A női orgazmus – 20 tipp a mikéntjére (1/2)

Minden nőnek joga van az orgazmushoz!

A nő számára az orgazmus kellemesebb, mint forró nyárban jeges vízbe ugrani vagy egy hosszú végigkoplalt nap végén a világ legjobb ételét enni. Ennyire bámulatos a női orgazmus. Viszont továbbra is rejtélyes marad, ugyanis a működése nem teljesen ismert.

Minden nőnél elérhető az orgazmus? Nagy valószínűséggel igen. Az átlagosan 20 másodpercig tartó puszta élvezetben valójában minden nő részesülhet.

Női orgazmus

A női orgazmus sokkal erőteljesebb, mint a férfié. Ezért is van az, hogy a nő sokkal csalódottabb, ha nem éri el az orgazmust

A női orgazmus fajtái

Ahhoz, hogy a nő elérje az orgazmust, átlagban 10 – 20 percnyi stimulációra van szüksége. Az ingerlés időtartama viszont teljesen egyéni. Némelyek gyorsan érnek célba, másoknak elég sokáig tart. A nők több fajta orgazmust élhetnek át:

 • Külső – nők több mint 70%-a klitorális orgazmust él át a csikló izgatásával
 • Belső – a hüvely belső stimulációjával, esetenként az anális szex esetén
 • Kevert – az említettek kombinációja
 • Többszörös – az orgazmust azonnal követi egy másik. Ez minden nő álma. És mi az Öné?

TUDTA, hogy némelyek orgazmust élnek át tornázás közben vagy szülés közben?

Mi előzi meg a női orgazmust?

 • A szexuális izgalom kezdetén vér tolul a hüvelybe és a csiklóba
 • A következő szakaszban a vér a medencébe jut. A légzés és a pulzus szaporább, a mellbimbók megkeményednek.
 • A hüvely alsó része összeszűkül, hogy megtartsa a hímvesszőt. A felső része kitágul, hogy a behatolás könnyebb legyen.
 • A stimuláció növeli az idegi és izomfeszültséget a nemi szervek, a medence, a fenék és combok tájékán
 • BUMM! – a robbanás pillanatában a méh, a hüvely és a végbélnyílás 0,8 Hz frekvencián oszcillálnak.
 • kis orgazmus 3-5 nagyon kellemes és kielégítő összehúzódásból áll. A nagy 10-15-ből.
 • Néha a lábujjak vagy az arcizmok is bekapcsolódnak. Ezért vannak a vicces arckifejezések a nem megjátszott orgazmusnál.
 • A félelem és érzések idegközpontja a valódi orgazmus alatt kikapcsol. Így lehet felismerni a megjátszottat.
[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

VIDEÓ: 14 tény a női orgazmusról, amiket lehet, hogy nem ismert. 

Nedves orgazmus, avagy a pornóipar kitalációja?

nedves orgazmus egy másik titokzatos része a női orgazmusnak. Nagyon gyakori pornófilm téma. Két évvel ezelőtt a brit kormány betiltotta az ilyen felvételek készítését. A nézők közül néhányan nem hiszik el, hogy a nők valóban képesek „ejakulálni“, hogy az csak egyszerűen vizelet és az emberek átverése.

A tudósok bebizonyították, hogy valóban létezik női ejakuláció. A kísérletet Franciaországban végezték el. Az orvosok 7 nőt hívtak meg és megállapították, hogy a szexuális felizgulás folyamán a nő vizelettel kevert tejfehér folyadékot lövell ki. Ez a folyadék a húgycső körüli apró mirigyekből származik. Ezek a mirigyek közel vannak a híres G-ponthoz. Ráadásul ennek a folyadéknak az összetétele hasonló ahhoz, amit a férfi prosztatája termel.

TIPP: A férfiaknak is megvan a G-pontjuk és ez éppen a prosztata. Tanítsa meg partnernőjét a prosztatamasszázsra és átélheti a leghatalmasabb orgazmust!

A kedvezőtlen körülmények gyengíthetik az orgazmus erejét

A tűzijátékhoz vezető úton az első lépés a megfelelő hangulat. Főképpen a kapcsolat elején a partnernő bizonytalan lehet. Nem bízik magában és a teste szépségében. Minden részletre odafigyel. Hogy megborotválta-e magát és tiszta-e. Hogy a teste jól néz-e ki. Nyugtassa meg, hogy igen.

