Szex a természetben – 8 hely ahol érdemes

Itt a nyár és érkezésével a hölgyek ruhái is egyre rövidebbek. Milyen jó hír ez nekünk, ugyanis ahogy minden évben, most is csodálatos látványban lesz részünk. De a nyár további más érdekességeket is tartogat számunkra. Az egyik közülük a szex a természetben.

Az újdonsült szerelmes párok rendszerint nagy szexuális étvággyal rendelkeznek. Örülnek a nyár jöttének, mert vele új lehetőségek nyílnak a vágyaik kielégítésére. Viszont a nyári szabadtéri szex a berögzült kapcsolatokat is felpörgeti. Ugyanis a szex a természetben a megszokás szilárdan kigyúrt ösvényeit is felszaggatja. Milyen helyeken lehet szexelni, mit is kell becsomagolni? Mire kell vigyázni? A szenvedélyen kívül egy kicsit be kellene vonni a józan gondolkodást és az előrelátást is.

A szex a természetben az időjárás függvényében

Elcsépeltnek tűnhet de sokan közülünk, ha a partnernő szép hátsójára gondolunk, akkor az ehhez hasonló banális dolgokról megfeledkezünk. A kinti környezet mindenesetre nem éppen a minden kényelemmel ellátott fűtött hálószoba, ahol minden kéznél van és tető van a fejünk felett. Be kell vallanunk, hogy néha eshet. Persze a nedves szexnek bizonyos mértékig megvan a maga varázsa, de azért nem kell súrolnia a vesemedence-gyulladás kockázatának a határát.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Az esőhöz hasonlóan a túlságosan nagy forróságnak megvan a hatása. Bizonyos pontig az izzadság és a testszagok is rendben vannak. Ráadásul, ha egyre többet gondol rá, hogy milyen lehet az illata, a szexre bizonyosan hatással lesz. Nem rossz ötlet a kezünk ügyében tartani egészségügyi törlőkendőt vagy legalábbis az alap higiéniai eszközöket.

Természetbeli közösülésre felszerelve

A cserkészek vagy az úttörők a fennálló rendszertől függően az erdőben mindig felkészülve jártak. Ha szexuális kalandokat tervez kényelmes otthona 4 falán kívül, ne becsülje le a felkészülést. Itt olvasható azon alapdolgok listája, amiket egy szexuális turistaút igényel.

 • Ne felejtsen el bepakolni valami harapnivalót. A természetbeni szex bizonyos energiát igényel, valamint a víz és némi gyümölcs se árt.
 • A higiénia miatt csomagoljon be nedves törlőkendőket is. Nem tudhatja, hogy mennyi mindent kell majd megtörölnie.
 • Továbbá zacskót a használt óvszerre, rovarriasztót, valamint síkosítót.
 • Tartaléknak vigyen egy váltás alsóneműt és ruhát.
 • Ne feledkezzen meg a rögtönzött ágyról sem pokróc gyanánt.
 • Amennyiben kíméletlenebb környezetbe tervezi a kirándulást, számításba jöhet a laticel (habszivacs) vagy a felfújható matrac.
Pár biciklin

„Ma tegyél a magadévá azon a fatönkön, drágám…“

Állatvilág és növényvilág – a szex kockázatai a szabadban

Néha viccesnek tűnik, hogy az emberek kimennek a természetbe és megfeledkeznek arról, hogy a természet lágy ölén nincsenek egyedül. Változatos állatvilág és növényvilág veszi őket körül, ami különféle módon zavarhatja meg a városi élethez szokott látogatók komfortzónáját.

A bogáncs, a csalán, tüskés bokrok és tűlevelek. Az ilyen növények a fogamzásgátlási módszerek széles skáláját kínálják, amik eltántoríthatnak a nemi aktustól. És akkor még nem is említettük az allergiában szenvedőket, akik szó szerint fellelkesülnek a virágos rétektől és a virágzó orgonától.

