Nedves orgazmus – 17 lépés a squirtingért

A női test rejtély. Példának okáért a női G-pont folyamatosan a kutatások tárgyát képezi. Hasonló szituációban van a női ejakuláció is. Szerencsére pár jelenlegi tanulmány segített felfedni ennek a jelenségnek a titkát. Minden bizonnyal tudnia kéne pár újdonságról a nők nedves orgazmusát illetően, mivel többfajta létezik.

A cenzúra miatt a sqirtingelő hüvelyt tilos megjelentetnünk

Squirting – NŐI EJAKULÁCIÓ

A női ejakuláció egy kis mennyiségű folyadék amit a női prosztatából választódik ki. Ellenben a squirting egy nagyobb mennyiségű, a vizelethez hasonlító folyadék, amely összetételében eltérő. Mindkét jelenség egyidejűleg is bekövetkezhet. Ez azt jelenti, hogy a squirting része lehet a női ejakuláció is.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

MI A NŐI EJAKULÁCIÓ?

Amit sok nő ejakulációnak hisz, az a valóságban csak “koitális inkontinencia”. Ez azt jelenti, hogy némelyek a közösülés alatt csak vizelnek. Nincs szó squirtingről, hanem csak a záróizmok ellazulásáról, mivel ez a nő számára kellemes.

A tudósok egy francia tanulmány során kihasználták az ultrahang technológiáját és a nők az orgazmus során kiválasztott váladékát vegyi elemzésnek vetették alá.

A vegyi elemzés felfedte, hogy a nők többségénél vizeletről volt szó.  Az ejakuláció utáni közvetlen ultrahang a húgyhólyag jelentősen kisebb tartalmát mutatta.

A szakértők szerint némely nő a szex során elveszti az izmai feletti ellenőrzést és valószínűleg ez az oka a húgyhólyagból való vizelet elillanásának.

Azonban olyan esetek is feljegyzésre kerültek, amikor a folyadék nemcsak vizelet volt. Ebben az esetben a szó valódi értelmében squirtről volt szó. A folyadék nagyobb részben ejakulátum volt.

Egyes nők a szexuális aktus során egyszerűen nagy mennyiségű folyadékot képesek kiválasztani. Ez a szex során a hüvelyi izmok nagyon erős összehúzódásával nagyobb mennyiségű folyadék kiválasztásához vezethet.

„Ezeknek a jelenségeknek az egyike sem valódi női ejakuláció “ állítja az orvos.

Kutatása rámutatott a nők kis csoportjára – kevesebb, mint 10%-ra, aki egyéb fajtájú folyadékot is kiválasztott. Az orvos állítása szerint az ejakulátum nagyon hasonlít a prosztata váladékához. A vegyi elemzés és összetétel szerint szinte azonos mintákról van szó. Alapvetően azonos anyag, amilyet a férfi az orgazmuskor a spermával együtt választ ki.

A legkeményebb péniszhez próbálja ki a Proerecta erekció kiegészítőt.

Honnét ered a női ejakuláció?

A női húgycső közelében kis mirigyek vannak. Ezek az ejakulátum forrásai.

Régebben ezeket a mirigyeket a szakemberek skene-i mirigynek nevezték, de elhelyezkedésük és funkciójukat tekintve a későbbiek során átnevezték női prosztatának.

A MAGYAR NŐK NEDVES ORGAZMUSOKAT ÉLNEK ÁT

Egy újabb, közvetlenül Magyarországról származó tanulmány szintén támogatja Wimpissenger doktor elméletét. A valódi női ejakulátum nem nagyobb mennyiségű folyadék, amint az a pornográfiából ismert.

A magyar tanulmány kb. 45ml mennyiséget nevez meg. Nincs szó tehát semmilyen „özönvízről“.

A váladék nem sok, sűrű és fehér. Ilyen a valódi ejakulátum, amelyet a női prosztata választ ki.

OLVASSA EL: Minden a férfi ejakulátumról

A Squirting nem női ejakuláció!

A squirting teljes más. A húgyhólyagból származó híg váladék kiengedéséről van szó. A női szexualitás e területe még mindig vita tárgyát képezi.

Egy bécsi tudós szerint a pornóban levő nagy mennyiség csalás. A szakember nem hiszi el a pornóipar egyetlen szavát sem. Szerinte valószínűleg olyan folyadékról van szó, amelyet a felvétel előtt bepumpáltak a színésznőbe, hogy szimulálja izmai feletti ellenőrzés elvesztését és a squiritinget.

