CLIMAX CONTROL korai – magömlés ellenszere

A magyar piacon sok féle termékkel találkozhatunk, amely javítja a szexuális életünket. A szabadon forgalmazható szerek közül a legtöbb potencianövelő hatású étrend-kiegészítő. Ezen szerek közül csak néhány orvosolja a korai magömlést, amely a mai stresszel teli világban egyre gyakoribb probléma, és minden harmadik felnőtt férfit érint.

Bevezető

A CLIMAX CONTROL ÉS A KORAI MAGÖMLÉS

A Climax Control-ról sok helyen olvastam. Szinte az egyik legelterjedtebb korai magömlést megakadályozó étrend-kiegészítő. Először is nézzük meg, milyen jellegű probléma a korai magömlés. Korai magömlésben nem csak az idősebbek szenvednek, hanem bármely korosztály érintett lehet. Akkor beszélünk korai magömlésről, amennyiben a férfi kifejezett szándéka ellenére nem tudja befolyásolni a magömlés idejét. Sok esetben a magömlés még a hüvelybe hatolás előtt bekövetkezik, vagy röviddel az után. A férfi nem képes szabályozni a magömlés bekövetkezését. Az bekövetkezhet kisebb ingereket követően is. A korai magömlés akkor okozza a legnagyobb problémát, amennyiben a partnerünk sokkal később éri el az orgazmust. Főleg tartós kapcsolatokban ez további stresszhez és idegességhez vezethet. Partnerünk kielégítetlen marad, tehát a dolog nem csak a férfi számára okoz nehézséget. A kapcsolatban feszültség alakulhat ki.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A probléma az esetek többségében a lelki állapotban keresendő. Szorongás, félelem a leggyakoribb kiváltó ok. A magömlés a makk mechanikus ingerlésének hatására következik be, amely akár merevedés hiányában, vagy részleges merevedés esetén is bekövetkezhet felfokozott ingerületi állapot hatására. Az egyén nem képes kontrollálni ezt az ingerületi állapotot. A korai magömlés mögött ritkább esetben megbújhat valamilyen más betegség is, például kóros hormonszint vagy a prosztata gyulladásos fertőzése.

A korai magömlésre az egyik legjobb megoldás olyan termékek szedése, amelyek bizonyítottan segítenek késleltetni a magömlést. Az ilyen termékek egyike a Climax Control.

Climax Control

A Climax Control kapszula

A Climax Control előnyei

A Climax Control előnyei közé tartozik, hogy nem csak a korai magömlést gátolja meg, hanem további pozitív hatásai is vannak. Ezen hatások egyike a jobb szexuális teljesítmény. Gátolja a fáradtságot így jobb kitartást biztosít az ágyban. Ezzel nagyobb az esélye, hogy partnerünket is kielégítjük.

Az ágyban nyújtott jobb teljesítménnyel nem csak saját magunk járunk jól, hanem a partnerünk is. Amennyiben tartós kapcsolatban élünk, úgy a korai magömlés feszültséghez vezethet a kapcsolatban. A Climax Control szedése által így visszanyerhetjük partnerünk bizalmát. Jó hatással lesz a kapcsolatra és újra szikra gyúlhat benne. Partnerünk újra boldog lesz, és ez által a visszanyerjük az elvesztett önbizalmunkat.

Összetétel

A Climax Control növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő. Az összetétel három évnyi kutatás eredménye, így biztosak lehetünk abban, hogy az egyes összetevők a megfelelő arányban vannak a termékben, így a legjobb hatást biztosítják. A terméket szinte az összes Európai Uniós országban forgalmazzák, tehát megfelel az adott országokban felállított követelményeknek. Nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, vagy más tiltólistán szereplő szereket.

Nézzük meg egyenként, milyen gyógynövény kivonatokat és más anyagokat tartalmaz egy kapszula:

Piridoxin (B6 vitamin) – növeli a szénhidrát anyagcsere hatékonyságát, fontos az idegrendszer működéséhez, szerepe van a nemi hormonok egyensúlyának fenntartásában

Folsav (B9 vitamin) – részt vesz a DNS, valamint RNS szintézisében és működésükben.

Griffonie simplicifolia mag kivonat – egy Afrikában honos gyógynövényről van szó, ez a gyógynövény természetes antidepresszánsként használatos, szintén alvászavar és depresszió kezelésére. Fő hatóanyaga az 5-HTP, azaz 5-hidroxi-triptofán esszenciális aminosav.

Acai – Brazíliában őshonos bogyó, amely már hazánkban is széles körben ismert. Növeli az energiaszintet, jobb szexuális teljesítményre leszünk képesek általa. Ezen kívül pozitív hatással bír az emésztésre, detoxikáló hatású, és csökkenti a koleszterinszintet.

L-Arginin – egy aminosav, amely szükséges a testben zajló folyamatokhoz, nitrogén oxidot állít elő, amely fontos az artériák rugalmasságának megtartásához. Hormonok előállításához is nélkülözhetetlen.

Királydinnye kivonat (Tribulus Terrestris) – megnöveli a szervezet saját tesztoszteron termelését. Továbbá növeli a férfiak potenciáját és hatásos az impotencia és a sterilitás ellen. A növényt évszázadok óta a szexuális teljesítmény fokozására használják.

Igazi édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) – népiesebb nevén édesfa. Fő hatóanyaga, a glicirrhizin, egy a szaponinok csoportjába tartozó vegyület, amely gyulladáscsökkentő, nyálkaoldó, emésztést serkentő hatású vegyület. Javítja továbbá a mellékvese működését is.