A különféle állatok is akadálynak számítanak. Az emberek pánikszerűen rettegnek például a kullancsoktól. Valójában nem művészet elkapni őket. Néha elegendő a városi parkban végigsétálni a lenyírt füvön!

A következő csoport a szúnyogok. Főként a halastavak környékén hemzsegnek és az ilyen csoportos szexnek aztán túlságosan is sok a résztvevője.

Az erdei tisztásokon a hangyák lephetik meg önöket. Csípnek és bármilyen hajlatba és résbe bemászhatnak. Ha még mélyebbre ásunk a mikrovilágban, nem feledkezhetünk meg a Chlamydiáról, ami nagy előszeretettel tartózkodik állóvizekben és „új otthonára“ vár.

Nem utolsó sorban van még egy élőlény, aki a szexuális tornamutatványt félbeszakíthatja. Az ember. Persze biztosan vannak olyan egyedek, akik szívesen gyakorolják nyilvánosan a szerelem művészetét. A maga idejében, Angliában még egy alig ismert filmet is forgattak “Dogging A love story“ címmel.

Emberek olyan csoportjáról szól, akik a szexet köztereken, parkokban részesítik előnyben. De a legtöbb ember inkább a magányt keresi. Viszont számolnia kell azzal, hogy ha a parkban akarják kipróbálni, előbb vagy utóbb megzavarhatja Önöket egy kutyát hajszoló gazdi, egy rosszalkodó gyermek anyukája vagy az örökké kíváncsi idősebbek.

TIPPEK ARRA, HOGY HOL SZERETKEZZÜNK A TERMÉSZETBEN

Szex a vízben

Vigyázzanak az állóvizekkel. Ahogy azt már fent említettük, a Chlamydia lakóhelyei. Máskülönben a szex a vízben csodálatos élmény. A víz könnyebbé teszi Önöket és ez egy kicsit olyan, mintha a súlytalanság állapotában közösülne. Személyesen tudjuk ajánlani a homokos tavacskát a nyári hold fényében. A folyóban történő közösülésnél vigyázzanak a lábuk alatt lévő kövekre és a túlságosan erős áramlatokra. A Dunában kezdődő szeretkezés még a végén az Fekete tengerben fejeződik be.

TIPP: Még ha azt is gondolja, hogy a vízben minden olajozottan fog lefolyni, viszont ez nem így van. A víz a nő természetes nedvességét elmossa. Ezért a legjobb a szilikon alapú síkosító, amit a víz nem old fel.

Pár a vízben

Vigyázzanak a városi uszodákban, ahol csak alig tudják leplezni az intim közelséget

AJÁNLOTT PÓZ: A férfi áll, a nő a combjaival körülveszi a derekát és a kezeit a nyaka köré fonja. A jól összeszokott párok kipróbálhatják a menetet a nyak körülfonása nélkül is.

Szex a vízesés alatt

Egy gyönyörű napos öbölben vannak és szex közben a vízesés hűsítő cseppjei hullnak magukra. Az ilyen típusú szexhez külföldi úti célt kell kiválasztani, de Magyarországon is található néhány ilyen hely. A zöld környezet és a vízcseppek ideális körülményeket teremtenek a heves orgazmusok számára. Csak az élesebb sziklákra figyeljenek oda vadabb szex közben.

Nő vízeses alatt

Magyarországon is találhatóak a vad szexre bensőségesen félreeső vízesések a vadonban

AJÁNLOTT PÓZ: A vízesés természetes zuhanyként működik. Találjon ihletet a Pózok a fürdőkádban, zuhanyozóban vagy a zuhanyozó sarokban. című cikkben.

Szex a tisztáson

Terítse ki a pokrócot. Néhány kedves szó a fülbe. A szex az erdei tisztáson, miután a kedvesével szedtek néhány szem áfonyát a pléh csészébe, kihagyhatatlan klasszikusnak számít. Nem beszélve arról, hogy az áfonyát is a játék részévé teheti. Annál jobb nincs is, hogy a partnernő hasán az áfonyákat szív alakban kirakni. Aztán fokozatosan megenni róla. Javasoljuk az étkezési kalandot a szív aljánál befejezni, közel a bugyi kivágásához.

