BDSM – A SZEXUÁLIS ELTÉVELYEDÉSEK listája 2.

BDSM különféle tevékenységek széles választékát kínálja. Vannak, amelyeket nem lehet tiszta lelkiismerettel ajánlani, és vannak, amelyekhez kicsivel több tapasztalatra és elszántságra van szükség. A választék annyira sokféle, hogy szinte lehetetlen mindet kipróbálni. Nézzük meg együtt, hogy milyen dolgokat is lehet átélni.

A 17 leginkább kedvelt BDSM játék

1.játék – Az úr és a szolga

Erre a játékra jellemző, hogy a forgatókönyv az egyik személy felsőbbrendűségéről szól. Ő a domináns vagy az úr. Uralkodik a másikon. A játék szabályai előre adottak. A résztvevők a szerepeket néha felcserélik. A forgatókönyvek nagyon változatosak és a megegyezésen múlik, milyen lesz a játék menete.

Domina

Örömét lelné benne, ha kikapna ettől a dominától?

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

2.játék – A gazda és a háziállata

A forgatókönyv szerint az egyik személy egy háziállat szerepét veszi fel. Ez bármilyen állat lehet. A legkedveltebbek a kutya, a macska, a ló, de megjelennek olyan állatok is, mint a nyuszi vagy a kígyó. Minden a képzelet erején és a kreativitáson múlik. A háziállatot lehet etetni, fésülni, öltöztetni vagy egy különleges ágyban vagy ketrecben altatni.

3.játék – Perverz szerep egy BDSM történetből

Ez a játék egy bizonyos elképzelt forgatókönyv szerint játszódik, ami egy „hétköznapi “ helyzetet utánoz. Ilyen hétköznapi szerepek például:

 • a pap és az apáca
 • a tanár és a diáklány
 • az orvos és a női beteg
 • a szerelő és a háziasszony
 • a pizza futár és az éhes gazdasszony

Ilyen szerepeket szórakoztató eljátszani. Ráadásul egy kis perverz csavar is rejlik történetben. Képzeljen el egy nőbeteget a kezelő orvosával. Vagy egy huncut diáklányt a tanár úrral, aki korbáccsal utasítja rendre a helytelen viselkedése miatt. A bűnöst, aki csak egy különleges feladat elvégzése után nyer feloldozást bűnei alól.

Cseréljenek szerepet és a büntetettből hirtelen domináns válik! A jelmezek hitelt adnak a szerepeknek és így még jobban beleélhetik magukat.

4.játék – Gyermek szerep

Olyan játékról van szó, amikor a felnőtt gyermekként reagál. Ennek a játéknak két fajtája van. Az első egy bizonyos életkorhoz való visszatérést jelent, ez az úgynevezett regresszió.

Az alárendelt egyed többféleképpen éli bele magát a szerepbe. Játékokkal játszik, képeket fest vagy rajzfilmeket néz. A másik résztvevő a szülőt alakítja, aki úgy törődik vele, mint egy gyerekkel. Megfürdeti vagy mesét olvas neki. Attól függően, hogy az egyed melyik életkorba megy vissza.

A második ettől sokban különbözik. Az illető nem megy vissza az időben. Viszont a játék során gyermekként viselkedik. Pelenkát hord vagy hagyja, hogy megszoptassák, és hogy törődjenek vele. Ez a szerep a leggyakoribb.

5.játék – Hímvessző-kínzás

A kemény legények játéka. Nem mindenki bírja elviselni a durva bánásmódot a nemi szervei és a heréi tájékán. Ennél az „ínyencségnél“ a férfi érzékeny testrészeinek a veréséről és kínzásáról van szó. Valóban léteznek olyan egyének, akiket ez a bánásmód határtalanul felizgat.

VIDEÓ: Képzelje el, hogy ezek a játékszerek mennyi „kellemes“ szenvedést okoznának Önnek.

6.játék – Kasztráció – leginkább csak BDSM videó filmként tekintheti meg

A BDSM játékok legszélsőségesebb formája. Gyakran nem találkozhat vele. Állítólag az interneten léteznek élő videó felvételek róla, de a nyugalom megőrzésének az érdekében nem fogom őket a nyilvánosság elé tárni.

Az urak engedik partnernőik által eltávolítani vagy saját maguk távolítják el a heréiket, az egész hímvesszőt vagy valamelyik részét. Ez a BDSM játékok legszélsőségesebb formája.

7.játék – Az élvezet elutasítása és az erényöv

Nagyon különleges játék. Az alárendelt egyedet felizgatják egészen az élvezet határáig, viszont az orgazmust nem érheti el. Folyamatosan ez történik. Ehhez a technikához kikötözést és erényövet használnak.

