Fiatal férfiakra jellemző merevedési gondok

A nők többsége teljesen meg van róla győződve, hogy mi férfiak megvadult és megzabolázhatatlan kanok vagyunk, akik a nap minden órájában a hét minden napján képesek a közösülésre. Hogy csak megjátsszuk az udvariasságot és a visszafogottságot és a viselkedésünkkel csak leplezzük a soha szűnni nem akaró vágyat. Ez természetesen nem igaz. Legalábbis a legtöbb esetben.

Az útjainkat keresztező nőket meglepetés érheti, amikor már sor kerülnie a legjobbra. És mi abban a pillanatban nem állunk rá készen. A merevedés meg sehol!? Ilyenkor a nők mindenért saját magukat okolják. „Valószínűleg nem vagyok elég vonzó vagy jó.“ A legtöbb nőnek rögtön ez jut az eszébe. „Vajon mi más is lehet az elutasítás oka?“, gondolják.

Világos, hogy több száz oka van annak, hogy miért nem tudunk merevedést elérni. Ehhez a hölgyeknek általában semmi köze és egyáltalán nem tehetnek róla. merevedési problémák előbb vagy utóbb mindannyiunkat elérik. Akár fiatal korban, 25 éves kor alatt is megjelenhetnek apróbb problémák vagy a kudarc.

Még ha kellemetlen is ez a dolog, nem szükséges azonnal orvoshoz szaladni. Főleg fiatalabb korban. Tekintse át a merevedési zavarok leggyakoribb okait, amik tönkretehetik a szexuális kalandozásait. Még ha ideiglenesen is. Higyje el, az elövetkezendő alkalommal nadrágján a domborulat ismét meg fog jelenni.

Magányos fiú

A lelkiismeret furdalás és a bezárkózás semmit sem fog megoldani. Beszélje meg a barátnőjével. A gyengeség nem tart örökké!

Fiatal férfiaknál előforduló meggyengült merevedés 10 leggyakoribb oka

Egyértelmű, hogy egy ereje teljében lévő fiatalember nem szenved cukorbetegségtől vagy magas vérnyomástól. Ezek inkább az idősebb korosztály problémái. Az egészségi állapot és a betegségek meggyengítik a merevedést.

A fiatal férfiaknak nem okoznak gondot a betegségek és a kudarcot valló merevedés okait máshol kell keresni. Az okok gyakran teljesen hétköznapiak!

1. Merevedési probléma és az alkoholfogyasztás

Önbizalmat ad, megtöri a társadalmi korlátokat. Növelheti a libidót, de csak érzelmi szinten. A kiszemelt szexuális partnernőt sokkal könnyebben szólítjuk meg. Viszont az alkoholnak köszönhetően könnyen a sziklaszilárd merevedésnek is búcsút mondhatunk.

A mértéktelen és hosszan tartó alkoholfogyasztás száz százalékban a merevedési zavarok nagymértékű előfordulásához vezet. Valamint kijózanítóan hat, amikor már belefárad a másnaposságba!

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Amennyiben az ivás alkalomszerűen történik, akkor ezzel nincs is semmi gond. Még ha azzal is számolnia kell, hogy ha a hétvégén túlzásba viszi, lehet, hogy aznap este nem fogja betolni.

Másképpen fogalmazva, képzelje el azt a helyzetet, amikor egy klubban két szőkeség kiszemeli magát. Elviszik magukhoz, még a taxit is kifizetik, mert abban bíznak, hogy az ágyban majd viszonozni fogja. De nem sikerül felállítani, mert túl magas a véralkohol szintje. Ez a történet teljesen hétköznapi. Ne kövesse el újra ugyanazt a hibát. Nem akarhat átélni egy újabb kínos reggelt.

Hogyan oldjuk meg?

Az alkohol általi merevedési zavar szerencsére átmeneti dolog. Amint pár méteren egyenesen végig tud menni és a kezein már nem lát 15 ujjat, a merevedése ismét működni fog.

