G-pont „kapaszkodó” a hüvely meghódításához

A híres G-pont egyike az interneten felkeresett legforróbb szexuális témáknak. Nevét Ernst Gräfenberg német nőgyógyászról kapta, aki 1950-ben elsőként jött elő avval a gondolattal, hogy ez az érdekes hely létezik.

Ez a pont népszerűségét annak az egyedülálló tulajdonságnak köszönheti, – hogy általa erőteljesebb és élvezetesebb orgazmus érhető el. Éppen ez a pont áll a női ejakuláció mögött, és ez a férfiak és a nők figyelmét is felkelti. A G-pont izgatásáról sok könyv és internetes cikk szól. A G-pont izgatása egyszerűen időszerű és a szexuális játszadozások során kellemes pluszt jelent.

Olyan férfiak számára is megoldást jelenthet, akik eddig kudarcot vallottak partnernőik kielégítésében. Hogy megelőzze partnernője csalódott arckifejezését, tanulmányozhatná, hogyan kell megfelelően izgatni a G-pontot és keményen dolgozni az állóképességén. Ennek a pontnak az izgatására nem elegendő egy 15 másodperces nekifutás. A legtöbb esetben inkább középtávfutás, néha akár maraton is lehet.

Hegycsúcs

A valódi úriember kényezteti a G-pontot és törődik vele

A G-pont egy nagyon érzékeny terület

Néhány szakértő úgy tartja, hogy a G-pont egy olyan hely, amin keresztül a csiklótól a medence felé idegpályák vezetnek. Mások azt állítják, hogy a G-pontot a természet alkotta meg, hogy a szülés végső szakaszát beindítsa.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A hüvelyen keresztülhaladó gyermek érinti a G-pontot és sokkal erőteljesebb összehúzódásokat indít be, hogy minél gyorsabban kijusson. Éppen ennek a pontnak az érzékenysége motiválja a párokat az egész világon, hogy elinduljanak egy hosszú úton és megkeressék. A szokványos határokon túli orgazmus lehetősége nagyon csábító. Elég csak felfedezni és az ajtó kinyílik.

„A szex-szakértők javasolják a G-pont izgatását a kielégült pároknak is, hogy felélénküljenek és a kevésbé ügyes szeretőknek a nő jobb kielégítése érdekében.“

Hogyan találjuk meg a G-pontot?

És most a gyakorlati rész következik. Biztosan már türelmetlen, ha belekezd az akcióba és bevonja a kezeit is (legalábbis az ujjait). Sok férfi kihívásként éli meg a G-pont felkutatását. Mások a kötelességüknek tartják.

Hiszen a hölgyet maximális gyönyörben kell részesítenie és ez bizonyos szintű erőfeszítést igényel. A nők boldogságához vezető út néha nehézségekkel jár, de megéri. De hogyan is találjuk meg a legendás G-pontot?

 • Amennyiben ez az első felderítő missziója a G-pontot keresvén, partnernőjét fektesse a hátára.
 • A legmegfelelőbb eszközök a felkutatására kétségtelenül a kezek és az ujjak.
 • Elegendő mennyiségben legyen a keze ügyében síkosító gél, hogy a keresés a partnernőnek is kellemes legyen.
 • Aztán a kezével tenyérrel felfelé hatoljon belé a mutatóujjával. Amit ezt követően begörbít, hogy a hüvely felső falát elérje. A legkönnyebben így találja meg a G-pontot és ingerelheti.
 • A G-pont a nő hüvelyének a belső felén helyezkedik el. Pontosabban a csiklóhoz és a hashoz közeli oldalon.
 • hüvely bejáratától általában 3-8 cm-re található, de minden nő egyedi és ez a távolság mindegyiknél más.
 • Aztán az ujját mozgassa oda-vissza, oldalra és körkörösen. Figyeljen oda a hüvelyen belüli felső részre, valamint arra, hogyan reagál a partnernője.
 • Ha az ujjával bordázott vagy keményebb területet érzékel, valószínűleg közel van vagy éppen HELYBEN!

A nőknél 30 éves koruk tájékán az ösztrogén hormon szintje csökkenni kezd. Így jelentős változások állnak be a G-pont körüli szövetek állapotában. Így még könnyebb megtalálni, és ingerelni, mert ebben a korban válik nagyon érzékennyé. Ez alátámasztja azon állítást, miszerint a nők 30 éves koruk körül jutnak a szexuális életük csúcsára.

TIPP A TAPASZTALATLANABBAK SZÁMÁRA: Hogyan érjünk el a nőnél nedves orgazmust, úgy, hogy könyörögjön a következő menetért

A G-pont ingerlése

Legjobban az ujjak használhatóak a keresés elején, de léteznek olyan speciálisan kialakított vibrátorok, amelyek sikeresen alkalmazhatóak. A játékszerek a legszuperebbek az élmény fokozásában. Például a speciálisan kialakított vibrátorok meghajlított véggel vagy durvább felületűek kifejezetten a G-pont tájékára tervezve. Valamint vannak hasznos hajlítható izgató tárgyak, amelyeket be lehet hajlítani és a megfelelő helyre irányítani.

Mindenesetre a játékszerek nem annyira rugalmasak, mint az ujjak. A játékszerekkel semmi esetre se próbáljon körözni. Nem fog oda találni. Sokkal jobb a ki és be mozdulat az adott pontra gyakorolt nyomással. Ha megfelelően fogja csinálni, azt észre fogja venni.

