Az előjáték ami a nőket a csúcsra juttatja

A fiatal férfiak sokszor nem tudják, hogy milyen az igazán jó szerelmi előjáték. A barátnőjükkel vannak, már a cél felé közeledve. Szexet akarnak, lehetőleg a leghamarabb. Ez azonban nem így működik. Partnernőjét először rá kell hangolnia, hangulatba kell hoznia.

Az előjátékról sok férfi elfeledkezik,  gyakran még az idősebbek is. Elvesztegetett időnek tekintik, amely mindkét fél számára frusztrációhoz vezethet.

Pedig a jó bevezetés élvezetesebb szexet és a partnernő kielégítésére való nagyobb esélyt eredményez. Összegyűjtöttünk pár általánosan alkalmazható tippet a jó előjátékról. Tanácsot adunk, hogy lehet a partnernőnket igazán feltüzelni. Elárulunk néhány trükköt, hogy a legutóbbi előjátékról egykönnyen ne feledkezzen meg, és hogy könyörögjön a folytatásért.

Első randi

A lányt már a randin csábítjuk, finom érintésekkel a moziban, vagy akár az étteremben az asztal alatt

A szerelmi előjátékhoz nyugalomra és összpontosításra van szükség

Amennyiben élvezni szeretnéd az aktust, ne vidd partnered a szobádba, melyet egy hete nem takarítottál! Ha még a szüleiddel élsz és pároddal olyan szerencsések vagytok, hogy a szülők a hétvégére eltávoztak, szánj időt a készülődésre! A szeretkezésre szánt helyiségnek rendezettnek, tisztának és szagmentesnek kéne lennie.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Az ágynemű tiszta és ízléses legyen. A helyiséget szellőztesd ki és használj légfrissítőt, vagy egy biztonságos helyre aromalámpát vagy illatolajjal is elhelyezhet. A helyiség sarkaiba helyezzen virágokat. A megvilágítás visszafogott legyen, hogy álomszerű és intim légkört hozzon létre.

Ügyeljen a rendre és a higiéniára! Friss és illatos legyen, amikor aktusra kerül sor. Néhány csepp férfi parfüm, esetleg fürdő még vonzóbbá teszi önt partnere számára. A helyesen kiválasztott illat fokozza önmagát és partnernőjét mágnesként fogja vonzani.

EGY ÉSZREVÉTLEN TIPP: A helyiség sarkaiba helyezzen spanyol légy afrodiziákumot – poppers – amely fokozza az ön és a partnernője libidóját

Az intim szerelmi előjáték kulcsa a kommunikáció

Nagyon szép elképzelés, hogy az aktus az előjátékot is beleértve a helyzetből adódóan magától lezajlik. Ilyen helyzetek csupán a filmekben vannnak! Ahhoz, hogy megértsük mi tetszik a lánynak, jó megfigyelőképességre van szükségünk, vagy egyszerűen rá kell kérdeznünk.

A nők többsége értékeli, ha a férfinek fontos a nő elégedettsége. Ne felejtsük el, hogy a nő a kedvességet gyakran kétszeresen viszonozza!

Az előjátékot csókokkal és simogatással kezdjük el – petting és necking

A szexuális előjátékot ott a legjobb elkezdeni, ahol már jól kiismertük magunkat. Csókoljuk szájon a partnernőnket, néha térjünk át a nyakára, kezeinkkel pedig pásztázzuk a testét. Figyeljük testének jelzéseit!

A légzése alapján tudni fogjuk, melyik mozdulatunkat élvezi. Ezeknek kell nagyobb figyelmet szentelni. A legtöbb hölgy többnyire legérzékenyebb a nyak és a tarkó hátsó részén, továbbá a hát, csípő és a combok belső részein.

Tanulja meg felismerni azt a pontot, amikor a partnernő készen áll a következő lépésre! Ekkor belevághat az előjáték következő szakaszába (ujjazás, orális szex), vagy kezdődhet maga a szex. Ne kövesse túlzottan az előjáték hosszára vonatkozó általános szabályokat. Átlagosan 15 percről van szó, de ez az idő lehet rövidebb, vagy akár hosszabb is. Minden nőnlél ez az idő egyéni, és önnek meg kell tanulnia  felismerni, hogy mikor van a megfelelő idő továbblépni a következő szintre.

