Szex a fürdőszobában – kádban, zuhanyzóban

A zuhanyzó és a kád nagyszerűen feldobják a hétköznapi hálószobai rutint. Így a fürdőszoba az autóhoz hasonlóan érdekességnek számít a szexuális játszadozások felélénkítésében. Legyen szó akár a kádban vagy a zuhanyzóban történő szexről, ezek a helyek mindig új élményeket kínálnak. És lehetőséget nyújt partnernője más megvilágításban való megismerésére.

Nekem is jó tapasztalataim vannak az ilyen típusú szexszel. A meleg víz és a tiszta környezet megnyugtatja és hangulatba hozza a nőket. A fürdőszobai szex egyszerűen másmilyen játék, másmilyen pályán. Bemutatok Önöknek néhány általam is kipróbált fürdőszobai pózt, amelyeket érdemes kipróbálni.

Néhány tanács a fürdőszobai szexhez

 • A vizes játszadozásokhoz mindig legyen kéznél síkosító gél, ugyanis a víz a természetes nedvesség nagy részét elmossa. A legjobb a szilikonos alapú. Esetleg szilikon – víz keveréke.
 • A fürdőszobai környezet eléggé csúszós lehet. A vágyaikon kívül biztonságukra is gondoljanak. A gumiszőnyegkádban elengedhetetlen.
 • A partnernője számára válasszon megfelelő szappant, a legjobbak a természetes olaj alapúak
 • A zuhany vízsugarának külső hatása és az Ön hímvesszőjének a belső hatása a fürdőszobai játszadozások során partnernője kedvenc időtöltésévé válik.
 • Győződjön meg róla, hogy az Önök által használt játékszerek valóban vízállóak-e.
 • A felkészülésre szánt idő biztosan megéri. Gyertyák, aromalámpák, masszázs olajok, pezsgő és valami harapnivaló nem fog ártani.

TIPP: Hogyan teremtsük meg a megfelelő hangulatot a nő ellazítására

 • A kádban a víz se túl forró, se túl hideg ne legyen. A túl forró víznek fizikailag nincs nagyon jó hatása, a hidegnek meg a szexuális étvágyra nincs.
 • Bizonyos fürdővíz adalékok a partnernője számára nem felelnek meg és gyulladást okozhatnak. Inkább előre beszéljék meg, így elkerülik az esetleges problémákat.
[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Szex a zuhanyzóban

Tény, hogy a filmbeli szex a fürdőszobában fantasztikusnak tűnik. Minden csupa pára és minden szépen néz ki. Az is tény, hogy saját tapasztalatom alapján teljesen másképp éltem meg.

A hely kevés. Soha nem tudja, hova tegye a kezét és a lábát, esetleg saját magát és a partnernőjét. Főleg akkor van ez így, ha a zuhanykabin kisebb. Mit is szaporítsuk a szót, egy kicsit harcról is szól, hogy melyikünk is van a meleg víz alatt és ki áll kint a hidegben a meleg vízsugáron kívül..:)

Fürdőszobai póz: „Döntse meg a nőt“

Ezt a pózt szeretni fogja, mert olyan állatias és vággyal teli. Partnernője meghajol és bármibe belekapaszkodik, ami a zuhanyzóban elérhető. Viszont vigyázni kell, hogy erősen tartsa magát. Mivelhogy a szexnek a fürdőszobában van egy hátránya. Hogy ott minden csúszik, kivéve a megfelelő helyeket.

Én is szeretem ezt a pózt. hozzáférést a csiklóhoz, valamint nagyszerű látványt biztosít. Ne feledje partnernőjét erősen tartani. Ha a partnernőjét még jobban fel szeretné izgatni, az izgatáshoz használja fel a zuhanyrózsát.

A partnernő saját magát is izgathatja, esetleg igénybe veheti az Ön segítségét is. A zuhanyzó vízsugarát bátran felhasználhatja más pózoknál is és valóban tonnányi plusz örömet kínál a nő számára. Ne csak a csiklóját masszírozza, hanem a fenekét, hasát, melleit is. Vagy más területeket, ahol szereti.

Szex fürdőben

A nők szeretik hátulról. A hímvesszővel teljesen más helyekre is eljut és nem csak fekve. Használja ki!

Személyes tipp: Ez a póz több lehetőséget nyújt arra az esetre, ha nem kell belül lennie. A beszappanozott bőr sokkal több lehetőséget kínál. Csúszkálhat a partnernő farpofái között, esetleg izgathatja őt a hímvesszőjével a szeméremajkai között, mielőtt beléhatol.

Másik változat: a hátulról való póznál partnernője a nyakába kapaszkodhat és felemelheti az egyik lábát. Így még mélyebben hatolhat bele. Ráadásul közeli testi kapcsolatban lesznek, ami a szappanos testtel együtt fantasztikus érzés.

