Hogy izgassuk fel a pasit, ha visszautasító?

A férfiakban alapvetően megtalálhtó egy fokozott szexuális kapzsiság, féktelen energia és állati vonzerő. Mindenki tudja, hogy mit és mikor akar a férfi. Most azonnal, rögtön! Még az orvosok is úgy tekintenek a férfiakra, mint szexuális gépezetekre, amelyek szinte mindig kizárólag a szexre gondolnak.

Az általános nézet ellenére, ez közel sem szabály! A férfiak körülbelül 25 %-a olyan alacsony szexuális libidóval rendelkezik, hogy inkább szinte bármi mást csinálnának, mint hogy szexelnének.

Lehetséges ez egyáltalán, hogy ilyen magas számról van szó? Sok nő hallhatja esténként az a mondatot, hogy “ma este nem”? A statisztikák szerint a nők kerek 30%-a magasabb szexuális vággyal rendelkeznek, mint az ellentétes nem.

Elutasító férfi az ágyban

A férfiak gyakran nem ismerik el, hogy a kielégítetlen partnerük máshol keres segítséget

Miért nem akar a férfi szeretkezni?

Mi áll az alacsony szexuális vágy hátterében? Biztosan szerepet játszik benne az életkor, bár több idősebb férfi hatalmas szexuális vággyal rendelkezik, ezért sokak szerint az életkor nem olyan jelentős tényező. Az emberi tulajdonságok nagyrészéhez hasonlóan a szexuális vágy is egyénfüggő.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A férfi populáció többsége rendben van, egy része pedig szó szerint szexfüggő. Az érem másik oldalán a szex iránt alacsony érdeklődést mutató férfiak vannak, ők az ún. hypoaktív szexuális zavarban szenvednek.

A szex iránti érdektelenség pszichológiai okai – libidó elvesztése

Stressz és szorongás legtöbbünk számára ismerős, keletkezhet a mindennapos túlpörgetett életmódtól, kapcsolatoktól, családi problémáktól, depressziótól és a mentális zavaroktól. Az agyat egyéb gondolatok is leterhelik mint a szex, a szervezet reflexíven a vért az életfontosságú, életbenmaradást biztosító szerveink felé irányítja. A pénisz a mai modern világban „másodvágányra“ kerül.

Ha állandó stresszben él és gondja van a problémáitól való elszakadással, a tartós merevedés elérése sokkal komolyabb feladat. Ezek azok a faktorok, amelyek többek között hatással lehetnek az egyén szexuális vágy szintjére.

Orvosi okok

Az alacsony libidó egészségügyi problémáktól is kialakulhat. Ezek közé sorolhatók például:

 • diabétesz
 • kóros elhízás
 • hormonális zavar
 • magas vérnyomás
 • magas koleszterin
 • HIV
 • drogfüggőség
 • hajhullás kezelésekor és egyéb gyógyszer alkalmazásakor

Hormonális okok

A hormonok is – főleg a tesztoszteron – jelentős szerepet játszanak a szex iránti vágy fokozásában. A tesztoszteron a férfiak és nők esetében is a vágy hormonja. Az alacsony tesztoszteron többnyire alacsony szexuális vágyat jelent. Szintje általában a korral csökken. A hormonális zavar okai a következők lehetnek:

 • krónikus betegségek
 • gyógyszerek

Egyéb hormonok is gyakran meghatározó szerepet játszhatnak: a pajzsmirigy hormonjának alacsony szintje, magas prolaktin szint, melyet a hipofízis termel (agyalapi mirigy).

OLVASSON TOVÁBB: Andropauza, vagy férfiklimax. 50 éves életkor utáni időszak, amikor a tesztoszteron termelés csökken, ennek következtében a szervezetben komoly változások történnek. 

A férfinak az izgalomhoz dopaminra van szüksége

A szexuális vágyat az agyunk irányítja, amely kémiai üzenetek alapján működik. Az egész rendszer szorosan kötődik a szexhez. Az egyik kémiai küldönc a dopamin.

