Az alfahím ereje a tesztoszteronban rejlik

Gondolkodott már azon, hogy egyes férfiakra miért tapadnak a nők, mint a mágnes, némelyekbe meg bele se rúgnának?

Észrevették a különbséget a sikeres és magabiztos férfiak, valamint a bátortalanok között, akik egy flörtbe sem kezdenének bele? Hogy az ilyenek nem szeretik felhívni magukra a figyelmet és a sikeresek árnyékában élnek?

Minden férfi különböző tulajdonságokkal rendelkezik. A sikeresekben és a nők által kedveltekben egy közös van. Magas a tesztoszteron szintjük. A jelentéktelen és félénk férfiaknál ez hiányzik.

Tekintsük meg, hogy miben különbözik az alfahím a „szürke átlagtól“, mit csinál másképp az életben és milyennek tűnik a nők szemében.

Alfa hím

A tesztoszteron óriási mértékben befolyásolja a férfiak pszichikumát is

Ki is az alfahím?

Az ilyen férfit nagyon könnyű felismerni. Látni rajta, hallani, még érezhető is, mivelhogy az alfahímeknek a nők számára erőteljesebb az illatuk (köznyelven pézsma).

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Az alfahím szőrös és izmos. Nagyobb a teste akkor is, ha nem is sportol. Az alfahímek azonban rendszerint sportolnak és gyarapítják a testüket. A természetes önmegtartóztatásuk és a hevességük viszi őket rá. Nagyon szigorúak saját magukhoz.

Az alfahím hangja harsány, más hangok sokaságában is jól lehet hallani.

Hogyan viselkedik az alfahím?

Az alfahím és a társadalom

Az alfahímet nem érdekli, hogy mit gondolnak róla. Az sem érdekli, hogy mások mit csinálnak. Nagy öntudattal rendelkezik és ő határozza meg, hogy mi a trend és mik a szabályok.

Az alfahím és a nők

A nőkkel figyelmes, de határozott. A nők azonnal felismerik, hogy nem lehet vele packázni. Az alfahím szigorú, és amikor hosszú távú kapcsolatot keres, mindig választás elé állítja a nőt:

A család feje én vagyok. Vagy elfogadod és nagyszerű és biztonságos kapcsolatunk lesz vagy búcsút veszünk egymástól. az összes alfahím ilyen.

Az alfahímek általában nem viselik el az alfanőstényeket és randizni sem akarnak velük. Ugyanis a csapat vezetőjeként lép fel és így nehezen visel el más alfahímet a csapatban, ez alapján nem igazán jön ki jól a nőkkel – az alfanőstényekkel sem.

Az alfahím és a család

Az alfahím számára fontos a családja és igyekszik a családja és saját maga számára minden alapvető szükségletet előteremteni, esetleg más rábízott kötelességnek eleget tenni.

Ő egy „igásló“, aki agyondolgozza magát, hogy a családjának legyen mit ennie és legyen hol laknia. Nem anyuci elkényeztetett kisfiacskája, akit körül kellene ugrálni. Mindent egyedül intéz, és csakis önmaga parancsol neki.

A családban egy alfahím pont úgy viselkedik, mint ahogy azt egy férfitól elvárnánk. Nem mindig könnyű vele kijönni, de a kötelességeit tökéletesen teljesíti. Az alfahím gyakran törekszik a tökéletességre és addig nem nyugszik, amíg a célját el nem éri és nem biztosít be mindent.

Apa

A tesztoszteron által a férfiből jobb, védelmező adottsággal rendelkező apa lesz

Az alfahím tulajdonságai

Az alfahím nagyon szorgalmas és dolgos. Pontosan kitűzött céljai vannak, és ha eléri őket, újabb kihívásokat keres. Soha nem áll meg és azon igyekszik, hogy mindig jobb legyen, mint a környezete vagy akár saját maga. Túlszárnyalja önmagát, versenyben áll a többiekkel és saját magával is.

