Közös orgazmus öröm vagy társadalmi elvárás?

A közös vagy szimultán orgazmus az esetek többségében egy feleslegesen stresszelő mítosz. Nem azért, mert teljesen lehetetlen lenne, inkább csak arról van szó, hogy feleslegesen nagy frusztrációt okoz, ha túlsgsan törekszunk rá. Az orgazmus elérése ugyanabban  pillanatban romantikus élménynek tűnhet, azonban sok pár számára felesleges feszültség és stressz forrása.

Az egyazon pillanatban megélt orgazmust valójában csak a párok nagyon kis százaléka tapasztalja meg. Nem elég gyakorlatias és kevésbé kielégítő, mint a csúcspont  ismételt átélése. Az egyidejűleg átélt orgazmus és csúcs közös elérése a legnagyobb eséllyel a lótuszvirág pozícióban érhető el, ám a legtöbb ember számára még így is elérhetetlennek számít. A férfiak rendszerint azon igyekeznek, hogy késleltessék az ejakulációt, és előbb a partneruket elégítsék ki.

Tipp: Hogyan késleltessük az ejakulációt és hosszabítsuk meg a közösülést?

A szimultán orgazmus mint felesleges mítosz

A közös orgazmus nem természetes, és határozottan nem szükségszerű. A statisztikák, valamint az ember biológiája is ellentmond neki. A férfiak nagyon gyakran természetellenesen és szó szerint erőltetetten próbálják kielégíteni a nőt, aki inkább orgazmust színlel.

A partnerrel való szex közben a csúcsra a férfiak 75%-a, a nőknek viszont csak 30%-a jut el. A férfiak orgazmusa 5-10 másodpercig tart, ez is inkább a szerencsésebbek esetében, míg a nők orgazmusa 15 másodpercig is eltarthat, vagy akár kivételes helyzetekben még tovább.

A férfiaknak és a nőknek is azt ajánljuk, hogy természetesen élvezzék a szexet, az orgazmus elérésére való törekvésen ne változtassanak. A legideálisabb az, ha előszor a nő jut a csúcsra és csak utána a férfi.

Szeretkező pár

A közös szex a lényeg, hogy mikor kerül sor az orgazmusra, közel sem nem annyira fontos

Az orgazmus és egy kis önzés

Az orgazmus megélése önmagában véve is egy nagyon önző, személyre szabott  élmény, ilyenkor az ember teljes mértékben a saját örömére összpontosít és ez egyáltalán nem rossz dolog. Azonban, ha abban a pillanatban figyelmét a partnere nemi szervére kell irányítania, hogy ő is ugyanabban a pilanatban jusson el a csúcsra, attól még az orgazmus megélése az adott pillanatban nem lesz jobb. Épp ellenkezőleg, annyival gyengébb lesz! A férfiaknak ez nem jelent akkora problémát, hiszen ők könnyebben érik el az orgazmust. Ugyanakkor a nőknek sokkal nagyobb erőfeszítésébe kerül, az ő orgazmusuk nagyon könnyen félbeszakadhat. 

A férfiak esetében, amint az orgazmus elkezdődik, azt már semmi nem ronthatja el. A közösen megélt orgazmus nagyon erős momentum lehet, amely megerősiti a partnerek közötti kötődést, de ez csupán egy kellemes bónusz, nem pedig a cél, amelyért erőnk felett küzdünk.

TANULJA MEG: Hogyan uralja tökéletesen a nőt a G-pontján keresztül?

A partnerek közös orgazmusa

Felejtsék el az erotikus vágyaikat és álmaikat a közös orgazmusról  és élvezzék az orgazmust! A szinkronban megélt orgazmus utáni kétségbeesett igyekezet nem vezet sehova. Felejtse el a romantikus filmeket és pornófilmeket, ahol mindenki egyidejűleg éli át a gyönyört!

A partnerkapcsolatokban a közös orgazmus inkább kivétel, az alkalmi kapcsolatokban a véletlen műve. Ha az előjáték és a szeretkezés kellően hosszú ideig tart, természetesen nem annyira, hogy unalmassá váljon, hanem annyira, hogy mindkét partnert izgalomba hozza, akkor az orgazmus a pár egyik tagjának esetében akár az aktus végét is jelentheti.

Ugyanakkor jelzés arra nézve, hogy az orgazmus valamennyi kellemes érzésének elmúltával és a csúcs pillanatának intim megélése után ugyanezt a partnerünknek is biztosítsuk. Jó, ha előre megegyezünk abban, ki jusson a csúcsra először, és jó, ha ez a nő lehet, mert az ő esetében ez jóval összetettebb.

TIPP: Partnernője nem éri el az orgazmust? Ön mindig elsőnek élvez el, és utána már nem bírja? Vásároljon partnerének dildót és stimulálja őt az erekciója megszűntével!

