Hogyan kell maszturbálni unalomérzet nélkül?

A maszturbálás a szexualitás alappillérének tekinthető. A férfiak többsége azt hiszi, hogy saját testüknek reakciójáról mindent tudnak, és hogy semmi sem lepheti meg őket. A férfiak mégis csak egyszerűbbek, ez nem nagy tudomány.

Egyrészt a férfiak tudják, mit várhatnak el szerszámuktól. Másrészt állandó terük van a szexualitásuk észlelésének bővítésére. Csakis így emelhetik új szintre szexualitásukat, melyet egészen biztosan partnernőik is értékelni fognak.

Nem minden férfinak van a saját péniszével szoros kapcsolata. A férfiak többsége büszke tulajdonosa és felhasználója. De természetesen akadnak kivételek is.

Vannak akik nem akarják a szexuális örömök kontextualitásával összefüggésben használni. Szerepet játszhat a félelem, vagy a szégyenérzet. Van, aki korai magömlés problémájával küszködik. Van, akit az a kétség aggaszt, hogy elég jók–e a szexben a partnernőjük számára, stb.

Személyesen úgy gondolom, hogy a maszturbáció általánosságban véve egy kulcs, amely segít a férfinak az önmagához, és a szexualitáshoz való kapcsolat javításában.
Amennyiben tehát a férfi a hálószobában alacsonyabb önbizalomban szenved, talán éppen a maszturbáció helyes technikája az, amely segít számára megtalálni a helyes megoldást. Ennek a leírásnak az a célja, hogy megtalálja a maszturbációhoz vezető helyes utat.

fap time

A férfi maszturbáció angol elnevezése „fap time“

Miként maszturbáljunk? Ne siessük el

A férfiak többsége a puberta alatt hamar megtanul gyorsan maszturbálni. Ez elsősorban azért alakul ki, hogy a szülő ne kapja rajta akció közben. Ezért gyorsan csinálják, és a bizonyítékokat is a lehető leggyorsabban próbálják eltüntetni. Ezzel kialakítják az elhamarkodott és gyors maszturbálás alapjait.

A férfi ezáltal egy nagyon értékes érzést veszít el. Nem érzi, hová vezeti őt el az élvezet. Túlságosan elfoglalja a lebukás gondolata.

Amennyiben szexualitásának javítására vágyik, a maszturbációra szánt időt önmagára szánva, csendben és nyugalomban kell elvégeznie. Annak a veszélye nélkül, hogy bárki megzavarja.

Nem szórakoztat a „kézi munka“? Tekintsd meg a 2017-es év legjobb maszturbátorainak listáját!

Szabadulj meg a pornótól, és inkább képzeld el!

Nem mindenki néz pornót. A legtöbb férfi számára minden világos. Tegyük a kezünket a szívünkre, nézése igazán szórakoztató. Hátránya, hogy gyakori fogyasztása által a férfi elidegenedik saját érzéseitől és tapasztalataitól.

Az intenzív jelenetek a vásznon megzavarják annak az érzékelését, amely bent a testben történik. Nem szükséges a pornó kidobása, vagy kitörlése. Mindenesetre megéri párszor kipróbálni a pornó nélküli maszturbálást. A különbség kis önmegtartóztatás után azonnal megnyilvánul.

Azok a férfiak, akik hosszabb ideig nem néznek pornót, sokkal magabiztosabbak és közvetlenebbek, a nőkkel való viselkedésük sokkal magabiztosabb és közvetlenebb. A pornóval ugyanaz a helyzet, mint az alkohollal. Kis mennyiségben előnyös, nagy mennyiségben káros.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Hogyan maszturbáljunk helyesen pornó nélkül?

Itt az ideje, hogy kipróbálj pár maszturbálást pornó nélkül! Próbálj úgy maszturbálni, ahogy azt megszoktad. A folyamat alatt összpontosíts pár dologra:

 • A légzésváltozásokra: felületesen és gyorsan, vagy lassan és mélyen lélegzel?
 • A változásokra a testben: Valahol a tested feszült, valahol pedig lazább? Ez minden maszturbációnál ugyanígy van?
 • Milyen érzéseid vannak közvetlenül orgazmus előtt?
 • Hogy érzed magad orgazmus alatt, és közvetlenül orgazmus után?

