Az asszony libidója Önt is minősíti!

csökkent libidó manapság általános jelenség. Az élet tempója gyors, mert mindig valami után rohanunk. Talán saját önmagunk legnagyobb ellenségei vagyunk. Túlórázunk, rosszul eszünk és nem nagyon törődünk magunkkal.

A legrosszabb ebben az, hogy ez kiütközik a szexuális életünkön is. És a felhevült nőstény helyett otthon egy elfáradt nő van. A  abban az értelemben vágyik az ágyra, hogy jól kialhassa magát benne.

Ha otthon vissza akarjuk kapni a szex istennőnket, az nem annyira nehéz feladat. A legjobb tanács a munkában agyonhajszolt nőknek, hogy lassítsanak. Hogy találjanak elegendő időt a meditációra és a pihenésre, hogy rendszeresen tornázzanak és rendesen egyenek. Főleg természetes eredetű ételeket.

Afrodiziákumok nőknek-1

Ha gyakran van „migrénje“, lehet, hogy lecsökkent a libidója

A növényvilágban rengeteg olyan táplálékot lehet találni, amelyek a történelem folyamán beváltak. Némelyek a hagyomány szerint pozitív hatással vannak a női szexuális energia áramlására. A jó hír az, hogy sok közülük a rendelkezésünkre áll. Nagy valószínűséggel az Ön környezetében is megtalálhatóak.

Ami a gyógyszertárakat illeti, velünk, férfiakkal ellentétben, nem igazán tudnak segíteni. Ebben az esetben jobb üzletbe menni és valamilyen afrodiziákumot otthonra beszerezni.

PROBLÉMÁJA VAN A FÉRFI LIBIDÓVAL? Ezek a gyógynövények nagyszerűen helyettesítik a Viagrát

A női libidót növelő természetes afrodiziákumok

Az afrodiziákumot a következőképpen határozták meg: „Étel, ital vagy drog, ami serkenti a szexuális vágyat.“ Az itt következő áttekintésben kiválogattuk azokat, amelyek történelmileg igazoltak.

A kiválasztott természetes afrodiziákumokat kiegészítettem a saját észrevételeimmel, amelyeket a partnernőm és a barátnőim tesztelése során szereztem. Megkértem őket, hogy segítsenek az afrodiziákumokat otthon kipróbálni.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A kakaó és a csokoládé az „édes pillanatokra“

A nyers kakaóbab ízletes szuper étel számos extrával a nemi vágyat serkentő tulajdonságaival együtt. Anandamidot tartalmaz, ami elnyomja a fájdalomérzetet és a depressziót. Ráadásul elősegíti a boldogság hormon felszabadulását.

Tehát jótékony hatással van a kedvünkre. Továbbá magnéziumot, foszfort, antioxidánsokat és a libidót serkentő arginint tartalmaz. A jó minőségű csokoládéban feniletilamint találunk, amit „szerelemdrog“ név alatt ismerünk. Dopamint szabadít fel, amely az agyban szex során szabadul fel.

Személyes értékelés: 4/5

Saját tapasztalat: a teszt folyamán a hölgyeknek jobb lett a kedvük és egy kicsivel jobban kívánták a szexet. Néhányan bevallották, hogy akkor esznek csokoládét, amikor depressziósak vagy szex előtt, amennyiben jobban szeretnék élvezni.

Afrodiziákumok nőknek

Most már világos, hogy miért eszik magukat teli csokoládéval és bonbonnal

Görögszéna a szexuális energiára

A következő ízletes módja a libidó növelésének. Ennek a növénynek a magjait használták Rómában, Görögországban és Egyiptomban, amikor elapadt a szex utáni vágy. Ennek a növénynek az íze hasonlít a juharszirupéhoz és a curry és a chutney alkotóeleme. A leveleit Indiában zöldségként eszik.

A férfiak és nők évszázadokon keresztül használták a szexuális vágy növelésére. Ezen kívül még ismert a mellek állapotára gyakorolt hatása és a szoptató nőknél nagyobb tejtermelést elő idéző hatása.

Erről a fitoösztrogének tehetnek. Néhány tudós azt állítja, hogy ezek az elemek növelhetik a mell méretét. Akár igaz, akár nem, miért is ne növelhetnénk vele a libidót vagy a melltartó méretét.

Személyes értékelés: 2/5

Saját tapasztalat: Ennek a növénynek a magjait letesztelte a partnernőm és a barátnőim is. Véleményük szerint nem éreztek jelentősebb hatást, ellentétben a csokoládéval. Megerősítették, hogy a fogyasztása után jobban érezték magukat és energikusabbak lettek. A mellnövesztő hatás bizonyítására a teszt ideje kevésnek bizonyult.

Pikáns fűszerek a „pikáns hangulatoz“

Az Ájurvéda mesterei azt állítják, hogy kiváló természetes afrodiziákumnak azok a fűszerek számítanak, amelyek az egész testet és a nemi szerveket is felhevítik. A fahéj, a gyömbér és a szerecsendió olyan növények, amelyek növelik a vér áramlását a has és medence tájékon.

