Merevedésre szolgáló spray, stb FELESLEGES!

merevedést erősítő táplálék-kiegészítőkön kívül egyre nagyobb erőfeszítéseket fejtenek ki, hogy minél több pénzt szedjenek ki a kétségbeesett férfiakból. A kereskedelemben pillanatról pillanatra jelennek meg az új tapaszok, spray-ék, gélek vagy tokok, amelyek állítólag erősítik a merevedést.

A legtöbb esetben ugyanaz az eredmény. A férfi merevedése még a legjobb esetben sem javul. A legrosszabb esetben kellemetlen tapasztalatokkal lesz gazdagabb vakaródzás, égető érzés, duzzanat vagy más bőrirritáció formájában.

Tekintsük át közösen a készítményeket, amelyek a kereskedelemben megtalálhatóak és helyezzük egy kicsit a témát górcső alá. Ugyanis nem minden olyan nagyszerű, ahogyan azt a reklámok állítják.

Spray merevedésre és a megtévesztő reklámok

Az első a spray-t a merevedés megerősítésére egy szokványos online szex boltban találtam. Azt ígérik, hogy felvitele után a bőr vérrel telítődik és merevedés áll be. De ez butaság és hazugság.

A merevedés a hímvesszőben található belső barlangos testek vérrel való telítődése által alakul ki. A bőrön ez egyáltalán nem múlik. Csak nézze meg a saját hímvesszőjét. Nagyon vékony és finom a bőr rajta, ráadásul minden eret is látni lehet rajta.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A bőr vérrel való telítettsége semmilyen hatással nincs a merevedésre, az egyetlen dolog, ami megtörténhet, hogy a hímveszője bőrét irritálni fogja. A merevedést az ilyen spray sehogy sem fogja megerősíteni. Takarítson meg további 2500 forintot, hogy valami értelmesebb dologra költhesse.

A legtöbb spray az uraknak ajánlott. Könnyen felvihető. Felvitele után azonnal kifejti a hatását. A szórófejjel fújja a hímvesszőre, a bőr vérrel telítődik, így merevedés áll be. Ezután élvezheti a hosszabb ideig tartó közösülést és az erősebb merevedést.

Gél merevedésre – több fajtája létezik?

A merevedést erősítő vagy hímvesszőre szolgáló géleket 3 csoportra oszthatjuk:

 • HATÁSTALAN merevedést erősítő gélek. A gyártók igyekeznek bármit eladni, és ennek érdekében képesek hazudni a fogyasztóknak vagy ígérgetni, hogyha a hímvesszőjére bármilyen anyagot felvisz, akkor tökéletes merevedést érhet el. A gél, ahogyan a spray vagy a krém is csak a kívülről hat a hímvessző bőrére. Nem létezik semmilyen anyag, amely a hímvesszőt több vérrel lenne képes megtelíteni és így jobbá tenni a merevedést. Gondoljon erre vásárláskor, mert miután felbontotta a csomagot, azután senki sem fogja a pénzét visszatéríteni.
 • A merevedésre szolgáló meleg érzetet keltő síkosító gélek szintén nem nagyon segítenek. Ha gyenge a merevedése, ezek a gélek csupán jobbá teszik az élvezetet. Átmelegítik a hímvesszőt, ezáltal a hüvelyt is, tehát a szexuális ingereket mindketten erőteljesebben élik át. Mivelhogy ezek a gélek növelik az élvezetet, a hátrányuk az, hogy hamarabb érik el az orgazmust. Ha inkább a magömlést szeretné késleltetni, akkor a meleg érzetet keltő géleket nem Önnek találták ki.
Forró gél

Ezért a meleg érzetet keltő gélért valamivel kevesebb, mint 5€-t fog kifizetni. Viszont meggyorsíthatja a kicsúcsosodást és így megrövidíteni a közösülést

TIPPEK AZ ÖN SZÁMÁRA: Hogyan kell késleltetni a magömlést és meghosszabbítani a közösülést?

 • Az érzéstelenítő hatású síkosító gélek javíthatnak a merevedésen, de csak kis mértékben. Azt is csak akkor, ha képes erőteljes merevedést elérni. Maguktól nem okoznak merevedést. Ezek a gélek anesztetikumként hatnak – érzéstelenítő összetevőjük van. Teljes mértékben képesek a magömlés késleltetésére és így közvetve tovább megtartani a merevedést. Így valamivel később fogja elérni az orgazmust. Viszont eleve kemény merevedésre van szüksége.
Hűsítő gél

A hűsítő hatású gél mérsékli az izgalmat, viszont a zsibbadás következtében lelohadhat a merevedés és meggyengülhet a hímvessző érzékenysége

Megállapítottuk, hogy a gélek, amelyek állítólag felélesztik a merevedést, valójában semmilyen hatással nincsenek a merevedésre. Ezek általában „álruhába bújtatott“ érzéstelenítő vagy meleg érzetet keltő gélek. Nem létezik merevedést erősítő gél.

