Tantramasszázs – ezt otthon nem éli át!

A tantramasszázs egy ősi meditációs technika és szertartás, aminek a kialakulását az időszámításunk előtti ötödik századra teszik. A magasabb tudatszint elérésének az átfogó rendszerét nyújtja. Nálunk nyugaton elsősorban a váma márga néven ismert oldalhajtása vált híressé, amely a magasabb tudatszintre való eljutást a jobb szexuális élmény révén éri el.

Ennek az ágnak a technikái a párok, egyének jobb szexuális élményei elérésére szolgálnak, valamint a szexuális libidó növelésére és a férfiaknál a merevedés megerősítésére és meghosszabbítására.

Elhatároztam, hogy ezt a technikát kipróbálom a saját bőrömön, és hogy megtudjam, hogy a tantra valójában mennyire hatásos.

Tantra masszázs

Az intim testrészekkel a masszőrnő csakis az Ön engedélyével foglalkozik

Tantra – megdöbbentő segítség merevedési zavarok esetén

Bevallom, hogy már többször az eszembe jutott, hogy kipróbálom a tantrát. Ami a merevedési problémámat illeti, már valóban sok mindennel kísérleteztem. Ezért fogott meg a lehetősége annak, hogy jobb, keményebb merevedést és jobb szexuális életet érhetek el a mítoszokkal átszőtt szertartás segítségével.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

Valójában véletlenül szereztem róla tudomást az egyik barátnőmtől, aki személyesen is gyakorolta a tantramasszázst. Beszélgettünk a masszázs hatásairól és elmesélte nekem, hogy milyen hihetetlen módon képes a tantramasszázs kiteljesíteni a szexuális energiát. Ami végső soron nem csak a jobb merevedésben, hanem a nemi élet és az élet más területeinek a javulásában is megnyilvánul.

TUDTA, hogy a merevedésre milyen hatással van a lelki állapot

Elmondta, hogy ennek a technikának hála a férfiak jobb merevedést érhetnek el. Még abban az esetben is, ha az teljesen hiányzik. Persze ez nem jön azonnal, de a tantra ebben valóban tud segíteni. Elmagyarázta nekem az egész testbe szétáradó szexuális energia elvét, ami hihetetlenül feltölt minket, hogy ne csak létezzünk, hanem ténylegesen éljünk is.

A barátnőmnek a tantra hatásairól szóló vallomása nagyon lenyűgözött engem. Vonzott, hogy az ő kezei által próbáljam ki a masszázst. Viszont ő a személyes tapasztalatai hiányában azt ajánlotta, hogy tegyek látogatást egy professzionális masszőrnőnél.

Tantramasszázs – a szalon és a masszőrnő kiválasztása

A barátnőmtől megtudtam, hogy az árban jelentős különbségek lehetnek, ahogyan a szolgáltatás minőségében is. A megfelelő tantra masszázsnak nemcsak a fizikai élményről kell szólnia, hanem a szellemi és a fizikai élményekről együttesen, hogy a hőn áhított hatás meglegyen és a férfi visszaszerezze az elvesztett szexuális energiáját.

Sajnos a piac még mindig tele van olyan szalonokkal, ahol csak túlárazott önkielégítést kínálnak. Ilyeneket találtam akciósakat is, ahol az árak néha gyanúsan alacsonyak voltak. Tehát kerestem és az adott hely minőségének tüzetesen utánanéztem.

VIDEÓ: Küldje el tantramasszázsra a partnernőjét is, de számoljon azzal, hogy a hüvelyi intim masszázsnak nem fog ellenállni. Még ha férfi masszőrről is lesz szó!

Egyértelműen a legjobb, ha ismerősök is ajánlják a helyet, ahol már voltak masszázson. De nekem ilyenek nem voltak, így kitippeltem néhány szalont és mindenütt egy kicsit elbeszélgettem a masszőrnővel.

A tantra nem csak fizikai, hanem spirituális dolog is. A lelki síkon való összekapcsolódás a masszírozott és a masszírozó között mérhetetlenül fontos. A válogatásnak elegendő időt szenteltem, mert tudtam, hogy ebből a szempontból az időbeli befektetés biztosan megéri.

Tantra masszázs: az első alkalom

Amint úgy éreztem, hogy készen vagyok a masszázsra, időpontot egyeztettem. Magamon kívül semmit sem kellett vinnem a masszázsra. Egy rendes szalon mindennel el van látva. Ugyancsak számolni kell némi szabadidővel.

A masszázs a férfiak számára legalább másfél órát vesz igénybe, de a masszázs előtt, főleg ha először van ott, még egy kis beszélgetésre kerül sor tea mellett. Azért, hogy megtörjön a jég és jó hangulat alakuljon ki a tényleges masszázs előtt.