Gazdagítsa az előjátékot masszázzsal

A szex előtti masszázs csókolgatással és simogatással a hagyományos előjáték remek alternatívája. Tarkómasszázzsal kezdhetünk. Ültesse partnerét maga elé, és lassú mozgásokkal maszírozza a nyak hátsó részét a trapézizmok területén.

Ha a hátmasszázst választotta fektesse őt a hasára, masszírozza az egész hátat. Ne feledkezzen meg az elegendő és minőségi masszázsolajról, vagy az elegendően síkos masszázs emulzióról. Remek a kókuszolaj, amely kellemes aromájú.

Hátmasszázs

Egy kellemes masszázs remek kezdete lehet az előjátéknak

 

Lassan lecsúszhat a fenékhez, és hátulról foglalkozhat a hüvellyel is. A masszázs típusa attól is függ, mit helyez előtérbe a lány, mi izgatja fel őt a leginkább.

A lábmasszázs is az egyik alternatívák közé tartozik. Masszírozza a lábát egész hosszában a combok belső részétől egészen a bokáig. Majd foglalkozzon a talpával. Szenteljen időt az egész talpnak, a saroktól a lábujjakig. Húzza meg egyesével az ujjakat.

TIPP: Amennyiben tiszták, és van kedve hozzá, szopogassa a lábujjait! A legtöbb nő számára ez az érzés hihetetlen extázist jelent.

Mesteri ujjazás, mint az előjáték egyik kedvenc szakasza

A hölgyet feltüzelte csókokkal, simogatással vagy masszázzsal. A sóhajtások és a szexuális energia fokozódik. Válaszút előtt áll. Rátérhet egyenesen a szexre, azonban ha még inkább fokozni szeretné a helyzetet, minőségi ujjazásba kezdesz. Összefoglaltam a helyes technikát pár pontban 😉

#1. Készítse elő az eszközöket

A nő helyes ingerléséhez a tiszta és a karbantartott kezek fontosak. Körmeinek rövidre vágva és lereszelve kell lenniük. Ezáltal megelőzi az érzékeny bőr kellemen megsértését. Ne közvetlenül előtte nyírja a körmeit, mert így azok túl élesek lehetnek. Az esemény előtt jól mossa meg kezeit, így védi partnerét az esetleges fertőzéstől.

#2. Izgassa őt

A bemelegedésre hagyjon elegendő időt. Mielőtt a lábai közé kerülne, játsszon vele, csókolgassa, harapdálja a fülét. Szenteljen figyelmet a fenekének, csípőjének és a combjainak.

Ezt követően térjen át a lábai közötti területre. Érintse meg tenyerével a lába közét ruhán keresztül, vagy csúsztassa a lába közé a derekát, esetleg a combját.

Ha már félig meztelen, hagyja még az alsóneműt és játszadozzon fel és le szeméremajkain. Célja, hogy szó szerint áhítozzon a bőr a bőrrel való érintkezése után. Ezt a pillanatot a lehető leginkább késleltesse, hogy fokozza az erotikus feszültséget.

Sok nő számára a kezdeti izgatás a legjobb. Tehát ne késlekedjen, és figyelje, hogy élvezi-e.

#3. Mindig tudnia kell, mit érint meg

Külső szeméremajkak:

Minden nő hüvelye külső részből áll. Amennyiben nincs leborotválva, szőrzet fedi. Ez az a rész, melyet a ruházaton és az alsóneműn keresztül izgathat. A külső szeméremajkak idegellátása nem annyira jó, de masszírozhatja az ujjaival, vagy a hüvelykujj és a mutatóujj között finoman nyomkodhatja. A két ujja egymástól való széthúzásával fokozott izgalmat válthat ki

Belső szeméremajkak:

Ezt a részt nem fedi szőrzet. A bőr vékonyabb, és nedves. Legyen figyelmesebb, mint a külső szeméremajkaknál. Finoman, az ujjaival ingerelje.