Az egyetlen probléma, ha a probléma már hosszú ideje tart és úgy sejti, hogy az oka éppen az alkohol. Ebben az esetben csökkentse a mennyiséget. Ha ez sem segít, menjen el orvoshoz. Biztosan tanácsot fog adni.

2. Az alkalmi drogok az agyon kívül a lenti részeket is kikapcsolják

Lehet, hogy már hallott a drogok ilyenféle mellékhatásáról. A kemény és az enyhe drogok is merevedési problémákat okoznak. Igazából ez még a legelenyészőbb gond, ha figyelembe vesszük a többit, aminek a veszélye fenn áll a használatukkor.

Tudta, hogy a nadrágjában gondokat okozhat akár a marihuána is? Egyszerűen csak bulizni akar és elszív egy jointot. Számíthat rá, hogy ez a „kis móka“ kínosan is végződhet. És emellett este keresheti a kifogásokat, hogy miért is nem áll fel.   

Hogyan is jussunk ki a drog zsákutcájából?

Az alkoholhoz hasonlóan az egyetlen mód ebből a szenvedélyből is kijózanodni, korlátozni és a legjobb abbahagyni.

VIDEÓ: Rozs Erika, a merevedési zavar lelki okairól beszél az RTL Klub-on

3. A fáradtság elveszi az energiát és a teljesítmény reményét is

Állandóan nyomás alatt van, elborítják a kötelességei. A naptára annyira tele van, hogy alig van benne hely az alvásra. Iskola, munka, brigádok, javítások, haverok és így tovább. Ezek mind a libidó, a merevedés és a kapcsolatok gyilkosai.

Az élet a prioritások kérdése. Ha Ön többre tartja a vaskos bankszámláját a hölgy elégedett arckifejezésénél egy végigszeretkezett éjszaka után, akkor tessék. Sok szerencsét az elveszett merevedés megtalálásához.

Vegyen vissza a sebességből!

Mindannyian futunk valami után, közben gyakran a fontos dolgok elúsznak. A merevedési zavar megoldása nagyon egyszerű. A pihenés. Tudom, hogy ez nem könnyű. Higgyék el nekem, egy kevés is elég.

A pihenés művészete nem csak a szexuális életét hozza rendbe. Sokkal hatékonyabb lesz a munkahelyén vagy az iskolában. Előzze meg a fáradtságot! Ha reggel még a ketchupos üveg tetejét se tudja lecsavarni, akkor ideje odafigyelni. A fáradtság elérte Önt is.

4. Merevedési problémáim vannak, ha gyógyszert szedek

gyógyszerek is megakadályozhatják az orgazmust, elvehetik a kedvét. És igen, a merevedést is megszüntethetik. Abszolút gyakori mellékhatásként.

Erre „képesek“ mondjuk a Prozac típusú depresszió elleni gyógyszerek, valamint a Valium típusú szorongás elleni tabletták, a magas vérnyomás elleni gyógyszerek és gyakran a pult alatti illegális tabletták.

Hogyan jussunk ki a gyógyszeripar köreiből?

Természetesen senkinek sem szabad önként kihagyni az előírt gyógyszereket. Főleg az orvossal való egyeztetés nélkül. A fent említett előírt gyógyszereknek léteznek testvérkéik, amelyeknek nincsenek annyira észrevehető hatással a merevedésére.

Csak ne aggódjon és beszéljen az orvosával. Ő ismeri a gyógyszerek mellékhatásait. Csak el kell neki mondania. Egy jó orvos meghallgatja és segít.

TIPP: Ha merevedést serkentő tablettát keres, ne hagyja magát megtéveszteni és vásároljon biztonságosan. Kattintson és olvassa el, hogyan válasszon ki hatásos táplálék-kiegészítőt!

5. A merevedés alattomos gyilkosa, amit stressznek nevezünk

Ha már úgyis stresszes, akkor már nincs mit idegeskedni egy másik problémán – az elveszett merevedésen. A hímvessző merevedésének az összes problémájának az 1/5-e mögött a stressz áll. Lehetetlenné teszi, hogy felálljon, esetleg, hogy huzamosabb ideig megtartsa a merevedést.