Ezzel serkentik az étvágyat és a szex utáni vágyat. Táplálék-kiegészítőként kapszulákban kaphatóak. Viszont ételekben friss állapotban felhasználni vagy teát készíteni belőlük a legjobb.

A szövetekben a megnövekedett véráramlás növeli a hüvelyi nedvesedést, valamint a szex iránti vágyat.

Személyes értékelés: 3/5

Saját tapasztalat: Főleg a gyömbérrel kapcsolatban jelentkeztek pozitív visszajelzések. Az ezekkel a fűszerekkel szerzett tapasztalatok szerint valóban magasabb testhőmérséklet érzete és megnövekedett szexuális vágy jelent meg. A partnernőmnél egyértelműen a gyömbér nyert a csokoládéval szemben.

Természetes afrodiziákumok

Nem emlékeztetik ezek a paprikák valamire? A nőket valószínűleg szintén…

TIPP AZ URAKNAK: A kanadai Vimax cajenne borssal fellobbantja a vágyát. 

Datolya az egzotikus pózokhoz

Ez a lédús egzotikus gyümölcs sok féle ételt édesít meg és sokféle ízzel gazdagítja őket, és ez a szerelmi életre is vonatkozik. Az arab kultúrában hagyományos afrodiziákumnak számít a datolya, tej és fahéj keveréke.

Ez a szuper gyümölcs kiváló afrodiziákum nőknek. Sok rostot és alapvető tápanyagot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz az általános jobb közérzet érdekében. Minél egészségesebbek lesznek a nők, annál több energiájuk lesz, és annál több kedvük lesz a romantikához.

Személyes értékelés: 1/5

Személyes tapasztalat: A datolya mindenkinek ízlett. Pártatlanul viszont nem lehet elmondani, hogy bármelyik hölgy jelentősebb hatást tapasztalt volna.

Ginzeng gyökér a mélyebb behatolás érdekében

A ginzeng az egyik leggyakrabban forgalmazott természetes termék nők számára. Ez a növény újra élettel telíti meg a testet és egyúttal olyan biokémiai folyamatokat indít meg a testben, amelyek növelik a libidót.

Személyes értékelés: 3/5

Saját tapasztalat: A ginzenget a népesség szebbik fele nagyjából jól fogadta. A hölgyek fele, akik a terméket letesztelték, megerősítették a megnövekedett szex iránti vágyat és a szex iránti kedv megnövekedését.

Ginzeng

A nem feltűnő gyökér nagyon is feltűnő libidóra gyakorolt hatással. Nemcsak nőknek!

GINZENGET férfiak számára forgalmazott kanadai Vimax tabletták is tartalmaznak. 

További kedvelt természetes afrodiziákumok nőknek, amelyeket nem teszteltünk le

 • A zeller

A mi vidékeinken könnyen beszerezhető gyökérzöldség. Már a nagymamáink is használták, hogy a nyulak jobban párosodjanak. Hasonló hatása van ennek a zöldségnek az emberekre is.

Néhány magyar nő a fórumokon közölte, hogy ezzel a természetes afrodiziákummal végtelenül meg vannak elégedve, még ha a keserű íz nem is mindig kellemes.

 • A vanília

A tudósok megállapították, hogy a vanília és főleg az illata a nőket szexuálisan serkenti. Gondoljon erre, ha legközelebb illatszerboltba vagy cukrászdába megy.

 • Shilajit

A melegebb nyári hónapokban a Himalája tengerszint feletti magaslatain ez az ásvány törik le a sziklákról. Az Ájurvéda mesterei évezredek óta használják ezt az anyagot.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Ennek az ásványi anyagnak a fogyasztása növeli a teljesítményt a gyakorlatok közben és a szex során is. Használták és használják a libidó megerősítésére és a terméketlenség kezelésére. Ez az ásványi anyag viszonylag elérhető, de csakis a legbiztosabb forrásból való beszerzését javasoljuk.

 • Shatavari

A shatavari fordítása a következő: „Az a nő, akinek 1000 férje van“. A növény magas fitoösztrogén tartalommal rendelkezik, amely növeli az ösztrogénszintet a női testben. Hatásos gyógyszernek bizonyult a női hormonegyensúly beállításánál és a termékenység kezelésénél.

Egyértelműen be lehet sorolni a legjobban számon tartott női afrodiziákumok közé.

Olvassa el az érétkeléseket a férfiak jobb merevedését biztosító legjobb természetes táplálék-kiegészítőkről. 

A legjobb afrodiziákum?

Némely készítmény a tesztünk során jobb eredményt ért el, mások rosszabbat. A tesztcsapat a fináléban megegyezett abban, hogy a legjobb női afrodiziákum a figyelmes, szeretetteljes és törődő férfi. Tehát uraim, elsősorban a mi kezünkben van a megoldás.

VIDEÓ KURZUS: Hogyan elégítsük ki a nőt kézzel tökéletesen? Ezért ki fog Önből szívni mindent!

5/5 - (1 vote)