A meleg érzetet keltő és az érzéstelenítő gélek kockázatai

Ezeknek az erotikus segédeszközöknek is megvannak a hátrányaik. Ha javasolhatom, csakis bevált és valóságos szex boltokban vásároljon, mert az internetről bizonytalan származású és összetételű termékeket rendelhet, amelyek árthatnak Önnek. A legtöbb ilyen terméket orvosilag nem vizsgálták be és senki nem felel értük.

A meleg érzetet keltő gélek bevizsgálás nélkül túlságosan melegíthetnek, ami a hímvessző bőrének az irritációjában nyilvánul meg (és ami a legrosszabb, a hüvelyét is). Kellemetlen csípés alakulhat ki és egy hosszabb ideig tartó „élményre“ számíthat.

Ha túlzásba viszi az érzéstelenítő gél használatát, teljes mértékben tönkreteheti a szexet. Az erősebb összetevők annyira elzsibbasztják a makkot és a hüvelyt, hogy egyáltalán semmiféle ingerlést nem fognak érezni. És úgy tudjuk, hogy ingerlés nélkül a merevedés lelohad, tehát amennyiben a szexet akarta volna meghosszabbítani, valójában így teljesen lehetetlenné teszi.

Mindig az adott terméken, az összetételén és az Ön hímvesszőjének az „ellenálló képességén“ múlik. Fogadja el a szakértői javaslatokat a szex boltban.

TIPP: Érzéstelenítő és meleg érzetet keltő adalékokat az óvszerek is tartalmaznak. Mindent, amit eddig még csak nem is sejtett az óvszerekről, itt olvashatja el.

Melegítő vagy érzéstelenítő adalékot gyakorlatilag bármihez hozzá lehet adni: tapaszokhoz, krémekhez, spray-khez, óvszerekhez, stb.

A hímvesszőre szolgáló krém tulajdonképpen ugyanaz, mint a gél vagy a spray, csak krémes állagú. Bár kellemesen melegítenek és jó az illatuk, viszont a merevedésre nincsen semmilyen hatásuk. Segíteni nem segít, viszont melegít, és nem árt.

A hímvesszőre szolgáló tapasz

A hímvesszőre szolgáló tapasszal ne is foglalkozzon. Az alkotóelemei csak a hímvessző felszínén hatnak – a bőrön. A vérrel való telítettségre és a merevedésre nincsenek hatással.

A csalódott használók tapasztalatai magukért beszélnek

Övön aluli ütés az összes kenőcs, gél és spray-k forgalmazóinak

Amennyiben habozik, hogy valóban kipróbálja-e a termékeket, egy kicsit várjon. Nyíltan kérdezze meg a forgalmazót, hogy a hatásukat valamilyen orvos megerősítette-e.

Biztosíthatom arról, hogy egyik bolttulajdonos sem tud felmutatni ilyen igazolást! Hogy miért? Mert egyszerűen semmilyen kutatás nem létezik, amely a hatásukat igazolná.

Tartsa többre a pénzét és hagyja a pénztárcájában. Alább megtalálja a hatásos módszerek listáját a jobb minőségű merevedés elérésére.

Erekciós krém

Lehetséges, hogy meleg érzetet fog kelteni, de a merevedésre hiába fog várni

Mire is jöttünk rá?

Megállapítottuk, hogy a merevedést a hímvessző kenésével vagy lefújásával nem tudjuk befolyásolni. Nem ajánlom az ilyen termékek megvásárlását. Fölösleges pénzkidobás.

Ezek a termékek csak rövid időre képesek megváltoztatni a hímvessző érzékenységét. Vagy felmelegítik és érzékenyebbé teszik, vagy épp ellenkezőleg „lehűtik“ és elzsibbasztják.

A merevedést igazából csakis ezekkel a módszerekkel erősítheti meg:

 • Merevedésre szolgáló gyógyszerek. Ezeket csakis orvos írhatja elő. Máshonnan nem keríti elő. Menjen el az urológushoz!
 • A rendszeres gyakorlás és a hímvessző masszírozása. Fizikailag növeli a kamrák kapacitását. Egy idő után a merevedése keményebb lesz és a hímvesszője is.
 • Bevizsgált merevedést erősítő táplálék-kiegészítők. Belsőleg alkalmazzák őket és tágítják az ereket. Eredményeképpen jobb lesz a hímvessző vérellátása, ami szintén jót tesz a merevedésnek. Olvassa el értékeléseinket a hatásos termékekről!
 • Vákuumpumpák és pénisznyújtók. Fizikai erővel hatnak a hímvesszőre, megnyújtják és növelik a barlangos testek kapacitását. Általában sokan lemondnak róla, mert fennáll annak a kockázata, hogy a hímvessző érzékeny szövete megsérül vagy elszakad.
[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Mindig legyen óvatos, ne higgyen el mindent, amit elolvas. Inkább kérdezze meg az orvosát. Kerülje el a bonyodalmakat.

TIPPÜNK: A Vimax tabletta napi használata a merevedés hosszú távú megerősítésére. A Vimax tágítja az ereket, tódul a vér a hímvesszőbe. Ahol a vér, ott a merevedés is! Itt olvashatja el a teljes értékelést.

5/5 - (1 vote)