Csikló izgatása – megszelídítésének iskolája

Mindannyian tudjuk, hogy valahol ott van. Néhányan közülünk tudatában vagyunk annak, hogy mit képes tenni a nőkkel. Mások valamivel kevesebbet tudnak. És néhányan nem is sejtenek róla semmit. A mai cikkben éppen a nők csiklójáról lesz szó.

Megszeretgetheti, ráfújhat, csókolhatja és játszhat vele, de egy biztos. Ha tudni fogja a mikéntjét, nagy esélye van rá, hogy a nőt orgazmushoz juttassa.

Akkor hogyan is kell megfelelően izgatni? Mikor és hogyan kell elkezdeni? Milyen mozdulatokat és trükköket kell használni? Milyen segédeszközt szeret a legjobban a csikló? Vagy elegendő a kéz és a hímvessző? Ebben a cikkben fokozatosan átvesszük együtt, hogyan kell használni a női örömök nyomógombját?

Osztriga

A csiklót nem nehéz megtalálni, de érzéssel kell kezelni

Még a csikló izgatása előtt

Az izgatási módszerek kipróbálása előtt szüksége lesz arra, hogy kellemes hangulatot teremtsen. Akkor a partnernője sokkal jobban fogja élvezni a következő tippeket és módszereket.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

Lassítson, még ha már előre örül is, hogy mennyi mindent ki fog próbálni. A megfelelő hangulat, és ha nem nyomul, megteszi a magáét. A csikló izgatásának a mestere hagy időt mindenre. Kerüljenek partnernőjével egy hullámhosszra. Javaslom:

 • A kellemes zenét, amit a nő is kedvel
 • Aromalámpát az ellazulásra
 • Mértékletes alkoholfogyasztást a bátorságra és a felhevülésre
 • Közös pezsgőfürdőt vagy fürdést
 • Csókolózást és simogatást
 • Az egész test masszázsát bőséges olajjal

Kincskeresés a női combok között

Hol keressük a csiklót? A nő szétteszi a lábát és a mutatóujját végighúzza a hüvelyen. A csikló látható része egy golyócska, ami a borsóhoz hasonlít. Közvetlenül a húgycsőnyílás felett helyezkedik el a kis szeméremajkak találkozásához közel. Ez az érzékeny hely egy köpeny alatt rejtőzik (a nagy szeméremajkak találkozásánál).

A csiklót a köpeny a partnernő hasa felé irányuló gyengéd felhajtással fedheti fel. Ezt akkor kivitelezheti megfelelően, ha már a nő fel van izgulva. Érintésre a csikló nagyon érzékeny, és ha nincs eléggé felizgulva az érintés nagyon kellemetlen lehet.

Ez az érzés olyan, mint amit a makkon érez magömlés után. A túlérzékeny és duzzadt makkot sem lehet azonnal nyalogatni. Nem éppen kellemes.

Mikor kezdjük a csiklót izgatni?

Ne kezdje rögtön a csikló érintésével. Más helyeken izgassa a nőt, a mellbimbót, a belső combokat. Aztán kerül sorra a hüvely és a környéke.

A megfelelő felizgulási szintet úgy ismeri fel, hogy a nő magától elkezdi a lábait széttenni és a csípőjét mozgatni. Lelkesedését gyakran hangok kiadásával is kifejezi. Ebben a szakaszban az ujjait tolja be a hüvelybe. De még mindig nincs itt a csikló ideje.

Folytassa a külső nemi szervek gyengéd izgatását. Izgassa először a nagy, aztán a kisajkakat. Ujjaival izgassa a hüvelyt. Ha már valóban felizgult a nő és már majdnem kéri, akkor kezdjen hozzá.

TIPP: Ne izgassa a csiklót közvetlenül. A bugyi anyagán vagy a vékony ágyneműn keresztül is nagyon jól működik.

A csikló gyors izgatása felgyorsítja az orgazmust

Ez nagyban egyéntől függő. Lehetséges azonnal a csikló célzott izgatását véghezvinni és a nőt pillanatok alatt orgazmushoz juttatni. Viszont akkor az orgazmus nem lesz olyan erőteljes, mint a hosszabb játszadozásoknál.