Nagy szerepet játszik a hely kiválasztása. A klubok mellékhelysége vagy az autó hátsó ülése nem éppen a legmegfelelőbb megoldások. Gyertyák, illóolajak, jó bor és az ehhez hasonló díszletek biztosan hozzájárulnak a sikerhez.

Jelentős szerepe van az előjátéknak is. Csókok, érintések és az erogén zónákkal való fokozott törődés.

A partnernő kielégítésének rengeteg módja van. Itt következnek azok az alapfeltételek, amelyek kezeskednek a partnernő kielégítéséért. Melyek a legjobb tippek és trükkök? Olvasson tovább!

7 tipp a tökéletes női orgazmusra lépésről lépésre

VIDEÓ: Részletes útmutató a nő kézzel való kielégítésére

1.tipp – Kézi munka

A legalapvetőbb módszer, amit minden férfinek ismernie kellene. Minden helyzetben felhasználható. Az állandó partnernőnél vagy az alkalmi ismeretségeknél. Ha nem lesz kéznél óvszer, a kézi módszer a legbiztonságosabb és a legműködőképesebb változat. Mégsem hagyhatja a nőt kielégítetlenül. Itt található a hatásos kézi munka hat lépésben:

1.lépés: A körmök lenyírása

Minden férfinak tökéletes állapotban kéne tartania a körmeit. Miért is lesnek olyan gyakran a nők a férfiak kezeire? Hát az ujjazás miatt. Nehezen viselik, ha ott alul összekarmolják őket.

2.lépés:  Körözés a csikló körül

A mutató és középső ujjak akciójának az ideje. A férfi gyengéd mozdulatokkal köröket ír le a partnernő csiklója körül. Itt fontos a síkosítás. Használhatóak a partnernő természetes váladékai illetve a síkosító gél.

Ha gyorsabban kezdi a levegőt szedni, akkor gyorsítani kell a tempón. Csak vigyázzunk a „robotpilóta“ szindrómával, amikor a férfi nem figyel oda és elkezdi túl gyorsan vagy túl erősen dörzsölni. A csikló nagyon érzékeny és ennek megfelelően kell vele bánni.

3.lépés: Behatolás a hüvelybe

Amikor készen van rá, a férfi betolja a hüvelybe a középső és mutatóujját. Most ezzel helyettesíti a hímvesszőt, amivel ki- és behatol. A tempót a partnernőtől függően határozzuk meg.

Némelyek szeretik gyorsan és durván, mások épp ellenkezőleg. Minden nőre más mozgás képlet érvényes. A férfi számára ideális a partnernő ölével szemben lenni. Ebben a helyzetben teljes mértékben tudja a behatolást ellenőrizni.

4.lépés: A G-pont megkeresése

Amikor az ujjak bent vannak, eljött az ideje a következő szintnek. A férfi a tenyerét felfelé fordítja és a hüvelyben az ujjait úgy mozgatja, mintha azt szeretné jelezni, hogy „gyere ide“.

Így lehet izgatni a G-pontot, amely az elülső hüvelyfalon helyezkedik el, a mélységének 1/3-ánál. A felszíne olyan mintha barázdák lennének rajta. Az izgatást lassan kezdeni, aztán fokozni a megfelelő tempóig.

5.lépés:  Mozdulatok felfelé és lefelé

A következő szakaszban a férfi ismét az említett ujjait használja. Most körüljárja a csiklót, aztán lefelé irányul egészen a hüvelybe. Itt megfordul, és újra felfelé indul. Ez a mozdulat a nyelv mozgását utánozza, amit a nők annyira szeretnek.

6.lépés: Kísér a másik kéz

A kézi munkáját a férfi jó karmesterként a másik kezével is kiegészítheti. Így törődhet a hüvellyel vagy a G-ponttal, amíg a másik a csiklóvak foglalkozik.

A két kéz mozdulatai ritmusának egyformának kell lenni. A tempó miatt nem kell a partnernek aggódnia. Csak mindig egyenleteseknek kell lenniük. Amíg a partnernő nem fog könyörögni a „befejezésért“!

