Proerecta – a legerősebb potencianövelő

Ma egy egészen új és különleges termékkel kapcsolatos tapasztalataim oszom meg önökkel. Rendszeres olvasóink számára már talán feltűnt, hogy szerkesztőségünk az összes magyar piacon kapható természetes potencianövelőt kipróbálta, hogy átfogó össszképet nyújthassunk olvasóinknak.

Ennek köszönhetően már pontosan tudjuk, hogy az egészséges merevedést ténylegesen mely összetevők támogatják és melyek azok, amelyekről ezt sajnos csak a forgalmazó állítja.

A Proerectát egy cseh cég gyártja, mely a felhasznált összetevőkkel való tapasztalatokkal kapcsolatban – egy “szakmabeliek” között elvégzett felmérésen – többek között a Merevedés.com szerkesztőségének véleményét is kikérte.

A Proerecta a tapasztalatainknak és az állandó minőséget garantáló cseh gyártónak köszönhetően a legerősebb természetes összetevőket ötvözi, melyekkel már többek között szerkesztőségünknek és olvasóink többségének is pozitív tapasztalati voltak.

Proerecta természetes potencianövelő

Proerecta természetes potencianövelő

 

Az erekció javulása

45 perc után

Hosszabb aktus

Igen

Erősebb libidó

Nem

Korai magömlés késleltetése

Igen

Ismételt közösülés

Igen

Nagyobb hímvessző

Nem

Kinek ajánlott

Férfiaknak 18 éves kortól

Kinek nem ajánlott

A szív- és érrendszeri betegségben szenvedő férfiak számára

Orvosi vény

Nem szükséges

Diszkrét kézbesítés

Igen

Bevezető

A tesztre én, Ferenc a szerkesztő szántam rá magam. Legidősebbként be kell vallanom, hogy a leggyengébb merevedéssel rendelkezem. Másrészt leginkább én vagyok képes felismerni a hatás kezdetét és időtartamát.

A Proerectát 12 darabos kiszerelésben árusítják, méghozzá 12 egyszeri adagban. A csomagolás nem kecsegtet túlzott ígéretekkel, sem félrevezető állításokkal.

Csehországban a gyártás és az értékesítés szigorú ellenőrzésnek van alávetve. Hogy értékelem tehát a Proerectát 12 adag után?

Proerecta hatásai

Felesleges állítások és túlzott ígéretek nélkül, szerintem elegendő a 3 legfőbb előnyét kiemelnem:

A merevedés azonnali támogatása – A vér erőteljes beáramlása a péniszbe és kemény erekció akár az alkalmazást követő egy órán belül.

Az állóképesség és az aktus meghosszabbodása – A kemény merevedés még az első magömlés után is tart.

Természetes közösülés – A cseh törvények szerint a táplálékkiegészítőknek nem szabad nem természetes eredetű hatóanyagokat tartalmazniuk. A Proerecta a legerősebb természetes összetevőket ötvözi, a szigorú, de alapvető törvényi rendelkezéseket betartva.

Proerecta előnyei

A legnagyobb előnye egyértelműen a kemény merevedés, amely nem szűnik meg a magömlést követően sem. Személy szerint félszer hosszabb ideig bírtam a közösülést, mint a kiegészítő nélkül. Az időtartamot a koromhoz mérten számítom. Az én koromban (50+)intenzív szex képes gyorsan kifárasztani.

Pál munkatársam a Proerectát az egekig dicsérte, beszámolója alapján jóval tovább közösült. Feltételezhetően nála a Proerecta hatásosabb volt, mivel fiatalabb (30+) és szexuálisan aktívabb, mint én (50+).

Mindenestere a jó hír az, hogy a Proerecta fiataloknál és időseknél is egyaránt működik, ne féljen kipróbálni még idősebb korban sem.

A Proerecta működött az első és a tizenkettedik használat után is. Pozitívan értékelem, hogy a hatásfoka egyáltalán nem csökkent.

Proerecta mellékhatásai

Nálam semmiféle kellemetlen mellékhatás nem jelentkezett. A gyártó azonban a biztonság érdekében elárulta, hogy a férfi tesztalanyok alacsony hányada a következő mellékhatásokat tüntette fel:

 • Enyhe gyomorégés – a növényi összetevők okozhatják, melyek az erre érzékenyebb uraknál a gyomorsav túltengését eredményezheti
 • Enyhe arcpirosodás – a hirtelen megnövekedett véráramlásnak tudható be. Arcpirosodást többnyire a magas vérnyomással rendelkező férfiak tapasztalják. Általában egyetlen erekciót elősegítő gyógyszer sem ajánlott magas vérnyomásban szenvedő férfiak számára, és egyáltalán nem, amennyiben rendszeresen vérnyomáscsökkentő gyógyszereket szednek!

