Szexuális segédeszközök fokozzák a vágyat

Ami személyesen engem illet, főiskolás korom óta a szexuális segédeszközök híve vagyok. Akkoriban egy évfolyamba jártam egy diáklánnyal, és amikor a városban sétálgattunk egyszer csak egy közeli szex boltba betértünk. Onnan kijövet a lány a táskájában egy új rózsaszínű vibrátorral távozott.

Nos, ez ajándék volt neki tőlem. Addig, amíg nem vagyok a közelben, játszadozhasson vele és eszébe se jusson máshol keresni a boldogságot. Egy darabig csak saját magát szórakoztatta vele, addig a pillanatig, amíg a mi játszadozásainkba segítőként be nem vettük.

Bátran kijelenthetem, hogy azóta nála kielégítettebb nőt még nem láttam. Azóta esküszöm a hálószobai játékszerekre. Az én koromban már nagyon jól jönnek. Ha partnernőjével még nem próbáltak ki semmilyen játékszert az ágyban, csak ajánlani tudom! Ebben a cikkben olvashat a legfontosabb szexuális játékszerekről.

Szex játékok

Aki szórakozik, nem rosszalkodik! Ez a partnernő kielégítésére is vonatkozik

Miért kellene segédeszközöket használni?

Az én koromban már nem minden működik úgy, ahogy kellene. Tehát a segédeszközök jó segítséget nyújtanak. Teljesen meg vagyok róla győződve, hogy bármilyen korú párnál megtalálják a helyüket. Mik az előnyeik?

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Szexuális segédeszközök férfiak számára

Tapasztalatom a vibrátorral csak az első fecske volt. Idővel ismertem fel, hogy mekkora kínálata is van a férfiak számára készült játékszereknek.

Merevedési és vibrációs gyűrűk

Ez volt az első férfiak számára készült segédeszköz, amit kipróbáltam. Eleinte problémát okozott megszokni, hogy „valami“ van még a hímvesszőmön, de egy idő után már észre se vettem.

A gyűrűket különböző méretben és kiszerelésben lehet beszerezni. Fontos, hogy olyan méretet és formát válasszon, ami Önnek megfelel. És fontos a cél is. Mindegyik gyűrű erősíti a merevedést. Így a hímvesszője keményebb lesz és a vér tovább benne marad.

A szűkebb gyűrűk az állóképességet növelik. További fajtái vibrálnak vagy a bővítményeikkel növelik a partnernő és a partner élvezetét.

Vákuumpumpák

Ha jobb merevedést szeretnék, a gyűrűre, valamilyen készítményre vagy éppen a vákuumpumpára esik a választásom. A pumpa előnye az, hogy vákuumot hoz létre és a barlangos test jobban telítődik vérrel.

Eredményeképpen növekszik a hímvessző mérete és erősebb lesz a merevedés. Azok a férfiak is használhatják, akiknek nincsenek merevedési problémáik. A vákuum ugyanis figyelemre méltó erotikus élményt okoz és az azt követő szex is jobb.

A légpumpa használata nagyon egyszerű

 • Borotválja ki a hímvessző tövét, hogy a pumpát jobban hozzá tudja illeszteni
 • Használjon hímvessző síkosítót
 • Tolja be a hímvesszőt a pumpába és kezdje el nyomkodni a levegő elszívó ballont
 • Pár percen belül engedjen a nyomáscsökkentő szelepen vagy a gumi mandzsettán. Ne tartsa bent a hímvesszőt 20 percnél tovább, kellemetlen sérüléshez vezethet!!!
 • Aztán felteheti a péniszgyűrűt a hímvesszőre, hogy a merevedés megmaradjon, és hogy megtörténhessen a közösülés.

A vizes vákuumpumpát még nem volt szerencsém kipróbálni. A gyártók ígéretei jól hangzanak. A víz alatti nyomáscsökkenés erőteljesebb, minta a levegőben.

A víz nem okoz fájdalmas foltokat, zúzódásokat, sem horzsolásokat a bőrön, mint a légpumpa. Síkosítóra sincs szüksége. Még annak ellenére is, hogy a vízpumpa drágább, úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

VIDEÓ: Hogyan működik a vákuumpumpa? 

FIGYELMEZTETÉS: Orvosával mindig beszélje meg a vákuumpumpa használatát. Némely esetben (vérkeringési problémák, cukorbetegség, vérnyomásgyógyszerek, prosztata problémák) fennáll a trombózis veszélye.