Hüvelybemenet:

Az alsó részen, a végbélnyílás közvetlen közelében található. Ez az a hely, ahol a behatolás is zajlik és ahonnan a hüvely nedvessége kiválasztódik. A legtöbb idegvégződés a hüyely egyharmadánál helyezkedik el. A bemenetnél finoman mozgassa az ujjait, vagy dugja be két ujját! Ez a legtöbb nő számára hihetetlenül kellemes.

Csikló:

Kétséget kizáróan annak felső része a nő testének legérzékenyebb része, ahol a szeméremajkakkal kereszteződik. Ez a borsóhoz hasonlító testrész tel van idegvégződésekkel. A nők többsége klitorális izgatást igényel az orgazmus eléréséhez. Legyen nagyon óvatos amíg nem ismeri, hogy milyen intenzitást kedvel.

 

INSPIRÁLÓDJON, MINT EGY PROFI:

#4. Használjon síkosítót

A nők testük lenti részein különösen érzékenyek. Nem akarják, hogy túl sokáig dörzsöljék. Ajánlom az ujjazásnál is a síkosítók használatát. Használhatja az nő természetes síkosítóját is (dugja az ujját a hüvely nyílásába), de az közel sem tart ki olyan sokáig. Fenn áll a veszélye, hogy zavarba hozza amennyiben a hüvelye nem elég nedves. Ez nem gyakori, de előfordul.

A mesterséges síkosítók nemcsak a kényelmetlenséget, de az esetleges fájdalmat is csökkentik, valamint megkönnyítik az ujjak mozgását. A legjobb megoldást a szilikonos síkosítók jelentik. Ezek bírják a legtovább és a hölgyek is ezeket tűrik a legtovább.

#5. kÍsérletezzen az érintésekkel

Minden nő teste másképp reagál, ezért próbálkozni kell! Figyelje meg, mi szórakoztatja leginkább. Nincs szükség ezernyi különféle technikára, elég kiválasztani egyet a 3 alapvetőből: klitorális izgatás, ujjak bevezetése, vagy mindkettő egyidőben.

 • Próbálja egy ujjal körüljárni a csiklóját, diagonálisan csúsztassa rajta ujját finoman fel és le, vagy egyik oldalról a másikra, majd dörzsölje
 • Ezt követően dugja be egy ujját a hüvelybe, majd fokozatosan csatlakozzon hozzá még egy, vagy két ujjal
 • A végén próbálja meg, hogy az egyik kezét bent hagyja, a másik kezével pedig izgatja a csiklót. Kérdezze meg, melyik technika tetszik neki a leginkább, esetleg figyelje meg a testjelzéseit. Így kitapasztalhatja, hogy melyik technika válik be leginkább. Ne legyen félénk ez a legfontosabb!

TIPP: Ne hagyja figyelmen kívül a kis szeméremajkakat. Szintén rengeteg idegvégződéssel vannak átszőve, kár lenne kihagyni! Masszázs során mindkét szeméremajkat fogja a hüvelykujj és a mutatóujj közé. Masszírozza fel és le, esetleg használja az összes ujját, vagy a tenyerét és a két szeméremajkat nyomja egymáshoz.

#6. foglalkozzon a Csiklóval

Amint a hölgy hangulatba került, szentelje minden figyelmét a csiklójának. A nők többségének az orgazmus eléréséhez szüksége van az ismételt és stabil klitorális stimulációra. Találja meg a megfelelő ritmust és tartsa a tempót. Így nagy esély van az orgazmusra.

A csikló a női orgazmus kapuja, sok férfi azonban nem tud vele bánni. Főleg a fiatalabb, vagány srácok túlbuzgók, vagy túl igyekvők.

A közvetlen és agresszív izgatás gyakran sok lehet. Sokkal célravezetőbb dörzsölni ruhán át, amely rejtekhelyként szolgál. A másik lehetőség a csikló izgatása kissé mellette. Egy bizonyos idő után át lehet térni a borsószemre emlékeztető alakzatra. A csikló hegyéről van szó, amely a női test legérzékenyebb helye.

