A libidó és a szexualitás legfőbb ellenségei

Ha olyan helyzetbe kerülnek, hogy nem áll fel és azon törik a fejüket, hogy mi is okozhatta, álljanak meg egy pillanatra. Vessenek egy pillantást erre a szexuális vágyra destruktívan ható tényezőkről szóló cikkre. Néhány közülük ugyanis a szexuális életükben teljes káoszt és pusztítást vihet végbe.

A hibát bármire rákenheti. Okolhatja a merevedési zavart, a stresszt vagy az anyósát. Csak arra kérjük, hogy legyen saját magához őszinte. A listáján biztosan megtalálható a valódi ok. Csakis így találhatja meg az igazi okot és akkor beindul. És ha beindul, már semmi sem állíthatja meg és beindul a szexuális kielégülést elindító ciklus is. Egyszeriben eltűnik a probléma és észre se veszi, hogy hogyan.

TUDTA, hogy a szexuális teljesítményt nagymértékben a kor befolyásolja? – Itt mindent megtudhat a férfi változókorról – az andropauzáról.

 

1. ELLENŐRIZETLEN STRESSZKEZELÉS

Tönkre teszi a stressz? A környezete tetézi? Olyan mértékben, hogy azt se tudja, hogy hol áll a feje? Most figyeljen ide! Lehet, hogy itt megtalálja az okot, ami miatt a partnere éjjel titokban a párnába sírja a bánatát, mert nincs kielégítve.

A rengeteg kötelesség miatt az erekció és a szex iránti vágy az utolsó helyre kerül

A rengeteg kötelesség miatt az erekció és a szex iránti vágy az utolsó helyre kerül

Önmagára ismer? Akkor Önnek a stressz kezelést ajánljuk. Akár megnézheti az Adam Sandlerrel és Jack Nicholsonnal készült filmet, vagy válasszon más módszert. Nagyszerű megoldás a jóga, a meditáció, kerti munkák vagy a pszichológusnál tett látogatás.

 

SZINTÉN OLVASSA EL: A hölgypartnere libidója részben Önt is minősíti. Hogyan kell növelni a női libidót?

2. ALACSONY TESZTOSZTERON SZINT

A tesztoszteron szintje jobban befolyásolja a nőstények iránti vágyat, mint bármi más. De a legrosszabb, hogy tesztoszteron szintjét valójában minden veszélyezteti, ami Önt éri. Rosszul alszik? Csökken. Öregszik és már 20 felett jár? Csökken. Túlsúlyos, iszik, mint a gödény? BUMM! A tesztoszteron a zéró szinthez közelít.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A tesztoszteron szintet megfelelő gyógyszeres kezeléssel és táplálék kiegészítőkel lehet növelni. Egy darabig tablettát szedni, hogy újból felálljon? Megéri. De mindig figyeljen oda a megfelelő táplálék kiegészítőkre. Kritikáink hasznosak lesznek az Ön számára.

TIPP: Mega cikk a tesztoszteronról és növelésének lehetőségeiről.

3. ELMÚLTAK A MÉZESHETEK

A szerelem óhatatlanul elmúlik. A mézeshetekre már csak néhány szürke fénykép emlékeztet az éjjeli szekrényen. Ha egy hosszú távú kapcsolatban nincs meg a megfelelő kommunikáció, akkor minden elveszett.

Boldog pár

Ha szerelmük évekig kitart, akkor Önök egy szerencsés pár

Kapcsolat, libidó, bármi iránti vágy. Mostanra maradt a harc, hogy ki a jobb. A bizalom egy kapcsolatban szintén megtalálható, mint a szerelem. Ezen is lehet dolgozni. Fejlesszék a kölcsönös bizalmat, hiszen egy kapcsolat olyan, mint egy ház. Az alapoktól kezdve jól felépítik, akkor minden rendben lesz.

4. A PARTNER NEM TÚL SZÉP

Egy partin vagy estélyen kicsit elengedi magát, és egy olyan lánnyal jön össze, aki szépen fogalmazva sem néz ki teljesen az „Ön elképzelései szerint“. Megtörténik. Amennyiben nem józan és megoldja óvszerrel, akkor azt valahogy ki lehet bírni.