TIPP: Az ínyencek használhatják még a kisujjukat a partnernő végbélnyílásának az izgatására. Csak erről ezt megelőzően nem árt beszélni. Fontos, hogy ne legyen semmilyen váratlan meglepetés.

2.tipp – A jó öreg szex

Az orgazmushoz eléréséhez vezető út szerves részét képezi a klasszikus szex természetesen. Ennek köszönhetően következik be a partnernő hüvelyének, G-pontjának és méhnyakának a stimulációja. Némelyik pózban a csiklóé is. Az orgazmushoz vezető legjobb pózok a kutyapóz, a misszionárius a partnernő felpolcolt fenekével, vagy amikor a nő felül van.

Amennyiben az orgazmus elérésének a klasszikus módját választja, szüksége lesz erős merevedésre és állóképességre. Ha a férfinak merevedési gondjai vannak, semmi sincs veszve. A megfelelő összetételű étrend, a lelki támogatás vagy a táplálék-kiegészítők a segítségükre lehetnek.

TIPP: szerkesztőink teljes értékeléeit és tapasztalatait a táplálék-kiegészítőkkel kapcsolatban következő részben olvashatja el: A merevedést erősítő táplálék-kiegészítőkről szóló értékelések.

Kulcsszerepet játszik az állóképesség is. Ritkán van kész a nő 2 perc alatt, mint a zacskós leves. Ebben az esetben segítségükre lehetnek a következő trükkök:

OLVASSA EL: Tippek a magömlés sikeres késleltetésére

3.tipp – Az AFE pont izgatása

A szex trendek is változnak és a jó öreg G-pont már nem érdekes. Újdonságnak az AFE pont vagy az A-pont számít.

1.lépés: Warm – Up (bemelegítés)

A nő egy összetett és bonyolult teremtmény. A paradicsomba vezető útját a partnere már a nap folyamán egyengetheti. Bókok, röpke érintések és a szeretetteljes törődés sokkal többet számítanak, mint akármennyi ajándék.

Aztán az ágyban fontos pár pillanatot csókoknak, dédelgetésnek és simogatásnak szentelni.

2.lépés: Egyenesen a lényegre törni

Ha már a nő eléggé hangulatba lendült, a férfi a hátára fekteti. Még jobban orális szexszel hevítheti fel. A partnernőn múlik. Mindegyik mást részesít előnyben. Mindenesetre a punci fentről lefelé nyalása teljesen jó kezdet. Az elején a nyalásnak gyengédnek kell lennie, inkább csiklandozásnak hasson.

Egy idő után a férfi az ujjait betolja a hüvelybe a méhnyak felé irányítva. Ez egy gömb alakú képződmény a hüvely végén nyílással a közepén. A méhnyak körülbelül cseresznye méretű és a menstruáció alatt puhább.

Ehhez a ponthoz közeledik a férfi. Itt egy nagyon fontos helyet stimulál. Tehát a méhnyak és has közötti részt. Itt helyezkedik el az a bizonyos legendás AFE pont (szakmai megnevezése elülső erogén hüvelyboltozat).

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A méhnyak körüli pontok nyomással való stimulálása 10 percig naponta legalább egy héten keresztül javítja a hüvely síkosságát és esélyt ad női orgazmusnak állítja Chua Chee Ann, maláj tudós, az AFE pont felfedezője

3.lépés: A nagy végjáték

Az utolsó körben még mindig körözni kell a méhnyak körül. Megnyomni úgy, hogy a partnernőnek ne fájjon és kényeztessük az AFE pontot. Ugyanolyan ritmusban. Pár perccel később a nő a felhőkben fog repülni egy másik dimenzióban.

TIPP: Nagyon jól jön a férfiaknak és a nőknek is a speculum elnevezésű segédeszköz, ami megbízhatóan érzékeli a női test minden pontját. Mivelhogy oldalunkon a szexuális cenzúrához kell magunka tartani, adja meg a google-n a kifejezést és keressen videót, hogyan kell ezt a felettébb érdekes és intim tárgyat használni.

Hüvelytükör

Ez a hüvelytükör elnevezésű segédeszköz.

ÉRDELKIK ÖNT A TOVÁBBI TIPPEK? Folytassa a cikk 2. részével további 4 tippel a leghatalmasabb női orgazmusra!

2/5 - (1 vote)