A Parkinson-kór gyógyításakor az orvosok felfedezték, hogy a dopaminnal gyógyított betegnél fokozott szexuális vágy jelentkezett. Némely hypoaktív férfinak ez a hormon segített.

Az alacsony libidó minden esete sajátos, egyedi okkal rendelkezik, és egyéni kezelést igényel. Amennyiben az eredete pszichológiai, a szexuális terapeuta segíthet. Különféle technikákat és stratégiákat kínál fel a szexuális öröm megújítására. Ez nem pszichoterápia, inkább a szexuális problémákra irányuló pszichológia.

Tesztoszteron nélkül a férfi megfeledkezik a szexről

Az alacsony tesztoszteron esetében, a férfi étrend-kiegészítőket szedhet a termelés megerősítésének érdekében. Lehetőség van injekciós kezelésre, amennyiben a termelés egészen leállt. Tapaszok alakalmazása is lehetséges, a testben azonban a tapaszokon található tesztoszteronnak csak a töredéke szívódik fel.

Hasonló termékek nők számára is léteznek. Ezek szintén a dopamin szint fokozásának elvén működik, ezáltal a nők szexuális vágya megnő.

A végső döntés a férfié. Még ha hiányzik is belőle a vágy, nem kell választania a fékezhetetlen állat és cölibátus között. A hétköznapokban a mértékletesség a helyes döntés.

A kérdés az, hogy a férfi készen áll-e a partnernővel való kölcsönös intimitáson és saját maga fejlesztésén is dolgozni? A szex mindkettejük életében kulcsfontosságú, és nem kellene könnyedén venniük.

vimax pills

A VIMAX tabletták pozitív hatással vannak a tesztoszteron szintre

Hogyan izgassuk fel partnerünket – 7. tipp nőknek

A szexuálisan feltöltődött férfi a hálóban a partnernőjével fekve első ránézésre egészen másképp fest. Ömlik belőle az energia, az erő és az ego. Ezért a nő érdeke is, hogy segítsen párjának igazi férfivá válnia.

Uraim, a probléma magja a partnernő tudatlansága is lehet. Olvastassák el velük ezt a cikket! Íme néhány tipp, hogy tudja önt a nő szexuálisan felvillanyozni:

#1. Ne féljen a szájába venni

A férfit orálisan megörvendeztetni sosem rossz döntés. A férfiak szeretik, ha a nő szájával kényezteti hímvesszőjüket. Pont úgy, mintha a kedvenc nyalókája lenne előtte.

Amennyiben ez ön számára kellemes, nézzen egyenesen a szemébe. amennyiben nem, csukja be szemeit. Adja tudtára, hogy akárcsak az ő számára, önnek is tetszik. Mutassa meg a férfinak, mennyire szereti őt! Imádni fogja Önt ezért.

SAJÁTÍTSA EL: 16. tipp a legcsábítóbb orálisért!

#2. Fokozza a nap folyamán a feszültséget

Az általános igazság a szex esetén is érvényes: minél magasabbak az elvárások, annál fokozottabb az izgalom. Azt szeretné, hogy este türelmetlenül vesse rá magát önre? Kezdje a játékot már kora reggel.

Munkába menetel előtt súgja a fülébe, hogy este várni fogja! A munkaidő alatt küldhet neki egy megfűszerezett rövid üzenetet, vagy egy képet egy ígéretes helyzetben. A képzeleterő ereje hatalmas és csodákra képes.

#3. Izgatáskor hagyjon elegendő időt

Ne térjen rá rögtön a szexre. A férfiak szeretnek rögtön rátérni a lényegre, de ezt ne mindig engedje meg neki! A célnál az öröme még nagyobb lesz. A lassú izgatás és a feszültség fokozódása az izgalmi állapotba kerülés nagyon jó útja.

#4. Ismerje meg a fantáziáit és valósítsa meg őket

A férfiak fantáziája sokszínű, azok a nők, akik azokat teljesíteni képesek, mindig kényeztetve lesznek. Aktív vagy passzív szerepben a férfi a beteljesedett fantáziálásait imádni fogja.