A rosszabbik eset, ha észnél van és a részegsége ellenére is felfogja a vizuális és hang ingereket. Akkor kész csoda, hogy egyáltalán eljutnak az ágyig. Amennyiben igen, csak gratulálni tudunk. Mindenesetre a védekezésre mindig figyeljen oda!

TIPP: Mindent az óvszerről megtudhat ebből a cikkből.

5. A PARTNER PSZICHOLÓGIAI KORLÁTAI

A női libidó sokkal alacsonyabb és a hónap folyamán ingadozik az érzelmi hangulat és a menstruáció függvényében. Ez egyáltalán nem igaz!

Az újságíró David Bergner What do woman want? Mit akarnak a nők? című könyvében az Adventures in the Science of Female Desire említi, hogy a nők ugyanannyira, ha nem jobban érzik a szexuális hiányt, mint a férfiak. Csak eddig ezt jobban titkolták. A kérdés az, hogy mennyire vagyunk felkészültek ezzel a ténnyel szembenézni.

6. VALAMILYEN SZEKTÁHOZ, EGYHÁZHOZ TARTOZIK VAGY PURITÁN NEVELÉSBEN RÉSZESÜLT

Ez egy különleges helyzet. Az erős hit, higgyen bármiben is, hajtóerőként hat mindannyiunkra, ami előrevisz. Nélküle nehezen boldogulunk. Megtörténhet, hogy a hit annyira erős, hogy felülmúlja a szexuális étvágyunkat is. Bármennyire is őrültségnek hangzik, ez az igazság. Manapság is létezik sok mélyen hívő ember, akik a hit miatt csak a házasság után élnek szexuális életet.

Apácák

A nők egy része az egész életen át tartó cölibátust választotta. Ne alkalmazkodjon, találjon magának szexuálisan aktív partner nőt

NoFap szervezetek sokasodnak a világon. Hisznek abban, hogy a szexuális élet korlátozása növeli a szexuális étvágyat. Olyan módon, hogy egy bizonyos időre felhagynak a pornóval, önkielégítéssel, akár magával a szexszel is. Tudományosan ez még nincs alátámasztva, de a nem hivatalos számadatok egyértelműek. A résztvevők több mint 60%-ánál javult a szexuális élet minősége és az önbizalom.

7. ÖN DEPRESSZIÓS

Az erekciós problémák ötödét a depresszió és a szorongás okozza. Sajnálatos módon ilyen árat kell fizetnünk a mai rohanó világunk miatt. Mindenki valamit akar, és mindenki valahova siet. Nagyon kicsi az esély arra, hogy kiszellőztessük a fejünket sportolás vagy más, akár a természetben végzett cselekvések közben.

Az orvos még esetleg előír valamilyen depresszió elleni gyógyszert és kész is a szexuális vágyat elpusztító bájital. Így aztán férfiassága meg sem mozdul. A gyógyszerek némely esetben kihagyhatatlanok, de amíg egy kicsit is működik, inkább keressen természetes táplálék kiegészítőket a hangulat és az erekció működésének a javítására.

OLVASSON A fizikum hatásáról az erekcióra

8. A GYEREKEK MINDIG A KÖZELBEN VANNAK

Amennyiben biztos fogamzásgátlót keres, csinálják akkor, amikor a gyerekek otthon vannak! Egyfolytában igénylik a figyelmüket és zavarnak. Ha kidobják őket az ajtón, bejönnek az ablakon vagy más lyukon bújnak be. Közös nemi életükre hatással lesz az idegesség, a zaklatottság és a félelem, hogy mikor nyitnak önökre a kis rosszcsontok. Még jó, hogy léteznek nagymamák, szakkörök és rajzfilmek gyerekeknek.

Gyerekek játszanak

Amennyiben a szex körül járnak a gondolataink, ezek a kis rosszcsontok 100%-ban megszabadítanak tőlük

9. ELHANYAGOLTSÁG

Nehezünkre esik magunkat szexuálisan vonzónak tartani, ha kövérnek érezzük magunkat vagy nem igazán szépnek. Bármelyik pszichológus alátámasztja, hogy amilyen módon tekintünk saját magunkra, az szinte csodákra képes. Nagyobb önbizalomra van szüksége az életben és az ágyban is? Akkor tornázzon, öltözzön választékosan és javítson a testtartásán. Be fogja látni, hogy működik és még csak nem is olyan nehéz. Csak önbizalomra van szüksége!

