Kukkolók – mi a büntetés kukkolásért?

Köztünk járnak és figyelnek bennünket. Általában anélkül, hogy tudnánk róluk. Ők, akik lesik az intim életünk, utánunk kémkednek. Szeretkezés közben vagy amikor meztelenek vagyunk valahol, megeshet, hogy figyelve vagyunk. Ugyanis meglepődnénk, hogy milyen gyakran leselkednek utánunk.

Meztelenség, közösülés vagy fedetlen nemi szervek. Mindezek a stimulánsok vonzzák és ingerlik a kukkolókat.  Amennyiben nem sötétíti el ablakait és nem őrzi meg a saját meztelenségét, lehetséges, hogy már ön is bele esett a kukkolók látóterébe.

Kukkoló

Nehéz megkülönböztetni az ártalmatlan kukkolás és a szexuális deviancia közti különbséget, amennyiben ez bizonyítható, a büntetések akár szigorúak is lehetnek

Kukkolás definíciója

Ez egy olyan pszichoszexuális zavar, amikor az ezzel a devianciával rendelkező személy szexuális kielégülést ér el meztelenség és más emberek szexuális tevékenységének megfigyelésekor. Többnyire a megfigyelt személy(ek) tudta nélkül.

Ennek a szexuális devianciának a részét képezi az erotikus konverzáció lehallgatása is. Ebbe  kategóriába tartozik a “szextelefon” is. A kukkolásról azonban gyakrabban beszélünk abban az esetben, amikor az adott személy semmit sem sejtő embereket figyel meg, miközben szexuális aktus közben. Ezáltal szexuális izgalmat ér el.

TIPP: Ne zavartassa magát, húzza be a redőnyöket és próbáljon ki egyet a 38 erotikus játékunk közül

Hogyan viselkedik egy kukkoló?

A kukkoló célja a mit sem sejtő emberek megfigyelése. A megfigyelt személyek többnyire idegen emberek, a kukkoló nem ismeri őket személyesen. Csupán nézni és megfigyelni szeretne, hogy ezáltal szexuális izgalmat érjen el. Az esetek többségében a megfigyelt emberekkel nem vágyik semmiféle fizikai kapcsolatra vagy ismeretségre.

Amennyiben orgazmust ér el, az többnyire maszturbálással éri el. Ez az aktus alatt történik, de akár később is sor kerülhet rá. Amikor is a kukkoló gondolataiban újraéli azt, amit nemrég látott, s így önkielégülést végez. Annak ellenére, hogy a megfigyelt személlyel vágyik a szexre, a valóságban ez nagyon ritkán valósul meg.

OLVASSA EL: A rejtőzködő kukkoló ellentéte a ruhátlan exhibicionista. Milyen büntetés fenyegeti? 

A kukkolás okai és tünetei

Okok

Nem létezik semmiféle tudományos tanulmány, amely dokumentálta a kukkolás kialakulását. A szakértők többsége egyetért azzal, hogy in flagranti keletkezik a mit sem sejtő emberek véletlenszerű megpillantásával. Ennek az eljárásnak a gyakori ismétlődése ezen magatartás megerősödéséhez vezet.

Tünetek és a diagnózis

Ahhoz, hogy a kukkolást klinikailag diagnosztizálják, a következő pontoknak kell beteljesülniük:

  • megfigyeléssel összekötött ismételt, intenzív és szexuálisan izgató fantáziálások
  • ezek a fantáziálások és gondolatok az illetőnek stresszt, szexuális feszültséget okoznak és beavatkozik annak hétköznapi életébe és annak menetébe
  • minimálisan 6 hónapos időszak alatt a az érintett mit sem sejtő emberek megfigyelésére érez intenzív késztetést

Kiknél fordul elő általában a kukkolásra való hajlam?

Többnyire egyértelműen a férfiaknál. Azonban lelkileg sérült nők esetei is ismertek. Pontos számuk a populációban nem ismert. A becslések szerint a számuk növekvőben van.

A pszichológusok általában úgy tartják, hogy a deviancia kialakulása a 15. életév körül kezdődik. A kialakulás lehetőségének a vége pedig a 35. életév körül fejeződik be.

Rate this post