Szex szemtől szemben állva

Ezt a pózt csakis a romantikus emberek számára találták ki. Szeretkezni és közben egymás szemébe nézni, a legjobb dolog a világon. Persze néha problémát okozhat, ha a partnernő kisebb, mint Ön.

Ebben az esetben se adja fel. Vegye őt fel és nyomja a falhoz, miközben a nyakába kapaszkodik és körülfonja a lábával.

Szex zuhany alatt

A szex szemtől szemben állva különlegesen romantikus és erre a nőknek szükségük van!

Tipp a póz változatára: A partnernő a nyakába kapaszkodik. Amikor elég közel vannak egymáshoz, emelje fel az egyik lábát. Így kiválóan tud belehatolni. Ha a partnernő hajlékony, a lábát egészen a vállára is felteheti. Hála Istennek, hogy balett táncosokat is teremtett.

HA A MEREVEDÉS KUDARCOT VALL A ZUHANYZÓBAN IS, ajánljuk a kanadai Vimax-ot a merevedés hosszú távú erősítésére. Ne fossza meg se magát, se partnernőjét a boldogságtól!

Szerepjáték: a rendőr és a letartóztatott

Ez a póz egy kis színészkedést igényel és az Ön dominanciáját. Parancsolja meg partnernőjének, hogy forduljon arccal a fal felé. Ezután helyezze a nő kezeit a falra és a lábait szerte. A helyzetet teljes mértékben Ön ellenőrzi. Itt a nő alárendelt helyzetben van. Ezt követően hátulról hatoljon belé.

Szex zuhanyzóban

A nők szeretik a domináns férfiakat. Ez a technika kicsit durvább bánásmódot igényel, de mindig érzéssel!

Szorítsa a kezét a falhoz. Utána a testsúlyával a testét is. A csempék hidege és a hirtelen hőmérsékletváltozás afrodiziákumként fog rá hatni. Ennél a póznál nincs kompromisszum. Meglátja, hogy fog neki tetszeni és ismétlést akar majd.

Szex a kádban

A kád a zuhanyhoz hasonlóan elegendő szórakozást biztosít. Vitathatatlan előnye, hogy itt a szex előtt nagyobb nyugalomba helyezhetik magukat. A bőrt érő forró víz és a habfürdő illata együttesen megfelelő hangulatba hoz egy fantasztikus szexhez. Néha akár egy rendes rodeóhoz is.

A vad és nedves menet

A kádat körülbelül az egy harmadáig engedje fel vízzel. Ennyi elég lesz és valamennyi vizet is megtakarít. Aztán tegyen habfürdőt a kádba. Feküdjön a kádba elsőként kinyújtott lábakkal és ültesse partnernőjét magára.

Aztán már csak élvezzük a vad menetet. Elmerülhet a lebegő mellek látványában, amelyeket a kezével, esetlen habmasszázzsal kényeztethet. Szerelme ezt az igyekezetet értékelni fogja.

Szex kádban

Ebben a pózban eljátszadozhat a nő melleivel. A változatosság kedvéért a tempót most ő diktálja

Tipp egy változatra: Ennek a fürdőkádas póznak a kiváló módosítása, amikor kényelmesen fekszik a kádban és a partnernő háttal ül Önre. Így újra felhasználhatja a zuhanyrózsát még több élvezet érdekében.

Orális szex a fürdőszobában

Mintha a fürdőszobát erre a tevékenységre teremtették volna. Annak, aki az orális szexet most kezdi vagy nem éppen kellemes a számára, a fürdőszoba a kezdetekhez ideális helynek számít. A tiszta környezet és az illatok segítenek levetkőzni a gátlásokat és jól érezni magunkat.

DERÍTSE KI, hogy milyen hatással van a merevedésre a lelki állapot

Orál kádban

A teljesen tiszta és illatos hüvely a legtöbbet hozza ki Önből. Próbálják ki egymás intim testrészeit kölcsönösen leborotválni!

Az én kedvenc pózom, amikor a partnernőmet a kád szélére ültetem és nagyszerűen hozzáférek. Itt is belevonhatjuk a játékba a zuhanyt és csodálatos hatásait. Csak óvatosan. Nem szeretne több vizet a szájába, mint amit valójában szeretne.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A fürdőszobai szex nagyszerű. Már este gondoljon rá!

A szex a fürdőszobában egyszerűen fantasztikus. Hiszem, hogy a cikkben található tanácsaimnak köszönhetően a lehető legjobban kiélvezik és csakis kellemes pillanatokban lesz részük. Kellemes szórakozást kívánok a nedves szexhez.

TIPP: A zuhany után menjenek egyet autózni és próbálják ki ezeket a szexuális pózokat autóban.

Rate this post