EROTON – potencianövelő férfiaknak

Bevezető

A mai világban sok férfi szenved merevedési zavarokkal. Ezek a zavarok legtöbbször pszichés eredetűek és a sok stressz illetve idegesség miatt keletkeznek. Csak ritkább esetekben jön létre a merevedési zavar valamilyen más megbetegedés tüneteként. Erre a problémára szerencsére egy viszonylag egyszerű megoldást kínálnak a potencianövelő táplálék kiegészítők.

EROTON

EROTON potencianövelő kapszula

Az EROTON potencianövelő férfiaknak

A magyar piacon sok féle potencianövelővel találkozhatunk. Nem egyszerű a választás, mivel reklámok sokasága hirdeti a különféle termékeket. A választáskor legelőször is azt a kérdést kell feltennünk, hogy egy azonnal, viszont rövid ideig ható potencianövelőt szeretnénk, vagy olyat, amely csak több hetes szedést követően kezd hatni, viszont sokkal tovább meg is marad a hatása. Amennyiben az első – vagyis az azonnali – hatást szeretnénk elérni, úgy kiváló választás az EROTON potencianövelő.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Milyen előnyöket nyújt az EROTON?

 • Nagyon gyors hatás, akár 30 percen belül elkezd hatni
 • A merevedés sokkal keményebb és tovább tart
 • A jobb vérellátásnak köszönhetően a hímvessző nagyobbnak tűnik
 • Szellemileg és fizikailag is élénkíti a testet
 • Lerövidítheti az aktusok közötti regenerációs időt
 • Akár 2 napig tartó hatás

Miért pont az EROTON?

Sokan tanácstalanok a potencianövelő szerek vásárlása esetén. Amikor potencianövelőt szeretnének vásárolni, szembesülnek azzal, hogy a piacon óriási a választék. Néhány terméket a TV-ben is reklámoznak és az interneten szinte megszámlálhatatlan ajánlatra bukkanhatnak. A lényeg az, hogy ne ugorjunk bele az első felbukkanó termék megvásárlásába. Jobb végigolvasni több termék leírását és összehasonlítani őket.

A legveszélyesebb kétes származású termékek rendelése külföldről, amelyek esetében azt sem tudjuk, milyen anyagokat tartalmaznak. Sok ismert termék, mint például a VIAGRA veszélyes vegyi anyagokat tartalmaz. Főleg a külföldről rendelt utánzatok lehetnek nagyon veszélyesek, mivel ezek bármit tartalmazhatnak. Az EROTON esetében 100%-os biztonságban tudhatjuk magunkat, mivel Magyarországon bevizsgált és engedélyezett termékről van szó!

EROTON2

Az EROTON kizárólag természetes összetevőket tartalmaz

Az EROTON összetétele

Az Eroton potencianövelő kapszula kizárólag növényi alapanyagokat tartalmaz. Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által bevizsgált termék, az OÉTI engedélyének száma 18363/2017. Az EROTON-ban található összetevők szinergiahatásba lépnek, így még erősebbek, mint ha külön-külön szednénk őket.

Nézzük meg egyenként, milyen gyógynövény kivonatokat tartalmaz egy kapszula:

Gotu Kola (Centella Asiatica) – 60mg (ebből Triterpenes: 6mg)sebek gyógyításához, keringési zavarok kezelésére, memória javításra és főleg potencianövelésre használt gyógynövény, amely Sri Lankáról származik. A központi idegrendszerre is kedvezően hat, ezáltal segíti az ingerület továbbvitelt. Számos tanulmány (és a gyakorlat) bizonyítja pozitív hatását a merevedésre.

Ginzeg (Panax Ginseng) – 20mg (ebből Ginsenoside: 1mg) – jótékony hatással van az ondóanyagra, növeli a szexuális vágyat és a teljesítőképességet. Fokozza a tesztoszteron szintjét, amely felfokozott szexuális vágyhoz és teljesítményhez vezet. Stimulálja a mellékvese kérget és csökkenti a stressz káros hatásait, amelyek befolyással vannak a merevedés minőségére.

Maca gyökér (Lepidium meyenii) – 320mg – a ginzenghez hasonlóan tesztoszteron szint növelő, számos nyomelemet tartalmaz, mint a vas, réz vagy jód. Kedvező hatással van a spermiumok képződésére és jót tehet a férfi merevedésének.

Egy kapszula tehát 400mg tiszta növényi kivonatot tartalmaz. A gyógynövények kivonatai nem csak a hímvesszőre hatnak pozitívan, hanem az egész testben megindíthatnak pozitív hatásokat. Ezek a hatások fokozzák a szellemi és fizikai erőnlétet, így jobban érezzük magunkat.

