Merevedési zavarok kezelése lökéshullám terápiával

A merevedési zavar kezelésére a lökéshullám egy forradalmian új műtét- és fájdalommentes, mellékhatások nélküli megoldás. Itt az ideje kipróbálni!

erekciós diszfunkció

Sok férfi számára a lökéshullám-terápia nagy segítséget jelent. Az esetek 80 %-ában működik

A merevedési zavart manapság a 21. század civilizációs betegségének tekinthetjük. A statisztikák alapján valamilyen zavarral élete folyamán majdnem minden férfi találkozik. Ez miatt nem kell pánikba esni.

Ez nem egyedülálló probléma. Merevedési problémákkal a világon manapság több mint 100 millió férfi küzd. A lökéshullám-terápia a merevedési zavar kezelésére, gyógyítására csak egy a számos lehetőség közül. A 35 és 60 év közötti férfiak 40 %-ának rendszeresen gondja van vele vagy csak alkalmanként okoz számukra kellemetlenséget. Valamint az is megemlítendő, hogy minden 10. a huszadik életévét betöltő férfinek van merevedési problémája.

A merevedési zavar okai

A merevedési zavar oka szinte bármi lehet: lelki problémák, gyakran a stressz, túlhajszoltság, a testi-lelki kimerültség vagy komoly egészségügyi problémák állhatnak mögötte. Viszont nagy segítséget jelent a férfiak számára, hogy a merevedési zavar kezelése akár 90 %-ban sikeres lehet. Sajnálatos módon azonban a férfiaknak csak a 10 %-a dönt úgy, hogy felkeresi az orvost.

A merevedési zavar kezelése abban a pillanatban ajánlott, amennyiben a férfi legalább fél év leforgása alatt négy közösülésből egyszer kudarcot vall. A kezelés alapja elsősorban az életmódváltás, valamint a gyógyszeres kezelés beállítása, amelyek szintén befolyásolják a merevedési zavart. Amennyiben nem tapasztalható javulás, a hagyományos kezelés a gyógyszeres megoldást kínálja. Ezek növelik a barlangos test vérbőségét. A másik megoldás az injekciós kezelés, ami a hatóanyag közvetlen befecskendezése a barlangos testbe.

A merevedési zavar kezelése lökéshullám-terápiával

Ez a forradalmian új módszer visszaadja a férfiasságát. Egy megfizethető megoldásról van szó, amely egyáltalán nem tartalmaz kémiai anyagokat. Valamint a fájdalmas injekció használattól is megkímél. A kezelés fájdalommentes és a gyakorlatban annyit jelent, hogy az ultrahanghoz hasonló szondát helyeznek a hímvesszőre, valamint a herék alatti gát tájékára.

Ez a szonda piezo lökéshullámokat bocsát ki, amelyek regenerálják a vérereket, így növelve a véráramot, valamint javítják a barlangos testek vérellátását. A terápia alkalmazásakor csak enyhe lökéseket lehet érezni. Ez az új kezelési módszer a férfiak számára lehetővé teszi, hogy megszabaduljanak a merevedési zavart kísérő kellemetlen lelki problémáktól.

A lineáris lökéshullám terápiás kezelés, vagy LSWT – Linear Shockwave Therapy, a legújabb és legmodernebb módszere a merevedési zavar kezelésének. 2013-ban nyilvánították elismert kezelésnek.

A lineáris lökéshullám alkalmazása megújítja az erek újraképződését és nagy hatást gyakorol a hímvessző vérellátására. Eredményeképpen minőségi merevedés érhető el. A merevedés hosszú távú javulását eredményezi. A műtét- és fájdalommentes kezelés nem roncsolja a bőrt és nincsenek mellékhatásai.

 • 4 kezelést alkalmaznak
 • A kezelést egy héttel később megismétlik, a teljes terápia egy hónapig tart
 • Egy kezelés legfeljebb 20 percig tart
 • A terápia 2 évvel később megismételhető

A lökéshullám-kezelést követően minőségi táplálék kiegészítőt ajánlunk, amely sokszorozza és meghosszabbítja a terápia hatását.

A kezelés menete és a lökéshullám

A kezelés megkezdése előtt szakemberrel kell konzultálni. Aztán hetente egyszer kerül sor a kezelésre, összesen 4 alkalommal. Egy kezelés körülbelül 10-15 percig tart mindig orvosi felügyelet mellett, altatás nélkül, amire nincs is szükség.

