Anális szex tippek mindkét fél kielégítésére

Az anális szex gyakran zavarba hozza az embereket. Ugyanis azelőtt soha nem csinálták. Főleg az abszolút kezdők számára egy feltérképezetlen terület és rengeteg kérdést vet fel. A kérdésekre cikkünkben válaszolunk! Válaszolunk az alapvető kérdésekre és igyekszünk eloszlatni a fölösleges aggodalmakat.

Nő a vízben


Vigyázat a hideg vízzel, ami a záróizmokat összehúzza. Az anális szex előtt tanácsos a meleg vizes pihentető masszázs

Az anális szex – a férfiak álma, a nők rémálma?

Élete során szinte mindenki már elgondolkodott rajta, hogy partnernője „hátsó bejáratán is bekopogtatna“. De valójában nagyon kevés férfi veszi a bátorságot és lép a tettek mezejére. Ez azért van, mert még mindig nagyon sok a mítosz és a kétértelműség az anális szex körül. Az emberek félnek kipróbálni.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Pedig ez egy nagyon jó módszer, hogy a szexuális kapcsolatot pikánsabbá tegyük. Aki szexuális játszadozásai során újabb ingerek után kutat, gyakran megtalálhatja őket az anális szexben. Feltéve, ha a női résztvevő is hajlandó új dolgokat kipróbálni.

Létezik az egyértelmű IGEN és NEM. Ezeket feltétel nélkül be kell tartanunk, hogy minden simán menjen. Ez az útmutató minden szükséges információval ellátja Önt. Akkor tekintsük meg, hogyan is kezdjünk az anális szexhez.

NE FELEDJE, hogy az anális szexhez is szükséges a kemény merevedés. Kattintson és olvassa el értékeléseinket a kipróbált táplálék-kiegészítőkről

1. tipp – Felkészülés az anális szexre – magányos felfedező út

Az első anális szexre készül. A partnernője fél. Mi lenne, ha először saját magát vizsgálná meg? Ki venne autót tesztvezetés nélkül?

Javasolja partnernőjének, hogy először vizsgálja át a testét saját maga. Az első vizsgálatot a legjobb szilikonos alapú síkosítóval és a saját ujjaival kezdeni. Az ujj a fenékben a legjobb felfedező. A test így jobban hozzászoktatható a behatolás érzéséhez.

A vizsgálat folyamán javaslom az orvosi gumikesztyű használatát a jobb higiénia érdekében. A vizsgálat után azonnal dobja ki és mosson kezet.

A játékszerek is sokat segítnek a felfedezésben. Ha a nő idegesnek érzi magát, az erotikus játékszer jobban megismerteti vele a behatolás érzését, mint az ujj. Egyértelműen olyan játékszert kell választani, amelynek a szélesebb a vége. Így biztos lehet benne, hogy nem kerül az egész a végbélbe.

HOGY JOBBAN MEGÉRTSE, hogy milyen érzés a behatolás a végbélbe, próbálja ki. Ráadásul az ujjával izgathatja a prosztatáját, ami a férfiak izgatásának egyik nagyszerű módja. Kattintson és tanulja meg a prosztatamasszázst

 2. tipp – A szex hátulról és az óvszer

Teljesen mindegy, hogy az anális szexet véletlenszerű vagy állandó pár csinálja. Az anális szexnél az óvszer soha nem hiányozhat. Több okból is hasznos:

Az óvszer használata mellett problémamentesen át lehet térni a hüvelyi szexre. Óvszer nélkül ez nagyon kockázatos. A végbélben található baktériumok és vírusok nagyon könnyen a partnernő hüvelyébe kerülhetnek és fertőzést vagy gyulladást okozhatnak.

Az óvszerszabály érvényes a játékszerekre is. Használatuk így sokkal higiénikusabb. Nem áll fenn a különféle nem kívánt élősködők átvitelének a kockázata. Ez a partnernőre is vonatkozik, és a további esetleges használókra is.

Javasoljuk a higiénikus törlőkendők használatát. A használt óvszert az akció után rögtön bele lehet csomagolni.