A squirtingnek nem muszáj csalásnak lennie. Bekövetkezik a valódi életben is. A folyadék azonban csak tiszta vizelet, amikor „koitális inkontinenciáról” van szó. Egy másik esetben a folyadék tiszta váladék, amely különbözik a vizelettől és a prosztata váladékának elegye, mint pl. a glukóz és kreatinin.

MINDEN NŐ EJAKULÁLHAT?

A tudomány szerint a helyzet nem teljesen világos. Nagy szerepet játszik a nő ellazulási képessége és hogy mennyire tud szabad áramlást biztosítani. És még ennek sem kell elegendőnek lennie a valódi ejakuláció eléréséhez.

Ebben élen járnak bizonyos afrikai törzsek, ahol valóban minden nő képes ejakulálni.

Állítólag azonos képeségekkel rendelkezik némely tantra guru, akik különleges technikák segítségével képesek a nőt mindig ejakulációhoz juttatni.

Némely vélemény szerint az ejakuláció nagyban függ bizonyos pozícióktól. A G-pont szimulációja szintén növelheti az orgazmus alatt a váladék kiválasztását.

Jelenleg nem ismert az összefüggés, hogy mennyi gyönyört kell átélnie a nőnek és képes lesz-e ejakulálni. Szüksége van e egyáltalán nagy gyönyörre az ejakulációhoz vagy sem? Itt a tudomány csak sötétben tapogatódzik.

Véleményem szerint az ejakulációs képesség függ az anatómiai elrendezéstől, véli egy bécsi orvos.

Ahogy némely nő szeret bizonyos pozíciókat és azokban jobban élvezi az együttlétet, ugyanez érvényes az ejakulációra is. Minden nő más. Valaki jobban fel van szerelve, valaki nem.

Mindenesetre a női ejakuláció körül sok megválaszolatlan és megoldásra váró kérdés van.

NEDVES ORGAZMUS A GYAKORLATBAN

A női ejakuláció forrása a húgycsőben található. Innét ered az összes „csap”.  Mindegyik valódi és hamisítatlan.

A squirting a nő számára nagyszerű kéj lehet. De a gyakorlatból eredő vélemény valamennyire különbözik a száraz tudományos tanulmányoktól.

Az orgazmus során ez az élmény a nő számára csodálatos lehet és természetesen orgazmus nélkül is bekövetkezhet. A szexuális izgatás során a többszörös orgazmusokhoz hasonlóan többszörös női kilövellések is léteznek. És hasonlóan bekövetkezhet csak egy is.

A női ejakulátum eredete a Sken- mirigyekből származik, a női G-pont mentén (női prosztata). A csatornákon keresztül a húgycsőbe ejakulálódik ki. A szexuális stimuláció során a női prosztata megtelik váladékkal és bekövetkezhet ennek kiengedése.

A tudósoktól eltérően a magazin szerkesztői meg vannak győződve, hogy a nedves orgazmust minden nő átélheti. Csak nyitott elmére, vállalkozó kedvű és higadt társra van hozzá szükség.

VIDEO: Hasznos információk a G-pontról és a női ejakulációról egy magyar masszőrtől

NEDVES ORGAZMUS ELÉRÉSE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Egészen világos elképzelése van a nedves orgazmusról és annak formáiról? Itt az ideje, hogy kipróbálja a gyakorlatban és ceruzával feljegyzéseket készítsen. Bemutatjuk, hogyan  lehet elsajátítani a varázslatos művészetet, amelyet: “Hagyja a nőt szökőkútként kilövellni”-nek neveznek.

#1. BESZÉLJENEK RÓLA

Az elején mindent beszéljen meg partnerével. A kommunikáció még azelőtt fontos, hogy elindulna felfedezni a nő testét. Ez a gondolat kezdetben kellemetlen lehet. A női partnert szociális dilemma kínozhatja, mivel „tilos és tisztátalan dologról” van szó. A legjobb először közösen elolvasni ezt az útmutatót.

#2. KÉSZÜLJÖN FEL

Az ágyra helyezzen egy lepedőt és nagy törölközőket. Ezzel megakadályozhatja az ágy átnedvesedését és a higiéniával kapcsolatos problémákat.

#3. FÜRDŐSZOBA MISSZIÓ

A partnernek a szeánsz előtt ki kellene ürítenie a hólyagját. Így biztos lehet abban, hogy az ejakulátum valódi lesz. A hölgypartner is nyugodtabb és ellazultabb lesz.

#4. LAZÍTSA EL

Lehet, megköszöni majd a fürdőt, amely segített ellazulni és relaxálni, majd nyújtson egy kis erotikus masszázst a jobb hangulat érdekében.

