Arginin tartós erekciós hatással

Amennyiben erektilis diszfunkcióval küszködsz, feltételezhetően néhány lehetséges megoldáson gondolkodsz. A piac jelenleg számtalan merevedési problémákat kezelő termékkel van telítve. Többségük hatástalan, csupán üzletről van szó. Van amelyik hatásos, de az áruk hihetetlenül drága.

Szerkesztőségünk ebben a cikkben közelebbről vizsgálja az arginin férfi erekciójára való hatását, valamint a férfi szervezetére való általános hatását.

arginin a teremben

Arginin álatalában a testépítők körében ismert. Haszna azonban a nemi életben is jelentős

ARGININ – AMINOSAV KÖZVETLEN HATÁSA AZ EREKCIÓRA

Általában a test ezt az aminosavat elegendő mennyiségben termeli. A stressz, betegség és gyors életmód az egyensúlyt és a termelést megzavarhatja. Hiány keletkezik, amely a pénisz teljes merevedés elérésének képtelenségéhez vezethet. A cégek ezért előszeretettel az erekciót elősegítő termékek közé sorolják.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Manapság egyre több férfi számára a kemény tartós merevedés nem hétköznapi. A szex így egyre többek számára kihívás. Ez a tény régóta érinti nemcsak a középkorú nemzedéket. Egyre gyakrabban találkozik vele már a fiatalabb nemzedék is.

L-Arginin az erekció támogatására szolgáló legismertebb aminosav. Használatra alkalmas minden korosztály számára, további aminosavakkal kominálva, még hatékonyabban segít a férfiasság felállításának természetes támogatására.

Használat ajánlott ideje:

hosszútávú

Erekció javítása:

igen

Hosszabb állóképesség:

nem

Libidó felerősödése:

igen

Korai magömlés:

nem

Nagyobb pénisz:

nem

ARGININ HATÁSAI

Az L-Arginin egy aminosav, amely tágítja az ereket. Fogyasztása a testben dinitrogén oxid termelését idézi elő. Ennek köszönhetően a szövetekbe több vér áramlik. Amely magára a péniszre is érvényes. Az eredmény tehát jobb merevedés és összességében a szervezet jobb vérellátása.

Az arginin és egyéb aminosavak hatását csupán néhány vizsgálat tesztelte. Annak ellenére, hogy a felhasználóktól pozitív visszajelzések jelentek meg, a tudomány véleménye kissé eltér.  Mayo Clinic tanulmánya szerint az arginin a tesztelés során C értékelést kapott. Ez annyit jelent, hogy a férfiak java részénél az arginin nem járt sikerrel a férfiak merevedési képességének megújításában.

Másrészt az L-Arginin több összetevővel kombinálva ígéretesebb eredményeket kínál.

TIPP: Itt olvashatja a tapasztalatainkat az általunk kipróbált potencianövelőkről – többségük arginint és egyéb aminosavakat tartalmaz. 

L-ARGININ ÉS YOHIMBIN-HYDROCHLORID

A Yohimbin-hydrochlorid az erekció támogatásának tudományosan igazolt szere. Egy 2010-es tanulmány bebizonyította az arganin kombinációjával bekövetkező pozitív hatását. A tudósok a kismértékű, valamint közepes erekciós zavarok esetében javulást bizonyítottak be.

VIDEÓ: Az  ArginMax magas arginin tartalommal rendelkezik.

L-ARGININ ÉS A PYCNOGENOL

Amíg maga az arginin önmagában az erektilis diszfunkció támogatásában nem olyan hatásos, más növényekkel való különféle kombinációban igazán remek.

Journal of Sex and Marital therapy –ben közzétett tanulmány arra mutat rá, hogy az arginin a pycnogenol növénnyel kombinálva erektilis diszfunkcióban szenvedő 25 és 45 év közti férfiaknak segített.

Ennek a keveréknek az alkalmazása semmiféle mellékhatást nem eredményezett, mint a hagyományos gyógyszerek esetében.

AZ ARGININ POZITÍV HATÁSAI

A nem esszenciális aminosav főleg kismértékű és középfokú erektilis diszfunkcióban szenvedő férfiak számára ideális. A hatás hosszabb idejű alkalmazás során jelentkezik.

