Női frigiditás megöli ígéretes kapcsolatuk

Minden férfi szenvedélyes nőre vágyik az ágyban. Akkor is, ha a vágy mértéke minden nőnél különbözik. Van, akinek kevesebb is elég, és van, akinek több kell. Alapvetően minden férfi ugyanazt akarja. A szexet. És hozzá egy szenvedélyes nőt, akinek bejön a csintalankodás. Ami végül is főnyeremény a résztvevők számára. De mi van akkor, ha a nő hideg és a szex iránt nem nagyon érdeklődik?

Egészséges nő

A nőkben az a vonzó, hogy csábítóak. Ha egy nő hideg, nem vonzódunk iránta és itt kezdődik a probléma

A frigiditás – nemcsak a szexuális kapcsolatot teszi tönkre

Sajnos vannak nők, akik ellenszenvet éreznek a szex iránt. Ez vagy ideiglenes, vagy állandó. Az okok és indokok különfélék lehetnek. Szakmailag a szexuális vágy csökkenésének a zavaráról van szó. Konyhanyelven frigiditásnak (a latin frigidus szóból – hideg) nevezzük. Konyhanyelven ez az alacsony szintű vagy az egyáltalán nem létező szexuális libidó megnevezése a nőknél.

A frigiditást könnyen fel lehet ismerni. A nő hideg, mint a jég. Ez azt jelenti, hogy nem érdekli a szex. Nem izgatja fel őt a leghevesebb érintés sem és a hímvessző látványa hidegen hagyja őt. Nem képes felizgulni és elélvezni sem.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A mai cikkben felvilágosítom Önöket, hogy hol van a kutya elásva. Hogyan keletkezik ez a zavar a nőknél és hogyan kell vele eredményesen felvenni a harcot. Ha ismeri a probléma okát, akkor meg is tudja oldani. Így van ez a frigiditásnál is. Szeretné tudni, hogyan kell a partnernőjét feltüzelni? Olvasson tovább!

A frigiditás fajtái

 • Életre szóló frigiditás – a nő születésétől fogva ilyen, nem keresi a kapcsolatot a férfiakkal, rendszerint egyedül él vagy kolostorba vonul
 • Helyzetfüggő szerzett frigiditás – valakivel igen, valakivel egyáltalán nem, akkor is, ha kapcsolatban van
 • Általános szerzett frigiditás – előtte minden rendben, aztán egyszerre mindenhogyan rossz, rendszerint erőszak vagy más negatív élmény miatt

A frigiditás okai

frigiditás sajnos gyakori probléma a nőknél. A statisztikák szerint életük folyamán nagyjából a nők ötödét érinti. Úgy gondolom, hogy ez a szám egy kicsivel több lehet. Olyan további problémákhoz vezethet, mint a stressz és a partnerrel kapcsolatos érzelmi bizonytalanság. A frigiditás valóban jelen van a hálószobákban.

Okai különbözőek lehetnek. Gyakran teljesen ismeretlenek. Így érthető, hogy a kezelés is elég bonyolult. Elsősorban azokról a nőkről van szó, akikkel veleszületett a szexuális ellenszenv. Sokkal több az olyan eset, ahol az okot fel is lehet fedni és az adott helyzetet a továbbiakban feldolgozni.

A frigiditás okait általában két fő kategóriába sorolhatjuk:

 • Testi okok – betegségek, hormonális egyensúlyzavar, kimerültség
 • Lelki okok – a nevelés, félelem és csalódás
Frigid hisztérika

A nők nem annyira szilárdak érzelmileg, mint a férfiak. Sokkal hamarabb kerülnek olyan szélsőséges helyzetekbe, mint például a frigiditás

 A tapasztalatlan partnernő és a félelem az új dolgoktól

A szexuális ellenszenvet az újtól való félelem is hozhatja. Ha kevésbé tapasztalt nővel, esetleg szűzzel szeretkezik, elképzelhető, hogy az félhet vagy ellenszenvet érezhet. Ilyen esetben természetesen a tapasztaltabb partneren múlik, hogy a partnernőt hogyan vezeti be a számára kevésbé vagy teljesen ismeretlen világba.

Egyértelműen ne nyomuljon. Idegeskedni sincs értelme. Ha rájön, hogy nem igazán tapasztalt a hölgy, vegye inkább kihívásnak. Persze vannak férfiak, akik nem állnak helyt hasonló helyzetben. Nem akarják a partnernőt betanítani, csak egy jó menetet akarnak. De annak a lehetőségnek, hogy az első lehet és betaníthatja az Ön óhaja szerint, különleges a varázsa. Ha meg akarja őt szabadítani a félelemtől és a szégyentől, akkor nincs semmi veszve.

 OLVASSA EL: a libidó 15 legfőbb ellensége

Hogyan szerezzük meg egy nő bizalmát?