Ennek köszönhetően az alfahímek nagyszerű vezetők és jó vezetői képességeik vannak. Az alfahím gyakran kilép az ígéretesnek nem mondható kapcsolatból vagy munkahelyről, ha úgy ítéli meg, hogy nem fejtheti ki teljes mértékben az igyekezetét vagy képességeit. Az ilyen esetben egyáltalán nem törődik a „hátrahagyottak“ érzéseivel.

Nem akar időt pazarolni azokra dolgokra vagy emberekre, amikben nem lát semmi értelmet. Hideg fejjel dönt, nézetét akár egy pillanat alatt is megváltozathatja, ha azt szükségesnek tartja.

Az alfahímek és a tesztoszteron

Közös nevezőjük a nagymértékű tesztoszteron termelés. Ez az a férfi nemi hormon, amelyik befolyásolja a férfi kinézetét, valamint a viselkedését is.

tesztoszteron termelése rendszerint a korral csökken, tehát idősebb korban az alfahímnek is kevesebb van belőle. Persze ez nem jelenti azt, hogy az időmúlásával a férfi szükségszerűen „nőiessé válik“. Az idős férfi, aki törődik magával, sportol, egészségesen táplálkozik, akár a nyugdíjig is képes megtartani a hormon szintet.

Ezzel ellentétben egy „karrierje“ elején tartó férfi kevesebb tesztoszteronnal rendelkezhet, mint egy jól karban tartott nyugdíjas. Miért is van ez így?

Miért csökken a tesztoszteron a fiatal férfiaknál?

A hormontermelést a fiatal férfiak az egészségtelen életmódjukkal gyengítik. Legtöbbjük egész nap a számítógépnél ül, túlzottan a divatnak szentelik magukat és a „fiús dolgok“ nem érdeklik.

„Felnőni képtelen férfiak“ generációja alakult ki nálunk, akik nem képesek magukról gondoskodni, nemhogy a partnernőről vagy egy családról.

Nem sportolnak, az iskolában, a munkában és a munkahelyükön is a számítógépnél ülnek. Különféle okok miatt elutasítják a hagyományos értékeket, a családalapítást, és a férfiak társadalomban elfoglalt alapvető szerepét. Az ilyen fiúk többet ártanak a társadalomnak, mint amennyire hozzájárulhatnának.

Mindenféle különféle irányzatok ütik fel a fejüket, mint például az aszexualitás – a szex iránti érdektelenség. A hívők meg önként mondanak le a szexről és cölibátusban élnek. Ezek a „magasztos“ erkölcsi és szellemi értékek viszont nem vezetnek a helyes irányba.

Hogyan növeljük a tesztoszteron szintet?

A tesztoszteront a szervezetben természetes úton alakul ki, konkrétan a herékben. A tesztoszteronnak köszönhetően növekedik a szőrzete, mélyül el a hangja és férfias vonások alakulnak ki. Minden férfi szervezete tartalmaz tesztoszteront, mert különben nem lenne férfi.

Vegye azt is figyelembe, hogy a tesztoszteron termelését csökkenthetik a herék mirigyeinek a különféle megbetegedései vagy más hosszan tartó megbetegedések (cukorbetegség, elhízás, szív és érrendszeri megbetegedések). Ilyenkor helyénvaló orvoshoz menni.

TUDJA, HOGYAN történik az urológiai vizsgálat?

Hogyan kell változtatni az életmódon, hogy növekedjen a tesztoszteronszint?

 • Elegendő mozgás, sport vagy nehezebb fizikai munka
 • Elegendő pihenés – semmi sem fontosabb az alvásnál és a szervezet regenerálódásánál
 • Minél kevesebb ülés és fekvés, mozgás nélkül
 • Elegendő húsmennyiséget tartalmazó jó minőségű és friss táplálék (egészséges zsírok, fehérjék és szénhidrátok)
 • A kevesebb stressz csökkenti a rossz stressz hormonok kialakulását
 • Minél több szex és nemi szervek edzése (közösülés, önkielégítés, masszázs)
 • A bőséges folyadék bevitel kimossa a káros anyagokat és a testet jó erőben tartja
 • Az edzés megacélozza a szervezetet és támogatja a hormonok felszabadulását

A nagyobb felelősség vállalás a hímet az élete során vezető és felelősségteljes személyiséggé teszi. Az ilyen helyzet is képes részben növelni a tesztoszteronszintet!