#7. hagyja, hogy nemet mondjon

A legtöbb nő átlagosan 20 percet követően ér el orgazmust. A többségük érzékeny a “túl hosszú izgatásra”. Ezért mondja neki a következőt: “Addig foglak izgatni, amíg az kellemes”. A nő számára az orgazmus nem méta, mint nálunk. Sokkal többet ér számára, ha jól érzik magukat velünk.

#8. Élvezze ki, amennyire csak lehet

Egy másik személy számára egy hatalmas adag élvezettel szolgálni csak a kezeinkkel hihetetlenül szórakoztató lehet, és erősíti a tapasztalatokat. Élvezze az izgatást! Minél jobban szórakozik, annál lazább lesz, és a nő annál több élvezetet lesz képes öntől befogadni.

Erogén zonák

A partnernő kényelméről sem szabad megfeletkeznie

Az orális szex az előjáték része

Ha az orális szex során a csiklóval foglalkozik, összpontosítson rá egy ideig, majd térjen át másik részre. Egy idő után ismét visszatérhet hozzá. A csikló, a nőhöz hasonlóan szereti, ha izgatják és provokálják. Nyalogassa és izgassa, de ne egész idő alatt. Feszültséget alakítson ki, majd „mintha“ visszavonulnánk, hogy egy kis idő múlva visszatérünk hozzá.

A híres 8-as technika

Miben rejlik az ún. 8-as nyalástechnika? Nyalás közben a csikló körüli érzékeny helyre összpontosít a 8-as szám nyelvvel való leírásával.

 • A csikló nyalogatásával kezdjen, amíg meg nem dagad. Ezután óvatosan bevonhatók az ujjak is
 • A nyelv alsó részét használva, jobbra és balra körözzön vele
 • A nyelv durvább felületű végét rezegtesse balról jobbra, majd fentről le
 • A végén írjon le a csiklón egy 8-as alakot. Váltogassa a nyelv alsó részét a nyelv hegyével. Ne feledkezzen meg a csiklóra kifejtett nyomásintenzitás váltakoztatásáról

INSPIRÁCIÓ ADAG: Hogyan ingereljük helyesen a csiklót? 

Bővítse a repertoárját

Az orális előjáték kifizetődő. Feküdjön le merőlegesen a partnernő testéhez. Ez a póz inkább keresztirányú csiklóingerlést tesz lehetővé, mint fentről lefelé. Ezt a pózváltást a partnernő biztosan érdekes változtatásként fogja értékelni.

Mikor térjünk át az előjátéktól a szexre?

Egyértelmű, hogy nem ugorhatunk rá a nőre, mint egy kisiklott vonat. Tudni kell, mikor van itt az ideje. Ennek felismeréséhez az előjáték során több jel is szolgál.

 • a test fokozódó jelei – a légzés fokozódik és egyre hangosabb
 • gyorsuló légzés
 • a partnernő nedves és kitágult hüvelye – nyúljon be a bugyijába. Amennyiben a partnernő nedves, és a szeméremajkai széttágultak, készen áll.
 • csípőmozgás és lökések
 • a pénisz után nyúl és vehemensen követeli
 • ideális esetben meg is mondja

Emlékezzen arra, hogy a helyes előjáték lényege nem a mennyiség, hanem a minőség. Amennyiben önnek csak a szex a lényeg, a nő észreveszi ezt, és nehezebben jön izgalomba. Arra az érzésre van szüksége, hogy fontos ön számára az ő jóléte, és hogy az ön számára ő a legfontosabb.

Még mielőtt a szexre kerül sor, gondoljon az egészségre és a biztonságra

A mai világban, és mindenekelőtt a fiatal nemzedékekre jellemző a védekezés nélküli szex. Ebbe beleesni nagyon egyszerű. Nem mindig gondolunk rá, vagy nincs mindig kéznél. Ezért mindig legyen nálunk egy óvszer. Soha sem tudhatja, mikor kerülhet sor szexre, ezért jobb mindig készen állni.

