Ez által több vér jut a hímvesszőbe, így keményebb merevedést érünk el.

A Clavin nagy előnye, hogy azonnal hat, fokozza a libidót és a szexuális élvezetet. Biztonságosan szedhető, nem kell tartani különféle mellékhatásoktól. Nem tartalmaz vegyi anyagokat, tartósítószereket, illetve más tiltólistán szereplő összetevőket.

A Clavin összetétele 

A Clavin két speciálisan kifejlesztett hatóanyag keveréket tartalmaz. Az egyik ilyen hatóanyag keverék a Clavertin 21™, amely célja az erek tágítása és a véráramlás fokozása. A másik hatóanyag keverék a Stimulin™. A Stimulin™ szelént, cinket, királydinnye kivonatot (Tribulus Terrestris), L-citrullint és L-arginint tartalmaz.

Királydinnye kivonat (Tribulus Terrestris)

A királydinnye megnöveli a szervezet saját tesztoszteron termelését. Továbbá növeli a férfiak potenciáját és potenciálisan hatásos az impotencia és a sterilitás ellen. A növényt évszázadok óta a szexuális teljesítmény fokozására használják.

L-arginin

Az L-arginin egy aminosav, amely fokozza a vérellátást. Fontos szerepe van a nitrogén-monoxid (NO) szintézisében. Hatással van a férfiak erekciójára, ezért potencianövelőként is használják.

L-citrullin

Az L-citrullin szintén egy aminosav, amely fő előnye az erek jobb tágulásának biztosítása, ez által az erekciót gyorsabban érjük el.

Sáfrány (Crocus)

A sáfrány afrodiziákumként ismert már több ezer éve. Használták az egyiptomiak, kínaiak és a rómaiak is. A monda szerint, amikor Zeusz Hérával tartotta menyegzőjét, sáfrány nőtt az ágyuk körül és még a főisten is megittasult az illattól.

Cink

A cink fontos szerepet játszik a spermiumok képzésében és mozgékonyságuk biztosításában.

Szelén

A szelén szintén fokozza a spermiumok termelését. A szelén továbbá felelős az immunrendszer rendes működéséért is.

A Clavinból létezik egy erősebb verzió is, ez a Clavin Platinum. A Clavin Originál főleg a gyorsabb merevedés érdekében lett összeállítva, ezzel szemben a Platinum hosszabb és keményebb merevedést biztosít.

A Clavin csomagolása

A Clavin esetében meg kell említeni, hogy több féle változatban kapható. Az értékeléshez a Clavin Original-t fogyasztottam, de elérhető az erősebb Clavin Platinum is. Több gyógyszertárban kapható még a Clavin Ultra és a Clavin Strong. Ezt a két verziót helyettesíti a Clavin Platinum.

Clavin_ultra

A Clavin Original 12 kapszulás kiszerelésben kapható, a Clavin Platinum pedig csupán 8 kapszulát tartalmaz.

A Clavin két fajta kiszerelésben kapható. A Clavin Original 12 kapszulás kiszerelésben kapható, a Clavin Platinum pedig csupán 8 kapszulát tartalmaz. Elérhető nagyobb kiszerelésben is, amelyben a Clavin Original 28 kapszulát és a Clavin Platinum 20 kapszulát tartalmaz. A Clavin Original ára 23,60 euró.

A Clavint egyszerű beszerezni, nem csak interneten tudjuk megrendelni, ahogy a legtöbb potencianövelő szert, hanem kapható néhány gyógyszertárban is. Ez nagy segítség, amennyiben aznap estére beszélünk meg egy randit, és már nincs időnk megvárni a postai kiszállítást internetes rendelés esetében.   

Clavin levél

A Clavint étrend-kiegészítőként forgalmazzák, növényi összetételének köszönhetően nem kell különösebb mellékhatásoktól tartanunk

A Clavin mellékhatásai

A Clavin nem minősül gyógyszernek, csupán étrend-kiegészítőként forgalmazzák. Mivel nem tartalmaz vegyi anyagokat, így viszonylag biztonságosan szedhetjük. Nem kell tartani különösebb mellékhatásoktól.

A Clavin nem tartalmaz allergén anyagokat. Az esetleges allergiás reakció az egyes összetevőkre nagyon valószínűtlen. Ajánlatos betartani a gyártó által ajánlott napi bevitel mennyiséget, amely maximum 4 kapszulát jelent. Szív és érrendszeri betegség vagy olyan gyógyszerek szedése esetén, amelyek hatással vannak a vérnyomásra érdemes konzultálni háziorvosunkkal, mivel a Clavin Original több összetevője hatással lehet a vérnyomásra.

Fogyasztás és adagolás

A Clavin Original szedése kicsit eltér a többi merevedést támogató termék szedési javallatától. A Clavin Original esetében egyszerre 4 kapszulát kell bevenni, 1-4 órával a közösülés előtt nagyobb mennyiségű folyadékkal. A kapszulákat nem szabad szétharapni, vagy félbetörni.

A Clavin Original azonnali hatást biztosít, nem szükséges több hetes szedés. Elegendő csupán a közösülés előtt bevenni, és a hatása nem marad el. Amennyiben egész éjszakán át szeretnénk élvezni a szeretkezést, úgy érdemesebb kipróbálni a Clavin Platinumot, amely hatása sokkal tovább tart. A Clavin Platinumot viszont ajánlott 1-12 órával a közösülés előtt bevenni.

Tapasztalataim

A Clavin Originalt internetről rendeltem. A termék gyorsan megérkezett. A diszkrét csomagoláson nem volt feltüntetve a termék neve, vagy egyéb információ, amely a tartalmára utalna. Aznap este ki is próbáltam. 4  órával a kívánt teljesítmény előtt szükséges bevenni, és kicsit szokatlan mennyiségben, mivel egyszerre 4 kapszulát. Régebben kipróbáltam más potencianövelő szereket is, amelyek esetében viszont hosszabb időre volt szükség, hogy kifejtsék a hatásukat. Nem egy termék esetében 1-2 hetet is kellett várni, amíg látható eredmény mutatkozott. A Clavin Original esetében nincs szükség több napos szedésre, már az első napon sokkal jobban teljesítettem.

A gyors hatás valószínűleg a nagyobb adagnak köszönhető. Az egyetlen gond a termékkel a viszonylag magas ár, mivel a legkisebb kiszerelésben a Clavin Original csupán 12 kapszulát tartalmaz, tehát 3 adagot. Jobban megéri a nagyobb kiszerelés, amely 28 kapszulát tartalmaz.

A Clavin Originalt, olyan merevedési problémákkal küzdő férfiaknak ajánlom, akik azonnali hatást szeretnének, viszont nem szeretnének kísérletezni interneten beszerezhető kétes minőségű orvosságokkal, vagy nem szeretnének valamilyen oknál fogva orvoshoz fordulni, aki szintén szintetikus gyógyszereket írna elő a problémára.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
2.8/5 - (5 votes)
ÉRTÉKELÉSÜNK
 • Ár
 • Hatás
 • Hatás tartossága
 • Hatóidő
4

Összefoglaló

Mivel egyszerre négy kapszulát kell elfogyasztani dága, bár bizonyos helyzetekben megfizethetetlen lehet a hátása, amely ha a platinum változatot fogyasztjuk a szokásosnál talán tovább is “marad”