A kommunikáció

A kulcs a jó kommunikáció. Ha a partnernő elmondja félelmeit, hallgassa meg és biztosítsa arról, hogy ő és az ő kényelme van az első helyen. A továbbra is fennálló aggodalmak esetén egy csésze jó tea vagy egy pohár bor mellett avassa be az egész történetbe. Így könnyebben eloszlatja aggodalmait és félelmeit.

A környezet

Fontos szerepet játszik. Ne habozzon hangulatot teremteni. Fürdő illatos gyógynövényekkel gyertyák között, pezsgő, eper, jó zene, kényelmes ágy, gyertyák és illatozó aromalámpák. Ezek a dolgok partnernőjét a megfelelő hangulatba hozzák. Ön már csak lenyalja a tejszínhabot. És a hölgy is elégedett lesz.

A nem túl igényes pózok

A nem túl igényes póz kiválasztása partnernőjét a maradék stressztől is megszabadítja. Nem fog feszültséget érezni, ha bevált és könnyű pózt választ a kivitelezésre. Ilyenek például:

A klasszikus misszionárius

Ez a klasszikus, nem túl igényes póz ideális az első alkalomra. Főleg abban az esetben, ha a nő szűz. Egyértelműen megfelelő választás.

Módosított kutya póz

A nő a hasán fekszik, és egy kicsit széttárja a lábait. Ez a póz nagyon kellemes. Főleg, ha a nő a hasát alápárnázza. Így az élmény még kellemesebb. Ez a póz valamivel bensőségesebb, mint a klasszikus hátulról póz.

TIPPEK TERHESEKNEK: Szexuális pózok, amelyek a kisbaba szempontjából biztonságosak

Szerelmi olló

Ez olyan póz, hogy a nő a hátán fekszik az ágy szélén. A férfi beléhatol és a nő lábait a vállaira helyezi. Az érintkezés során megfoghatja a partnernője lábait és keresztbe teheti őket, miközben beléhatol. A behatolás így változatos lesz. A partnernő számára a póz nem túl igényes és nagyon kényelmes.

Időzített bomba

A férfi a szófán vagy a fotelban ül kényelmesen. A nő ráül. De csak a férfi hímvesszőjének a hegyét engedi magába. Fokozatosan centiméterenként megy lefelé. A végén egész súlyával a férfi combjára ül. A nő határozza meg a behatolás ütemét és szögét.

TIPP: A legajánlotabb pózok adottságoknak megfelelően rendszerezve

Az izgalom hiánya – a partnernek dolgoznia kell még magán

Frigiditást okozhat, ha a partner nem elégíti ki a nőt tökéletesen. Nagyon könnyen létrejöhet ez a helyzet, ha a partnerek közötti kommunikáció megreked, és nem beszélnek egymás szükségleteiről. A kommunikáció elhanyagolása és a csalódottság alattomos fellépése azt is okozhatja, hogy a partnerek közül az egyik előbb vagy utóbb szükségletei kielégítését máshol keresi meg.

Hogyan szerezzük vissza a nőt?

A megoldás ebben az esetben a partnerre hárul. Az első szakaszban ugyanis el kell ismernie a hibáját. Megismerni a partnernő igényeit és kitalálni, hogy milyen módon fogja azt kielégíteni. Ebből is látszik, hogy mennyire fontos a kommunikáció, ami a frigiditás bármely esetében nagy szerepet játszik. Nélküle sajnos nem megy.

Alapvetően fontos a minőségi merevedés. Ha egy férfi javítani akar a merevedése minőségén, akkor jó ötletet a vákuumpumpa, vagy a péniszgyűrű kipróbálása. Esetleg választhatja valamelyiket a merevedést erősítő készítmények közül. Jó választás például a VIMAX, vagy a CLAVIN.

A nők jobb kielégítésének a módszerei

 • Kézi munka – A jó öreg kéz általi kielégítés. Ha tudja, hogyan kell csinálni, olyat tesz vele, amit igazából szeretne.
 • Klasszikus szex – A kielégítés legkellemesebb útja-módja, néha a legrögösebb. De óriási előnyei vannak mindkét fél számára.
 • Az AFE pont izgatása – a tudományos újdonság szerint a méhnyak izgatása hatalmas orgazmusokhoz vezet
 • A mell és a mellbimbók izgatása
 • Orális szex
 • Szexuális segédeszközök és játékszerek

A kapcsolatok és a női libidó tönkretehetik a hosszú távú megszokásokat

A megszokás és ugyanazoknak a dolgoknak a körforgása egyértelműen befolyásolják azokat a tényezőket, amik a frigiditáshoz és a kapcsolat kihűléséhez vezetnek. Némelyeknél ez természetes, de néha ez az, ami felgyorsítja az igazi elhidegülés kezdetét. Ez a férfiak és nők esetében is adott. Ha házastársi kapcsolatban vannak, ez az érzés megsokszorozódik.