Az óvszer nem csupán védelem a szexuális úton terjedő betegségek ellen. Védi a partnernőt a nem kívánt terhességtől. A szexet így nyugodtan és stressz nélkül élvezheti. Az óvszerrel való aktus néhány fontos pontja:

 • Ellenőrizze az óvszer lejártának időpontját
 • Ne érjen hozzá a pénisszel a szeméremajkakhoz, hüvelyhez, végbélhez, fenékhez és a combokhoz, ha még nem helyezte fel az óvszert – nemi úton terjedő betegséggel történő megfertőzés veszélye áll fenn
 • Bizonyosodjon meg arról, hogy az óvszer készen áll a felhúzásra. Ha fordítva helyezte fel az óvszert, inkább használjon újat
 • Tartsa az óvszert a hegyénél, majd helyezze rá a makk csúcsára
 • Görgesse egészen le a tövéig
 • A szex után azonnal húzza ki a péniszt a partnernőből, és ne várja meg, amíg a pénisz megpuhul – így szexuális úton terjedő betegségek fertőzése, vagy nem kívánt terhesség veszélye nem fenyeget
 • Az óvszert a partnernő testén kívül vegye le, majd dobja a szemétbe
 • Amennyiben folytatni kívánja a szexet, egy új óvszer használata szükséges

Az előjáték után hosszú és minőségi szex következik

Sok fiatal férfi attól tart, hogy túl gyorsan elélvez. Ennek megelőzésének a legjobb útja, testünk fokozottabb megfigyelése. Igyekezzünk jobban megfigyelni az orgazmus előtti érzéseket.

A férfiak többsége csupán az utolsó fázist ismeri, amikor már nincs visszaút. Akkor azonban már bármilyen igyekezet késő.

TIPP: Hogyan előzzük meg a korai magömlést és nyújtsuk el az aktust? 

Figyelje a testét és időben szakítsa meg a közösülést

Igyekezzen felismerni két, vagy három apró jelet, amelyek közvetlenül az orgazmus előtt tipikusak. Így még a megfelelő időben visszavehet.

Ezt a technikát megszakított közösülésnek nevezzük, és nagyon hasznos lehet, amennyiben a közösülést el akarja nyújtani, hogy a partnernő is elégedett legyen.

Számos férfi abban a naiv hiszemben választja a közösülés ennek a módszerét, hogy a megszakított közösülés megóv a nem kívánt terhességtől. Vigyázat ez közel sem igaz! A terhességre ejakuláció nélkül is sor kerülhet. A megszakított közösülés nem ment meg a szexuális úton terjedő betegségektől sem!

TIPP: Ha feltételezi, hogy a szex a partnernő számára túl hosszú, vagy unatkozni kezd, csókolja meg. A csók a legjobb módja annak, hogy visszahozza a játékba. Gondoljon arra, hogy az érzékenyen csókolni nemcsak az ajkakat lehet. Vonja be az orrot, szemeket, homlokot és a tarkót is!

Erős dopping a pénisz számára

A fiatal korra együtt jár a nők utáni hihetetlen vágy, és menetet is lenyomni egymás után gond nélkül. Ez a kisfiúkból igazi pasikat formál. A dühöngőket megnyugtatja, a nyugodt férfiak ragadozóvá válnak.

Ennek a fiatal időszaknak az egyedüli szépséghibája a kitartás. A nő minőségi kielégítéséhez szükséges valameddig kitartani. Próbáljon ki néhány hónapot valamilyen természetes étrendkiegészítővel melyet naponta ajánlott szedni az egészségesebb merevedés érdekében és a változást saját bőrné fogja érezni.

A szex szerelmi előjátékkal jobban kielégíti

Jusson eszébe, a minőségi előjátéknál a minőség fontosabb, mint a mennyiség. Lehetséges, hogy egy-egy fiatal partnernő nem lesz annyira tapasztalt. Ön már tapasztaltabb. Adja meg számára azt az előjátékot, amilyenben még nem volt része és fel fog Önre nézni!

Vigyázzon az egészségere, hiszen csak egy van belőle. Értem, hogy a fiatalkorban erősebbek a vágyak, azonban óvja saját magát és partnernőjét! Ön a férfi, válalja a felelősséget.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
4/5 - (1 vote)