Kenőcs, krém és spray merevedésre – mit várhatunk tőlük?

Több módszer létezik a merevedés erősítésére. A lehetséges alternatívák közé sorolhatjuk a potencianövelő kenőcsöket, a hímvesszőre alkalmazható krémeket illetve spray-ket. Nincs tisztában vele, hogyan tájékozódjon az ilyen termékekel kapcsolatban? És valóban hatásosak ezek a merevedésre? A cikkünkben kifejtjük.

spray és gél erekcióra


A választék szerencsére nagyon széles. Mindenki megtalálja közöttük a kedvencét

A potencianövelő külsőleg alkalmazható készítmények színesítik a szexuális életet, viszont a merevedést csak néhány esetben erősítik.

A merevedésre használt  kenőcsök, krémek és spray-k a külsőleg alkalmazható készítmények közé tartoznak. Elsősorban a korai magömlés meggátolására alkalmasak, valamint a szexuális játékok felélénkítésére. Kellemes meleg érzetet keltenek, az érzéstelenítő termékek hűtik és érzéketlenebbé teszik a hímvesszőt.

spray a merevedés erősítésére szolgál vagy a síkosító gélhez hasonlóan a nemi aktus meghosszabbítására. Viszont nem ajánlható a síkosító gél helyett, mert a nedvesítő hatása nem annyira erős. Az merevedés megerősítésére szolgáló külsőleg alkalmazható készítmények hatásai viszonylag gyengék. Az enyhébb merevedési problémáknál jelentenek segítséget. A spray-k és kenőcsök minden férfinél más-más erősségűek. Jobb eredmény érhető el a vákuumpumpa és a hímvesszőre használandó külsőleg alkalmazható készítmények kombinációjával. A komolyabb merevedési zavaroknál a legjobb megoldásnak számítanak a potencianövelő gyógyszerek (pl. Vimax, Clavin vagy Xerex).

Nemcsak a merevedést erősíti, hanem megnagyobbítja a férfiasságot is? Aligha!

Némely külsőleg alkalmazható készítmény állítólag hatással van a hímvessző méretére, de a legtöbb használó nem vett észre eget rengető eredményt. Amennyiben a hímvessző méretét szeretné növelni, ne hagyatkozzon a  külsőleg alkalmazható készítményekre. Sajnos semmilyen hímvessző nagyobbító csodakrém nem létezik.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

Kenőcsök, krémek és spray-k a merevedésre aprólékosabban

Kicsit alaposabban megvizsgáljuk az merevedést erősítő külsőleg alkalmazhat készítményeket. Megismerkedünk az előnyeikkel és a hátrányaikkal. Valamint megtudhatja, hogy mely készítmények biztonságosak és a használóik szerint valóban hatásosak.

Krémek és kenőcsök merevedésre csak az óvszer nélküli szexnél alkalmazhatók

A hímvessző vérellátásának a javítására szolgáló kenőcsök és krémek csak az óvszer nélküli szexnél megfelelőek. Nem használhatóak az óvszerrel együtt, mert megsérthetik az óvszer felületét. A kenőcsök és krémek használatukat követően rendszerint jól felszívódnak. Amennyiben fizikai fogamzásgátlás nélkül használják őket, hatással lehet a hölgypartnerre is.

TIPP OLVASNIVALÓRA: Minden, amit nem tudott az óvszerről

Az első használat előtt bizonyosodjon meg róla, hogy sem Ön sem partnere nem allergiás a kenőcs összetevőire. A védekezés nélküli nemi aktusnál nem ajánlatos a hímvesszőt érzéketlenné tevő krémek használata, mert nem kizárható a hölgypartner nem kívánatos érzéketlensége. Így a nő nem biztos, hogy eléri az orgazmust.

A merevedésre használt spray-ket síkosítóként is használhatja

Amennyiben óvszerrel védekezik nemi aktus közben, használjon hímvessző spray-t. Óvszerrel és a nélkül is használható. Gyorsan felszívódik. A merevedést növelő hatás kimondottan erőteljes lesz, főként abban az esetben, ha kipróbált terméket választ. Némely spray-nek abszolút nincs semmilyen hatása.

TÖBB INFORMÁCIÓ a merevedést erősítő készítményekről ITT olvashat 

Hímvesszőkrémet vagy inkább spray-t válasszon?

Minden készítmény más-más helyzetben megfelelő. Ez vonatkozik a hímvessző spray-kre és krémekre is. Ezért elmondjuk, hogy mikor jobb merevedést erősítő krémet választani és mikor megfelelőbb a spray használata.