#5. CSAK KÖNNYEDÉN- A SQUIRTINGNÉL NEM KELL FISTING

Ne feledkezzen meg, hogy ez egy felderítés és nem verseny! Hagyjon időt mindenkinek és csak lassan haladjon előre.

ÍNYENCEKNEK: 

#6. KÉNYELMES POZÍCIÓ

Fektesse partnert a hátára úgy, hogy nagyon kényelmesen érezze magát. Lehet, egy párnára is szüksége lesz annak háta mögé.

#7. MEGFELELŐ ELŐJÁTÉK = NAGYOBB ESÉLY A SQUIRTINGRE

Sokat stimuláljon, játszanak. Ahhoz, hogy sikeres legyen, sokat kényeztesse a partnerét, valamint sok előjátékra is szüksége lesz. Izgassa fel olyan mértékben, hogy amikor elérkezik az ejakuláció pontja már nem lesz képes ellenállni.

#8. ÁTMENET A SZEMÉREMTESTHEZ

Kezdje el izgatni a szeméremtestét – klitoriszt, a nagyajkakat és az U – pontot (a húgycső bemenete körül, ami egy fordított U-nak néz ki). Az U – pont nagyon jól izgatható nedves nyelvvel.  Hasonlóan, mint a fagyi nyalásakor. Szenteljen figyelmet az egész területnek és a klitorisznak. Folytassa egészen addig a pontig, amíg a nő teljesen felhevül.

#9. G – PONT

A hüvelybe nyomjon be 1 – 2 tiszta ujjat (esetleg használjon sebészkesztyűt). Használhat speciális G – pont dildót is . Kezdje el stimulálni a G-pontot. Ez egy pórusos és ráncolt szövet kb. 5cm mélyen a hüvely elülső falán.

Kezdje finom „gyere ide” mozdulatokkal egészen addig, amíg a G-pont vérrel kezd el telítődni. Folytassa a terület stimulációját és a klitorisz orális kielégítését. Folytassa addig, amíg a partnernek nem lesz az az érzése, hogy vizelnie kell. Ez általában akkor történik, amikor a női prosztata folyadékkal telik meg.

#10. AZ ORGASZTIKUS LÉGZÉS NEDVES ORGAZMUSHOZ VEZET

Bizonyosodjon meg, hogy megfelelően lélegzik. Az orgasztikus légzést a tantra guruk használják a férfi és női orgazmus bővítésekor. A belélegzés segít jobban ellazulni és a dolgoknak szabad folyást engedni. Ugyanúgy növelik az erotikus érzékelést és segítenek a szexuális energia testen keresztüli átáramlásában.

#11. CSÍPŐ MOZGATÁSA A NŐI EJAKULÁCIÓ FELÉ

Minden belélegzéskor  ritmusra mozgathatja a csípőt. Ez felkészíti a női váladék felszabadulására és az orgasztikus energia kiépítésére.

#12. HASZNÁLJA A PC IZMÁT

Ritmikusan meg kellene próbálnia összeszorítania és ellazítania PC izmát. Minél erősebb lesz a PC izom, annál jobb lesz az ejakulációs képesség. A napi szintű Kegel- gyakorlatokkal segít megfelelő izomzatot kiépíteni, amely formálja a medencealjat és támogatja az összes szexuális szervet.

#13. ERŐS NYOMÁS

A G – pont szereti a mély és erős nyomást. Próbálja ki az erős nyomást, ahogyan a partnere szeretné.

#14. NE FOGJA VISSZA MAGÁT. A NEDVES PARTNERREL CSAKIS EGY BÁTOR BIRKÓZIK MEG

Amint közeledik az ejakuláció és az orgazmus, a partner kezdhet visszahúzódni és megpróbálhatja ellhalasztani az ejakulációt. Ez csak fékezni fogja, így buzdítsa arra,hogy adja át magát az élvezetnek és orgazmusnak!

#15. A FINÁLÉBAN RÁNYOMNI. A SQUIRTING MÁR A SARKON VAN.

Ha már kész az ejakulációra és orgazmusra, akkor vissza kellene tartania PC izmát. Ez segít a húgycsőből kiválasztani a női ejakulátumot.

# 16. EL A KEZEKKEL ÉS UJAKKAL!

Az összehúzódások során az ujjak kilökődhetnek a hüvelyből. Ez akkor történik, amikor a partnere a gyönyör hullámaiban fog tekeregni. Ekkor kitolódnak az ujjak, így nem lesznek blokkolva a csatornák és a partner képes lesz ejakulálni. Egy teáskanál vagy nagyobb mennyiségű váladékot lövellhet ki.