Ön alfahím? Tesztelje le magát!

Ha azon gondolkodik, hogy Ön alfa hím-e vagy nem, válaszoljon őszintén a következő kérdésekre. Minél több kérdésre ad pozitív választ, annál nagyobb az esélye, hogy Ön is alfahím. Meg vannak Önben ezek a tulajdonságok?

Erő

Sportol és törődik a testével. Testileg és lelkileg is erős. A sport és a mozgás nagyon fontosak a tesztoszteron természetes kiválasztásához.

Vezetőképesség

Érzi, hogy erősebb a többi férfinél és túltesz azokon, akik nem alfák. Vezetői képességei vannak és döntésképes a rá bízott emberek helyett is.

A győzni akarás

A tesztoszteron hajtja az alfahímet a győzelem után. Ha elbukik, soha nem adja fel. A veszteség a további „harcra“ buzdítja és képes tanulni belőle.

Ambíciók

Soha nem elégszik meg a jelenlegi állapottal, mindig igyekszik saját maga jobb változata felé haladni.

Versenyképesség

A többiek előtt a legjobbként akar mutatkozni. A második hellyel soha nem elégszik meg, mindig az első helyen akar lenni.

Karizma

A legtöbb nőre hatással van, mert tudja, mire van szükségük. Tudja, hogyan kell velük viselkedni, hogy megadják magukat neki és az ő „nőstényei“ legyenek.

Erőteljes libidó – a szex iránti vágy

A tesztoszteron az alfahímet tudat alatt a minél gyakoribb „szaporodásra“ serkenti. Ezért kívánja mindig a szexet. Rendszeres szex nélkül ingerült, mert ez számára nem a megszokott állapot.

Szigorúság

Az alfahím szigorú, de igazságos szabályok szerint él. Szigorú az emberekkel, akiket irányít, de főképpen saját magával. Erős erkölcsi érzéke van.

Optimizmus

„Keménysége“ ellenére mindig jó a hangulata és fittnek érzi magát. Ezt eredményezi a tesztoszteron, amelyet sporttal és egészséges életmóddal növel.

Védelmező reakció

Az alfahím felfogja, hogy mi a feladata az élet körforgásában és a családjának a védelmezése elsődleges fontosságú a számára. Az alfahím ritkán hagyja el élettársát és akkor már végképp nem, ha közös utódjuk is van.

Megbízhatóság

Az alfahím betartja a szavát. Ha megszegné, önmaga előtt is szégyenkezne. Éppen ez az önuralom teszi hihetetlenül felelősségteljes emberré.

Önzőség

Az alfahím is tud önző lenni, de mindig figyelembe veszi környezete jólétét. Néha nagyképűnek és fölényesnek tűnhet, pedig a célja a családja iránti felelősség és törődés, még annak az árán is, ha néha egoistának tűnik.

A tesztoszteron tartja fenn az emberiséget

Az emberiség számára az elképzelhetően legrosszabb jövő, ha a férfiak már nem lesznek férfiak és lemondanak a társadalomban elfoglalt férfi szerepükről.

Ez csökkenő születési arányhoz és népességcsökkenéshez vezethet. Részben már most is ez történik a világban, ugyanis eddig soha nem volt ennyi sok férfias – „férfiatlan“ férfi, mint manapság.

Rajtunk, az igazi férfiakon áll, akiknek szilárd véleményünk van a férfiasság „irányát“ illetően, hogy felkaroljuk az elkövetkező generációkat.

Ne hagyja, hogy a rossz szokások elvegyék férfiassága erejét – a tesztoszteront és kezdjen hozzá még ma! Soha sincs késő felfedezni önmagában, vagy kifejleszteni magában az alfahímet!

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
5/5 - (1 vote)