A művagina

Nagyszerű dolog. Ki ne szeretne az ágyában pornóipar csillagot tudni legalább egyszer? Manapság számtalan pornó híresség nemi szervének, szájának vagy fenekének a pontos másolatát lehet kapni.

Én is abban a pillanatban művaginát szereztem be, amint heves partnernőre tettem szert és szükségem volt az állóképességem növelésére. Akkoriban olyan modellt próbáltam ki, amelyik az első pillantásra elemnek nézett ki, tehát a diszkréciója be volt biztosítva, mint a benne rejlő élvezeté is.

A művagina belseje olyan anyaggal van kibélelve, amely alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez, tehát nagyon valóságos érzetet kelt. Belül dudorok és különféle kitüremkedések vannak, típustól függően.

Alátámaszthatom, hogy gyakran intenzívebb érzést keltett, mint a valódi szex. Ezeket a vaginákat azoknak is ajánlom, akik még most csak kezdenek nemi életet élni és le szeretnék nyűgözni a partnernőjüket.

VIDEÓ: A művagina olcsóbb változatát keresi? Próbálja ki ezeket az ötleteket, amelyek mintha a Recept-műsorból lennének!

A prosztata ingerlése

Alátámaszthatom, hogy a prosztatamasszázs hihetetlen szexuális élményt okozhat, önkielégítéskor is és párban is. A segédeszközök között megtalálja a klasszikus mechanikusan ingerlőeket és a vibrációs változataikat is.

Sokat közülük anatómiailag úgy terveztek, hogy éppen megtalálják a pontos helyet. Léteznek vékonyak kezdők számára, valamint elképesztő modellek az igazi ínyencek számára is.

OLVASSON EL: Mindent a prosztata izgatásáról, amit eddig szégyellt megkérdezni. 

Szexuális segédeszközök nőknek

Mire is vágynak a nők? A játékszerekkel való kísérletezésem során több érdekes megállapításra jutottam. Fontos a széles választék és a legjobb több helyet egyidejűleg izgatni. Minden nő más. Mindenesetre azon játékszerek listája, ami kielégíti őket, nem olyan hosszú, mint gondolná.

Női orgazmus

A női orgazmus sokkal erőteljesebb. De tovább tart elérni, tehát az állóképessége nagyon fontos

Vibrátor

Vibráció! A nők egyszerűen nem tudnak neki ellenállni. Tekintettel arra, hogy a nők 70 %-a csiklón keresztül ér el orgazmust, világos, hogy az első hely a vibrátoré. Amióta használom, rájöttem, hogy fontos a teljesítménye és a vibrációs szint beállítása.

Ezért a legjobbak az erős motorral rendelkező vibrátorok, főleg a csatlakoztathatóak. Azt akarja, hogy térdre essen Ön előtt? Akkor ne sajnáljon valamivel több pénzt kiadni! Megéri

A műpénisz és a G-pont izgatása

A műpénisz nem vibráló hímvessző utánzat. Azok a legjobbak, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy hatásosan izgassák a partnernője G-pontját. A csiklón a munkát elvégzi a vibrátor, emlékszik? Tegye hozzá a G-pont izgatását és olyan tűzijátékban lesz része, mint a Augusztus 20.-án. Elhiheti nekem

Anális szexuális segédeszközök

Nem minden nő keresi ezt az izgatási módszert. De sokan vannak, akiknek hihetetlenül kellemes. Megéltem néhány hölgyet, akik e nélkül az izgatás nélkül nem is tudtak elmenni. Annyira tetszett nekik. Az anális izgatás most úgymond „divatos“, adjunk neki egy esélyt.

Anál tágító

Lehet, hogy meglepődik azon, hogy mennyi mindent képes partnernője magába tömni

További játékszerek az ágybeli játszadozások felélénkítésére

Játszadozzanak és éljenek egészséges szexuális életet!

A szexuális kalandozások soha véget nem érő szórakozást biztosítanak. Mindig van valami új, amit fel kell fedezni. A segédeszközökkel teljesen új megvilágításba helyezi a szexet. És ha még megfelelő forgatókönyvet, fehérneműt és jelmezeket ad hozzá, felejthetetlen élményekben lesz része. Végül mellékelek néhányat a kedvenc szex forgatókönyveimből.

 • A pizza futár
 • Az orvos/orvosnő meg a női/férfi beteg
 • A nővérke/beteg
 • A sztriptíztáncosnő/sztriptíz táncos
 • A szerelő
[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
4.5/5 - (2 votes)