Azonnali hatást nem várhatunk el. Nem gyors hatású gyógyszerről van szó, mint a Viagra, vagy a Cialis esetében. Ebben az esetben hosszútávú alkalmazásról van szó, amikor a felhasználó a siker gyümölcsét pár hét után szüretelheti le. Előnye a mellékhatásoktól mentes kíméletes és természetes módszer.

Az L-Arginint gyakran szedik testépítők és sportolók. Önmagában is képes javítani a szövetek és az izmok vérellátását, mely által a sportteljesítményt ösztönzi. Hasznos a sportban és a hálószobában is!

A hatása hosszú távú, tehát leginkább a Vigrax vagy Vimax készítményekben érvényesül. Általában a további, kíméletes erekcióhoz vezető utak híve vagyok, mintsem a gyors eredmény és az ismeretlen mellékhatásokat megkockáztatnám. Az elért cél az embert jobban értékeli, és hosszabb távon fenntartható.

AZ ARGININ NEGATÍV MELLÉKHATÁSAI

Az arginin nem kívánt hatásai még tudományosan nincsenek alátámasztva. Kevés jó tanulmány létezik. A merevedés támogatására szolgáló gyógyszerek ebből a szempontból jóval előbbre vannak. Másrészt a  ezen a téren negatív visszajelzések száma minimális.

Az arginin a Viagrával és további gyógyszerekkel összehasonlítva a szevezetre biztonságos. Egy olyan anyagról van szó, amely a test számára természetes. Nem jön létre olyan mechanizmus, mint amilyen az erekcióra való gyógyszerekre jellemző.

Még ennek az aminosavnak az estében sem, vagy mint bármely másik kiegészítő esetleges megvásárlása előtt a háziorvossal való konzultálást ne haggya ki! Az arginin az értágító gyógyszerekkel nem jól tolerálják egymást. Egyéb rizikós esetek is felléphetnek amikkel a háziorvosod tisztában lesz.

L-ARGINÍN BESZERZÉSE

Az arginin erekció javítására szolgáló étrendkiegészítőkben is megtalálható. Közéjük tartozik például a Clavin, vagy Xerex. Külön szintén elérhetők kapszula, tabletta vagy por formájában is. E-shopokon különféle formában durván 2 500 – 9 000 Ft közötti áron.

ArginMax

ArginMax gyógyszertárban is megvásárolható

L – ARGININ ADAGOLÁSA ÉS ALKALMAZÁSA

Az adagolás hagyományosan 3-5 gramm napi egy alkalommal. Fontos a szer hosszútávú rendszeres használata. A minimális hatóidő legalább 3 hét. Az első változások általában 3-4 hét után jelentkeznek. Az ArginMax esetében az adagoláas 1 tabletta reggel és 1 tabletta este.

Előnyei

Előnyök

 • szinte nulla mellékhatás

 • hosszútávon szedhető

 • a pénisz szilárdabb merevedése

 • észrevehetetlen

Hátrányok

 • önmagában nem olyan hatásos, mint más anyagokkal kombinálva

 • nem tolerálja a vérnyomás gyógyszereket

Arginin az élelmiszerekben

 • pulykahús

 • sertéshús

 • csirkehús

 • napraforgó mag

 • szója

 • mogyoró

 • szpirulina

 • tej

 • lencse

 • csicseriborsó

Önállóan megvásárolható e-shopokban és fitnesz termékeket árusító üzletekben. Esetleg merevedést segítő étrendkiegészítők részeként, melyek fent fel vannak tüntetve. Előnye, hogy a vásárlás nem feltűnő, senki sem tudja, hogy a termék a minőségi merevedés céljából kerül megvásárlásra.

L-ARGININ A HOSSZÚ TÁVÚ KIEGÉSZÍTŐ A KEMÉNY MEREVEDÉSÉRT

Az arginin az erekcióval való kapcsolata szempontjából az egyik legismertebb és leginkább hatékony aminosavak közé tartozik. Egy biztonságos választásról van szó mellékhatások veszélye nélkül. Kivételt csupán a vérnyomási problémákkal küszködő személyek képeznek. Ezért mindig célszerű a háziorvossal való egyeztetés.

Soha nem szabad elfelejteni, hogy maga az aminosav csodákra nem képes. Több hatóanyaggal való helyes kombinációja azonban az egészséges és működőképes merevedés számára nagyon jó támogatást szolgáltat.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
3.8/5 - (5 votes)