Közönséges tök (Cucurbita pepo) valamint Amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) – mindkét kivonat jótékony hatással bír a prosztata problémáira. A prosztata problémák gyakori okai a korai magömlésnek.

Ezek a gyógynövények még egy fontos hatással bírnak – kontrollálják a szerotonin szintet. Az emberi testben a szerotonin (úgynevezett örömhormon) szint csökkenése depressziót, migrént és szexuális zavarokat válthat ki, ezért fontos fenntartani a megfelelő szintet. A szerotonin szint csökkenésével vagy növelésével változik a szexuális érzékenység mértéke is. Egyes kutatások szerint pont a nem megfelelő szerotonin szint lehet a korai magömlés egyik kiváltó oka.

Climax Control kaszulák

A kapszulák kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak

Nem kívánt mellékhatásai 

A Climax Control három évnyi kutatást követően jött létre. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Fő hatóanyagai gyógynövény kivonatok, vitaminok és aminosavak. A termék nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, és nem minősül gyógyszernek. Gyakran a gyógyszerekben található vegyi anyagok emésztési zavarokat okoznak. Ezzel ellentétben a Climax Control nem okoz semmilyen nehézséget.

A Climax Controlnak nincs semmilyen bizonyított mellékhatása, biztonságosan szedhető.

Csomagolás

A Climax Control 60 kapszulás kiszerelésben kapható. A terméket a www.climaxcontrol.hu honlapról rendeltem. A kézbesítés nagyon gyors volt, már másnap délután kihozta a futár. A doboz egy fehér csomagban érkezett, amelyen semmilyen árulkodó felirat nem volt feltüntetve. Manapság ez már természetes az ilyen termékek vásárlása esetén. Sokszor a forgalmazó cég neve pont ezért eltér a termék nevétől vagy jellegétől. Senki sem szeretne, ha éppen valami családtagja vagy ismerőse kezébe jutna a csomag, és egyből tudna, hogy merevedési vagy egyéb problémával küzd.

A csomag kibontását követően a Climax Control még egy papírdobozba van csomagolva, amely a 60 kapszulát tartalmazó műanyag dobozt rejti. A csomagolás alapján minőségi termékről van szó. Az ára is elfogadható. Egy csomag rendelése esetén 11 280,-Ft, viszont amennyiben több dobozzal rendelnénk, úgy sokkal kedvezőbb árat érünk el. A legmagasabb csomag vásárlása esetén a napi ár csupán 218,- Ft.

Fogyasztás és adagolás

A Climax Controlból napi 2 kapszulát szükséges bevenni. A gyártó szerint az egyik kapszulát reggel a reggeli előtt kell bevenni, a másik kapszulát pedig este a vacsora előtt. A kapszulát nagyobb mennyiségű vízzel (2 dl) kell bevenni. Nem érdemes túllépni az előírt napi adagolást. Bár a napi adag túllépése nem fenyeget negatív mellékhatásokkal, de ajánlatos azt betartani.

A hatás elérése nagyon individuális. Függ az életkortól, súlytól és természetesen a probléma súlyosságától is. Érdekes dolog, hogy a gyártó szerint a Climax Control szedése mellett fogyaszthatók alkoholos italok is. A legtöbb potencianövelő termék esetén például kifejezetten kerülni kell az alkoholos italok fogyasztását. Valószínűleg a korai magömlésre nincs hatással az alkohol.

Climax Control Doboz

A gyártó ajánlása szerint kis mennyiségben fogyaszthatunk alkoholt is

Tapasztalataim

A Climax Controlt azért próbáltam ki, mert nem vagyok megelégedve az ágyban nyújtott teljesítményemmel. Többször beégtem már, amikor új partnerrel töltöttem az első éjszakát. A partnerem éppen hogy csak elkezdett simogatni vagy esetleg orálisan kielégíteni, én azonnal elélveztem. Nagyon kínosan éreztem magam ilyen pillanatokban, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálok néhány korai magömlést késleltető terméket. A Climax Control vény nélkül kapható, ezért elsőként ezt a terméket próbáltam ki.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A termék hosszú távú szedésre szánt, ezért az első eredményekre is több hétig kell várni. Én először csak 1 dobozzal rendeltem. Minden nap betartottam az előírt 2 kapszula szedését. Az első eredményeket kb. 3 hét után tapasztaltam. Az első ingereket sokkal jobban bírtam, nem élveztem el azonnal, ahogy a partnerem „kézbe vette a dolgokat”. Ezen sorokat az első doboz beszedését követően írom, viszont úgy érzem, hogy még legalább egy doboz Climax Controlra szükségem lesz. Az eredmények magukért beszélnek, és úgy érzem, a második doboz segítségével már normális szexuális életet élhetek. Több fórumon is olvastam a termékről, és úgy láttam más vásárlók is meg vannak elégedve a hatással. Csak ajánlani tudom a hasonló problémákban szenvedők számára.

4.5/5 - (2 votes)
ÉRTÉKELÉSÜNK
 • Ár
 • Hatás
 • Hatás tartossága
 • Hatóidő
3.8

Összefoglaló

A Climax Control egy nagyon hatásos étrend-kiegészítő, amely hosszú távú szedésre lett kifejlesztve. A hatása kb. 1 hónap után észlelhető, de ez nagyon individuális. A piacon több féle korai magömlést késleltető szer található, de számomra a Climax Control bizonyította a hatásosságát.