VIRILITY MAX PLUS – a férfiasság megmentője

A mai rohanó világban, amely tele van stresszel, gyakran megesik, hogy nem marad energia arra, hogy igazán éljünk. A kimerültség és a stressz kombinációja negatívan hat a testünkre is. Az állandó idegesség, nyugtalanság az egyik fő oka a szexualitásban bekövetkezett gondoknak. Nem csak az olyan problémákat soroljuk ide, mint amikor a párunknak nincs kedve hozzá, vagy esetleg éppen „fáj a feje”, hanem a férfiaknál is sajnos gyakran bekövetkező potenciazavarokat is. A mai világban a férfiak 30-40%-a potencia problémákkal küzd. Ezen problémát két fajta képen orvosolhatjuk. Az egyik a teljes életmód változtatás, a másik pedig olyan potencianövelő szerek használata, amely által visszanyerhetjük férfiasságunkat.

Virility Max kapszulák

Virility Max Plus akár 30 percen belül megoldást kínál mervedési problémáira

Bevezető

A Virility Max Plus egy azonnali hatást biztosító potencianövelő kapszula. Célja visszaadni a férfiasságot. A mai rohanó világban sajnos sokszor akkor kezdjük el orvosolni a problémát, amikor ott állunk a partnerünk előtt, és nem tudjuk, mit tegyünk. Ilyenkor a legnagyobb segítséget egy olyan potencianövelő jelenti, amely kevesebb, mint egy órán belül hatni kezd.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10

Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
A Virility Max Plus egyik nagy előnye a gyors hatás. A jobb teljesítőképességet pedig nem csak ön fogja értékelni, hanem a párja is. Ez önbizalmat ad, és sokkal jobb közérzetet. Így nem csak az ágyban, hanem a mindennapjaiban is jobban fogja érezni magát.

A Virility Max Plus hatásai

A Virility Max Plus, ellentétben a sok potencianövelővel azonnali hatást biztosít. Nem szükséges néhány hetes szedése, hogy megmutatkozzanak az első eredmények. Hatására helyreáll a potenciája, lerövidül az aktusok közötti időtartam, vagyis hamarabb lesz újra bevethető. A Virility Max Plus ezen kívül segít leküzdeni a fáradságot, vitalitással és energiával tölti fel, nem csak fizikális, hanem mentális síkon is.

Nézzük meg röviden, milyen hatásokra számíthatunk a Virility Max Plus esetén:

Merevedés javulása

30-45 percen belül

Hosszabb aktus

Igen

Erősebb libidó

Igen

Korai magömlés

Változatlan

Ismételt közösülés

Igen

Nagyobb hímvessző

Nem tapasztaltam

Kinek ajánlott

18 éven felüli férfiak számára

Nem ajánlott

A szív- és érrendszeri betegségben szenvedő férfiak számára

Orvosi vény

Nem szükséges

Diszkrét csomagolás

Igen

A Virility Max Plus előnyei

A Virility működési elve a benne található afrodiziákum hatású gyógynövényeknek köszönhető. Ezek a gyógynövények növelik a libidót és javítják a vér áramlását a hímvesszőben, ezáltal sokkal jobb merevedést biztosítanak. Mivel a Virility Max Plus kizárólag gyógynövény kivonatokat tartalmaz, így nem kell tartani mellékhatásoktól, mint más gyógyszerek esetében.

Virility Max doboza

A zöld kapszulában található gyógynövénykivonatok
növelik a libidót és javítják a vér áramlását a hímvesszőben, ezáltal sokkal jobb merevedést biztosítanak

A Virility Max Plus összetétele 

A Virility Max Plus egy gyógynövény kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő. Hatását a gyógynövények gondos összeválogatásának köszönheti. A Virility Max Plus a Viriliti Max második továbbfejlesztett változata, amely még jobb és erősebb hatást biztosít.

Minden kapszula a következőkből tevődik össze:

Ázsiai Ginzeng gyökér por 100mg (Panax Ginseng) – javítja a stressztűrő képességet, stresszoldó hatású, fokozza a szellemi és fizikai teljesítőképességet, késlelteti a fáradságérzetet, sőt az endorfin hormon (boldogsághormon) termelését is fokozza, és nem utolsó sorban növeli a szexuális vágyat

Fahéj por 90mg (Cinnamonum Cassia) – befolyással van a vércukor és vérnyomás szintre, kellemes, izgató illata és aktív hatóanyag-tartalma miatt potencianövelőként is használják.

Arangyökér por 75mg

Szareptamustár por 75mg

Zselatin kapszula 65mg

Szilicium dioxid (csomósodás gátló) 65mg

Összesen: 470mg, ebből a hatóanyagok tiszta súlya 340mg.

