A magömlés késleltetése és hosszabb aktusok

Sok férfi úgy tartja, hogy a szexben való kitartása férfiasságának az egyértelmű jele és bizonyítéka. Valójában miért is ne? Hiszen éppen ennek köszönhetően lesz partnernője kielégültebb. A kielégülés késleltetése növeli a férfi és a nő szexuális tapasztalatát és így a nemi életet mindketten nagyobb mértékben élvezhetik. Ráadásul a korai magömlés problémája bárkivel megeshet. Legyen szó akár fiatal tizenéves kamaszról, a legjobb éveiben járó férfiról vagy akár egy tapasztalt csataménről.

Amennyiben képes magömlését késleltetni, saját maga dönt arról, hogy mikor lesz kész. Így lehet megelőzni az idő előtti befejezés kínos helyzetét, ami a valódi paranoia és a kisebbrendűségi érzések forrása lehet. Ráadásul a végső tűzijáték késleltetésének a művészete növeli a partnernő kielégülésének az esélyét. A nagyobb állóképességgel bíró férfi könnyebben ér el a nőnél orgazmus hullámokat és így teheti őt boldoggá.

A férfiak nagy része állóképességének a meghosszabbítására és az orgazmus erőteljesebb átélésére vágyik. A közösülés időtartamának az átlagos hossza 3 és 17 perc közé tehető. Valójában elég sok férfi van, aki nem bír ki túlságosan sok mozgást a nő hüvelyében. Ez a törzsfejlődésnek köszönhető. A hímvessző nem a hosszantartó közösülés céljából alakult ki. A régmúlt időkben ugyanis a szexuális érintkezésnek a lehető legrövidebbnek kellett lennie. Az élet is múlhatott rajta. Mára már a társadalmi normák megváltoztak. Ahogyan a közösülés időtartamát illető igények is.

Gejzír

A magömlés a legtöbbször gejzírkitörésként érkezik, amit se lelassítani, se megállítani nem lehet

A korai magömlés fajtái

A sztenikus (erős) fajta

A sztenikus fajta főleg a fiatalabbaknál gyakoribb és alapvetően a hímvessző túlérzékenységéről van szó. A közösülés folyamán nagyon gyorsan érik el a magömlést. A férfinak esélye sincs bármiféleképpen is befolyásolni ezt a folyamatot. Ez a fajta fiziológiai problémákkal is kapcsolatba hozható.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Ennek a magömlési fajtának az előnye abban rejlik, hogy hasonlít a japán ételekhez. Kis adag, de sok fogás. A férfi az első magömlés után rövid időn belül képes a következő menetre. Ezt a magömlésfajtát sokkal könnyebb megoldani.

Az asztenikus (gyenge) fajta

Az asztenikus a magömlés sajátos fajtája. És alapvetően nehezebben megoldható, mint a sztenikus típusú. Bármelyik korosztályt érintheti és egyszerűen a hímvessző feletti uralom elveszítéséről van szó. Az ilyen fajtával rendelkező férfiaknak merevedési zavaraik is lehetnek. A hímvessző kevésbé érzékeny, vagy ellenkezőleg túlságosan is az.

Az ingerlés hatására az ondó kilövellésére kerül sor még a hímvessző megmerevedése előtt. A korai magömlés ilyen fajtájára a lelkileg kimerült férfiak a hajlamosabbak. Ennek a fajtának a kezelése sokkal bonyolultabb.

A férfiaknak gyakran fogalmuk sincsen, hogyan késleltessék a magömlésüket. A valóságban ez nem annyira bonyolult. Létezik néhány egyszerű trükk, ami a segítségükre lehet. Nézzünk meg együtt néhányat közülük, amelyek meghosszabbíthatják a szexuális állóképességet az ágyban. A magömlés idejének az uralása elsősorban fizikai jelenség. Adunk Önöknek 14 tippet a korai magömlés megelőzésére.

14 tipp a magömlés késleltetésére 

1. sz. tipp – Önkielégítés a magömlés késleltetésére

A néhány órával a közösülés előtt végzett önkielégítés segít tovább kitartani. Ez azért van, mert a magömlés során az önkielégítésnél a hímvessző általában veszít valamennyit az érzékenységéből. Tehát az azt követő szex tovább fog tartani, még mielőtt újra orgazmusa és magömlése lesz.

Ennek a módszernek az a hátránya, hogy némely férfi számára a szex előtt végzett önkielégítés a szex és partnernője iránt érzett vágy csaknem teljes mértékű megszűnését jelenti. Ez azt jelenti, hogy a merevedés nem lesz erőteljes vagy egyáltalán nem jelentkezik. Ezért kellene az önkielégítés és közösülés között legalább két órának eltelnie. A rövidebb időköz nagy valószínűséggel a libidó bármely formáját tönkreteheti.