#17. NE HAGYJA ABBA, HAGYJA MINDEZT ÚJBÓL ÁTÉLNI

Most főleg ne hagyja abba, mivel a nő többszöri és folytatódó orgazmust és squirtet élhet át rövid időn belül. Folytassa a G-pont stimulációját, ha ezt a partner megengedi. Így többszörös orgazmust és kilövellést érhet el nála, amíg csak nem lesz kielégítve.

Gratulálunk! Megbirkózott a női ejakuláció művészetével. Most már csak gyakorolni kell. Amint szakértővé válik, a partnere annyira sóvárogni fog az érintése után, hogy  más partnerre már nem is fog vágyni!

VIDEÓ: Hogyan érhető el a partnernél a nedves orgazmus?

F.A.Q. – GYAKORI KÉRDÉSEK A NEDVES ORGAZMUSSAL KAPCSOLATBAN

HONNÉT ERED A NŐI EJAKULÁTUM?

Az ejakulátum a női prosztatából ered, hasonlóan, mint a férfiaknál. A női prosztata átkulcsolja a húgycsövet, amely közös falat oszt meg a hüvellyel. Ezáltal a prosztatát a hüvely felső falán keresztül lehet kitapintani. A hüvely bemeneténél kezdődik és kb. 5cm-re befelé folytatódik.

ÍGY MEGTALÁLHATOM A G – PONTOT?

Gondoljon rá inkább szervként, nem pontként. Az interneten található cikkek pontként utalnak rá. Tény azonban, hogy amint egy rovátkált szövetet érez, a megfelelő helyen van.

A G-pontra ne fejtsen ki gyors, hirtelen mozdulatokat – útmutató?

Masszázzsal lassítson és ha már úgy gondolja, hogy lassan masszíroz, még jobban lassítson. Lazán helyezze ujját a területre és fedezze fel a hajlatokat, amelyeket nem kell azonnal megtalálnia. Hagyjon mindenre időt és többszöri próbálkozást. A pornóban brutális és feleslegesen kemény a masszázs. Olyan, mintha vízzel teli léggömböt eltalálna egy baseball ütővel. A folyadék kifolyik, de a nő számára minden nagyobb élvezet nélkül.

A NŐI EJAKULÁCIÓ UGYANAZ, MINT AZ ORGAZMUS?

Kellemes, de inkább a váladék kiengedése jellemzi. Nem orgazmus. Az ejakuláció és az orgazmus két eltérő dolog. A nőnek lehet orgazmusa ejakuláció nélkül és ejakulációja orgazmus nélkül.

AZT HALLOTTAM, HOGY A NŐI EJAKULÁTUM TULAJDONKÉPPEN VIZELET. ÍGY VAN?

Nincs közötte semmilyen összefüggés. Ahogy a férfiak a húgycsövön keresztül vizelnek, ugyanúgy van a nőknél is. Az egyik a vizelet, a másik az ejakulátum. A férfi ejakulátumot vizeletnek neveznék? Nem hinném.

Zavaró, de a vizeletről csak „koitális inkontinencia” esetében beszélünk, máskor nem. Az, hogy a folyadék gyakran vízszerű és vizelési érzés kíséri, még inkább növeli a zavart körülötte. Miközben legnagyobb részben a prosztatikus közeg alkotja, a maradék glükóz és kis mennyiségű vizelet.

A NŐI EJAKULÁCIÓ LEGNAGYOBB AKADÁLYA?

Ellazulni ez a legfontosabb. A nő azt gondolja, hogy vizeletről van szó. Ez azonban nem vizelet, amit visszatart. Ez az ejakuláció. Amint a nő felfedezi testének varázsát, minden összeáll. Egyszerre felszabadult és minden természetesé válik.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

BEFEJEZÉSÜL A NEDVES ORGAZMUSRÓL

Ebben a cikkben több dolgot is megtudhatott a nő nedves orgazmusáról. A titokzatos folyadékról, amelyre több embernek eltérő nézete van. A jelenségről, amelyet az Egyesült Királyságban be akartak tiltani, hogy a pornófilmekben a menstruációs vérrel együtt ne legyenek hasonló jelenetek.

A jelentek állítólag túlságosan sértők voltak. A brit parlament ezzel a tiltással nem értett egyet. Mindenesetre elgondolkoztat és további információk megtudására ösztönöz. Meglátjuk, mit hoz majd a jövő. A tudósok és több lelkes ember új lehetőségeket fedez fel. Nem fog soká tartani és többet fogunk tudni.

5/5 - (3 votes)