A hosszú távú kapcsolatban ugyanis nincs elég motiváció a növekedésre és a megújulásra. A helyzet teljesen észrevétlenül válik még rosszabbá. Lépésről-lépésre. Az eredmény pedig, hogy egyszerre csak frigid lett a feleség vagy a hosszú távú partnernő. Ez nagy kár. Pedig így lehetősége nyílik arra, hogy a szerelem művészetének a többéves gyakorlatát tovább fényesítse. Ez nagyon kivételes, a mostani időkben hova tovább egyre jobban az.

Hogyan űzzük ki az unalmat a hálószobából?

Ebben az esetben újfent a következetes kommunikációra van szükség. Jó választás a szakember segítsége, aki különféle technikákat ajánl a kommunikáció fejlesztésére és újra felfedezésére, valamint a bensőségesség gyakorlására. Az ágyban is és azon kívül is.

Lényegében egyfajta regresszióról van szó, a visszatérésre a középiskola évekbe, amikor a randik nem minden esetben végződtek szexszel. Messze nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a párok újra felfedezzék a harmóniát. Az előrehaladott korban, vagy az unalmas kapcsolatban a merevedés sem fog 100 %-osan működni. 

A nő múltbeli rossz szexuális tapasztalata

Ennek a hatása is befolyásolhatja a nő szexhez való hozzáállását. Egész sor oka lehet. Ezek a félelmek és aggodalmak nagyon kellemetlen akadályai lehetnek a kielégítő szexhez vezető úton. Ugyanis nem ritkán a partnernő tudatalattijában mélyen gyökereznek és megszabadulni tőlük néha huzamosabb időtávlat kérdése. Ilyen traumák közé tartoznak:

 • Gyermekkori szexuális élmény
 • A szex ellenzése neveléssel vagy a vallás által
 • Félelem a teherbe eséstől
 • A meddőség hosszadalmas kezelése
 • Fájdalmas, kellemetlen múltbeli szexuális tapasztalatok

Hogyan kell a nőt megnyugtatni és beindítani?

Ebben az esetben a legjobb megoldás, ha Ön érzékenyen és lassan halad. Nem kellene nyomulnia és körültekintően kell hozzáállnia. A lényeg, hogy lassan kell elkezdeni. Kezdje gyengéd simogatással, csókokkal. Biztosítsa őt, hogy biztonságban van és nincs mitől tartania. A szokványos kapcsolathoz hasonlóan itt sem az azonnali cél a szex, hanem az intimitás felfedezése és a biztonságos környezet kialakítása.

A nők hormonszint zavarai, betegségei és egészségügyi szövődményei

A női hormonszint-zavar lehet a következő tényező, ami befolyásolhatja náluk a szex iránti vágyat. Ahogyan szerepet kaphatnak ebben a krónikus vagy heveny megbetegedések is. Világos, hogy betegség vagy más bajok felbukkanásakor a partnernőnek nem igazán lesz kedve szexuális rekordokat felállítani.

Hogyan szabadítsuk meg a nőket a szövődményektől?

Ebben az esetben legyen észnél és az egész ügyet bízza szakemberre. Küldje az asszonyt kivizsgálásra.

A nő fáradt és kimerült

Napjainkban ez teljesen hétköznapi dolog. A rohanás és az eredményközpontúság az embereket képességeik határáig tolják és nagyon kevés idő marad pihenésre és megújulásra. Nem csoda, hogy partnernőjének eszébe sem jut a szex.

Hogyan kell a nőt felélénkíteni és „beindítani“?

Vigye el őt valahova. Minél messzebbre a várostól és a rohanástól. Mondjuk a természetbe. Itt újra erőre kap és ellazul a test és a lélek is. Jó választás egy minőségi masszázs utalvány ajándékozása, vagy a wellness központ és szauna meglátogatása. A partnernő megújult teste és lelke a megfelelő módszer a szexuális energia újrafelfedezésének.

Megfáradt anyuka

A hosszú távú fáradtság és stressz akár frigiditáshoz is vezethet

Foglalkozzon a partnernőjével, még akkor is, ha azt gyanítja, hogy frigid!

A megfelelő és kiegyensúlyozott étrend a következő alappillér a különféle megbetegedésekkel és zavarokkal szembeni küzdelemben. A frigiditás sem kivétel. A következő lista tartalmazza a leghatékonyabb szereket, amik az erősítik a női szexuális késztetést:

 • Tökmag
 • Csokoládé
 • Gyömbér
 • Görögszéna
 • Chili

Használja őket ételekben. A nő sokkal jobban fog örülni a szexnek, mint nélkülük.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
Rate this post