A merevedés probléma csak a jéghegy csúcsa. Mellkasi fájdalmak, emésztési problémák, álmatlanság, szorongás. Ezek mind a stressz jellemző következményei.

Hogyan lehet a stresszel megbirkózni

Szabaduljon meg a merevedés lelki problémájától. Ne hagyja, hogy megmérgezze az életét. Sohasem fog teljes mértékben eltűnni, de minimálisra csökkentheti. Az akaratereje erős. Kezdjen el sportolni, szánjon időt az önképzésre. Ki tudja, talán kipróbálhatná a jógát és a meditációt! És sokat kell aludni.

A szexuális zavar sok ember számára sokkal erősebb motivációnak számítanak, mintha azt mondanánk: „Azt hiszem, szívrohamod lesz.“ A magunkon végzett tudatos munka meghozza a gyümölcsét. Nincs más lehetőség, csak ha sikerrel jár.

Gonosz tanár

Mindegy, hogy egy tanár, egy főnök vagy valamelyik szülő idegesíti fel. Egyszer minden elmúlik

6. A kanos fiatalok merevedési problémái – a túl gyakori önkielégítés

Kimondottan kedvelt időtöltés a felnőtté válás korszakában. Ez a kísérletezések kora. Tudni akarjuk, hogy mire is képes a testünk. Hányszor vagyunk képesek egy nap alatt maszturbálni. Milyen messzire tudunk kilövellni. Némely férfinél ez a versengés felnőtt korig is eltarthat. Viszont inkább a kamaszkorra jellemzőek ezek a tevékenységek.

Ez az önkielégítési trükk néha a partnernővel való randi előtt használatos. Vagy azért, hogy a férfi tovább kitartson, vagy azért, hogy „lemerüljön“. Ez azt jelenti, hogy a randi alatt figyelhessen arra, amit a csaj mond és ne csak a szexen járjon az esze.

Az önkielégítés jó dolog, de nem szabad túlzásba vinni. Könnyen megtörténhet, hogy a nagyobb mértékű önkielégítés után már semmi nem marad a partnernőnek. Tehát ne merítse le magát 0 %-ra. Ugyanis ebben az esetben a teste egyértelműen jelezni fog és a merevedése 0 %-os lesz.

TIPP: A gyakori, naponta történő szex és önkielégítés egészséges és hatást gyakorolnak a kondícióra és az állóképességre. Kattintson és olvassa el, hogy miért kell naponta közösülni!

7. A legjobbnak kell lennem! Ha csalódást okozok, akkor… avagy az Elveszett önbizalom

Ez a mondat szex előtt egy dologért kezeskedik. Sem Ön, sem a partnernője nem fogják élvezni. Valószínűleg fel sem fog állni. Miért is állna fel, ha lelkileg nincs jelen. Önmagába zárkózik, és azon töri magát, hogyan legyen a legjobb.

Hogyan nyújtson csúcsteljesítményt. Ha valahol nincs szükség túlagyalásra, az a szex. Hagyjon fel a bonyolult egyenletekkel és feltételezésekkel. Egy gyönyörű nő van Ön előtt, hát élvezze.

Ez a probléma főleg a fiatal férfiakat aggasztja. Kevés a tapasztalatuk és csak a teljesítményükre összpontosítanak. A merevedés elveszítésének talán ez az összes közül a leggyakoribb oka.

A megoldás az egyszerűségben rejlik

Nyugodjon meg. Ha a partnernőjének van hozzá érzéke, segít. Biztosítani fogja Önt, hogy nincs semmilyen komoly gond. Részéről ez a legtöbb, amit megtehet. Higgyen nekem! Ne keressen a a szexben tudományt!

