Megszakított közösülés – 3x nagyobb élvezet

A megszakított közösülés természetes módon hosszabbítja meg az élvezetet, egyben a teherbeesést is megakadályozza. Akkor a legideálisabb, ha a megszakított közösülésben mindketten örömüket lelik. Főleg türelemre lesz szüksége és arra, hogy hajlandó legyen egy pillanatra „kihúzni“.

Megszakított közösüles

A magömlés megakadályozása során használja a hüvelyk- és a mutatóujját

Mi a megszakított közösülés?

Ez egy sima közösülés rövid szünetekkel, amikor „kifújjuk magunkat“. Hosszabb ideig tart és a magömlésre is később kerül sor. Az ilyen fajta szex legfőbb oka a magömlés késleltetése.

Ha az ondó kilövellése hamarabb történik meg, mint ahogy azt a partnernője óhajtja, az orgazmus elérése előtt húzza ki a hímvesszőjét a hüvelyből.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Teljesen mindegy, hogy egy vagy 10 perces szex után. Ön tudja, hogy körülbelül mennyit bír ki, és hogy mikor lesz magömlése.

Mennyi ideig bírom ki a megszakított közösülésnél?

Ez teljes mértékben személyre szabott és a hímvesszője érzékenységén is múlik. Saját tapasztalatom alapján állíthatom, hogy a magömlés leállítása körülbelül 3-szor még „kellemesnek“ mondható.

Az egész hímvessző a herékkel együtt már „készen áll“ és a magömlés természetes folyamat lenne a számukra. Ha ismerősnek tűnik a makk orgazmus utáni akár a fájdalomig elérő érzékenysége, akkor ezt a fájdalmat érezheti a megszakításnál is.

De ha elsajátítja a technikát és még időben a magömlés előtt szakítja meg a közösülést, egy idő után hozzászokik és növelheti a szex időtartamát.

SZÜKSÉGES TUDNIA: A 6 leggyakoribb korai magömléssel kapcsolatos probléma – melyik panasz érinti Önt?

Elég csak a hímvesszőt kihúzni?

Sajnálatos módon ez nem elég, ugyanis a férfi túl sok ideig marad a hüvelyben. Sóvárogva várja a magömlést, aminek nagyon nehezen tud ellenállni.

De ha úgy érzi, hogy az ondó kilövellése már tényleg közel van, húzza ki a hímvesszőjét és olyan erősen szorítsa meg, hogy az ondó ne mehessen ki.

Rendszerint az ujjakkal közvetlenül a makk alatti helyet kell megnyomni. A hüvelykujjal a hímvessző hegyét kell megfogni felülről, a mutatóujjal alulról kell megnyomni a kantárt (a fitymához kapcsolódó bőrszövetet).

Viszont ezt a fogást nem ajánlom. Annak ellenére, hogy működik és az ondó nem jut ki, de az egész húgycső megtelik vele. És ez problémát okozhat, ugyanis az ondó kicsoroghat a hímvesszőből és így fennáll a teherbeesés veszélye.

Terhességi teszt

Az óvatlan közösülésnek gyakran pozitív terhességi teszt az eredménye

Az előváladék – a magömlés előtti folyadék

Ezt az áttetsző nyálkás folyadékot a prosztata – dülmirigy termeli. Az előváladék feladata, hogy nedvessé tegye és kitágítsa a húgyvezetéket, mielőtt a herék beleengednék az ejakulátumot – az ondót. Az ejakulátum így gyorsabban „csúszik“ át a húgycsövön.

Az előejakulátumot a prosztata még a kicsúcsosodás előtt választja ki. Általában pár másodperccel, tehát röviddel a váladék után az ondó következik.

A váladék magában nem veszélyes, mert nem tartalmaz spermiumokat, vagyis ettől nem lehet teherbe esni.

Viszont kerülhet bele ondó az ismételt közösülés során, amikor a húgycsőben maradhat belőle. A spermiumok levegővel érintkezve elpusztulnak, de a húgycsőben pár percig életben maradhatnak.

Biztonsági okból mindig tanácsos óvszert használni. A hormonális fogamzásgátlás károsítja a nő szervezetét, ha állandóan használja. A megszakított közösülés és az óvszer elegendő védekezésnek számítanak.

