Mik a gyakori női fantáziák, titkolt vágyak?

Rengeteg férfinek magabiztosan megvan az az érzése, hogy az ágyban ők a legjobbak és még maga Casanova sem érhet a nyomukba. Mi az igazság, mennyire vagyunk képesek teljesíteni a partnernőnk kéréseit és vágyait?
A nők többsége olyan szexuális fantáziákat rejteget magában, melyekről még csak sejtelmünk sincs. Lehet, hogy egy kedves lánynak látszik a szomszédból, azonban megeshet, hogy titokban azt szeretné, hogy megkötözzük és szavak nélkül elfenekeljük.
Kiválló, ha a parnernő képes nyíltan elmondani vágyait és fantáziáit. A legtöbb párkapcsolatban azonban ez azonban koránt sem ez a jellemző.

Női szexuális fantáziák

Készülj fel arra, hogy kevés hölgy fog megnyílni és el árulni titkos fantáziáit

Vajon mire vágynak ezek a kis dögök?

Először is tudatosítanunk kell, hogy a nők sokat álmodoznak. Annak ellenére, hogy nem egyformák, némely fantáziájuk nagyon hasonló.
Elég pár alapvető szabályt követni, és beiktatni az életbe. Lehet, hogy meg fogsz lepődni, mi fog történni. Készülj fel arra, hogy a jövő nem olyan lesz, mint eddig.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A kapcsolat mely szakaszában kezdjük partnernőnk szexuális fantáziáinak megvalóístását?

A játék alap szabályait többnyire a nővel tartó kapcsolat hossza határozza meg.
• Amennyiben egyszeri szexről van szó – nincs szükség új jelenetre. Minden új. A nő, személyiség, test és az élmény.
• Amennyiben hosszú távú kapcsolatról, barátnőről van szó – ez az a pillanat, amikor a játékot meg kell egy kicsit fűszerezni. Végül is ez a kapcsolat érdekét szolgálja.

A női érzékek általában változatosság után vágyakoznak

Rengeteg nő vágyik meglepetésre, izgalomra, izgató érzelmekre. A hálószobán kívüli együttlétek új töltetet és energiát hozhatnak a szexuális életükbe.

Kirándulás egy félreeső helyen lévő kilátóhoz a városon kívül az autóban szeretkezés lehetőségét kínálja fel. Amennyiben autónk hátsó nyitott raktérrel rendelkezik, nincs jobb mobil ágy kilátással az égboltra. A hátsó ülésnek, vagy a motorháztetőnek is megvan a maga varázsa.

Fürdőszoba vagy zuhanyzó, ezek a helyek a leginkább közkedveltek közé tartoznak. A víz felélénkíti az érzékeket és számos női fantáziának a színtere. A környezet tiszta, és egészen más. Ráadásul a zuhanyrózsa is kéznél van, amelyet semmiképpen sem kéne kihasználatlanul hagyni. A fürdőszobában még vibrátorra sincs szükség. Nem árt némi felkészülés a fürdőszobai szexhez, de ez általában kifizetődik a szexuális életünk felélénkülése formájában.

Agyunk legmélyebb bugyrai még mindig a kőkorszak szintjén működnek. Miért ne térhetnénk vissza tehát a gyökereinkhez. A szex a természetben felébreszti bennünk az elfeledett férfiasságot, amelytől a modern világ és az ülőmunka lassan megfoszt bennünket. A legjobb összecsomagolni a sátrunkat és elindulni az ismeretlen felé. A környezetváltozás és a természetes közeg a szex egészen új kémiáját hozhatja létre, mely nagyon hasonló a kapcsolat kezdetén tapasztaltakhoz. Elég egy érintés, hogy izgalmi állapotba kerüljön!

Hogyan fokozzuk a nő nemi vágyát?

Általában egy alap szabály van érvényben, amelyre még az általános iskola pubertás korunk óta emlékszünk. A tanár úgy magyarázta, hogy a férfi olyan, mint a gyufa, gyorsan lángra kap és kialszik. A nő ezzel szemben olyan, mint a tűz. Felizzítod, és egész éjjel képes égni. A tűzhöz minőségi tüzelőanyag szükséges. Esetünkben a minőségi tüzelőanyag a helyes szerelmi előjáték, ennek elegendő időt kell szentelnünk. Világos, hogy a partnernővel való együttlétnek nagyon örülünk. Adjunk azonban számára időt a felmelegedésre. Vannak helyzetek, amikor a partnernő azonnal azt akarja, egy mondjuk ki, gyors menetre vágyik. Hogyan ismerjük ezt fel? Fontos a kommunikáció a partnerek között, hogy mennyire képesek egymás testi jelzéseit leolvasni. Alapvetően azonban az van érvényben, hogy a megfelelő ideig tartó előjáték a jó szex alapja.

