Szex az autóban 13+1 nagyszerű póz és VIDEÓ

Az autó nagyon érdekes helynek számít a szexuális élet felélénkítése szempontjából. Az autó szokatlan környezete új élményekkel szolgál és elűzi a klasszikus hálószobai egyoldalúságot. Időről időre mindannyian szükségét érezzük annak, hogy szerelmi életünket valami nem szokványossal fűszerezzük meg. Mi lehetne annál jobb, mint a saját autónk hátsó ülésén rosszalkodni.

Bizonyos pároknak nincs is más lehetőségük. Hiszen tudják. Az úgynevezett diák szex szindrómáról van szó. Van kivel, de nincs hol. Ezért elkészítettük Önöknek a legjobb és legjobban bevált szexuális pózok listáját az autós szexhez.

FIGYELEM! Az merevedes.com a legjobb német táplálék kiegészítőket gyártó céggel együttműködve a merevedés megerősítésére ÚJ TERMÉSZETES KÉSZÍTMÉNYEKET fejleszt ki az Önök számára!

A legjobb szex póz? Amikor sok a hely

Képzelje el a nyári levegőt, a teherautó forró tetejét, rajta a felhevült csajszi, aki türelmetlenül várakozik Önre. Nincs is ennél jobb ötlet. Persze nem minden hely megfelelő az ilyen típusú szexhez és nem minden nő megy bele egy ilyen kalandba.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

Viszont nehezen tudunk elképzelni jobb ágyat ilyen király kilátással az égboltra. De ha a teherautó belsejében hódolnak az élvezeteknek, a kilátás már nem annyira költői. Mindenestre itt annyi hely van, hogy minden pózt kipróbálhat, amit csak a Káma szútra kínál.

Szex autóban

Minél nagyobb az autó, annál több a hely és több lehet az engedékeny hölgy is

Misszionárius póz a hagyományőrzőknek

A klasszikus póz, ami soha nem vénül meg. Ez a leggyakoribb póz, amit az autóban elsőként kipróbálunk. Ennek a póznak az a hátránya, hogy a hátradöntött első ülésen kevés helye van a partnernek. Itt egyszerűen kimondottan kevés a hely.

Ezért ehhez a pózhoz jobb a hátsó ülést választani, ami több helyet biztosít. Itt választhatják azt a változatot, amikor mindketten végigfekszenek a hátsó ülésen. A másik lehetőség, amikor a partnernő a haladási irányában ül és a partner az ülés alatt térdel. Ennek a póznak az előnye, hogy a partnernő G-pontját jól lehet izgatni.

2-es ábra

A hagyományos misszionáriust nem lehet megunni

A nő felül

A szex az egymáshoz való alkalmazkodásról és megegyezésről szól. Ez a szexuális póz a misszionárius és az öltánc keveréke. Mindketten oldalra hajolnak a kocsi belterétől függően. De vigyázzanak, hogy a partnernő nehogy a heréit az ülés széléhez hozzászorítsa. Fennállna a veszélye annak, hogy a hölgy a szélvédőn keresztül azonnal kirepülne.

4-es ábra

Itt a tempót a hölgy diktálja

A „kanalas“ szerelmi póz

Mindketten oldalt fekszenek a hátsó ülésen. Egymás szemébe tudnak nézni és a nő combjait körbefonja magán. Ez a szexuális póz eléggé romantikus, de szélesebb hátsó ülést igényel. Ezért nem igazán megfelelő egy Suzuki Swift. Másrészt, ha ügyesek lesznek, és nem zavarja Önöket a kölcsönös bensőségesség, csodákat lehet művelni.

5-ös ábra

A póz a szerelmes pároknak megfelelő

A nő az ülésen oldalról Ön felé

Ezzel a szexuális pózzal a hálószobában nem találkozik gyakran. Az autóban azonban megfizethetetlen. Ön ül a haladási irányban, míg a partnernője oldalról ül Ön felé. Sok helyet spórolnak. Ez a póz abban nagyszerű, hogy nagyszerűen hozzáfér a nő nyakához, dekoltázsához és szájához. Ebben a pózban ezek a csodálatos helyek az Ön számára mind a keze ügyében tárulnak fel.

6-os ábra

Kedvesét gyengéden meghintáztathatja az ölében

VIDEÓ: 10 póz autóban

A klasszikus orális szex vagy a 69

Ha nincs hely és idő és nem akar erőlködni, akkor az orális szex lesz a jó választás. Ez az egyik olyan tevékenység, amit vezetés közben is nagyon kedvelnek. Ennek ellenére nem javaslom, még ha nagyon csábító is.

Kit ne csábítana, ha mondjuk a McDonalds körül autóját vezethetné, miközben a partnernője ott lent örömökben részesítené? Viszont nem tanácsos ebben a tevékenységben részt venni vezetés közben. Törvény szerint kimondottan nincs megtiltva, a vezetés közbeni telefonálással ellentétben.