A csikló erőteljes izgatása a nőt elriasztja

Egy pillanatra képzelje el, hogy a csikló olyan, mint a hímvessző. Amikor a partnernője kézzel elégíti ki Önt, akkor azt szeretné, hogy a mozdulatok ne legyenek túlságosan gyorsak, se túlságosan lassúak. A fogás ne legyen nagyon laza, de túl durva se. Legyen éppen megfelelő. Ez a nőkre is vonatkozik.

A csikló erőteljes izgatását a legtöbb nő nem szereti. Nagyon kellemetlen számára és távol áll az élvezettől. A lovepanky.com oldalon közölték, hogy a hímvesszőn 4000 idegvégződés van. Hihetetlen, de a csiklón 8000 található sokkal kisebb területen, mint a hímvesszőn. Ehhez a számhoz még hozzájön az egész testen található 15 000 idegvégződés. Most már érti az egész testre vonatkozó orgazmust?

Tehát lassan a csiklóval. A gyors tempójú mozdulatok nem tesznek jót neki. Ez az erős nyomásra is érvényes. Kivéve, ha a nő nagyon nedves és felizgult. Természetesen a nők között is vannak olyanok típusok, akiknek bejön a csikló erőteljes izgatása. Minden partnernő egyedi.

Ha az ujjaival izgatja, kezdje nagyon gyengéden, hagyja, hogy növekedjen az izgalmi szintje. Amikor közeledik a csúcspont, gyorsítson és nyomja erősebben. Az orgazmus után az ujjak nyomásával és a csikló ellazításával meghosszabbíthatja a nő élvezetét.

Paprika

Ha ez lenne a hüvely, a csiklót a csutka alatt találnák meg

A csikló nyalása – biztos út az orgazmushoz

A nyelv előnye a lágysága és a puhasága. Plusz folyamatosan nedvesíti a csiklót. Ekkor lehetséges erősíteni a nyomáson.

Sok nő nagyon erőteljesen reagál az orális szexre. Akarja látni, amint a partnernője teljesen fel van izgulva vagy eljuttatni őt a végső szakaszba, amit orgazmusnak nevezünk? Akkor a legbiztosabb tét az orális szex.

A nyelv hegyével vagy az egésszel kell izgatni? Bármelyikkel lehet, csak ki kell próbálni. Az egész nyelvnek nagyobb a területe és lágyabb. A hegye viszont keményebb. Az orgazmus előtt és alatt a hegyével inkább ne. A nők többsége az egész elernyedt nyelvet részesíti előnyben.

TIPP: A csikló izgatása nyelvvel vagy ujjal minden partnernőnél más. Rá kell jönnie, hogy mi esik neki a legjobban.

Ennek a megállapítására a legjobb az ábécés trükk. Próbálja leírni az ábécé betűit a csikló köré. Ez nem vicc! Így a nyelvvel megvizsgálja az összes csikló környéki területet és a partnernőjével közösen rájönnek, hogy melyik a legjobb mozdulat.

A nyalásnál ne hagyja ki a többi érzékeny részt se, a belső combokat, szeméremajkakat és a hüvelybemenetet.

Ha közeledik az orgazmus, tartsa a csikló nyalásának a ritmusát. Az állkapcsa fájni fog, de a nő orgazmusáért megéri.

Ezen felül még a hüvelybe toljon be egy vagy két ujjat is. Ezzel a hüvely felső részét fogja izgatni ott, ahol recés és kitüremkedik. Ez a G-pont területe. Az ujjaival utánozza a „gyere ide“ mozdulatot. Bírja ki, tartsa a ritmust és a nő teljesen kész lesz.

TIPP: Minden, amit azonnal tudnia kell a G-pontról és az izgatásáról

Tippek a legjobb orális orgazmushoz:

 • Ha a nyelve elfáradt a csikló nyalása közben, szopogassa a csiklót az ajkaival
 • Fagylalt nyalása – az egész nyelvével nyalja a hüvely aljától felfelé
 • Mentolos rágó vagy cukorka. Nyalás előtt vegye a szájába. Az eredmény meglepő lesz.
 • Méz vagy fagylalt. Csöpögtesse a csiklóra és nyalja le. A hideg fagylalt is nagyszerű.
 • Az orgazmus során gyengéden csókolja a hüvelyt.