TIPP: 14 tipp a magömlés késleltetésére és a közösülés meghosszabbítására

8. A dohányzás hatással van az erekre a szervezetben. Mindenhol…

A dohányzásról és az egészségre gyakorolt hatásáról az emberek már rengeteget írtak. Mindannyian tudunk róla. Ennek a tudatában mégis nagyon sok a dohányos közöttünk.

sexhealthmatters.org weboldal alapján a dohányosok 40 %-a szenved merevedési zavarokban. A nem dohányzóaknak csak a 20 %-a.

time.com–on közzétett 2011-es tanulmány szerint a dohányosok 75 %-ánál tért vissza a kemény merevedés, miután eldobták az utolsó cigarettájukat.

Lépjen ki a füstből!

Ha ezt elolvasta, mutassa meg az összes dohányosnak. Ha eddig nem tántorította el őket a rák és a szívroham fennálló veszélye, akkor lehet, hogy a jobb minőségű merevedés meggyőzi őket.

A dohányzás ellenes marketing szakértők is mérlegelhették, hogy milyen figyelmeztető szöveget tesznek a dobozokra.

9. A kapcsolati problémákat azonnal oldják meg

Kicsinyes dolgokkal foglalkoznak. Kamaszkorra jellemző veszekedések és kicsinyes viták vannak napirenden? Mindenki felül akar kerekedni. Mi lett így a kapcsolattal? A kölcsönös szexről és bensőségességről inkább ne is beszéljünk. A veszekedések és az abszurd elvárások nagy hatással vannak a szexuális kapcsolatra és a felizgulási képességre.

Gondolkozzon hideg fejjel

Vállaljon a kapcsolatáért felelősséget. A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket. Manapság hajlamosak vagyunk elfutni a problémák elől. Az első akadálynál inkább veszekedünk, szétmegyünk, elfutunk.

Nézzen szembe a problémával és igyekezzen megoldani. Ha valóban nem sikerül, ne törje magát miatta és menjenek szét. Semmi esetre se hagyja, hogy a problémák tönkretegyék a szexuális életét. Ön az, aki a sorsát a kezében tartja.

TIPP: Partnernője is segíthet a merevedésén. Kattintson és tanítsa meg rá!

10. A merevedési probléma súlyosabb betegség jele is lehet

Az igazság az, hogy néha a merevedési zavarokat súlyosabb egészségügyi probléma is okozhatja. Előfordulása sokkal valószínűbb érettebb korban vagy az andropauza idején, de jelentkezhet fiatalabb korban is.

Egy 2011-ben megjelent tanulmány azt közli, hogy a merevedési zavarok szívbetegség kialakulására utalhatnak. A cukorbetegséghez, a pajzsmirigyproblémákhoz és más betegségekhez hasonlóan.

Manapság a kezelés csodákra képes

A jó hír az, hogy az összes említett betegség gyógyítható, ha időben felfedezik őket. Ellenkező esetben nem is rossz, ha a szervezetünk valami rendellenességre utal. Gyorsan elmehetünk orvoshoz.

Ha ki van pihenve és nem iszik, Ön a megtestesült kipihent ember, viszont a merevedési zavar úgy érkezik, mint a derült égből a villámcsapás, akkor figyeljen oda és menjen el orvoshoz. Jó tudni, hogy a hímvesszőnk nem csak örömszerzésre szolgál. Akár az életünket is megmentheti.

A LÉNYEG, HOGY NE FÉLJEN AZ ORVOSTÓL! Kattintson és olvassa el, hogyan történik az urológiai vizsgálat

Mi lennénk az alacsony tesztoszteron szinttel rendelkező generáció?

Minden egyes generációval csökken a szervezet tesztoszteron szintje. Ennek az életmód változás az oka. A mobil telefon és a számítógép lépett a kinti fizikai munka helyébe és sokunk egyáltalán semmilyen testmozgást sem iktat be. Ennek következtében a merevedési problémák már fiatal korban jelentkezhetnek.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Éppen ezért itt az ideje felkelni a székből és elkezdeni valamit csinálni. Hiszen nem akarhatjuk, hogy az igazi férfiak helyett az elődeink paródiái jelenjenek meg. Ezért is igyekezzen növelni a tesztoszteron szintjét. Tornázzon és táplálkozzon megfelelően!

4.7/5 - (3 votes)