7-es ábra

Az orális szex valóban rengeteg változatát lehet kivitelezni az autóban

TIPP OLVASÁSRA: Mit kell tenni a korai magömlés esetében?

Partnernő háttal Önnek

Az előző lovagló pózok változatainak a módosítása ez a póz. Az összes ilyen póznak egy előnye van. Ugyanis olyan autókban is lehet csinálni, amelyeknek nincs hátsó ülése. Ez bizonyosan jó hír az összes sportkocsi tulajdonosa számára.

Konkrétan ez a szexuális póz kevésbé személyes. A partnernő határozza meg a tempót és a behatolás mélységét. A hátán és a lapockáján kívül mást nem fog belőle látni. Ebben a pózban mindketten azt fantáziálhatják, hogy mással szeretkeznek.

9-es ábra

Kevésbé személyes póz mindkét partner képzelőerejének a serkentésére.

Szexuális póz lábakkal felfelé

Nagyon érdekes póz. Arról szól, hogy oda helyezzük magunkat, ahova csak lehet. Végtére is autóban csinálják. A hölgyek, akik ebben a pózban a szép hosszú lábaikat be tudják vetni, nyert ügyük van. És szerencsére még mindig ott vannak az ablakok, tehát ha egy gazellával lesz együtt, azokat a hosszú lábaikat kinyújthatják azon keresztül.

11-es ábra

A hosszú lábak szexuálisan vonzóak

Lovagló póz

Üljön az ülésre és élvezze! Egyetlen feladata, hogy a partnernője fejét megvédje, hogy ne ütődjön a mennyezeti lámpának. Ha az autóban kevés a hely, a hintázás helyett kipróbálhatják a csúszkálást. Az érzés sokkal jobb és erőteljesebb lesz. Ha a kölcsönzőből van autója, akkor ne felejtse el az akció utáni nyomokat eltüntetni. Ellenkező esetben el fogja veszíteni a kaukció egy részét.

12-es ábra

A szemkontaktus a romantika biztosítéka

TIPP AZ OLVASÁSRA: Hogyan lehet gyorsan merevedést elérni egy gyors autós menethez?

Kutya póz

Ha hiszi, ha nem, az o\lyan szűkös hely, mint egy autó lehetővé teszi ezt a kiváló pózt. Csak egy kis találékonyság kell és nagystílűen kivitelezheti. A nők néha azzal mennek orvoshoz, hogy az éjjeli szekrénybe ütötték a fejüket. Ez érthető is. Viszont kevésbé sűrűn megy orvoshoz egy nő azzal, hogy az autó ablakába verte be a fejét. Éppen ez a kockázata ennek a póznak.

Másrészt nagyon izgató. A partnernő fenekének a látványa annyira csodálatos, hogy kár lenne az autós szex repertoárjából kihagyni.

13-as ábra

Igénytelen póz, amely bármely autóban megfelel

További alternatívák, még több szórakozás

A cikk végét még megtoldjuk bónuszként további pikáns pózok képeivel a szexuális élete felélénkítésére az autóban.

14-es ábra

Ha kevés a hely, mint ebben a sportkocsiban, akkor egy kis rögtönzésre van szükség

15-ös ábra

A domináns játékra bilincs helyett a biztonsági övet lehet felhasználni

16-os ábra

Amikor át kell fényezni a motorháztetőt

17-es ábra

A veterán és a nyitott sportkocsik kedvelői is megtalálják a számításukat

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Még mielőtt belevetnék magukat a szenvedélybe, hogy ellenőrizzék autójának a lengéscsillapítóit, az akció előtt állítsa le az autót! Kapcsolja le a gyújtást, tegye be az egyest és húzza be a kézi féket!

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

A rendőrségi jegyzőkönyvek tele vannak olyan esetekkel, amikor a szerelmeseket a mentőbrigád szabadította ki. Nagyrészt nevetséges balesetek történtek alacsony sebességnél. A rendőrök jót nevettek rajta. A résztvevők már nem annyira.

Kellemes szórakozást kívánunk. A kormány mögött, a motorháztetőn vagy az autója ülésén. És sok balesetmentes átszeretkezett utat.

A kiegészítő információk forrásai:

http://www.complex.com/sports/sex-positions-for-the-car/

Források és képek:

http://www.ericleech.com/wp-content/uploads/2010/08/Green-Compact-Vehicle-Backseat-Missionary-Sex.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/55/e4/fe/55e4fee17fcad0271c73b1911b82fcf4.jpg

http://jezebel.com/how-to-have-sex-in-any-kind-of-car-5971603

http://www.menzone.cz/sexualni-polohy-v-aute-1037/

http://navodynapady.cz/jak-to-delat-pohodlne-v-aute-tohle-jsou-ty-nejlepsi-polohy-vubec/

4/5 - (2 votes)