Egy gondoskodó élethűen beöltözött egészségügyi aszisztensre vágyik, vagy egy szigorú rendőrnőre? Teljesítse az elképzeléseit! A fantáziának nincsenek határai.

INSPIRÁCIÓ: Mit jelent a BDSM? Mindenképpen szenvedést kell, hogy jelentsen? Nem!

#5. Mutassa meg, hogy csinálja, ha egyedül van

Szinte minden nő megérinti önmagát, ez a férfiak számára nagyon izgató. Egyúttal segít felfedni, hogy vannak a nő erotogén zónái. Legyen az a  klitoriszG-pont vagy bármely egyéb hely a testén.

#6. Próbálja ki a sztriptízt

A férfi a fotelben ül és csak nézi a partnernőjét. A hangulatot erotikus zenei aláfestés teszi kellemessé. A nő a férfi előtt vonzó táncot lejt, miközben lassan levetköződik.

A tánc során finoman megérinti a férfi különböző testrészeit. Ujjaival végigsuhan a karján, miközben mögötte áll. Combjaival gyengéden hozzáér testéhez, miközben elhalad mellette. Az izgalomtól szó szerint izzani fog a levegő.

Az egész esemény a partner kezeinek megkötözésével fűszerezhető. A tudat, hogy legszívesebben magához húzná, de nem teheti igazán erotikus feszültséget hoz létre.

#7. Fejlett kegel-izmok

A hüvely körül vannak a medencefenék izmai. Amennyiben a nő izmai erősek, szex közben, a fokozotabb izgatás érdekében használhatja őket. Elég összehúznia az izmait a megfelelő pillanatban.

Ezt az izomcsoportot könnyű edzeni. a nők az izmok összehúzásával szimulálhatják, mintha a vizelést akarnák megállítani. Elegendő ezt naponta párszor ismételni, legalább 10 percen át.

#8. Nézzen vele pornót

Némely nőt felháborít, de a tény az, hogy a férfiak szeretnek pornót nézni. Mivel ők vizuális beállítottságúak. De ez nem azt jelenti, hogy egy pornócsillagra vágynak otthon is. Gyakran csupána szex nézése szórakoztatja őket.

Ha fel akarja izgatni, nézzen vele pornót. Hagyja magát inspirálni a filmvászon által. Partnere gondolatban a filmvászonra képzeli magát, az igazi filmcsillagok azonban most önök ketten. Az önök saját magán show-ja!

#9. A nő domináns helyzetben

Még abban az esetben is, ha a férfi szeret domináns pozícióban lenni, az asszertív oldal megmutatása is felélénkítheti a szexuális energiáját. A nő nem tartson a dominanciától, továbbá a partnerével tudatni, hogy mik az elképzelései, mit csináljon. Engedje szabadon a fantáziáját és tegye a férfi testét a saját területévé.

A dominancia mértéke ízlés kérdése. Minden férfit más hoz izgalomba. Amennyiben inkább szubmisszív, ne féljen az ostortól és a bőrszerkótól. Minden esetben előre egyezzenek meg és szabjanak határokat!

Sztriptíz

Felejtse el a szégyenérzetét és adjon elő neki egy luxus sztriptízt. Bizonyítsa be, hogy imádja a szexet!

Üzenet a nőknek: gondoljon arra, hogy mi hozza izgalomba

Összeségében nem az a legfontosabb, hogy milyen módszert választottunk, hanem hogy a szexet élvezi-e a partnernőnk is. Ha a férfi megérzi, hogy a partnernő lélekben nincs jelen, ő sem fog jól szórakozni.

Remek fűszerezési ötlet lehet például a helyesen kiválasztott szavak bevetése. Nem baj, ha kissé obszcén. Épp ellenkezőleg!

A férfi elképzelései és fantáziája szerint játszani. Ez a felizgatáshoz vezető legsikeresebb út. A nő aki erre képes, folyamatosan fenn tudja tartani a partnere figyelmét. Semmi másra sem fog tudni gondolni, csak rá.