EROTON-hátlap

Hátlapon megtalálhat minden lényeges információt – összetevők, adagolás, általános tudnivalók

Nem kívánt mellékhatásai 

Az EROTON kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Fő hatóanyagai gyógynövény kivonatok, tehát nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, illetve hormonokat! Mellékhatásai viszonylag ritkák, néhány esetben számoltak be enyhe fejfájásról, viszont ezt a mellékhatás szinte az összes potencianövelő esetén fennáll.

Az egészséges férfiak is gond nélkül szedhetik a készítményt. Kicsit nagyobb odafigyelésre csak akkor van szükség, amennyiben más betegségekben is szenvedünk. Gyógyszeres kezelés, illetve szívproblémák/magas vérnyomás esetén, azért nem árt megkérdezni a kezelőorvosunkat. A potencianövelő táplálék-kiegészítők olyan gyógynövényeket tartalmaznak, amelyek befolyásolhatják a vérkeringést, így az adagolásra oda kell figyelni, és nem szabad napi 1 kapszulánál többet bevenni!

Csomagolás

Az EROTON potencianövelő kapszula 2 darabos kiszerelésben kapható. A terméket viszonylag egyszerű beszerezni különböző Magyarországi webshopokban, én a teszthez erről honlapról rendeltem. A webshop minden esetben diszkrét csomagolással látja el a terméket, így mások nem fogják tudni, hogy pontosan mit is rendeltünk. A csomagoláson semmi sem utalt a tartalomra.

A termék ára egy kicsit magas, 3650 Ft/csomag. Több csomag rendelése esetén természetesen elég magas kedvezményt kapunk, és sok esetben már a postaköltséget is elengedik. A kapszulák papírdobozban kettesével bliszterbe vannak csomagolva. A kapszulák külön-külön vannak csomagolva, így nem gond, ha nagyobb időeltéréssel szeretnénk a másikat bevenni.

EROTON-kapszulák

EROTON potencianövelő kapszulák és csomagolásuk

Fogyasztás és adagolás

Az EROTON kapszulát elegendő a tervezett együttlét előtt kb. fél órával bevenni. A kapszula bevétele bő folyadékkal történik. Egy kapszula hatása akár 2 napig is eltarthat, így nem szabad egy napon belül bevenni 1 kapszulánál többet. Az alkoholos italok fogyasztása a szedés közben nem ajánlott, mivel az alkohol pont ellenkezőleg hat a szervezetre.

Tapasztalataim

Az EROTON potencianövelő étrend-kiegészítőt viszonylag egyszerű beszerezni. Több webshop kínálatában is megtalálható. Mivel garantáltan nem tartalmaz semmilyen veszélyes anyagot, így biztonságosan szedhető. Teszt jelleggel én is kipróbáltam a terméket. A megrendelést követő 2 munkanapon belül kaptam meg a csomagot. Másnap ki is próbáltam a feleségemmel. A szeretkezés előtt egy bő fél órával vettem be a kapszulát egy nagyobb pohár vízzel. A hatása nálam kb. 40 perc után volt érezhető, amikor az előjátékhoz fogtunk. A merevedés sokkal gyorsabban ált be, mint általában. Előjöttek bennem a fiatalkori emlékeim, amikor elég volt egy érintés, és már készen álltam. Néhány perc után úgy éreztem, nem csak hamarabb következett be a merevedés, de mint ha keményebb is lenne. Ezt a feleségem is nyugtázta.

Szeretkezés után kb. egy fél óra elteltével újra kedvet kaptam hozzá. Ez nem fordul sajnos gyakran elő velem, így nagy öröm volt a számomra, hogy képes voltam még egyszer teljesíteni. Örömmel és önbizalommal töltött el.

 

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
3.7/5 - (3 votes)
 • Ár
 • Hatás
 • Hatás tartossága
 • Hatóidő
3.8

Összefoglaló

Az EROTON egy kevésbé ismert, viszont megbízható potencianövelő étrend-kiegészítő. Hatásait tekintve klasszikusnak nevezhető. Akár 30 percen belül is felszívódik, így gyorsan fejti ki hatását, ráadásul kizárólag gyógynövény kivonatokat tartalmaz, így nagyon biztonságos a szedése. Az EROTON-t csak ajánlani tudom. Nem bántam meg, hogy kipróbáltam. Bár nem szenvedek nagyobb potenciazavarokban, mégis nagy öröm volt ilyen jó teljesítményt nyújtani az ágyban.