Nem vényköteles gyógyszerek, merevedésre

Merevedési problémái vannak, és nem szeretné a szervezetét kémiai anyagokkal leterhelni? Nincs súlyosabb merevedési zavara? Panaszai lelki eredetűek vagy a korával függenek össze? Ebben az esetben az Ön számára a szabad piaci merevedést erősítő készítmények a megfelelőek. Olyan táplálék-kiegészítőkről van szó, amelyek természetes anyagokat tartalmaznak. A vényköteles gyógyszerekkel ellentétben nincsenek nem kívánt mellékhatásaik.

Kinek jók a merevedést erősítő szabad piaci készítmények?

Ha nem vényköteles merevedést erősítő készítmény használatát fontolgatja, mindenképpen tudnia kell, hogy Önnek megfelel-e. Kik számára is készültek ezek a potencianövelő táplálék-kiegészítők, merevedést erősítő vitaminok és a merevedést erősítő természetes termékek?

50 év feletti férfiak

Olyan férfiakról van szó, akiket elért pl. az andropauza vagy a férfi változókor. Amennyiben a panaszok nincsenek összefüggésben a szexuális élet zavaraival a szív- és érrendszeri vagy idegrendszeri megbetegedésekkel együtt, akkor ez csak az öregedés természetes megnyilvánulása.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A férfi változókor során rengeteg változás következik be. Kevesebb lesz a tesztoszteron, csökken a libidó, a szexuális állóképesség és a merevedés sem olyan kemény, mint fiatal korban.

OLVASSA EL: Szex 50 után és a kielégítő szex lehetőségei

Lelki problémákkal küzdő férfiak

A férfiak másik csoportja, akiknek a merevedési problémáik lelki eredetűek. Partnernőjük új és aggódnak, hogy kudarcot vallanak az ágyban, vagy nagymértékű stressznek vannak kitéve, stb. Viszonylag gyakoriak a merevedési problémák a fiatalabb férfiaknál is.

OLVASSON a lelki állapot és a merevedés közötti összefüggésekről részletekbe menően

A férfiak rossz szokásai és az egészségtelen életmód

Különleges csoportot alkotnak a merevedési zavarokkal küzdő olyan férfiak, akik egészségtelen életmódot folytatnak. Rendszerint náluk a hosszabb ideje tartó merevedési problémák életük derekán vagy a változókorban jelentkeznek. A merevedés javulásához elegendő, ha megváltoztatják az életstílusukat (korlátozzák az alkoholfogyasztást és a dohányzást, egészségesen étkeznek), valamint potencianövelő természetes termékeket használnak.

VIDEÓ: Mivel járhat, ha nem ellenőrzött árut veszünk egy kétes e-shopból?

A szabad piacon kapható merevedést erősítő táplálék-kiegészítők összetétele 

A kereskedelemben kapható legtöbb potencianövelő készítménynek természetes összetevői vannak. Többek között ebben is különbözik a merevedést erősítő gyógyszerektől, amelyek az 5-ös típusú szintetikus foszfodieszteráz-gátlókat más néven iPDE-5-öt tartalmaznak. Különféle kémiai anyagok (az iPDE-5-öt is beleszámítva) előfordulhatnak a nem megbízható szabad piaci merevedést erősítő készítményekben is. Ezért válasszanak ellenőrzött és ismert készítményt, amelynek a felhasználói visszajelzései pozitívak.

A táplálék-kiegészítők TELJES ÉRTÉKELÉSÉT és a mi saját tapasztalatainkat itt találja. 

A leggyakoribb összetevők

Bár a készítmények egyes összetevői különböznek, némely anyagok a legtöbben ugyanúgy előfordulnak. A természetes merevedést erősítő termékek a legismertebb libidó növelőket és a merevedést erősítő természetes gyógyszereket tartalmazzák.

Ilyenek pl. a királydinnye vagy a tribulus terrestris (Vimax), a ginzeng (Tornado), a ginkgo biloba (Xerex), a királydinnye (Climax Control) vagy a perui maca (Maxatin).

Az említett növényeket elődeink is használták a világ különböző részein a merevedés megerősítésére és a libidó felélénkítésére. A növényekből készült főzetek a múltban az egyedüli elérhető megoldásnak számítottak a potencia problémákkal küzdők számára. Rengeteg régi és újabb recept létezik a természetes viagra elkészítésére, amit azonnal kipróbálhat.

A növényi kivonatokon kívül a potencianövelő természetes készítmények vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaznak (pl. E vitamint és cinket). Különféle aminosavak is találhatóak bennük (főleg L-arginint és L-citrulint), amelyeket néhány élelmiszer is tartalmaz. Példának okáért a görögdinnye gazdag L-citrulinban. L-arginin nagy mennyiségben található a csicseriborsóban, a tejben, esetleg a marhahúsban.

