A női orgazmus – 20 tipp a mikéntjére (2/2)

A nő kielégítésének útmutatója első részében megállapítottuk, hogy minden nőnek joga van az orgazmushoz. Sajnálatos módon nem mindegyik éli át. Önön múlik, hogy a partnernőjének megmutassa, hogy mit is képes tenni a puncijával és a testével.

4. ponttal folytatjuk, amelyekkel a nőt az orgazmus határáig fel tudjuk izgatni.

Nem létezik annál kellemetlenebb, mint egy unatkozó nő! Bölcs mondás egy névtelen férfitól

4.tipp – A mellek és a mellbimbó izgatása

Meglepően kevés nő tudja, hogy a mellek és a mellbimbó által orgazmust élhetnek át. Így a férfi kellemesen meglepheti és egy szokatlan élménnyel ajándékozhatja meg őt. Ez a fajta kielégülés eltér a csikló vagy a hüvely izgatásától.

Nem érkezik nagy hullámokban, hanem egymás utáni kicsikben. Ennek az orgazmusfajtának a létezését a tudomány is megerősítette. Ezt a mellbimbók és a mellek izgatása során MR vizsgálat közben figyelték meg nőkön.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Az eredmény? Az agy nem tesz különbséget a csikló, a hüvely, a méhnyak vagy a mellek izgatása között.

1.lépés: A környezet

A nőt olyan kellemes környezetben kényeztesse, hogy teljes mértékű kényelmet, valamint biztonságot és védelmet érezzen.

2.lépés: Dédelgetés és mély lélegzet

Dédelgetésével tudassa vele, hogy gyönyörű. Hogy ne gondolhasson a szürke hétköznapok különféle gondjaira. Törődésének köszönhetően az ő légzése is mélyebb lesz, ami a relaxációhoz és felengedéshez nélkülözhetetlen. Teljesen csak így enged fel a teste és készül fel az élvezet bekövetkező hullámaira.

3.lépés: A masszázs megkezdése

A masszázsra válasszon megfelelő masszázs olajat. Ajánlhatjuk például a kókuszosat. Jól csúszik és csodálatos az illata. Intim síkosítóként is értékelni fogja.

A masszázst a partnernő a mellek között kezdje, közel a szívhez. A másik kezével a has tájékára összpontosítson. Ezen a tájékon a nők sok stresszt és feszültséget tárolnak.

A hasnál, a bordáknál, a mellek között és a nyaknál érdemes elkezdeni a masszázst. Az ujjhegy röpke érintéseit váltogassa a közepes erősségűekkel az előbb említett helyeken.

4.lépés: A mell körüli körözés

Amikor a test elkezd reagálni, eljött az ideje, hogy a melleknek szenteljük a figyelmet. Először kezdje körkörös pihekönnyű mozdulatokkal érinteni mindkét mellet.

Ezután haladjon tovább a mellek masszázsára és simogatására. Mintha a kenyér cipóit görgetné. Aztán rajzoljon nagy köröket a mellek köré. De ne érintse meg a mellbimbót, sem az udvart. Így éri el a megfelelő fokozást. A nő testének szinte könyörögnie kell a folytatásért.

5.lépés: A mellbimbók

A partnernő már nem bírja tovább. Ekkor jön el az ideje a mellbimbóknak. Izgatásuk során szabadul fel az oxitocin – a szerelem és a kötődés hormonja. A masszázst kezdje az udvarok finom érintésével, amíg a mellbimbók fel nem állnak.

Figyelmét egyenletesen ossza el a mellbimbók, a mellek, a nyak és a has között. Ezután következik a mellbimbó csípése. Ez gyakorlatilag ahhoz hasonlatos, mint amikor a nő gyermeket szoptat. Ezért a csípésnek viszonylag erőteljesnek kell lennie.

Ha a nő eléggé fel van izgulva, nem fog neki fájni. Ellenkezőleg nagyon kellemes lesz neki. Ezt a mozdulatot váltsa a mellbimbó hüvelykujj és mutatóujj közötti sodrására. Újra váltogassa az intenzitást a finomtól az erőteljesig. Az orgazmushoz vezető út már csak pillanatok kérdése lesz.

Mell

A mellekkel törődni kell. Legyen benne része!

5.tipp – Orális játékok

Az utóbb időben a legtöbb pár a szexet el se tudja képzelni orális játékok nélkül. Ráadásul sok nő számára ez az egyetlen biztos módja az orgazmus elérésének. A nő legérzékenyebb pontjai a hüvely első harmada és a csikló. Ezért az orális szex a legmegfelelőbb módja, hogy orgazmust érjen el. Azon felül a nő értékeli a gyengédséget, képzelőerőt és türelmet.