MINDENT, AMIT TUDNIA KELL AZ ÓVSZERRŐL itt olvashatja el

A MAXIMÁLIS ÖRÖMET a prosztatamasszázs biztosítja Önnek. Tanítsa meg rá partnernőjét. Szó szerint egy ujjal éri el az orgazmust!

A PROSZTATÁRÓL ORVOSILAG itt olvashat. Megtudhatja, hogy milyen betegségek támadhatják meg és hogyan lehet őket megelőzni.

A hímvessző tövének a megnyomásának a technikája

Ez a fogás megakadályozza, hogy az ejakulátum (ha már magömlésre került sor) ne kerülhessen a húgycsőbe.

Az egész hímvesszőt erősen kell megmarkolni a herék alatt, közvetlenül a hímvessző tövénél. Ebben az esetben az ejakulátum nem jut a herékből tovább, tehát így a húgycsőbe se és ki se.

Ez egy nagyon hatásos módszer és biztonságos főképpen a szexuális életüket még csak most kezdők számára. spermiumok az ondóvezetékben maradnak és másképpen szabadul meg tőlük (ajánlatos minél hamarabb).

Gyakorlatok az erős medencefenék izmokra

Eddig a magömlés „kézi“ megállításáról tárgyaltunk. Viszont a haladók a magömlést másképpen is meg tudják állítani. Hogyan?

Megerősítik a záróizmokat és a medencefenék izmait. Különféle gyakorlatokat végeznek, hogy megerősítsék őket. A végbélnyíláshoz közel és a gát tájékán található izmokról van. A gyakorlatokat Kegel-gyakorlatoknak nevezzük.

VIDEÓ ÚTMUTATÓ: A medencefenék izmait megerősítő gyakorlatok

TIPP: A magömlés késleltetését önkielégítéskor is gyakorolhatják. Itt találja az önkielégítés új technikáinak a listáját.

Azoknak az izmoknak az „megfeszítését“ érinti, amelyeket a vizelés visszatartásakor használnak. Próbálja ki a vécén. Egyszerűen állítsa le vizelete sugarát és jegyezze meg, melyik izmokat használta. Már el is végezte az első Kegelt.

A Kegel-gyakorlatokat ajánlatos gyakorlatsorokban végezni, 10 Kegel rövid szünetekkel. Ha megszokja, hogy naponta legalább 10 percig gyakorol, már rövid időn belül javulást fog tapasztalni. Képes lesz a magömlést megakadályozni, egyúttal az egészségi állapotán is javít.

Az erős medencefenék izmokat idősebb korban is méltányolni fogja, ugyanis megelőzhető velük a vizeletszivárgás (a vizeletinkontinencia) és a merevedési panaszok.

MINDENT A KEGEL-GYAKORLATOKRÓL ebből a cikkből tudhat meg. 

A magömlés visszatartásának sürgősségi módszere

Ha túl gyorsan esik neki a partnernőjének, húzza ki a hímvesszőjét és gondoljon valami teljesen másra. Így átveri az agyát, az pedig „lehűti“ vágyait és izgalmát. Gondoljon valami kevésbé izgatóra.

TIPP A MEREVEDÉS MEGTARTÁSÁRA: A Vimax tabletták megőrzik a kemény merevedést a megszakított közösülés alatt is. Részletes értékelés ITT.

Mindig gondoljon a partnernőjére és egyfolytában izgassa őt!

Amikor kihúzza a hímvesszőjét, kiesik a ritmusból és ezt a nők nem szeretik. Hosszabb ideig kell őket izgatni. Ha a közösülést megszakítja, a másik kezével, a nyelvével vagy egy műpénisszel továbbra is izgassa partnernőjét. Máskülönben lelohadna a vágya és mindent kezdhet elölről.

 

Világos, hogy ilyen „összhangra“ csak az összeszokott párok képesek, akiknek elegendő idejük van ezt gyakorolni. De a türelem megéri és a közös szex akár egy órán keresztül is tarthat. Igyekezetük gyümölcse kielégült partnernő és az Ön hosszan tartó állóképessége.

NE FELEDJE – a hosszú és jó minőségű szexhez ezekre van szüksége:

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
4.3/5 - (3 votes)