A kölcsönös orgazmus a gyakorlatban

Sok hosszútávú vagy egyéb “bonyulult” kapcsolatban élő ember már legalább egyszer átélte a közös orgazmust, vagy át fogja élni. Egészen valószinű, hogy egyszer sikerül, és az sem biztos, hogy ez éppen a közösülés alkalmával fog bekövetkezni. Sokkal valószínűbb, hogy ez a nőnek nyújtott orális szex során következik be, férfiak esetében pedig akkor, amikor péniszük a partnernőjük szájában végzi. Azokban a pillanatokban, amikor közeledik a férfi ejakulációja, jeleznie kell a nőnek, hogy hagyjon fel a stimulációval.

A nőknél ez pont ellenkezőleg, ahogyan a nő a bekövetkezendő orgazmusát egyre fokozottaban éli meg, annál intenzívebben végzi a maszturbálást.  A férfi számára a nő növekvő orgazmusa is fokozza az élvezetet, kiváltképp, ha a nő hüvelyének összehúzódásait szájával és nyelvével érzékeli a klitorisz környékén és közben maga is maszturbál. Ez esetben elég nagy a valószinűsége annak, hogy mindketten egyszerre vagy gyorsan egymás után elélveznek.

A női orgazmus sokkal tovább tart, mint a férfié, és elég nagy esély van arra, hogy az orgazmusaik megélése közt átfedések legyenek.

TIPP: Tanulja meg úgy izgatni a nő csiklóját, hogy azt orgazmus nélkül már el se tudja képzelni!

Az orgazmus kizárólagosan személyes élmény

Az orgazmusunkat soha nem éli át a másik személy, azonban a partner számára erotikus élmények erőteljes forrása lehet. A partnernő orgazmusát csak érzelmi szinten lehet megélni, amikor erős boldogságérzetet jelenthet az, hogy mindeközben jelen voltunk. Soha nem élhetjük át éppen azt, amit a partnernőnk. Az orgazmus megélésenek pillanatában annyira a befolyása alatt vagyunk, hogy csak saját magunkra  és a saját érzéseinkre figyelünk. Időnként ez az erős élmény a megváltozott tudatállapothoz hasonlítható. Az orgazmusa bekövetkezte előtt minden ember arra összpontosít, hogy a csúcsra jusson. S ha sikerül a vágyott közösen megélt orgazmust elérni, akkor is olyan pillanatról van szó, amit magunk élünk át és gyakran nem is veszunk tudomást a másikról. Ezért az egymást követően bekövetkező orgazmus előnyösebbnek mutatkozik, ugyanakkor erősebb élmény, mert a saját orgazmusunkon kívül a másik megelégedését is érzékeljük. Nézni is lehet és ezáltal emocionálisan átélni azt.

VIDEO: A Hüvelyi orgazmus titkát osztja meg a Gazdóf Réka szexuálpszichológus 

Hogyan érjük el a közös orgazmust?

Mindent meg lehet tanulni, így azt is, hogyan érjünk el közös orgazmust a lehető legrövidebb  időn belül. Ez a partnerek részéről kölcsönös összjátékot és főleg szándékot igényel, fel kell készíteni a partnernőt, hogy az előjáték során olyan szinten jusson izgalomba, hogy az azt követő  közösülés azonnal meghozza az orgazmust is.

Ellenben a férfi gyakran ellenőrizheti izgalmi állapotát, ez lehetővé teszi, hogy uralkodjon magán és így elkerülje az idő előtti magömlést. Amikor a nő izgalmi állapotba kerül, és hatalmába kerítik az orgazmus izgalmának hullámai, megkezdődnek  hüvelyének összehúzódásai, amelyek áltak az intenzívebben körülfogja a férfi péniszét, s a súrlódás növelésével az izgalmi állapot is fokozódik.

Innentől kezdve már a férfi sem tartóztatja tovább magát, és eléri az orgazmust.

VIDEO: Nézzétek meg, milyen egészségügyi hatásokkal bír a jó orgazmus a nő számára!

AZ ORÁLIS SZEX  ÉS A KÖZÖSÜLÉS KOMBINÁCIÓJA

A közös orgazmus elérésének biztos módja, amikor az orális szexet kombináljuk a közösüléssel, amikor is váltakozva orálisan és a péniszünk által is kényeztetjük a nőt, növelve ezáltal izgalmi állapotát. Az orális fázisban figyelmünket a nőre összpontosítjuk. Ezáltal természetes módon csökken a péniszre kifejtett izgató hatás és ezzel ellentétesen, a nő izgalma a klitorisza izgatása következtében növekszik.

Bizonyos idő elteltével és gyakorlattal a hátuk mögött, a partnerek az orgazmust egyidejűleg, közösen, vagy hamar egymás után könnyen elérhetik. A közös elélvezés az orális szex során gyakran könnyeben elérhető. Van néhány módszer, amely által késleltethető az ejakuláció: elegendő akár egy pillanatra is félbehagyni az izgatást és csak a parnernőre figyelni.