A csikló kézzel való izgatása

Ezt a legjobb a partnernőnél a kölcsönös önkielégítés során megfigyelni. Így megállapíthatja, hogy mi a legjobb neki. Lehet, hogy meglepődik azon, hogy a növekvő izgalommal partnernője még több mozgás nélküli érintést és nyomást akar. Ekkor csak a fokozódó izgalmat fogja élvezni.

A legjobban a vibrátorral való izgatás során látható. A nő egy helyben marad és hagyja az izgalmat fokozódni. Addig, amíg kellemes neki. Aztán más helyekre vonul át, és hagyja az izgalmat újra fellobbanni. A csikló körüli mozgás izgató, de néha gátolhatja is az izgatást.

Az önkielégítést végző nő a férfi szempontjából sokkal kevésbé tűnik akciódúsabbnak, mint az a férfi remélné. Ez jusson eszébe a partnernő legközelebbi izgatásakor. Jól fog jönni.

NE FELEDJE: A csiklómasszázst végezze síkosító géllel. Apró részlet = nagy különbség.

Zöldség vagina

A valódi hüvely közepén a mandula lenne a csikló

Nyomja meg a csiklót és ne engedje el

Néhány embernek erről a módszerről fogalma sincs. Pedig óriási. Annak ellenére, hogy csak közvetett izgatásról van szó.

Sokfajta csiklómasszázs létezik. Újra kísérletezésre buzdítom Önöket. Találja meg azt a stílust, amelyik a partnernőnek a legjobban megfelel.

Ennek az izgatási módszernek a köpeny megfogásában, nyomkodásában és húzogatásában rejlik (van, aki fitymának nevezi), ami a csiklót takarja. Pont alatta helyezkedik el, a bőr redőiben. Tehát a csikló izgatása nem közvetlenül történik. Ehhez a módszerhez a legmegfelelőbb a hüvelyk- és a mutatóujjak használata.

Ha az ujjai közé szorítja ezt a bőrt, akkor a partnernő érzi a nyomást a csiklóján. Ez nagyon kellemes érzés a számára.

Fogja össze a köpenyt az ujjai közé és kezdje el húzogatni. Egyik oldalról a másikra. Fel és le. Kísérletezzen és állapítsa meg, mi esik neki a legjobban.

Az emberek ízlése különbözik. Próbáljon különféle mozdulatokat. Különféle helyeket nyomogasson a köpenyen. A végén megtalálja a megfelelő fogást.

TIPP: Nyomja össze a köpenyt és tapogassa ki a borsót. Hagyja fel-le ugrálni az ujjai között. A nő számára nagyon kellemes és erőteljes érzés.

Gyengéden nyúljon a csiklóhoz

A másik módszer nagyon könnyű és éppen az ellenkezője az előző stílusnak. Az előző módszernél megengedett a csikló erősebb nyomása. Ez egy másik eset.

Minimális nyomást akar kifejteni a csiklóra. Egészen addig a pontig, amikor szinte már nem is fogja megérinteni.

Vigyen fel egy kevés nyálat vagy síkosítót. Fedje fel a csiklót és az ujjával gyengéden nyúljon hozzá közvetlenül mellette.

A partnernő úgy fogja érezni, mintha egy madártoll érne a csiklója oldalaihoz. Egyáltalán ne érintse meg a csiklót, csak az oldalait.

Aztán mozgassa az ujjait fel és le, de csak a csikló oldalait érintse meg. Csak pár millimétert haladjon az ujjaival. Mintha csak egy helyben állna.

A partnernő a mozdulatokat gyenge vibrálásnak fogja érezni. Egyre jobban fog benne növekedni a feszültség. Egy idő után kérni fogja az izgatás erejének fokozását. Ne tegye! Folytassa a gyengéd izgatást. Ennek köszönhetően a partnernőnek hosszabb orgazmusa lesz.