TIPP:  a libidóra gyakorolt pszichológiai hatás ról itt olvashat

10. HOSSZANTARTÓ FÁRADTSÁG

Emberek vagyunk és a fáradtság időnként mindenkit elér. Amennyiben szereti a kihívásokat, felhergelheti magát a fáradtság ellenére is. De mit is mondjunk. Egy tizenkét órás műszak után nem igazán mesébe illő a helyzet. És ez érvényes a partnerére is. Legyen egy kicsit belátó. A partnere pedig nem robot. A szexhez mindig teremtse meg a helyszínt és a hangulatot.

ÉRDEKES CIKK: A szexuális élet minősége és a pornófilmek.

11. A HÖLGY INKÁBB „ÚR“

Úgy gondoljuk, ezt nem is kell kommentálni. Csak abban reménykedünk, hogy az ilyen meglepetés a világban való vagy otthoni vidékeken tett utazásai során soha nem éri.

12. NŐI „HANGULATOK“

A PMS (menstruáció előtti tünetcsoport) egy nagy szemétség, mit is mondjunk mást.  Csak mondogatjuk magunknak, hogy hova is tűnt az az angyalka, és hogy került ide a vérben forgó szemű sátán a háromágú szigonnyal. Ezek az érzelmi hullámzások a legnagyobb alfahímet is kihozzák a sodrából.

Hasonló hatást érnek el a következő kijelentések is: „Drágám, hol a kártyád?“, „Édesem, úgy érzem, hárman leszünk.“, „Holnap jön az anyósod.“ vagy „Elugrok egy kávéra Tamással, tudod azzal a test építővel.“

Emoji

Egy átlagos nő egy nap leforgása alatt több érzelmi állapoton megy keresztül. A változások hirtelen jönnek, váratlanul és általában nagyon kellemetlenek

13. A MEGHIÚSULT ORÁLIS SZEX

Egyik barátom története magáért beszél. Fiatalkorában elment egy techno bulira, ahol felszedett egy nagyon szép csajt. Megkívánták egymást és rövid időn belül bementek egy sátorba. Sajnálatos módon a hölgynek nem igazán volt fogalma a higiéniáról. Így hiúsult meg a tervezett orális szex. A barátom még életében olyan gyorsan nem hagyta el a sátrat, mint akkor.

Hasonló hatással van a libidó csökkenésére, ha a hölgy fogait túl gyakran érzi a péniszén. Nehezen fog szexre gondolni, ha közben azon spekulál, hogy milyen messze van a készültség és hogy nem szolgál-e pont most az új tapasztalatlan sebész.

TIPP: Tudta, hogy az orális szexnek is hatása van a pénisz méretére?

14. A HÖLGY EGY KICSIT MÁS

Az ezoterikáról tárgyal Önnel, foglalkozik a szíriai menekültek problémáival? Tök jó. Jó tudni, hogy nem komolytalan. Viszont ajánlatos ezeket a problémákat a hálószobán kívül hagyni. Többségünk nem igazán akarja megosztani az ágyát egy kékharisnyával.

15. AZ ELFELEJTETT ÓVSZER

Káromkodni fog. És sokat. Az összes csúnya szót fel fogja sorolni és mikor már elfogynak a szavak, olyan idegen nyelvűeket is megemlít, amit eddig nem is ismert. Olyan helyzetről van szó, amikor hihetetlenül be van rúgva, de valahogy a gumiból készült barátairól megfeledkezett. És nem a Gumimacikról van szó… 🙂

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

VÉGÜL

Ez csak egy kis bemutatója volt azon helyzeteknek, amikor a szeretkezéshez nem igazán van kedve. Amennyiben nyugalmi időszakban is erekciós problémái vannak, nyugodtan forduljon tablettás segítséghez. A legnevesebb táplálék kiegészítőket mi magunk is kipróbáltuk.

MENJEN AZ erekciót növelő kenőcsök, krémek és szprék oldalra, amelyek csak ígérik a segítséget mindenféle hatás nélkül.

5/5 - (1 vote)