A férfi hamar megtanulja, hogy hogyan elégítse ki szükségleteit maszturbáció segítségével és ritkán tér el a stimulálás megszokott stílusától. A szex azonban nem egy jól beolajozott gépezet. Inkább különböző ízekkel teli kavalkád, ahol nehéz a saját magunk számára megtalálni a megfelelőt. Itt az ideje munkához látni, és megrengetni a rutin alapjait.

TUDTAD, hogy a szex és a maszturbáció nagyon egészséges tevékenységek? A rendszeres aktivitás az erekció kudarcának megelőzéseként funkcionál, valamint meghosszabbítja a kitartást. Ezért olvasd: 

 • 13. indok, miért szeretkezzünk a lehető leggyakrabban.
 • Miként maszturbáljunk kölcsönösen partnernőnkkel? 

Miként maszturbáljunk mindkét kézzel?

Mindig egy kézzel maszturbálsz? A férfiak többsége ezt ugyanígy csinálja. Amennyiben közéjük tartozol, kezdd a másik kézre való egyszerű kézváltással.

Először fura lesz. A ritmus nem fog annyira jól működni. Ez ahhoz hasonló, mintha új partnerrel szexelnél. Ne siess, és élvezd ki. Észreveszed, hogy az új kéz a régi számára új trükköket is megtaníthat.

Próbálj ki új pozíciókat

Nem szívesen próbálsz ki új dolgokat? Nem baj. Valamikor el kell kezdeni. Ha fekve szoktál maszturbálni, guggolj le, feküdj oldalra, ülj le egy székre. Számtalan lehetőséged van!

Mindezek a változtatások az első próbálkozások során viccesnek tűnhetnek. Még az is lehetséges, hogy visszatérsz a régi és megszokott módszerekhez. A cél előtt ez úgyis mindegy. Az a fontos, hogy rászántad magad a változtatásra. Kipróbáltál valami újat, és kipróbáltad, hogy az új pozíció hozott–e számodra új érzéseket.

A maszturbáció során a pozíció váltás még a reális szex alatt szintén hasznodra válhat. Legközelebb, ha a partnereddel kevésbé megszokott helyzetben leszel, nem fogod magad furán érezni. Miért? Mivel ehhez hasonlót a maszturbálás közben már te is próbáltál. Sokkal természetesebb lesz számodra. Még az is lehetséges, hogy az új helyzetet élvezni fogod és megkedveled.

OLVASD EL: A férfi erogén zónái

A csípőmozgás segít a maszturbáció során

A mód, ahogy a maszturbáció során a test mozog, feltételezhetően eltér attól, amelyet a mással való szex közben alkalmazunk. Több férfi a maszturbálás közben egyáltalán nem mozog.

Te magad ismered legjobban saját tested. Tudod, mely mozgások természetesek és kellemesek számodra és melyek egyáltalán nem. Próbáld meg ezeket a szóló, vagy a kölcsönös maszturbációba bevonni!

Amennyiben a mozgások működnek, próbálj meg a csípőmozgásra összpontosítani. Némely mozgás közelebb visz az orgazmushoz, mások pedig eltolják azt. Ezeket az ismereteket nemcsak a maszturbáció során, hanem a szexnél is felhasználhatod.

Síkosító

Amennyiben gyakran maszturbálsz, megsértheted a bőrödet. Jó minőségű síkosító gél használata ajánlott

Használj különféle maszturbációs technikákat

A legtöbb férfi szokásai közé tartoznak a gyors és elhamarkodott technikák. A kezek intenzív fel-le mozgása többnyire elegendő a jó orgazmus eléréséhez. Azonban több technika is létezik, mindegyik különböző érzéseket és más orgazmusokat von maga után.