A vibrátor úgy illik a csiklóhoz, mint a parmezán az olasz tésztákhoz

Az előző kézi módszerek magukban is képesek végtelen örömöket biztosítani. Abban az esetben, ha a partnernőnek ez nem elegendő, javaslom a vibrátor csiklóra helyezését.

A rezgő segédeszközöket mindenféle méretben és alakban gyártják. Némelyeket viszont közülük kimondottan a csikló izgatására terveztek. Még hang és távvezérlésű típusokat is.

A csiklót izgató eszköz tudja tartani az állandó ritmust széles skálájú frekvencián. Valamint az, hogy lehetőséget nyújt az erősebb izgatásra, amelyet a kezek nem képesek elvégezni, nem egy elhanyagolandó dolog. Javasoljuk, hogy alacsonyabb intenzitással kezdje, és csak fokozatosan növelje.

TIPP: Részletes cikk a legkülönfélébb erotikus játékszerekről és segédeszközökről.

A csikló-vibrátor – segít Önnek a nőt erőteljesebben és „gépi pontossággal“ kielégíteni

A szexuális segédeszközök piaca bőséges, ennek köszönhetően a csikló mindegyik típusához talál tökéletes izgató eszközt. Javaslom, hogy rendeljen partnernőjének legalább egy kisebb vibrátort, hogy egy nem várt pillanatban előhúzhassa.

Annak a nőnek is, aki nem használ játékszereket, olyan nagyszerű élvezetet fog okozni, hogy mindketten örülni fognak, hogy egy ilyen vibrátor rendelése mellett döntött. Nem kell, hogy karácsony vagy ünnep legyen! Gondoljon az asszony örömére – ez Önnek is megéri.

Kis csikló-vibrátorok: Egy kicsi és nem feltűnő erős rezgésű vibrátorral izgathatja a csiklót és az egész hüvelyt, a mellbimbót, a végbélnyílást és már érzékeny helyeket. Kicsi, praktikus és nem feltűnő.

A csiklóizgatóval rendelkező vibrátor: Amennyiben a nőnek kényelmesebb a csikló és a hüvely egyidejű izgatása, akkor biztosan olyan vibrátort fog választani, amelyik csiklóizgató nyúlványa van. Erősen vibrál, és több közülük pulzál is, ami különböző időszakonként izgatja a csiklót, miközben a hüvelyben a nő élvezi a kellemes rezgést vagy a vibrátor forgó mozgását.

Vákuumpumpa: a kisméretű pumpa a csiklóra kellemesen puha gélből készül és megfelelően érzékeny a finom nyálkahártyához. Ez valójában egy apró kádacska, amit ráhelyeznek a csiklóra, és a ballon ismételt összenyomásával a kívánt területhez tapad, megnöveszti és vérrel telíti. Így megsokszorozódik a csikló érzékenysége.

Vibráló péniszgyűrű: Kétféle hatással rendelkezik: elszorítja a hímvessző tövét (biztosítja az erősebb merevedést) és egyúttal a közösülésnél a gyűrű felső részén található nyúlvány (általában állat alakú) az érintkezéskor izgatja a nő csiklóját is.

Vibrációs pillangó: kisméretű, a külső nemi szervekre felcsatolható izgató eszköz, leginkább valamilyen állat alakjában (leggyakrabban pillangó). Némelyek kisebb műpénisszel is rendelkeznek. Gumi pántokkal csatolható a testhez és az alsónemű alatt is hordható.

TIPP: WOMANIZER – a női klitorális orgazmus érintésmentes gyára. Verhetetlen eszköz!

A csikló izgatására használatos gél kellemes csúszást biztosít

Ha már a csiklóhoz van szerencséje, tegyen meg neki egy szívességet és rendesen kenje be síkosítóval. Nincs annál jobb, ha a kezei, ujjai és a nyelve megfelelően csúszósak. Partnernőjét majd jegelni kell.