2. sz. tipp – Az óvszerek

Mindannyiunk számára a biztonságos szex fogalma jelentőséggel bír. És mindannyian tudjuk, hogy miért kell óvszert használni. De van egy különlegessége, amit nem mindenki vesz észre. Az óvszer ugyanis csökkenti az ingerlés intenzitását a közösülés során. Ez azt jelenti, hogy tovább ki fog tartani, mielőtt eléri az orgazmust és a szex is tovább fog tartani. Szex közben lehetséges több óvszert is egyszerre használni, aminek következtében az egész hímvessző jóval érzéketlenebb lesz.

3. sz. tipp – Légzés a magömlés késleltetésére

A legtöbb férfi hajlamos a közösülés során gyorsan lélegezni. Némelyek viszont visszatartják a lélegzetüket. Ez nem a legjobb módszer, ha tovább akar kitartani. Hosszú és nyugodt légzésre van szüksége, hogy az egész teste ellazuljon.

Egyszerűen csak lassítsa le a légzését és csak a pillanatnyi élvezetre figyeljen. Akkor sokkal jobban beleéli magát és rendkívül erőteljes élményben lesz része.

4. sz. tipp – A „stop és start“ módszer a tovább tartó közösülésre

Ez az egyik legjobb módszer a magömlés késleltetésére!Erőteljesebben éli át az orgazmust és a magömlés intenzitását is növeli. A módszer nagyon egyszerű. Semmi mást nem kell csinálnia, csak a közösülés során abbahagyni a mozgást, mielőtt elérné a csúcspontot. Biztosítson a teste számára egy kis szünetet, hogy az élvezet alábbhagyjon. Amint az erőteljes élvezet lelohad, lehet folytatni a közösülést a partnernőjével.

Ráadásul ez a módszer nemcsak meghosszabbítja a szexuális örömszerzést, de ez a megállás és újrakezdés folyamat lehetővé teszi, hogy tovább kitartson és így a partnernőjének olyan orgazmusa lehet, amit azelőtt még soha nem élt át. Ez a módszer az önkielégítés során is eredményesen begyakorolható.

5. sz. tipp – A hímvessző hegyének a megnyomása

Ennek a technikának a lényege a hímvessző hegyének a megnyomásában rejlik. Ezt a műveletet abban a pillanatban hajtja végre, amikor már érzi, hogy pillanatokra van a magömléstől. Ez a módszer azoknak a férfiaknak is megfelelő, akik még a behatolás előtt elélveznek.

Abban a pillanatban, amikor érzi, hogy a magömlés határán van, egyszerűen nyomja meg a hímvessző hegyét körülbelül 20 másodpercre. Vagy addig, amíg érzi, hogy az inger múlóban van. Amint az örömérzet megszűnik, várjon körülbelül 30 másodpercet, mielőtt folytatná a közösülést. Így addig lehet folytatni, amíg a partnerek mindketten ki nem elégülnek.

6. sz. tipp – A közösülést meghosszabbító szex pózok

Ha a közösülés folyamán tovább akar kitartani, felejtse el a klasszikus misszionárius pózt és engedje partnernőjét felülre. A kanál póz is megfelelő. Ez a póz lehetővé teszi az ellazulást és izgalmát felügyelet alatt tartani. És tovább fogja bírni.

7. sz. tipp – Kegel-gyakorlatok

A medencefenék izmainak az összehúzásának és ellazításának a gyakorlása szintén jó módszer az állóképesség javítására és a magömlés megerősítésére, valamint a nagyobb élvezet elérésére. Ezeket az izomgyakorlatokat Kegel-gyakorlatoknak nevezzük. Pontosabban azokról az izmokról van szó, amelyeket a vizelés közbeni vizeletsugár megállítására használ. Nem ajánlott viszont a gyakorlatokat vizelés közben végezni. Egyedül annak a megállapítására, hogy melyik izmokat kell összeszorítani.

A legjobb egy bizonyos napszakot meghatározni, hogy mikor fogja az izmokat rendszeresen edzeni és összeszorítani. Ezek a gyakorlatok bárhol és bármikor végezhetőek. Amint uralni képes a medencefenék izmait, akkor már képes lesz szex közben is összeszorítani őket a magömléshez közeli pillanatban. Ezzel megelőzheti a korai magömlést. És így folytathatja a szeretkezést. Ha bármikor megérzi a csúcspont közeledtét, az izmokat újfent összeszorítja.

OLVASSA EL: A Kegel-gyakorlatok részletes menete

8. sz. tipp – A magömlést késleltető gél

A kereskedelemben elérhetőek gélek és krémek, amelyek érzéketlenebbé tesznek a közösülés közbeni élvezet érzésére. Ezeket az érzéktelenítő géleket a szex előtt alkalmazzák, hogy meghosszabbítsák az élvezetet.

Ennek a módszernek az lehet a hátránya, hogy a gél túlságosan is érzéketlenné teheti a hímvesszőt. Ebben az esetben fennáll a veszélye annak, hogy a szex nem igazán lesz kellemes az ön számára. Ráadásul az érzéstelenítő hatás a közösülés közben a partnernőt is érintheti. Így az ő orgazmusának az elérése is tovább tarthat.