VIDEÓ: Egy szex tréner javasolja a felkészülést az anális szexre.

3. tipp – Szex a fenékbe csakis a nő beleegyezésével?

Ezt a tanácsot fogadja meg. Soha ne igyekezzen beférkőzni a fenekébe a beleegyezése nélkül. Egy úriember nem viselkedik így. Ez így fájdalmas lesz, és csak elrontja a nő kedvét. Nagyon hosszú időre!

Ebben az esetben a kommunikáció alapvető. Mondja el neki, hogy Önt érdekelné az anális szex. 100 %-ban biztosnak kell benne lennie, hogy a nő benne van. Néha eltart egy darabig, mire meggyőzi őt. Mindenestre, soha ne nyomuljon!

Hátulról

A kommunikáció alapvető. Mondja el neki, biztosnak kell benne lennie, hogy a nő benne van.

Amennyibe ráharapna az anális szex témájára, ne feledje, a nőnek is mindig bele kell egyeznie. Ne éljen vissza a férfierővel. A szex mindig is csapatsportnak számított, számít most is és az is lesz.

Lehet, hogy azonnal nem fogja akarni. Adjon neki időt. És azzal is számoljon, hogy soha sem fogja akarni. Ezzel nem tud semmit kezdeni és ezt is figyelembe kell vennie.

TIPP: Ha a nőnek egyáltalán nincs kedve a szexhez, kattintson és tanulja meg, hogyan növelheti a libidóját

4. tipp – A zuhanyzás elengedhetetlen

Egyértelmű okokból legyen minden előre megbeszélve. A helyzet legyen annyira világos, hogy nem maradjanak kérdések. Aztán rögtön mehetnek a zuhanyozóba. Vegyenek egy hosszú és frissítő fürdőt. Mindketten értékelni fogják.

Néhányan ezen tevékenység előtt különleges zuhanyt választanak a higiénikus tisztálkodáshoz. Ez olyan, mint a beöntés, a végbél üregének a kimosása. A legtöbb esetben nem szükséges.

Sokan tartanak a széklet maradványaitól. Ennek a félelemnek nincs alapja. Ugyanis beöntés nélkül is át lehet élni az anális szexet különféle foltok nélkül. A nem kívánt anyag ugyanis a bejárattól kb. 15 cm-re található. A közösülés során nem kerül gyakran kapcsolatba a hímvesszővel. Ne feledje az óvszert.

Akinek ez az ötlet nem tetszik, még van néhány lehetősége. Nekik találták ki a végbélzuhanyt vagy a beöntést. A kölcsönös intimitással rendelkező összeszokott párok általában ezzel a dologgal nem is foglalkoznak.

HA A ZUHANYBAN LESZNEK, próbáljanak ki kádas vagy zuhanyzós pózokat. A kevés hely ellenére a fürdőszoba mégis nagyszerű hely a szexre.

5. tipp – A nyugodt előjáték is nagyon fontos

A hátsó bejárattal való játszadozások kéz a kézben járnak a beteljesedett álmokkal és fantáziákkal. Ezért már előre mindkét résztvevőnek kellőképpen fel kell hevülni.

Biztosan nem akarja tonnaszámra használni a síkosítót. Fontos a jó előjáték, ami bebiztosítja a megfelelő hangulatot.

Kezdje a megszokott bemelegítéssel, ami már mindkettejük számára ismerős. Használja a trükköket az útmutatónk alapján és egy idő elteltével kezdjen neki a nő fenekét masszírozni. Eleinte az ujjaival, majd később használjon a vibrátort vagy valamilyen játékszert.

TIPP: Idővel a masszázsban legyen egy kicsit merészebb. Az anális szex előtti előjáték feladata, hogy mindkét partner érzelmei, szenvedélyei és energiái összekapcsolódjanak.

6. tipp – A közösülés során is beszélgessenek egymással

A kommunikáció az egyik legfontosabb dolog. Főképpen az anális szexnél. A partnernőnek egyfolytában visszajelzéseket kell adnia az érzéseiről. 

Befogadóként a partnernőnek eléggé magabiztosnak kell lennie és legyen képes jelezni a szükségleteit a másik fél felé.