 • Az áttetsző, nem illatosított gélek – az egyszerűség és a természetes illatok kedvelőinek. Az orális szexnél is megfelelő.
 • Az ízesített és illatosított síkosító gélek – aromákkal dúsított élmény, az orális szexnél is megfelelő.
 • Melegítő gél – az élmény másmilyen és erőteljesebb lesz a vérbőségnek köszönhetően. Ezt a gélt viszont nem lehet nyalogatni, ezért csak a kézi és a vibrátoros izgatásnál használható.

Amikor már eljött az ideje a “macskának a sütőben“ – 4 póz a csikló erőteljes izgatásához

A nő már nedves, felizgult és megfelelően elő van készítve. Nem szükséges csak a kéznél és a nyelvnél maradni. Miért ne lehetne így is élvezni? Közben egyfolytában foglalkozzon a csiklóval. Csak tudni kell, hogy milyen póz biztosítja a maximális izgatást.

A nő felül

Nagyszerű pozíció. Ön fekszik, a partnernője pedig magán fekszik. Egymással szemben vannak. Ez a póz elegendő lehetőséget biztosít a szerelmi nyomógomb masszázsához.

A partnernő jobban előrehajol és az Ön alhasához dörzsölheti a csiklóját. Amennyiben az izgatás nem elégséges, helyezze a hüvelykujját a csikló alá. Lesz mihez támaszkodnia. Esetleg a csiklót erőteljesen masszírozza a kezével.

TIPP  EGY PROFITÓL: Vigyen fel a csiklóra elegendő mennyiségű síkosító gélt. Jobb csúszás és élvezet.

A nő felül, fenékkel Ön felé

Az előző póz változata. A partnernője háttal fordul Önnek. A behatolás a hüvelybe ebben a testhelyzetben kissé nehézkes, ezért segítsen magán egy kis síkosítóval. Szexi póz, a lassú szexnél ideális.

Ez a póz a szégyenlősebb partnernők számára is megfelelő, akik félnek a csiklójukhoz nyúlni a partnerük előtt. Még ha nincs is mit szégyellni.

VÁLTOZAT: A nő ebben a pózban enyhén oldalra fordul és az Ön behajlított lábát a combjai közé helyezi. Így van mihez hozzádörzsölnie.

Tegye fel a nőt az asztalra

Fogja meg a partnernőjét és tegye fel az asztalra vagy más felületre. A legjobb úgy, ha a hüvelye az Ön csípőjének a magasságában van. Ebben a pózban a nő kényelmesen szét tudja tenni a lábait és felkínálni a csiklóját. Hogy ki fog vele foglalkozni, az már az Önök megegyezésén múlik.

Lótusz póz

A részleteket a mikéntjéről megtalálja a Káma szútrában. A lényege, hogy ebben a pózban szorosan közel vannak egymáshoz. A partnernőnek lehetősége van a csípőjét ringatni és az Ön alhasához dörgölőznie, esetleg a kezével kisegíteni magát.

VIDEÓ: Tippek, hogy hogyan elégíts ki egy nőt a híres Youtubertől Magyarósi Csabától

FAQ – Gyakran feltett kérdések

Létezik a klitorális orgazmuson kívül más fajta is?

Igen. A múltkori cikkében szerkesztőnk, részletezte aprólékosabban – kattintson és olvassa!

 A nő is kilövellhet a csikló izgatását követően?

Igen. De nem a tipikus női magömlésről van szó. A kilövellés egyetlen hullámban jön és a folyadék áttetsző, jellemző aromával.

Többet akar tudni a hüvely masszázsról. Kihez forduljon?

Olvassa el weboldalunkat, vagy javasoljuk egy tantra szalon meglátogatását.

Normális a nagy csikló?

Teljesen általános. Ahogyan a férfiaknak különbözik a szerszáma, ez a nőknél is így van.

Mi van akkor, ha a csikló fáj?

Gyulladás tünetéről lehet szó. A partnernőnek mindenképpen nőgyógyászhoz kell mennie.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

A hímvessző némely fajtája jobban képes izgatni a csiklót?

Általában nem. Az alakja és a mérete inkább a hüvelyi orgazmusnál játszik szerepet. Olvassa el a cikket a hímvessző 7 méretéről!

OLVASSA MÉG EL: A G-pont a következő erogén zóna a női orgazmus eléréséhez

5/5 - (1 vote)