OLVASSA EL a merevedést segítő gélek és spray-kről írt szkeptikus cikket. Valóban működnek, vagy csupán csábító reklámról van szó?

9. sz. tipp – A magömlést késleltető készítmények és gyógyszerek

A magömlés késleltetésére gyógynövények, vitaminok vagy természetes készítmények hatásait is felhasználhatja. Ezek nagymértékben jótékonyan befolyásolhatják a szexuális életét. A fentebb említett módszereknek és ezeknek a készítményeknek a kombinációja még jobb élményekben részesíti Önt. Személyesen is tudjuk ajánlani a következő készítményeket a magömlés késleltetésére. A szex előtt rögtön használhatóak és késleltetik a magömlést:

Merevedést segítő gyógyszerek

Nálunk olvashatja el a legrészletesebb értékeléseket és tapasztalatainkat a merevedést erősítő és a magömlést késleltető táplálék-kiegészítőkről

10. sz. tipp – Közösülés teli húgyhólyaggal

Ha teli húgyhólyaggal közösül, ezzel késleltetheti a magömlést. Ezt a hímvesszőt és a húgyvezetéket érő nagyobb feszültség jelenléte eredményezi. Így később érkezik a csúcspont elérése és kisebb a korai magömlés kockázata. De ezt a trükköt ne csinálja túl gyakran. Prosztatája ezt majd megköszöni!

11. sz. tipp – Az előjáték elnyújtása

Az előjáték elsősorban azért jó, mert a nemi szervek kiváló vérellátását biztosítja, valamit felkészíti őket a nemi aktusra. A férfiak ezt a dolgot nem tartják sokra. Viszont nagyon jó védelmet nyújthat a korai magömlés ellen.

hímvessző enyhe izgatása az előjáték folyamán csökkenti az érzékenységét, tehát utána az állóképesség valamivel tovább tart ki. A korai magömlés asztenikus fajtájánál az előjáték segítséget nyújthat az érzelmi szintű ellazulásnál.  Ez sokat segít a nagyobb szexuális élmény elérésében.

HÁLÓSZOBA TIPPEK: Szexuális segédeszközök és játékszerek használata az előjáték során „figyelemelterelés “ céljából

12. sz. tipp – A közösülés meghosszabbítása és a partnernő az első helyen

A kiváló szerető fogalma nemcsak a hímvessző méretét és a férfi kitartását takarja. Az is fontos, hogy mit csinál az ágyban. Amennyiben meg akarja előzni a korai magömlést, elsősorban figyeljen oda a partnernőjére. A legtöbb nő nem utasítja el az orális szexet vagy a megfelelő kéz általi ingerlést.

Nincs annál jobb érzés, mint amikor partnernőjét még a közösülés előtt a csúcspontra juttatja. Figyelmét főként a csiklónak szentelje! A nyelve segítségével, vagy izgathatja akár vibrátorral is. Aztán a kielégült partnernője annyit foglalkozhat Önnel, amennyit Ön kibír. Ráadásul a hüvely orgazmus után ellazult izmai kevésbé fogják a hímvesszőt ingerelni.

13. sz. tipp – Beszéljenek róla

Fontos partnernője szükségleteinek és vágyainak az ismerete. És neki is ismernie kell az Önét! Csak így segíthet a magömlés késleltetésében. Mondja el neki, hogy pontosan min is szeretne változtatni! Némelyek túl hevesek szeretkezéskor és ennek a túlságosan gyors magömlés az eredménye. Így sem Ön, sem a partnernője nem lesz elégedett.

Beszéljenek meg egy jelet, hogy a hölgy tudja, mikor kell abbahagynia a mozdulatokat, annak érdekében, hogy Ön ne legyen kész túl hamar! Vagy az adott helyzetben megfoghatja a hímvessző tövét és megszoríthatja. Ez is késleltetheti az orgazmust.

14. sz. tipp – Szexeljenek gyakrabban a hosszabb közösülés érdekében

A gyakorlat teszi a mestert és minél gyakrabban közösül partnernőjé vel, annál tovább fog tartani némely esetben eljutni a magömlésig. Ha hozzászoktatja magát ahhoz az érzéshez, amit partnernője hüvelyében és más testi adottságaival kapcsolatban érez, a legközelebbi közösüléskor az érzékei megerősödnek és képes lesz a korai magömlésnek ellenállni vadabb szex esetén is.

Ön képes a magömlését késleltetni!

Ez persze nagy türelmet és önmegtartóztatást igényel. Egyértelmű, hogy a férfiaknak nem okoz gondot a gyors kilövellés, ha ezzel nem korlátoznák a partnernőiket. Éppen a nők azok, akiket ki kell elégítenünk.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Ne legyenek önzőek és fogadják meg a tanácsaimat, hogy ne kelljen soha többé hallania azt, hogy:“Egoista, te megint kész vagy, én meg nem!!“

4.4/5 - (10 votes)