Az első fontos dolog az orális szexnél, hogy ne csak a nyelv hegyét használjuk, hanem az egészet. Így a férfi egyszerre képes izgatni több területet. A gyengéd szívogatás és fújás is nagyon kiváló. A fújással vigyázni kell, hogy a nehogy levegő jusson a hüvelybe. Egészségügyileg nem biztonságos.

Az orális szexnél nagyon fontos a rendszeres és változatlan ritmus és kitartás. A nyelvvel végzett rezgő mozgások vagy a közösülést utánzó mozgások nagyon kedveltek.

JEGYEZZE MEG: Ahogyan Ön se viseli el a makkján a fogakat, amikor a lány szopja, úgy ő se bírja a fogakat és a fájdalmat a hüvelyén. Ne felejtse el és ne legyen durva. Ha alkohol hatása alatt nyalja ki, uralkodjon magán és minden esetben legyen gyengéd és türelmes.

Az orális szexet nagyszerűen feldobja a vibrátor. A férfi a nyelvét a nő csikójára helyezi, a másik oldalról ráhelyezi a vibrátort. Ez a kis trükk valódi csodákra képes.

Érdekességnek számít, ha a nő magán hagyja a bugyit és szájjal a vágásain keresztül fokozatosan jutunk el minden zughoz. Ez a fokozatos meghódítás a nő számára nagyon izgató.

A játékba belevonhatjuk az ujjakat is és nyalás közben a hüvelybe tolhatjuk őket. Ez a trükk akkor jön jól, ha a férfi egy picit meg karja pihentetni a nyelvét. És teret adhat a partnernőnek, hogy önkielégítést végezzen.

VIDEÓ: Ha tud angolul, itt találhat pár tanulságos tippet.

6.tipp  – A tanulságos női önkielégítés

A férfi valószínűleg nem fogja elsőre kielégíteni a nőt. Ismernie kell a testét. Ezért kulcsfontosságú a kommunikáció. A partnernőnek meg kell a férfivel ismertetnie a testét.

Ha nem szégyenlős, jól jön, ha megmutatja a partnerének, hogy mi tesz neki jót. Erre a legmegfelelőbb az önkielégítés, ami a férfi számára nagyon tanulságos és izgató előadás lehet.

7.tipp – Játékszerek

A játékszerek a következő megbízható módok a partnernő kielégítéséhez vezető úton. Itt található a játékszerek listája, amelyek örömöt szereznek és élvezetet okoznak minden nő számára. Szerezze be valamelyiket!

Műpénisz

Erotikus játékszer különféle anyagokból. Üvegből és műgyantából készülnek. Előnye, hogy a valódi hímvesszőt szimulálja.

A műpénisz gyakran rugalmas és anatómiailag nem lehet megkülönböztetni az igazitól. Némely típus a méretekhez alkalmazkodik.

Ez a játékszer nemcsak az egyedülálló nőknél kedvelt, hanem a pároknál játszadozásaik során. A nőn múlik, hogy a műpéniszt szereti-e jobban vagy a vibrátort. Mindkettőt ki kell próbálni.

A vibrátor

Ellentétben az előző játékszerrel nincs annyira valóságos kinézete és mérete. Viszont motorral van ellátva és tökéletesen képes vibrálni. Ami sok nő számára hihetetlen öröm forrása.

A vibrációt különféle erősségre és gyorsaságra lehet beállítani. A legjobb vibrátorok a hálózatba csatlakoztathatóak, mert ezeknek a legjobb a teljesítményük és a legszélesebb a rezgéstartományuk.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A Vénusz-golyók

A kereskedelemben egész sor alakú és méretű Vénusz-golyót kínálnak. A varázslat abban rejlik, hogy a golyók több kis golyót tartalmaznak, amelyek mozgás közben vibrálnak.

A nőknek mindennapi tevékenységeik közben is örömöt szerezhetnek. Nem kevésbé hatásosak az örömszerzésben, mint a vibrátor. Az előnye az, hogy a nő már a nap folyamán előkészítheti önmagát és a partner már csak begyűjti az élvezet gyümölcseit. Más szóval befejezi, amit a golyók elkezdtek.

OLVASSON TOVÁBB: Szexuális segédeszközök nőknek. Minek nem szabad hiányozni a hálószobából? 

5/5 - (3 votes)