A RÉSZLETES ÁTTEKINTÉST a szexet különlegessé tevő szexuális játékszerekről és segédeszközökről itt találja. 

De mielőtt beszerezné a játékszereket, a hellyel bizalmasan ismerkedjen meg az ujjai által. Mindig kísérje figyelemmel partnernője reakcióit. SOKAT mond. Minél közelebb jut a ponthoz, a nő egyre hajlamosabb lesz elhúzódni. Ugyanis ez a pont a csiklóhoz hasonlóan nagyon érzékeny. Az elhúzódás Önt kizökkentheti, és rossz helyen köthet ki.

A G-pontot csak akkor ingerelje, ha már a partnernője kellően felizgult. A legmegfelelőbb, amikor már túl van egy orgazmuson. Sok nő az internetes fórumokon alátámasztotta, hogy a további ingerlés vagy orgazmus után sokkal könnyebben találják meg a G-pontjukat. Így partnerüket is könnyebben rávezetik egy fantasztikus orgazmusra!

Az urak számára az ingerlés folyamán jól jön a megfelelő állóképesség. A nőknek általában időre van szükségük, hogy a működési hőmérsékletre felhevüljenek. Hogy erre a pontra eljussanak, nemcsak a kézre és játékszerekre lesz szükség, hanem további közösülésre is

TIPP VÁSÁRLÁSRA: Ha nincs állóképességünk, edzenünk kell magunkat és sikeresen megnövelhetjük az állóképességet természetes készítményekkel. Tehát nem erőszakos módon és kémiai anyagok nélkül. Saját tapasztalatból ajánlhatom hosszú távú használatra a VIMAX–ot. Ha azonnali erőnlétre van szükség, mondjuk 45 perccel a közösülés előtt beveheti az Boom-boom-ot. Az állóképesség növelésére közvetlenül szex előtt a CLAVIN bizonyult számunkra hatásosnak.

Mi tetszik a nőknek a legjobban?

A nők azt mondják, hogy a kézzel való izgatásnál előnyben részesítik, ha egy idő után egy másik ujj is csatlakozik. Akár több is. Úgy érzik, hogy így kitöltöttebbnek érzik magukat és eltűnik az üresség érzete. Sokan közülük szeretik a durvább bánásmódot és a nyomást, ha kellőképpen fel vannak izgatva.

Azt is állítják, hogy nagyon jót tesz nekik a G-pont tájékának a képzeletbeli kopogtatása. Azt is szeretik, ha ez alatt a másik kezüket kívülről a has és a szőrzet határára helyezik.

Ezt a trükköt közösülés közben is lehet alkalmazni. Az izgatás során a nők értékelik a nyelv használatát is. Főként a csiklónál, amihez ez egyértelműen oda tartozik. A vadabbak a másik kéz ujját a végbélnyílásban szeretik. De itt azért vigyázzon, mert néhány nő érzékenyebb ezen a tájékon! Előtte inkább kérdezzen rá! A kommunikáció jelenti a kulcsot a jó szexhez.

A G-pont izgatására ideális pózok

Ha sor kerül a dologra, használja a technikát. Szex közben a hímvesszővel való ingerlés esetén a helyzet nehézkesebb. Sokkal nehezebb az adott pontot eltalálni. A szexnél jó, ha a férfi behatolásának a lökéseit kiegészíti a csiklója izgatásával akár kézzel, vagy valamilyen játékszerrel.

Elérni a hímvesszővel a G-pontot nem éppen egyszerű. Önnek és a partnernőjének néhány pózt ki kell próbálniuk, hogy rájöjjenek az izgatás megfelelő módjára. Általánosságban ezek a megfelelő pózok:

 • Kutyapóz – a hímvessző érinti a G-pontot behatolásnál és a kihúzásnál is
 • A nő felül – a nő saját maga felügyeli behatolás szögét és erejét, ami hat a G-pontra
 • Misszionárius párnával – a fenék alatti párna megemeli a nő medencéjét és így a G-pontot erőteljesebb izgatásnak teszi ki.

Szex közben a férfinak úgy kell irányítania a hímvesszőjét, hogy izgassa a G-pontot. Az olyan férfiaknak, akiknek természettől fogva felfelé hajló hímvesszőjük van, előnyben vannak például a misszionárius pózban, amikor a hímvessző hegye a megfelelő helyet izgatja. Ellenben, akiknek lefelé hajló hímvesszőjük van, azoknak hátulról jobb. Összefoglalva, mindegyik más-más alakú és görbületű, amit a kölcsönösen nagyobb örömszerzés szempontjából ki lehet használni.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A legjobb módszer a felfedezés és a kísérletezés. Olyan pózt kell találni, ami mindkettejüknek megfelelő. Nem létezik annál jobb orgazmus egy nő számára, ha a csikló és a G-pont általi orgazmus eggyé válik. Sok szerencsét kívánunk a kísérletezéshez és, hogy sok boldogságot fedezzen fel kielégített partnernője arcán!

HALADÓ MÓDSZEREKET KERES? Próbálja ki a szexet hármasban, de óvatosan. Megvannak a sötét oldalai is

4.5/5 - (2 votes)