Az alacsony önbizalom tönkreteszi az erekciót

Az önbizalom olyan tulajdonság, amely minden férfi számára szükséges. Nem csak a mindennapos életben, hanem a szex során is. Ha a férfinak gondja van az önbizalommal, a teste a libidó és a merevedés csökkenésével jelzi azt. Ezért mindenkinek érdeke, hogy dolgozzon a férfi önbizalmán, hogy fenntartsák az egészséges kapcsolatot.

A magabiztos férfi néha nem képes izgalmi állapotba kerülni

A szex a népesség nagy részének potenciális gondot jelent. Még ha a kapcsolatban minden rendben is van, a pár szexuális élete gyakran gondoktól szenved.

“Mindenkiben vannak bizonyos gátlások, amikor a szexre kerül a sor”, állítja a szexuálterapeuta, Petra Zebroff. Hibát követünk el, ha passzívak maradunk, és hagyjuk, hogy legyőzzön minket ez a probléma. Az embereknek a félelmeiket el kell fogadniuk, és a szembe kell nézniük a kihívásokkal.

1. Az izgalmi állapotba kerülés legjobb módja – itt és most

Sok ember a szex során egy alapvető hibát követ el: a szexre negatívan gondol. Tart attól, hogy miként néz ki, milyen arcot vág és hogy a másik figyeli mozdulatait.

A szorongás leküzdésének legjobb gyógyszere az adott pillanatban most és itt jelen lenni. Ha az ember vállalja érzéseit és érzékeit, ami az adott pillanatban történik, nyert ügye van.

Ez a felfogás eltávolítja a teljesítményből adódó szorongást. A jelenlét érzésére irányuló gyakorlat több férfinak segít fokozottabban észlelni és összpontosítani a saját testi örömeit észlelni és azokra összpontosítani.

2. Menjen el egészen a végletekig

Ez a technika a maszturbáción alapul, melyet egészen az orgazmus határáig kell folytatni, majd a megfelelő időben abbahagyni és késleltetni az orgazmust. Ezzel a gyakorlattal a férfi a magömlés késleltetését gyakorolja.

A korai magömlés nagyon gyakori probléma. Minél jobban képes a testét uralni, annál jobb lesz az önbizalma. Egyúttal a szexet is jobban éli meg, a korai magömlés nem fogja önt tovább stresszelni!

3. Beszéljen a kedvenc helyzeteiről

A filmekben a pároknak remek, spontán szexben van részük anélkül, hogy egy szót is szólnának. Az emberek nagy része úgy véli, hogy a szex az valami mágikus dolog, amelynek szavak nélkül kéne lezajlania. Ez azonban csupán mítosz.

Megpróbálni kitalálni, hogy mit akar a partner, erősen téves végeredményhez vezethet, ezt követően pedig általában csökkenti az önbizalmat. Az esetleg ideiglenesen kellemetlen érzés a kedvelt és kevésbé kedvelt dolgokról az ágyban egy beszélgetés során alacsony ár. Határozottan jobb, mint olyat tenni, amit a másik fél nem szeret!

4. Sokat nevessen

A nevetés egy nagyon meghatározó pozitív erő, ez a hálóban ugyanúgy érvényes. Bizonyos ballépések a szexben a fokozott szexuális vággyal köthetők össze mindkét fél részéről. Nevetni a partnernővel, ha valami nem a tervek szerint történik az csökkenti a feszültséget, segít megőrizni a pozitív hangulatot és erősíti a kapcsolatot!

5. A tornázás segít

A testmozgás gyakorisága a jobb erekcióval és a szexuális funkciókkal egyenesen arányos. Az egészséges testtömeg és a jó fizikai állapot jobb erotikusabb élményt nyújt. Saját testünkben jól és vonzónak érezni magunkat önbizalmat ad a másik fél előtt, ez egyenes út a sikerhez vezető egyenes út.

6. Képzeljen el egy sikeres jelenetet

Ez a módszer a férfiak körében a legkedveltebb. Főleg azok a férfiak, akik nem szeretik a legrosszabb forgatókönyvre való előkészületeket, ezt a megközelítést preferálják. Ez lényegében a tökéletes szex elképzelését jelenti, ahol minden rendben zajlik. Ezek után a tökéletes szexről való elképzelés hitén alapul a karnyújtásnyira lévő siker.