Csupán ez a két fajta panasz fordult elő néhány tesztalanynál, a több száz fős kontroll csoportokban, valószínűleg szervezetük érzékenyebb egyik-másik természetes összetevőre. Ismétlen, személy szerint én semmi ilyesmit nem észleltem, épp ellenkezőleg remekül éreztem magam!

Proerecta rendelése

Egy doboz Proerectát rendeltem 7399 forintert és a DPD futárszolgálattal szállíttattam ki (postaköltség 999 forint). A csomag a szerkesztőségbe 2 napon belül megérkezett, tartalma:

 • 1 csomag Proerecta: 12 tabletta 7399 forintba került – egy adag körülbelül 620 forintra jön ki
 • Kedvezményre feljogosító szelvény a következő vásárlásra
 • Vásárlást igazoló számla

Kedvezménykód PROERECTAX10 mely a következő vásárlásnál felhasználható. A rendszer automatikusan a vásárlás végösszegéből 10 % kedvezményt ad!

Proerecta összetétele

A Proerecta kizárólag növényi kivonatokat és összetevőket tartalmazó táplálékkiegészítő, mely a szigorú cseh előállítási szabványoknak megfelel.

Ismétlen, az összetevőkkel mi, a Merevedés.com szerkesztősége nyújtottunk segítséget. Azokat az összetevőket ajánlottuk, melyek más termékek esetében hatásosnak bizonyultak és azok használatától visszatartottuk őket, melyek a kiegészítőkbe csupán „adalékként“ vannak megtalálhatóak, illetve csupán a címkét „gazdagítják“.

A proerecta tapasztalatainknak köszönhetően a következő összetevőket tartalmazza:

 • Maca gyökér – Szinte minden kiegészítőben megtalálható. Évszázadok óta használatos az erekció támogatására és az férfiak intim problémájának megoldására. Nagyon jó hatással van a termékenységre és az andropauza azaz a férfi klimax késleltetésére.
 • Tribulus Terrestris növény – Ennek az összetevőnek köszönhetően képes a heréket jelentős módon táplálni és a szervezet vérellátását fokozni. A tény, hogy táplálja a heréket, a spermák minőségében és a termékenységben nyilvánul meg. A Tribulussal gyakran találkozunk a legtöbb kiegészítőnél.
 • Theobromin a kakaóbabokból – Feladata a vérellátás fokozására. Értágító, tehát a vér gyorsabban áramlik és eljut a pénisz gyengébben vérellátott helyekre.
 • Aminosav L-Citrulin – A vér oxigénellátását támogatja, amely által a pénisz vérellátására gyorsabban sor kerül és a vérellátás minősége javul. A megfelelő mennyiségű oxigénnel ellátott vér a test számára értékesebb és jobban felhasználható.
 • Aminosav L-Lysin – a test a helyes hormontermeléshez használja, amelyek a merevedés javítják és a szexuális telhetetlenséget fokozzák.
 • E Vitamin – A véralvadást lassítja, amelynek köszönhetően könnyebben áramlik a vér szükséges helyre.
Proerecta összetevők

Az összetevőket – szokás szerint – a doboz hátulján is megtaláljuk

FOGYASSZON ELEGENDŐ FOLYADÉKOT: A gyenge folyadék bevitel a vér besűrűsödéséhez vezet, amely a testben rosszabbul áramlik. Egy nap alatt legalább 2 liter víz elfogyasztása ajánlott, a Proerectát legalább 3 deci folyadékkal fogyasszuk.

Fogyasztás és adagolás

A Proerectát az előírásoknak megfelelően alkalmaztam, tehát 1 tablettát legalább egy órával a szex előtt. Más termékkel való tapasztalatból az előírt adag túllépését nem ajánlom.

Valamint köztudott, hogy alkohollal való kombinálása nem ajánlott, még ha 2 deci bor „bemelegítésként“ nem is árt meg.

A Proerectát bő vízzel fogyasszuk, hogy gyorsan a gyomorba jusson, és onnan a hatóanyag vérkeringésbe jusson.

A csomagolás 12 alkalomra elegendő. A Proerectát ne fogyasszuk napi szinten, kizárólag a szex előtt! A túladagolás mellékhatásai nem ismertek, de kipróbálása nem ajánlott. Egy tabletta elegendő.