Virility Max összetevők

A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő

Csomagolása és az ára

A Virility Max Plus egy zöld színű kapszula. A csomagolásban 4 db kapszula található. A kipróbáláshoz a Virility Max Plus-t az internetről rendeltem. Az ilyen jellegű termékekhez megszokottan diszkrét csomagolásban kézbesíti a futár.

A Virility Max Plus ára 4 290 Ft/db. Több doboz rendelése esetén jóval kedvezményesebb árat kapunk. Egy kapszula hatása több napig is eltart. A gyártó szerint ez akár 5-6 nap is lehet. Ez valószínüleg a testsúly, életkor, potencia problémák súlyossága és más tényezők alapján változik.

A Virility Max Plus mellékhatásai

A gyártó szerint a Virility Max Plus szedése közben nem kell tartani semmiféle mellékhatástól. A termék kizárólag természetes növényi kivonatokat tartalmaz, így a gyógyszerekkel ellentétben nem is okozhat semmilyen mellékhatást. Mellékhatásokkal valószínűleg csak olyan személyek találkozhatnak, akik valamely összetevőre allergiásak. Ilyen esetben nem is ajánlanám a termék fogyasztását.

Ahogy a többi potencianövelő esetében is, úgy itt is meg kell jegyezni, hogy a potencianövelők befolyással vannak a vérnyomásra, így nem ajánlottak szív és érrendszeri problémákkal küzdő személyek számára. Értágító és vérbőséget fokozó hatással bír. Szintén súlyosabb betegségekben szenvedőknek ajánlatos kikérni a háziorvosuk véleményét.

Fogyasztás és adagolás

A Virility Max Plus kapszulát a szedési javallat alapján szükséges szedni. Az aktus előtt kb. 30 perccel kell bevenni 1 kapszulát 2 dl vízzel, lehetőleg éhgyomorra. A kívánt eredmény elérése érdekében nem ajánlott alkoholt fogyasztani, mivel az alkohol csökkentheti a kapszulában található gyógynövények hatását. Kúraszerű alkalmazás esetén 3 naponta kell bevenni 1 kapszulát. A legjobb hatás érdekében a közvetlenül a kapszula bevétele előtt és után nem ajánlatos zsíros ételek fogyasztása.

Tapasztalataim

A Virility Max Plus-t egy étrend-kiegészítőkkel foglalkozó webárúházból rendeltem. A kiszállítás nagyon gyors volt, már másnapra megérkezett a csomag. A csomagon nem volt feltüntetve semmilyen információ, amely elárulta volna azt, hogy mi is lapul a belsejében. Szerencsére az ilyen termékek esetében az eladók többsége gondoskodik a diszkrét csomagolásról, így sem a futár, sem a családtagok nem tudják meg, hogy mit rendeltem.

Az első este ki is próbáltam a Virility Max Plus-t. A szedési javallatot betartva több mint egy fél órával a tervezett együttlét előtt vettem be a kapszulát 2 dl ásványvízzel. A merevedés kicsit gyorsabban ált be a szokásosnál, ráadásul érezhetően keményebb lett. Ezt a feleségem is észrevette, és nagyon örült neki.

Három nap elteltével újra bevettem a kapszulát, az elején kb. ugyanolyan mértékű merevedést váltott ki, mint az első bevételét követően, viszont a második után már érezhetően hamarabb készen álltam egy újabb menetre. Észrevettem azt is, hogy nyugodtabb vagyok tőle és egy hosszú munkanap után is van energiám a szeretkezéshez. Összességében fokozta az önbizalmam is, ezért megérte kipróbálni.

Kár, hogy csak 4 db kapszula van egy csomagolásban, tehát 12 napra elegendő adag, amennyiben egymás után szeretnénk bevenni. Több helyen olvastam, hogy igen sokáig kitart a hatása (5-6 napig), viszont nálam már a harmadik napon sem volt ez elegendő. Ha nem vettem volna be a harmadik napon a következő adagot, valószínűleg gyengébben teljesítettem volna. Egy kicsit túlsúlyos vagyok, ezért lehet ez is befolyásolta a rövidebb hatást.

Eddig többnyire olyan potencianövelőket próbáltam, amelyeket kúraszerűen szükséges szedni. Hatásuk csak hosszabb idő után áll be, viszont a szedést befejezően is tovább fejtik ki a hatásukat. Ezért a Virility Max Plus-t olyan férfiaknak ajánlom, akinek gyors segítségre van szüksége.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
4.5/5 - (2 votes)
ÉRTÉKELÉSÜNK
 • Ár
 • Hatás
 • Hatás tartossága
 • Hatóidő
4.3

Összefoglaló

Bár hatása nálam közel sem tartott 5-6 napig, 3 naponta 1 kapszula határozottan minden tekintetben javított a szexuális teljesítőképességemen amit nem csak én hanem a párom is örömmel nyugtázott.