OLVASSA EL EZT IS! Minden hasznos információ a megszakított közösülés módszeréről

A KLITORISZ IZGATÁSÁNAK KOMBINÁCIÓJA KÖZÖSÜLÉSSEL

A következő módszer a csikló izgatásának és a közösülésnek a kombinációja, amikor a férfi felváltva hol a nő klitoriszát izgatja, hol pedig közösül vele, így növelve izgatottságát. A klitorisz izgatása a nőknél magas fokú izgalmat képes generálni, de akár orgasztikus reflexet is produkálhat, amikor a férfi képes folytatni a szeretkezést.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A klitorisz izgatásához a kézzel vagy vibrátorral végzett maszturbáció tökéletes módszer, ez utóbbi könnyebb, így magas izgalmi állapot, vagy akár a nő első orgazmusa is elérhető.

A pénisz újabb behatolása és a szeretkezés a nőt ujabb csúcspontra juttathatja, és megnő az esély a közös orgazmus elérésére. Ha a nő már a sokadik orgazmusát éli át, és az izgalma folymatosan növekszik, ez a férfit annyira felizgathatja, hogy elérhetik a közös kielégülést.

A közös orgazmushoz választott póz

Azoknál a nőknél, akik képesek vaginális orgazmusra, kombinálható a vaginális és klitoriszos orgazmus.  Az ideális póz az, amelynél a hüvely elülső falának stimulációja megoldható, és megnő a vaginális orgazmus lehetőségének esélye, amely a G-pont stimulációjával köthető össze.

Ez erotikus segédeszközök – mint például a dildo és a maszturbátorok – által való maszturbációval segíthető elő a hüvely és a G-pont izgatásával. Főleg azok a pozíciók előnyösek, amikor a nő felül van, vagy pedig a hátulról történő behatolás. A vaginális orgazmust a nőknek csak mintegy 10%-a éri el közösülés által, ezért érdemes kikísérletezni a megfelelő pozíciót.

Hasonlóan működik ez azon nők esetében is, akik a klitoriszuk izgatásával érik el az orgazmust. Ilenykor előnyös azt a pózt választani, amit a nő szeretne, és amelynél a legkönnyebben izgalomba tud jönni. A férfi igyekezzen a nőt juttatni elsőként a csúcsra, majd tovább már nem kontrollálja magát és ő is elélvez.

EZT IS OLVASSA EL: Hogyan érjük el, hogy a nőnek nedves orgazmusa legyen? Az ön partnernője is képes erre? 

Szerelmes pár

A közös orgazmus erősíti a párok egymásba vetett bizalmát és hozzájárul ahhoz, hogy kapcsolatuk hosszútávú legyen

Miért vágyik a nő közös orgazmusra?

Sokszor a nők nem is vágynak közös orgazmusra. Inkább a fiatalok és tapasztalatlanabbak. Sokkal fontosabb az eredmény. Ha sikerül mindkét partnernek kielégülnie, nem számít, sorrendben ki élvez el először, illetve, ha akár ez együtt történik is meg.

Amennyiben azt gondolja, hogy ez után az élmény után jobb és intimebb lesz a szex, akkor ki kell ábrándítanunk, mert NEM! Kiváltképp a hosszútávú kapcsolatban nem számít a sorrend és az egyazon pillanatban megélt orgazmus élménye. Amennyiben közösen megélt orgazmusaik lesznek, nem valószínű, hogy szerelmi életük, vagy akár a partnerkapcsolatuk ettől valamivel is jobbá válik vagy más síkra terelődik.

A nőnek el kell érnie az orgazmust, máskülönben elégedetlen lesz és szexuálisan frusztrálttá válik. Az, hogy hogyan és miként éri el, azonban nem annyira lényeges. A férfi részéről szilárd erekcióra van szükség. Ha nem képes olyan sokáig közösülni,ameddig arra a nőnek szüksége lenne, erekciójának akkor is legalább kellően szilárdnak kell  lennie és ideális, ha képes ejakulációjának a kontrollálására.

Ezzel kapcsolatban átböngészheti értékeléseinket, szükség esetén bővítheti ismereteit az erekciós problémákról,  vagy a korai magömlésről.  

 

Szerkesztőink tapasztalatai alapján elsősorban az  alábbi termékeket ajánljuk:

VÉGEZETÜL EGY JÓ TANÁCS

Ne igyekezzen mindig minden áron mindent a közös orgazmus céljának alárendelni. A szerelem, a szex és a szeretkezés nem ugyanazon érzések egyidejűleg való átélését jelentik. Amennyiben túlságosan koncentrál a közös orgazmusra, más nagyon szép, a spontán szeretkezésből adódó momentumok felett siklik el, amelyeket épp a közös orgazmusra való összpontosítással nyomunk el az izgalomra való szorongó koncentráció miatt, vagy attól való nagy félelmünkben, hogy nem sikerül. A hosszantartó párkapcsolatban a közösen megélt orgazmus csak  idő kérdése. A kölcsönös megismerés és összhang eredménye, és előbb utóbb a partnerek természetes módon megtapasztalják a közös orgazmust. Többbnyire azonban nem látnak túlságosan nagy különbséget a közösen megélt, vagy a szokásos orgazmus között. Így a közösen megélt orgazmusra nem is annyira törekszenek, és azt a szexuális életük érdekes és kellemes hozadékának veszik. A gyakorlatban általában elsőként a nők, utánuk a férfiak élveznek el.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
Rate this post