Az előzetes beszélgetés alapján már tudtam, hogy milyen helyre megyek. Mégis a második alkalommal is nagy hatással volt rám a szalon. A zajos utcáról belépve egy másik világban találtam magam. Az ajtót egy légies masszőrnő nyitotta ki és a terem pozitív energiával volt telve.

Mintha hirtelen messzire a távoli kelet teljesen más világába kerültem volna, amit még a kellemes relaxációs zene és bódító illatok is kísértek.

Persze azért féltem is. Szégyenkeztem, mert nem tudtam, hogy mire számíthatok. De az aggodalmaimat a masszőrnő gyorsan eloszlatta. Elmagyarázta, hogy elsősorban a nyitottság szükséges a tantramasszázsnál és hogy ne várjunk el semmit.

Továbbá jelezte, hogy meg kell egyeznünk abban, hogy a Lingam (hímvessző) masszázsára nem kell, hogy sor kerüljön, ha ezt kimondottam nem fogom kérni. A tantra filozófiája szerint ezért kár volna, mert a testet egészében fogja fel és nem szabadna semmilyen testrészt sem kihagyni. A masszőrnő nagy szakértelemmel rendelkezett, sikerült neki megnyugtatnia engem és biztonságérzetet kelteni.

Tantramasszázs – a szertartás menete

A szertartás álló helyzetben történik. Egy úgynevezett lungiba“ (nagy kendő) voltam betekerve, ami a saját meztelenségemtől való szégyentől hivatott megóvni. A test lemeztelenítésére fokozatosan kerül sor. Aztán a masszázs a masszírozó ágyon folytatódott, először hason, aztán háton.

A masszázs során mérhetetlenül sokféle érintést tapasztaltam meleg kendőkkel, prémekkel, tollakkal. A masszőrnő ez egész testemet maximális szeretettel és figyelemmel halmozta el.

TANÍTSA MEG PARTNERNŐJÉT a legjobb masszázsra, hogy a merevedése jó legyen és a prosztatája egészséges!

Pillanatok alatt más dimenzióban éreztem magam és a félelem teljesen lepergett rólam. Csak a saját légzésemre figyeltem, ami a masszás fontos részét alkotja. Érzékeltem a masszőrnő érintéseit. Hihetetlenül kellemes energiaáramlást és férfierőt éreztem. Ez pontosan annak a felismerésnek a pillanata, amikor először él át valami fantasztikus dolgot és tudja, hogy ezen túl soha többet nem fog ugyanúgy tekinteni a világra.

A vége sem számított nekem, hogy az első tantramasszázsom végén nem értem el a csúcspontra. Különben nem is ez volt a célom. A szexuális energia az egész testemben szétáradt.

A merevedést erősítő tantra és a meglepő eredmények

Már az első alkalom után éreztem, hogy valami megváltozott. Magabiztosabb lettem. Röviden férfiasabb. A tantramasszázs varázsa abban rejlik, hogy a masszőrnő megnyitotta a bensőmet. Ahogy a tantra guruk mondják: „Az energia újfent szabadon áramlik.“

Aztán a masszőrnőt még kétszer meglátogattam és a szexuális életem a felismerhetetlenségig megváltozott. merevedési problémáim gyakorlatilag eltűntek és sokkal jobban élvezem a szexet. A partnernőmben is jobban bízom az ágyban és sokkal nyitottabb lettem hozzá és a többihez. Ez a végén is sokat segít és a hétköznapokban is.

Végül néhány érdekesség:

* A szalonokat gyakran látogatják üzletemberek, akik mozgalmas életmódjuknak köszönhetően nem képesek az ágyban jól teljesíteni.

* Gyakori látogatók a túlságosan domináns partnernővel rendelkező férfiak, akik nem engedik meg nekik, hogy „férfiak legyenek.“

* A tanítás szerint a hímvesszőn mind a 7 csakra megtalálható

* A masszázs során az emberek érzéseik széles skáláját vonultatják fel: nevetnek, sírnak, felszabadulhat az elfojtott düh, de ha minden érzést elfogad, akkor megjelenik a megtisztulás és a felszabadulás, és a végén mindenki kellemesen és kiegyensúlyozottnak érzi magát.

* A tantra szó azt jelenti, hogy: „Mögé jutni.“ (létezésünk megszokott határain túl, az ego mögé…)

* A tantra masszázson részt vehet a partnernője is, néha a masszázson két további masszőz is részt vesz (egy férfi, egy nő vagy két nő)

* A férfi a masszázs során átélheti az egész test orgazmusát.

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

5/5 - (2 votes)