Itt is figyeljen oda az Önnel versenyző hangyákra. Egyen gyorsan. Vagy egyszerűen parkoljon oda az autójával és abban élvezzék kényelmesen a szexet, ahonnan nagyszerű a kilátás.

TIPP AZ AUTÓBAN: Merítsen ihletet a legjobb kisebb és nagyobb autókban alkalmazható pózokból

Szex a fatönkön

Ennél a szexnél néhány szabályt be kell tartani. első számú szabály – ne válasszon rothadó fatörzset. Nem túl jó, ha a partnernő több tíz centimétert esik a közösülés közben. Helyénvaló valamit tenni a feneke alá. Amennyiben nem BDSM rajongó, akit felizgatna a lehorzsolt hátsó fél.

Lány egy farönkön

Bizonyosan el tud képzelni olyan pózt, ami egy egyszerű farönkön is menne

AJÁNLOTT PÓZ: Módosított misszionárius póz, amikor a NŐ teszi a lábait a vállára.

Szex a sziklákon

Sziklát másznak és magas tengerszintfeletti magasságon szexelnek röviddel az után, hogy a barátnője majdnem lezuhant a szikláról a rosszul elhelyezett karabiner miatt. Adrenalin, tengerszint feletti magasság kisebb oxigénkoncentrációval. A szex sziklamászás közben állatias, kegyetlen és kemény, mint a hegyek. Ha út közben egy biztonságos barlangra bukkannak, akkor az őskori szex gyökereihez vezető úton a tökéletességhez jutnak.

AJÁNLOTT PÓZ: Hátulról. A partnernő megfogódzkodik a legközelebbi szikla kapaszkodóba és felkínálja magát Önnek. Ennek a póznak az előnye, hogy nem lesz annyi horzsolódás.

Szex a faházban

Maradunk még a hegyekben, de már behúzódunk egy hegyi menedékházba. Vagy bármilyen erdei faházba, ami már nincs a természetben, de nagyon közel van hozzá.

Hozzáadott érték? Valamivel nagyobb kényelem. Szerelmét ráadásul végigviheti az egész faházon. Az egész napos kirándulás után lelépdel a falépcsőkön egy fekete ruhában, ami alatt nincs semmi. És akkor hátulról a magáévá teszi. Aztán a ropogó kandalló előtti szőrméken folytatják, ahonnan átmennek a faasztalra majd a konyhadresszre. Legközelebb a szalmazsákot próbálják ki?

AJÁNLOTT PÓZ: Bármilyen, ami az eszébe jut.

Szex a sátorban

Kint pattog a tábortűz, míg Önök a kölcsönös szerelemnek adják át magukat a vékony ponyva falak között. Mindenki kedvenc klasszikusa, aki szereti a szexet a természetben. A sátor soha nem okoz csalódást. Csak a megfelelően nagy méretűt kell kiválasztani.

AJÁNLOTT PÓZOK: Bármelyik a mi 10 pózunk kirándulásra és kempingbe a sátoros szexhez közül. 

A városi park

 

A kinti extrém szex szerelmesei számára a városi park ideális hely. Némelyek számára a tettenérés kockázata olyan erőteljes afrodiziákumként hat, hogy rendszert csinálnak a parkban való szexből. A budapesti Városliget fái és bokrai sokat mesélhetnének.

AJÁNLOTT PÓZ: Állva. Támassza neki a nőt a park úthoz legközelebbi fájához. Lehet, hogy hamarabb végeznek, mire odaérne az első járókelő. De lehet, hogy nem. Ugyanis attól függ, hogy milyen rövid időn belül éri el az óhajtott merevedést. Ha gyorsan szeretne akcióba lépni és villámgyors merevedésre vágyik, alkalmazza az általunk tanácsolt gyors merevedésre szolgáló készítményt. Ilyenek például a CLAVIN és a Vimax. Olvassa el részletes értékeléseinket!

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

 

5/5 - (1 vote)