Amennyiben elsődlegesen egy kéz érintése által maszturbálsz, próbáld meg ezúttal mindkét kezedet használni. Mozgasd fel és le. Esetleg próbálj hosszú körkörös mozgásokkal ingerelni. Váltakoztass különféle kézmozdulatokat, fogásokat, nyomásokat és sebességet.

Miként lehet a legjobban maszturbálni? Ismerd meg a szerszámodat

A pénisz legtöbb idegvégződése a pénisz csúcsán, elsősorban a rövid féken található. Sok férfi rengeteg érzékeny ponttal rendelkezik egyéb más helyeken is.

Hogy találjuk meg az érzékenypontot? Próbáld meg az egyik kezedet a péniszed tövére helyezni és nyomd a péniszed a test irányába. Ezt követően húzogasd a péniszed és próbálj ki különféle technikákat egész hossza mentén. Éld bele magad a kincskereső szerepébe, és próbáld ki az egyik és a másik oldal stimulálás érzelmi különbségét. Milyen hatással van rád a lent, vagy a pénisz csúcsán történő izgatás.

Ne feledd, hogy vannak „golyóid“ is

A legtöbb férfi számára a hereis  nagyon érzékeny terület, amely fokozottan reagál az érintésre és a nyomásra. Mutatóujjunkkal és hüvelykujjunkkal végezzünk finom körkörös mozdulatokat, és fogjuk meg a herezacskó felső részét. Finoman mozgasd ezt a területet a maszturbáció ritmusában. Ez egy bevált módja a korai magömlés megakadályozásának, valamint az élvezet fokozásának. Próbálj meg további érintéseket is! Csípés, kaparás vagy dörzsölés.

Fedezz fel további helyeket a testeden

A pénisz és a herezacskó alapvető helyek, amely felé irányulunk a maszturbáció megfűszerezése érdekében. Azonban bizonyosodjunk meg róla, hogy a többi helyet sem hagyjuk ki.

A herezacskó és a végbél közti barázda. Masszázsra és a nyomásra nagyon érzékeny. Dörzsölésével a prosztata külső masszázsa biztosított. Ha már a prosztatánál tartunk, ne féljük azt áttanulmányozni. Ha készen állsz rá, közvetlenül az anális nyíláson keresztül kerülsz oda

TIPP: Tanítsd meg partnernődet a prosztata massszírozására. Garantálom, hogy ehhez hasonlót még nem éltél át. 

Ötvözd tudásod, „maszturbációs megamix“

Nem minden működik, amit kipróbálunk. Fontos, hogy kipróbáljuk. Csak így derül ki, mi esik jól, és mi nem. Ezeket az újdonságokat így bevonhatod a további maszturbációdba, vagy magába a szexbe. Lehet az egy fogás, pozíció vagy más légzés.

Nem csak egy helyes maszturbálási módszer létezik. Abban az esetben, amennyiben valami nem működik, gondolj arra, hogy több módszer is létezik, amely működhet. Fontos, hogy állandóan próbálkozzunk!

Ne félj az erotikus játékoktól

Létezik egy mítosz a férfi maszturbációról, valamint a szexuális játékok  hiányáról. Kár csupán a saját kezünket használni. Míg a kéz varázslatos dolgokra képes, segédeszköz hozzáadásával a stimulációt egészen új szintre emelheted. Ezáltal önmagad és partnernőd kreativitását növeled.

Ne feledkezz meg a jó síkosító gélről. Amennyiben csak maszturbálásról van szó, használj olajat. Nem kell foglalkozni az óvszerrel való ellentmondásokkal. Az olajos síkosítókban az a jó, hogy nem száradnak ki. Jó választás a szilikonos gél is.

Fontold meg azt is, hogy milyen játékot választasz. Lehet ez vibrátor, mű pénisz vagy erekciós karika (ha még sosem próbáltad, először próbáld ki a partnernő jelenléte nélkül)

A játékok a maszturbáció és a szex világának egészen új dimenziójába vezetnek el, és nagyon gazdaggá teszik a szexuális életed.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
4/5 - (1 vote)