Ellenben a partnernek meg kell őt hallgatnia és tudnia kell, hogy mit csinál. És a tevékenységet úgy alakítani, hogy a másik végen tartózkodó személy is rendben legyen.

Ha Önök nem is jellemzően a csúnya beszéd kedvelői, jól teszik, ha az egyszerű és tiszta kommunikációt választják. Mindkettejük számára a helyzetnek 100 %-ban rendben kell lennie.

Rengeteg embert fél az anális szextől. Ez túl korai és általában fölösleges!

A félelmet főleg a mítoszok és a tévedések okozzák. Az emberek félnek a fájdalomtól, kosztól és a higiéniától. A férfiak attól is tartanak, hogy ez nehogy a mélyen elrejtett homoszexualitásukat előhozza.

Ezek a félelmek szó szerint nem valósak, ha megfelelően fog haladni. Fontos, hogy mindkét partner egy hullámhosszon legyen. És akkor félelem nélkül lehet neki látni.

VIDEÓ: A csajok szeretik a fenékdugókat.

7. tipp – A síkosító megakadályozza a végbélnyílás és a lágyrészek károsodását

Amikor azt mondjuk, hogy használjon síkosítót XXL méretű üvegben, nem viccelünk.

Egy szélsőségesen szűk nyílásról van szó, aminek a hüvellyel ellentétben nincs természetes nedvesítője. Tehát ha nem képes létrehozni semmilyen síkosítást pluszban, akkor minden további behatolás és mozgás káros lehet.

A behatolásnál a fájdalom bármiféle kockázatát meg kell szüntetni. És minél beljebb hatol, további adag síkosítóra lesz szüksége. Mindig szilikon alapú gélt válasszon. A vizes alapú vagy olajos gélek hosszú távon nem biztosítják a szükséges csúszást.

OLVASSON az olyan gélekről is, amelyek jobb merevedést és nagyobb hímvessző méretet ígérnek. Itt csak teljesíthetetlen ígéretekről van szó.

8. tipp – Az anális szexhez használjon sötét ágyneműt

Nem szabályszerű, de néha megtörténhet, hogy túl sok a síkosító vagy más nem kívánatos anyag a matracon. Akár vér is lehet, ha nem tartja be a biztonsági szabályokat. Jobb az ilyen helyzettel is számolni.

Fenék tangában

Használjon sötét ágyneműt, legyen előrelátó

Tegyen az ágyra egyhasználatos nagy törülközőket. Akkor elég a piszkos törülközőt levenni és azonnal mosógépbe dobni.

VIGYÁZAT! Mit jelent közösülés után a hímvesszőből vagy a hüvelyből kifolyó vér? 

9. tipp – Az anális szex közben az önkielégítés megengedett

Az anális szex a nő számára nagyon kellemes lehet. Még jobbá lehet tenni önkielégítéssel. A csikló izgatása behatolás közben az idegrendszer fájdalom és boldogság receptorait összezavarja. Így a nő inkább csak a kellemes érzéseket érzékeli. Ellazul, és valójában még jobban élvezi.

TIPP: Részletes útmutatót is készítettünk arról, hogy „Hogyan érjük el a tökéletes női orgazmust“

10. tipp – A mély és nyugodt légzés

A megfelelő légzés csökkenti a stresszt, serkenti a vérkeringést és ellazítja a végbélnyílás záróizmait. Ezek a dolgok kulcsfontosságúak a problémamentes anális szexhez.

Minden egyes belégzésnél a partner a hímvesszőjét egy kicsivel beljebb tolja. A kilégzésnél egy kicsit kijjebb húzza. Újfent kulcsfontosságú a kommunikáció. A partnernőnek kellene lennie a vezető helyzetben. Jeleznie kell a partnernek, hogy meddig mehet el.

11. tipp – A lelki felkészülés ugyanolyan fontos, mint a testi

A tudatnak hihetetlen ereje van. Főleg az olyan dolgokat illetően, amikről negatívan gondolkodik. Az idegesség és a kellemetlen gondolatok rossz hatással vannak a testre is. Görcsben van és szorong, ami nagyon messze van az ellazulástól.