Íme néhány kulcsfontosságú pont:

• verbális megnyilvánulás – érzékelni könnyű, azonban add tudtára szavakkal, mi tetszik
• szentelj figyelmet a melleinek, kár lenne őket kihagyni
• légy érzékeny – ne nyomkodd vadul a klitorszt, mint egy Playstation kontrollerét
• vetkőztetés – hosszabbítsd meg és élvezd ki, amennyiben féken tudod tartani magad
• a nyelveddel nem kell túlzásba vinned – a nyelv fontos, azonban nem vagy kutya!
• adj az időre – a legtöbb előjáték kulcsfontosságú eleme, hagyd, hogy bemelegedjen
• használd mindkét kezed
• multitasking – a kezed a partnernődben van, és közben csókolgasd a nyakát, a nő rengeteg erogén zónával rendelkezik, nemcsak a hüvellyel!
• értékeld az alsóneműjét – egész nap miattad viseli azt
• figyeld testének jelzéseit, figyelj arra, mi esik jól neki és mit szeret

A nők az ágyban nem szeretik az egoizmust

A nőnek éreznie kell a férfi részéről a szerelmet. Ne feledd el, hogy nagyon figyelmes teremtményekről van szó, akik előbb utóbb felismerik a valódi célodat. Ha csak a szexre megy ki a játék, hamarosan sejteni fogják. Amennyiben nem csupán egyszeri szexről van szó, fontos figyelmet szentelni neki, és kimutatni a szerelmet. Az önzést félre kell tenni. Ha megérzi részedről ezeket az érzelmeket, ez számukra igen erős afrodiziákumot jelent. Hidd el, az igyekezeted kétszeresen is megtérül!

Mi van akkor, ha nem tudom, mik a titkos nemi vágyai?

Néha a nő nem jelzi, vagy szégyelli bevallani legmélyebb szexuális fantáziáit. Ilyenkor segíthet, ha kipróbálunk néhány tippet, amelyeket az alábbi (angol nyelvű) videóban láthat. A férfiaknak sokszor sejtelmük sincs, milyen könnyen örömet tudnak partnereik számára szerezni. Jó néhány fantázia inspirálhat, amelyből legkevesebb egy biztos minden nő eszébe jut. Hagyd magad inspirálni!

VIDEÓ: A nők 13 leggyakoribb szexuális fantáziája

#1. Úr és alárendelt

Nem számít, mit gondolunk, rengeteg nő kedveli, ha kicsit keményebbek vele, megkötözik, a keményebben kezelik és a fenekükre vernek. Ha ilyen típusú partherünk van otthon, akkor a úr és alárendelt játék ideális fantázia.

Először fogd meg a kezét, kösd meg nyakkendővel, vagy kötéllel. Az elején próbálj rácsapni a fenekére, és várd meg a reakciót. Ha a sóhajtása azt jelzi, hogy tetszett neki, csapj rá ismét. A következő szintre való lépéshez csókolózás közben húzd meg a haját. Érintsd meg a péniszeddel az arcát, és néha engedd meg neki, hogy játsszon vele. Kezeld úgy, hogy ő a te szolgád, akinek teljesítenie kell a kívánságaidat! Néhány perc után irány a mellei. Játssz a mellbimbóival. Hagyj magadnak időt. Kicsit később kezd el őket finoman harapdálni. Várd meg, milyen lesz a visszajelzés. Fontos, hogy tudja, ki a irányítja a helyzetet. Te vagy az aki ad, vagy elvesz az élvezetből, a partnernőnek nincs semmi uralma a helyzet felett. Ez a tudat kimondottam izgató lehet számára.

Ebben a játékban a félelmet és a szégyenérzetet a hálószobán kívül kell hagynod. Légy olyan durva, amennyire az megengedett. Nincs helye a félelemnek, add át magad a kísértésnek, hogy átvegye az ellenőrzést. Ez a fantáziálás mindkettőtöknek jót tehet. Később a szerepeket fel is cserélhetitek, és te lehetsz az alárendelt, amikor megköt és nyelvével az egész testeden izgat, az szinte őrjítő!