KÉSZÍTSEN BEVÁSÁRLÓ LISTÁT a merevedést erősítő hétköznapi élelmiszerekből

Erekciós pirulák

A merevedést erősítő táplálék-kiegészítők igyekeznek gyógyszernek tűnni, de a kinézetük nincs semmilyen befolyással a hatásukra

A szabad piaci táplálék-kiegészítők nem kívánt hatásai

A természetes táplálék-kiegészítők esetében nem találkozik mellékhatásokkal. De ez egyáltalán nem igaz a szabad piaci készítményekre. Némely legális szabad piaci potencianövelő termék kellemetlen mellékhatással lepheti meg Önt, mint például az erősebb izzadás, nyomás a testben vagy a szájszárazság.

Mindig szenteljen figyelmet a termék összetevőire. Némely potencianövelő táplálék-kiegészítő valójában merevedést erősítő orvosság. Így aztán több a mellékhatás és némely férfi egyáltalán nem is használhatja.

A nem vényköteles merevedést erősítő táplálék-kiegészítők használata

A különféle készítmények pontos adagolása különböző. Elengedhetetlenül fontos a gyártó által ajánlott adagolást mindig betartani. A természetes potencianövelő termékeket hosszú távon használják (körülbelül 3 hónapon keresztül).

Általában 1–4 tablettáról van szó naponta. Némely szabad piaci merevedést erősítő termék azonnali hatást ígér és csak alkalmi használatra szánták őket. Tehát a tablettát szex előtt kell bevennie, és ez így van a vényköteles gyógyszernél is.

MINDEN RÉSZLETES ÉRTÉKELÉST oldalunkon megtalál!

A hosszú távú és azonnali hatású merevedést erősítő táplálék-kiegészítők

Az azonnali hatással bíró táplálék-kiegészítő használatuk után egy órával fejtik ki a hatásukat (Boom-Boom, Clavin) . A többit hosszú távú használatra szánták(Vimax, Xerex). Az eredmény csak hosszabb időszak után jelentkezik (körülbelül egy hónapon belül). Tekintettel a természetes összetevőkre a merevedést erősítő készítményeknél ez érthető is. Rendszerint szükséges az életmód teljes megváltoztatása és több testmozgás beiktatása.

Az azonnali hatás nem mindig garantált

Némely szabad piaci merevedést erősítő készítmény majdnem azonnali hatással bír és a hatása a vényköteles gyógyszerekéhez hasonlít. Ezért mindig tanulmányozza a termék összetevőit! Némely esetben merevedést erősítő gyógyszerekről van szó, amelyek az 5-ös típusú szintetikus foszfodieszteráz-gátlókat tartalmazzák. Az ilyen termékektől óvakodjon! Viszont vannak olyan gyorsan ható készítmények, amelyek mégis biztonságosak és megbízhatóak.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A potencianövelő táplálék-kiegészítő hatása szempontjából sok múlik a megfelelő választáson. Némely esetben fölösleges pénzkidobásról van szó, de léteznek valóban hatásos termékek. Mi a jól ismert és megbízható termékeket részesítjük előnyben, amelyekkel a használóknak is jó tapasztalataik vannak. Ha tenni akar valamit az egészsége érdekében, akkor helyezze bizalmát olyan készítményekbe, amelyeknek csakis természetes összetevőik vannak.

Melyik terméket válassza?

Az azonnali hatással bíró merevedést erősítő készítmények megterhelik a szervezetet. Ha olyan potencianövelő táplálék-kiegészítőt választ, amelyet hosszú távú használatra szántak, pozitív hatással lesz nem csak a merevedésre, hanem az egész szervezetére. Aminosavakra, ásványi anyagokra és vitaminokra szükségünk van szervezetünk megfelelő működése érdekében.

Nem csak a libidó felélénkítéséről és a hímvessző felállításáról van szó, hanem az egészségi állapotról is. Hiszen éppen a merevedési zavarok függenek szorosan össze a fizikai és lelki állapotunkkal és egészségünkkel.

OLVASSA EL a merevedési problémák meglepő okai

Melyik táplálék-kiegészítőt érdemes kipróbálni?

Olcsóbban kijön, ha a hosszú távú táplálék-kiegészítőt választja. A napi adag körülbelül 300 forint, attól függően, hogy melyik termék mellett dönt. A értékeléseinkben mindig közöljük a pontos árakat.

Ezzel ellentétben az alkalmi használatra szánt táplálék-kiegészítők ára akár a 1-2 ezer forintot is elérhetik. Ezért is csak ritkán kellene használni és nem rászokni. A szervezetre nagyobb terhelés hárul.

AJÁNLJUK részletes értékeléseinket. Tapasztalatok, árak, hatásai, értékelés. 

5/5 - (1 vote)