Az ilyen esetben nem fogjuk az örömet érzékelni. A lelki felkészülés segít kitisztítani a tudatát. Kiváló módszerként használhatóak a különféle meditációk vagy a jóga. Elég napi 10 perc.

Az alkohol is segíthet, de ne vigyék túlzásba. Ne menjenek túl messzire, mert az alkohol gyengíti a merevedést.

AMIK VALÓJÁBAN SERKENTIK A MEREVEDÉST, azok ezek a hímvessző vérrel telítettségét serkentő kipróbált táplálék-kiegészítők. A szerkesztőségben mi is kipróbáljuk és részletesen elemezzük őket.

12. tipp – Az első anális szex és a „NEM“ biztonsági szó.

Az anális szexben tapasztalatokkal rendelkező embereknek is vannak olyan napjaik, amikor nincs hozzá kedvük. Figyeljen oda a testére. A stressz, a düh és a fáradtság semmilyen pozit0vummal nem járnak. A test nem lesz megfelelően felkészülve és egyikük sem fogja élvezni a szexet.

A kommunikáció által a kölcsönös elvárások is meghatározhatóak. Kölcsönös egyezséget köthetnek: „Kipróbáljuk, de ha nekem nem fog tetszeni, akkor csak egy alkalomról fog szólni a dolog.“ Konfliktusba is kerülhetnek. Akkor pedig jobb lesz mérlegelni, hogy vajon megfelelő-e a kapcsolatuk.

13. tipp – A szex hátulról és a megfelelő étrend

Legyünk őszinték. Mindannyian tudjuk, hogy mi távozik a végbélnyíláson keresztül. Ez az oka annak, hogy sokan aggódnak az anális közösülés során. Félnek, hogy az aktus közben nehogy több dolog kijöjjön.

Egyáltalán nem kell aggódni. Csak be kell tartani néhány szabályt. Alapvetően ismernünk kell az étrendünket, főleg akció előtt. Ne fogyasszon olyan ételeket, amelyek felfújhatják. Ilyenek például:

 • a hagyma
 • a hüvelyesek
 • a brokkoli
 • a karfiol
 • a zsíros ételek

Azt bárki mondhatja, hogy: „Miért vigyázzak étrendemmel? Nem fogom magam korlátozni!“ Rendben. Nem kell. Csak aztán vigyázzon, hogy este ne öltözzön fehér ruhába.

A végső döntést mindig Ön hozza meg. Ha jó az emésztése, egye magát tele. Máskülönben az anális szexet egy kis időre elfelejtheti.

TIPP A MEREVEDÉS MEGERŐSÍTÉSÉRE: Melyek azok a hétköznapi élelmiszerek, amelyeket a hímvessző jobb vérrel telítettségéért válasszunk? 

14. tipp – Kezdjen mindig a legkisebb ujjal és játékszerrel

lassú tempóval és kitartással megnyerheti a versenyt. Az anális szexben ez a kijelentés az egyik legfontosabb.

A nő végbélnyílását is fel kell készíteni. Erre nagyon jól használhatóak az ujjai vagy a különféle anális játékszerek. Az aktus folyamán szüksége lesz a nő visszajelzésére. Fontos, hogy jól érezze magát. Történjen bármi is.

TIPP: Válasszon a vásárlók által leginkább kedvelt anális játékszerek közül, amelyek ára is kiváló

Vegye szórakozásnak és váljon Önök számára az anális szex örömteli időtöltéssé. Hiszen csak szexről van szó. Nyíltan beszéljék meg. Tonnaszámra használjanak síkosítót. Lassan haladjanak, legyenek kitartóak és érezzék jól magukat.

NE FELEDJE: Egy dolgot jól jegyezzen meg. Biztosan nem akar beleugrani a dologba, mint egy szupermen és szétszakítani a fenekét. Felejtse el a pornófilmek jeleneteit. Ha sérülést okoz neki, valószínűleg második esélyt ne fog kapni.