7. Gyakorolja a puha szexet

Némely férfi számára nincs szörnyűbb, mint az aktus során bekövetkező “puha” pénisz. A pénisz merevedése bekövetkezik, de az aktus során természetesen eltűnik.

Ez nem azt jelenti, hogy valami nincs rendben a férfival, vagy hogy a partnernője nem eléggé izgatóAmennyiben nem állandó jelenségről van szó, nincs semmi baj. Ehelyett meg kell találni a módját, miként érezhetjük jól magunkat, amikor puha a pénisz. Rengeteg szexuális játék nem igényel kemény péniszt.

8. Többször kockáztasson

Általában a férfiak alacsony szexuális önbizalmát a hosszan tartó kapcsolatokban a szex közbeni elégtelen vágy okozza. A rutinnal való felhagyás, a kényelmi zóna elhagyása a helyes út. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy a legrémisztőbb szexuális játékot kéne kipróbálni.

Új póz, más helyiség, masszázs. A változásnak nem kell extrémnek lennie ahhoz, hogy jelentős változás történjen.

9. Kezelés

Némely ember csak egy-egy alkalom erejéig jár kezelésre, hogy okuljanak a legfőbb kérdések terén. Mások sokkal nagyobb kihívásokkal vannak elfoglalva: vannak partnerek, akik elidegenedtek egymástól, ejakulációs és erektilis diszfunkcióval, vagy egyéb szex közbeni bizonytalansággal küszködnek. Amennyiben a szexuális problémák komplikálják az életét, mindig vegye fontolóra a terapeuta vagy orvos beavatását.

10. Afrodiziákumok 

Az izgalom elérésének további módjai a természetes afrodiziákumok. Íme közülük néhány:

 • maca – növény, amelyet az indiánok fedeztek fel a férfi vágyának fokozására
 • mandula – többek között Tim Ferris ajánlásával a libidó fokozására
 • avokádó – azték nyelven ez herét jelent, az aminosavak támogatják a tesztoszteron termelést
 • banán – sokk vicc főhőse, de funkcionális élelmiszer is
 • datolya – növeli a sperma mennyiségét és energiát ad a további szexhez
 • szezámmag – tápanyagokkal töltve fokozza a szexuális cselekvési kedvet
 • pisztácia – fokozza a szexualitást
 • mangó – elősegíti az izgalmat és a férfiasságot

11. Poppers – spanyol légy

Az ételek között rengeteg természetes afrodiziákum létezik. Léteznek természetesen szintetikus készítmények is, melyek a vágy felkeltésére hivatottak. Az egyik mesterséges afrodiziákum a Poppers vagy Rush. Ez egy üvegcse, melyet a helyiségben kell hagyni, a belőle távozó illó olaj pedig erotikus töltetű.

Ezt az anyagot személyesen nem igazán ajánlom. A túl sok szintetikus méreg anyag miatt ez az afrodiziákum nem a legideálisabb választás. A benne lévő anyagok az emberi test számára akár mérgezők is lehetnek!

OLVASSON TOVÁBB: A Poppers egy rendkívül erős, de nem megfelelő használat mellett erősen káros afrodiziákum

12. Étrendkiegészítők 

Tapasztalataink szerint a legjobb választás a természet és a laboratórium kombinációja. Más szavakkal a legjobb befektetés a minőségi étrend-kiegészítő. Az erekció és a szexuális vágy fokozására ideális választás.

TIPP A VÁLASZTÁSHOZ: Válassza ki a megfelelő természetes kiegészítőt szexuális élete támogatására. A részletes értékeléseket és tapasztalatainkat itt olvashatja

Legfontosabb szabály – legyőzni a félelmet!

A cikk befejezéseként még egy üzenet. Ne féljen próbálkozni! A félelem és ön, a hálóban a legnagyobb ellenségek! Ismerje el a létezését, fogadja el. Egy pillanatra, mielőtt elengedi. Néha előfordulhat, talán többször is, de végül győzni fog!

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
Rate this post