Mikor használjunk hímvesszőkrémet?

Hosszú távú kapcsolata van és előnyben részesíti az óvszer nélküli szexet.

A merevedést erősítő kenőcsök és a hímvessző vérbőségét elősegítő krémek abban az esetben megfelelőek, ha állandó partnerrel rendelkezik. Nem ajánlatosak, ha gyakran váltogatja a partnereit, mert a kenőcs használatakor nem használható óvszer. Főként zsíros állaguk miatt, ami az olaj alapú síkosító gélekre emlékeztetnek. A kenőcsök és krémek megsérthetik az óvszer felületét és csökkenthetik a hatását.

Mikor használjunk hímvessző spray-t?

Korai magömlése van vagy óvszert szeretne használni.

A magömlést késleltető készítmények a hölgypartnernél is érzéketlenséget okozhatnak. Így a nő nem biztos, hogy eléri az orgazmust. A  hímvessző érzéketlenségére a legmegfelelőbb a spray és óvszer kombinációjának a használata, amit a krémről és a kenőcsről nem mondhatunk el. A hímvessző spray-k ugyanis vizes alapúak, így nem áll fenn az óvszer károsodásának a veszélye.

spray erekcióra

Ha a spray túlságosan éget, a hímvesszőt öblítse le vízzel

Ha ismételt nemi aktust akar.

Ha merevedésre való spray-t használ, akkor gyorsabban regenerálódik a hímvessző szex után. Ennek köszönhetően több egymás utáni aktust meg lehet ismételni. A merevedést erősítő krémeket és kenőcsöket viszont ebben az esetben nem ajánljuk. Ugyanis nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek a nemi aktus utáni regenerációt meggyorsítanák.

Általános tanácsok a hímvessző spray-k, krémek és kenőcsök használatát illetően

Amennyiben valamilyen külsőleg alkalmazható potencianövelő készítményt szeretne kipróbálni, használatkor tartsa be a következő tanácsokat

  • Olyan megbízható külsőleg alkalmazható készítményt válasszon, amelyikről tudja, hogy nincsen egészségkárosító hatása. Ne használjon semmilyen hímvessző kenőcsöt, krémet vagy spray-t, ha a külső nemi szervén irritáció található
  • A fent említett tanácsok betartásával elkerülheti a kellemetlen és fájdalmas jelenségeket

A KEMÉNYFIÚKNAK: A legborzasztóbb  hímvesszősérülések a világon

Vigyázzon az allergiákkal! Hogyan állapíthatja meg, hogy a készítmény használata biztonságos?

Ne felejtse el elolvasni a  készítmény összetételét és bizonyosodjon meg róla, hogy a készítményben található anyagokra nem allergiás. Nem tudja, hogy az adott készítmény összetevőire esetleg allergiás? Egy egyszerű teszttel megállapíthatja. Használat előtt a  hímvesszőre való külsőleg alkalmazható készítményt próbálja ki, pl. a csuklóján. Amennyiben 48 órán belül nem lép fel semmilyen allergiás reakció (bőrpirosodás vagy bőrirritáció), akkor a készítményt férfiasságára bátran használhatja.

Hogyan kell helyesen használni a hímvessző krémeket és spray-ket?

Bármilyen külsőleg alkalmazható készítmény használata előtt elsősorban mossa meg és szárítsa meg a nemi szervét. A spray-t használat előtt rázza fel. A  készítményt gyöngéd masszírozással a nemi szervre kell kenni kb. 15 perccel a nemi aktus előtt.

A hímvessző teljes hosszán a makktól végig vagy csak a makkra vékony rétegben kerül a készítmény a termék fajtájától függően és a gyártó ajánlása szerint. A merevedést erősítő krémek és spray-k rendszerint az egész nemi szervre felvihetőek.

A magömlést késleltető hímvessző érzéketlenséget okozó készítményeket többnyire csak a makkra viszik fel. Néha elegendő egy kevés krém a kantár tájékán. A megfelelő mennyiségű krém vagy spray a kívánt hatás szempontjából egyénre szabott. Hasonlóan ahhoz, hogy mekkora területen használjuk.

Ki kell tapasztalni, hogy Önnek mi felel meg  a legjobban. Ha óvszerrel együtt akarja használni a spray-t, akkor várjon kb. 2 percet, hogy a spray felszívódhasson. Csak ezt követően húzza fel az óvszert. A külső alkalmazású készítmények hatása általában egy óránál is tovább tart.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

Rate this post