15. tipp – Anális szex – az első behatolás

A sikeres előjáték után itt az ideje a behatolásnak. De valóban nincs miért sietni. Szó sincs olimpiai gyorsfutási versenyről. Adjanak maguknak időt és használjanak játékszeres és kézi technikákat. Gyengéden nyomja befelé körülbelül 2 mm-re. Mindig várjon egy kicsit és egy kis idővel folytassa tovább.

A behatolások közötti szünetek során a befogadó partnernő megszokja a hímvesszőt, még mielőtt az beljebb halad. Ez egy ideig eltarthat. Az időtartam anatómiailag függ a hímvessző alakjától és a méretétől.

Ha már teljesen bent van, kezdje lassú mozdulatokkal. Be és ki. Nagyon, nagyon lassan.

VIDEÓ: A szexi csoki csaj bemutatja a legjobb szexuális pózokat az anális szexhez

16. tipp – Kezdjék kényelmes és könnyű pózokkal

Eleinte kiváló a kutyapóz négykézláb. A nő a tenyerein támaszkodik, valamint a könyökén és a térdein. Így a csípője magasabban lesz, mint a vállai és a behatolás könnyebb lesz.

A másik megfelelő póz, amikor a nő állva meghajol és egy asztalhoz vagy ágyhoz támaszkodik.

Kipróbálásképpen az egyik legkönnyebb póz, amikor a nő van felül. Ha nagyon ideges lenne, logikus az ellenőrzést a kezébe adni. Ebben a pózban a nő szabályozza a behatolás mélységét és a tempóját.

Azonban vigyázni kell, hogy nehogy eltörjön a hímvessző. Igen, néha történnek ilyen balesetek és nem éppen kellemes. Megelőzhető az óvatossággal és a kellőképpen kemény merevedéssel.

TIPP: Minden az eltörött hímvesszőről, kezeléséről, a megelőzésről és a későbbi szövődményekről

Gyengéd és veszélytelen. Ez a kanalas póz. Azért jó, mert a behatolás nem túl mély és nem lehetségesek az erőteljes lökések.

A háton fekvő pózban párnát lehet tenni a fenék alá. A csípő feljebb lesz és könnyebb lesz a hozzáférés. A gerinc kiegyenesedik és ez a partnernőnek sokkal kényelmesebb lesz.

Kellemes az a póz is, amikor a térdeket a mellkashoz húzza. Főként azért, mert ezekben a pózokban a végbélnyílás kitágul és kényelmes a behatolás.

Formás fenék

Mindenképp érdemes több pózzal is kísérletezni

17. tipp – Az anális orgazmus

Az anális szex során az orgazmus valós. A behatolás során a G-pontot lehet izgatni a végbélfalon át. Sok múlik a nők anatómiáján. Némelyek könnyen elérik az orgazmust, mások egyáltalán nem.

Eleinte az anatómiailag jól felépített nők sem érnek el orgazmust. Ennek a merevségük és az aggodalmuk az oka. Ezek egy idő után elmúlnak, és akkor már könnyen elérik az orgazmust.

18. tipp – A közösülés a fenékbe szórakoztató

A játszadozásokat a hátsó bejárattal soha ne tekintsék rabszolgamunkának vagy gépiesnek, még ha annak is tűnik.

A felkészülés bizonyos erőkifejtéssel jár. Viszont olyan dolognak kéne lennie, hogy mindkét fél az egészben élvezetet talál.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A hüvelyi szex sem és az anális szex sem 100 %-ban kellemes. Néha kellemetlennek tűnhet. Lesz olyan, amikor a partnernőnek egyáltalán nem lesz hozzá kedve, hogy bármi is legyen a fenekében. És ez így rendben is van.

Másrészt a végbélben rengeteg idegvégződés van. Így az anális szex fantasztikus élmény is lehet!

Kulcsfontosságú, hogy ne siessünk. Mindenre szánjunk elég időt. Próbáljunk ki különféle pózokat. El kell rugaszkodni attól, ami szokványos az Önök számára. Idővel felfedezik, hogy mi az, ami mindkettejük számára a legjobb.

OLVASSA EL a női orgazmus útmutatóját vagy kattintson és találjon gyógyszert a saját kemény merevedésére

5/5 - (1 vote)