Proerecta tabletta

A tabletta kemény, ezt egészben nyeljük le. Legalább 3 deciliter vízzel fogyasszuk.

Saját tapasztalatom a proerectával

A kemény erekció kétoldalú kielégítő szexet jelent, a Proerecta számomra ebben nem okozott csalódást. A feleségemnek elárultam, hogy segítségként egy kiegészítőt vettem be, tehát közösülés közben pontosan tudta, mikor „proerectázunk”, és mikor nem. Amennyiben ő elégedett, én is az vagyok.

A szexet mindig nagyon élveztem, hosszabb és keményebb merevedésem volt. A Proerectát csak ajánlani tudom!

Sajnálom, hogy egy csomagolásban csak 12 adag van. Kevésnek tűnik, és a gyártónak megírtam, hogy fontolja meg a nagyobb (továbbá remélem, hogy gazdaságosabb) kiszerelést.

A proerecta előnyei és hátrányai

 • A merevedés erős támogatása
 • Megbízható hatás már 1 óra után
 • Hosszabb kitartás, a magömlés késleltetése
 • Mellékhatások nélkül (nálam)
 • Természetes összetevők – szigorú cseh minőségellenőrzés
 • 10 % kedvezmény a köv. vásárlásra
 • Csak 12 adag egy csomagban – gyakrabban kell megvásárolni
 • A jelentett gyomorégés és arcpír (az esetek minimális számában)

Tapasztalatok a Proerectával

A Proerecta még csak nagyon rövid ideje vana piacon, azonban sikerült jónéhány pozitív visszajelzést találnom. A többségükkel én is egyetértek, alább (névtelenül) bemásoltam néhányat:

A Proerectával remek tapasztalataim voltak, nálam 45 perc után kezdett el hatni, de egész nap éreztem a hatását.

A nálam tapasztalt elcsúszott hatás (közel 80 perc) a teli gyomor következménye lehetett. Ebben az esetben a hatóanyagok a vérben lassabban szívódnak fel…

A vásárlóink a Proerectával elégedettek volt. Felhívom figyelmük, hogy a Proerecta nem minősül gyógyszernek, hanem szabadon megvásárolható táplálékkiegészítő. Nem gyógyítja a merevedést, hanem javítja annak állapotát. 

Minden renden lezajlott, hosszabb kitartás az aktus közben, keményebb merevedés.

Este bevettem egy proerectát. Az első órában éreztem, hogy kis impulzus is felizgat. Aztán elkezdem szeretkezni a barátnőmmel és nagyon elégedett voltam. Sokkal tovább kitartottam, még a második kör után is.

Az esetek többségében a merevedésem klasszisokkal javult, ideje pedig meghosszabbodott, az esték kb. 10%-ban nem volt az igazi, de sok múlik a kedélyállapoton (fáradtság, lelkiállapot stb.) is

Az bizonyos, hogy a merevedés minőségét, az erőnlétet és ezáltal a kedélyállapot is sokban javítja.  Egy nehéz és fárasztó nap után a hatása gyengébb lehet. Ez mindig az időszerű testi és lelkiállapottól is függ.

Ár, beszerzés, csomagolás

Egy csomagolás ára 7399 forint, amely nem egész 620 forint/ adag. Közvetlenül a Proerecta.hu e-shopból rendeltem.

A megrendeléshez egy következő megrendelésre vonatkozó 10% kedvezményre feljogosító szelvényt kap. Az űrlapon fel kell tüntetni, hogy PROERECTAX10.

Minél több csomagot vásárolunk, az ár annál kedvezőbb, amelyet egy korrekt jól bevált rutinnak tartok a táplálékkiegészítők piacán.

 

Nagy örömmel tölt el, hogy mint szerkesztőséggel részt vehettünk az összetétel megtervezésében. Csupán azok az összetevők kerültek felhasználásra, melyeket minden merevedést támogató erős kiegészítőnek tartalmaznia kellene. Ennek csak örülni tudok!

1.6/5 - (62 votes)
ÉRTÉKELÉSÜNK
 • Ár
 • Hatás
 • Hatás tartossága
 • Hatóidő
4.9

Összefoglaló

Nincs mit bonyolítani, vagy ok kertelni: a Proerecta kimondottan felélénkített, megkeményítette a merevedésemet, de nem ígért semmiféle csodát vagy hamis állítást.

Az összetételben és a minőségében megbízok. A Proerecta a szigorú cseh és európai normáknak megfelel. Nem valami kelet-európai hamisítvány vagy „garázsban kotyvasztott“ kapszula.