Az LSWT módszer előnyei közé tartoznak az alábbiak:

 • a kezelés rövid időtartama, 4 kezelés hetente egyszer
 • műtét- és fájdalommentes alkalmazás
 • 78,8 %-ban sikeres a merevedés jelentős javulásának elérésében
 • a lökéshullámok teljes mértékben eltávolítják a merevedési zavart
 • a lökéshullámoknak nincs mellékhatásuk
 • megkönnyíti a beteg életét
 • nincs szükség az intim élet megtervezésére
 • a terápia nem korlátozza a munkaképességét, sem az egészségügyi állapotát
 • sem az alkalmazás után, sem a közösülés előtt nem kell semmiféle szabályokat betartani
 • nem szükséges tartózkodni a fizikai megterheléstől, sem a nemi élettől
 • a sikeres kezelés biztosítja a zavartalan nemi élethez való visszatérést
 • hatékony kezelésnek bizonyul a Peyronie betegségnél – a hímvesszőben található rostos szövet hegesedése, ami görbületet és fájdalmas merevedést okoz

A merevedési zavar kezelésére az alacsony energiaigényű lökéshullám terápia a merevedési zavar takarékos kezelésre kínál lehetőséget mechanikus energia alkalmazásával. A Piezowave elnevezésű speciális eszköz a kezelést körülbelül 10-15 percen belül elvégzi. A kezelés hatásának időtartama a tapasztalatok alapján átlagosan 2 év vagy több. A lökéshullám alkalmazása teljes mértékben kizárhatja, vagy legalábbis nagyrészt helyettesítheti a merevedés erősítését szolgáló gyógyszerhasználatot.

TIPP: A lökéshullám kezelés 200 000 – 600 000 forintba kerül. Olcsóbb, de ugyanolyan hatékony módszert ajánlunk minőségi táplálék kiegészítő formájában. Olvassa el részletes beszámolónkat!

A merevedési zavar kezelése

Élete során a férfi szervezete egész sor hatásnak van kitéve, amelyek a verőerek megkeményedését és az érelmeszesedés elterjedését okozhatják .

TUDJA, HOGY: A barlangos testet ellátó ér átmérője csak 1 vagy 2 mm. Azonban fokozatosan lerakódnak benne a kalcium részecskék, trigliceridek és egyéb zsírok. A részecskék minden ér teljes hosszán végig lerakódnak, amivel csökkentik átmérőjüket. Minél jobban összeszűkülnek az erek, annál nehezebb a vér áramlása.

Így kerül sor a hímvessző működési zavarára, a nemi érintkezés és hímvessző hüvelybe való bevezetésének a képtelenségére. A barlangos testek szöveteibe nem jut oxigén és így a barlangos testek elrostosodnak. Ez a rugalmas szövet kóros átalakulása. Ezek a szerkezeti változások képviselik a merevedési zavarok okainak a 80 %-át. A lökéshullám-terápiás kezelés lehetővé teszi a kezelt hímvessző teljes hosszának a lefedését.

A lökéshullám terápia nem kívánt mellékhatásai

A fókuszált lökéshullám kezelés nem alkalmas a jelenleg rákos megbetegedéssel kezelt betegeknek. Továbbá fontos kizárni a merevedési zavar más okait az erekkel kapcsolatosakon kívül. Például a gyakori lelki eredetű merevedési zavart. Javasolt az előzetes orvosi konzultáció.

A merevedési zavar lökéshullámmal való kezelése után nagyon ritka esetben megjelenhetnek enyhe duzzanatok, bőrpír vagy véraláfutások zúzódások formájában. A reakciók kapcsolatban állnak a hímvessző bőrének fokozott vérkeringésével. Ezek a tünetek 1-3 nap alatt eltűnnek.

A férfiak a velünk megosztott tapasztalataik alapján elégedettek a végeredménnyel. Sokan közülük nagyon pozitívan nyilatkoznak az ilyen kezelésről és jó tapasztalatokkal rendelkeznek. Biztosan megéri a javulás érdekében alávetni magukat a kezelésnek.

Mi a lökéshullám

Fizikailag hang kiadásakor az akusztikus lökéshullámról van szó. Hasonló elven működik, mint amikor a kezünket hangszóró elé tesszük és érezzük a rezgéseket. A lökéshullámot az urológusok is használják vesekövek szétzúzására már a harmincas évek óta.

Eredményesen használják az ortopédiában is. A kezelő állványon alakulnak ki a lökéshullámok, amelyek egy akusztikus lencsében gyűlnek össze és így kerülnek át a hímvessző szivacsos szerkezetű részeibe. A lökéshullámok millimétereken fejtik ki hatásuk, ezért ez a módszer nagyon kis területen és a hímvessző legmélyebb rétegeiben is alkalmazható.

A legtöbb esetben minden a lökéshullám kezelésnél használatos berendezés egy pontra összpontosít, amely ellipszis alakú kezelési felületet eredményez. Ez elegendő a vesekövek eltávolítására, illetve az ortopédiai kezeléseknél, viszont a hímvessző részeinél nem előnyös. Ebben az esetben a lökéshullám forrásával a hímvessző teljes hosszát kell bemérni és azon mozogni. A szivacsos test esetében alkalmazása kevésbé hatékony. A hatékonyság növelése érdekében fejlesztették ki a lineáris lökéshullám-terápiát. A LSWT lehetővé teszi 70 mm hosszúságú kezelési felület kialakítását.

A merevedési zavar sok férfi életében okoz problémákat, de beszélni kell róla. Ne halogassák orvosuk meglátogatását! A rendszeresen, pár havonta előforduló impotencia vagy a merevedési zavar esetén orvoshoz kell fordulni. A vizsgálat gyakran sokkal komolyabb problémákat vagy betegségeket is felfedhet, mint például a szív és érrendszeri megbetegedések vagy a cukorbetegség.

2.8/5 - (13 votes)