TUDJ MEG TÖBBET: A szado-mazo praktikákról

#2. Svéd hármas

A nők java része titokban fantáziál a szexről hármasban. Férfi és 2 nő, vagy a nő és 2 férfi. Szinte minden nő álmodozik erről a helyzetről. Ő és két szexi pasi, akik az ő testét és kívánságait követelik. Némelyek biszexuális hajlamokkal rendelkeznek, és nőt szeretnének.

Erről a fantáziáról a legtöbb nő nem beszél túlságosan gyakran. Nagy bizalmat követel, és nem ajánlott mindenki számára! Amennyiben ezzel semmi gondod sincs, vágjatok bele. A szex alatt kezdj el használni játékokat, hogy olyan érzést kelts, mintha hárman lennének a játékban. Esetlegesen látogassatok meg közösen egy sztriptíz bárt. Amennyiben ez elnyeri tetszéseteket, készen álltok minden új szintre. Beszélgess vele és légy nyitott. Kérdezd meg, hogy szeretné-e megpróbálni a hármast, kit szeretne bevenni? Itt az idő minden kétely kifejezésére. Sokkal jobb, mint egy meggondolatlan hiba miatt egy jó kapcsolatot tönkre tenni. Mégha a nő álmodozik is egy hármasról, egész más hogy alakulhatnak a dolgok, ha a barátja is szerepel benne. Kellemetlenül érezheti magát, veszélyeztetve a másik nő által. Szerepet játszhat a megcsalás érzéséből adódó lelkiismeret furdalás. Ezért nagyon intenzíven szükséges a dolgot megtárgyalni. Abban a pillanatban, amikor igent mond, hívd meg a harmadik szereplőt is egy beszélgetésre. Egy üveg bor, vagy egyéb alkohol segíthet megtörni a jeget. A kezdetek kínosak lehetnek. Ne erőltess semmit, hagyd, hogy minden menjen a maga útján. A kellemes atmoszférát elősegíti a zene, vagy egy erotikus film. A megfelelő pillanatban tedd meg az első lépést. Finoman érintsd meg a nyakát és csókold meg. Ezt követően vond be a játékba a harmadik felet is. Néha a helyzet olyan gyorsan kialakul, hogy nem is kell kezdeményezni. A dolgok maguktól zajlanak. 2 nő van az ágyadban, hagyd magad sodorni az árral, mindkét szereplő felé igazságosan oszd el a figyelmedet. Férfi esetében más helyzet áll fenn. Ekkor több figyelmet szentelünk a nőnek.

SZINTÉN OLVASD EL: Szex hármasban hosszútávú párkapcsolat izgalmassá tételére

#3. Idegen

A pornóipar ezeken a fantáziákon milliókat keres, nem véletlenül! Egy teljesen idegennel lenni a lakásban egy romantikus és izgató helyzet sokak számára. Hogy ez megvalósulhasson egy kicsit színészkedned kell. Öltözz fel máshogy, csinálj úgy, mintha idegen lennél, aki először látja a partnerét. Egy remek élmény lesz mindkettőtök számára. A fantázia legegyszerűbb kezdéséhez elegendő például ennyi: “Szia szépségem, XY hívnak, téged hogy hívnak?”. Ebben a játékban a párbeszéd tovább is folytatódhat. A partnernőd szívesen csatlakozik hozzá, és pár pillanat múlva a szerep egészen magával ragadja. Rengeteg témaválasztás lehetséges: lehetsz szerelő, informatikus, a szomszéd, aki a főzéshez akar valamit kölcsönkérni. A fantáziáknak nincs határa, szórakozzatok!

#4. Nyilvános helyek

Ez a fantázia a nyilvános szexről szól. Élénken tartja az érzékeket, hiszen mindig ott a nyomás, hogy valaki rajtakaphat. A tudat, hogy szabályokat szegsz meg hozzáad az izgalomhoz, és felerősítheti a orgazmus érzését. Egyetlen kérdés marad hátra, hogy hol?

A kezdetekben a hálóból érdemes nyilvános hálószobát csinálni. Kapcsold fel a villanyt, húzd szét a függönyöket és súgd a fülébe, hogy minden szomszéd szeret nézelődni. Ültesd el a fejében a gondolatot, hogy figyelve van.  A képzelőerő az izgalomhoz vezető legerősebb fegyver.
Ha elég bátornak érzed magad, a játékaidat áthelyezheted a ház falain kívülre.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
5/5 - (1 vote)