Ez az öv a játék részeként az élvezet megvonására használatos. Jó pár éve ismeretes az erényöv. És vitathatatlanul a segítségünkre lesz a továbbiakban is. Legalábbis szexuális kiegészítőként. Mostanában a vasat viszont felváltották a műanyagok és más higiénikusabb anyagok.

Erényöv

Az erényöve kulcsát az Ön dominája fogja őrizni. Ő dönti el, hogy mikor lehet orgazmusa és mikor nem

8.játék – Anális játékok

Az anális BDSM játékok során gyakran a férfi van alárendelt szerepben. A nő játssza a domináns szerepet és rajta múlik az egész történet. A műpénisz segítségével izgatja a férfit, aki ebben az esetben alárendelt helyzetbe kerül.

9.játék – Orális BDSM játszadozások

Amikor a nő a domináns, akkor az úgynevezett facesitting-ről van szó. A nő a férfi arcára ül, amihez természetesen ez orális szex-szel jár együtt, amikor a férfi a nyelvével elégíti ki. Ellenkező esetben ez a teabaging. A férfi a nő szájához nyomja a heréit, ilyenkor is orális szex történik.

10.játék – A fétis a BDSM részeként

Akkor játszható, ha az egyik résztvevő egy bizonyos dologban talál szexuális izgalmat. Például ruhadarabokban. Ide tartoznak a cipők, alsóneműk vagy törülköző, esetleg a használt tampon. Széles körben elterjedt és ismert a láb fétis, akár cipőben, akár mezítláb. A fétissel kapcsolatos tevékenység az úgynevezett trampling. Amikor a nő magas sarkú cipőben tapos a férfi testén, a nemi szerveket is beleértve.

Magassarkú

Hagyna magán végigtaposni ilyen lábakkal?

11.játék – Viaszcsepegtetés

Ez az érzékek játéka. Az egyik résztvevő forró viaszt csepegtet a másik testére. Ajánlatos speciális gyertyát vagy viaszt használni. A klasszikus ugyanis megégetheti az embert. A speciális gyertyákat a szex boltban vagy az erre szakosodott üzletekben vásárolhatja meg.

Valamint számoljon a rendetlenséggel. Az ilyen játékok előtt törülközőt vagy más alátétet ajánlatos maguk alá helyezni. Aztán lehet meggyújtani a gyertyát, felolvasztani a viaszt és kénye-kedve szerint szétlocsolni. Ezt a technikát ki lehet egészíteni a szemek bekötésével, esetleg a kikötözéssel.

12.játék – A BDSM ínyencek imádják a kikötözést

A partnernő kikötözését vagy mozdulatlanná tételét. Ez a BDSM leggyakoribb módszere. A kikötözés, mint olyan, rendkívül kiterjedt és számtalan módszere létezik. Kötelek, bilincsek, szembekötő sálak, fogók, stb.

Kötözött nő

A BDSM ínyencek a kikötözést művészi tökéletességre emelték

A kikötözésnél gyakran különleges bútorok is használatosak. Keresztek, mennyezeti akasztók, fali konstrukciók, padok és fotelek, amelyek csakis egy célt szolgálnak. Mozdulatlanná tenni. A szélsőséges BDSM rajongók külön helységeket szerelnek fel ilyen módon, vagy akár egész lakásokat. Amint azt már említettem, mindig gondoljon a biztonságra.

13.játék – Tüzes csapások

Az alapja a bőrre gyakorolt fizikai hatás kézzel vagy különféle segédeszközökkel. A hatás lehet fájdalmas, de ez nem feltétlenül szükséges. Ennek a technikának a kivitelezéséhez a BDSM rajongók különféle ütő, ostorozó és korbácsoló segédeszközöket használnak.

14.játék – Az érzékek játéka

Itt az ember érzékeire gyakorolt hatásról van szó. A forgatókönyv többféle ingerhatást jelenít meg, például a hideget vagy a meleget. Sokan ebbe a típusú játékba az ételt is belefoglalják, amelyet különféle testrészeken terítenek szét.

Az elektromos ingerlés hatásait is felhasználják, amelyek néha csak a bőrfelületen, esetleg magasfeszültségű és rezgésszámú segédeszközök segítségével a bőr mélyebb rétegeiben is kifejtik a hatásaikat.

15.játék – Akcióban a kés és a vér

Ez olyan speciális terület, ahol nagyon fontos az óvatosság. Az első részben késeket használnak félelemkeltésre, ami nagyon izgatóan hat a dominánsra és az alárendeltre is egyaránt. Az izgalom forrása az éles tárgy közvetlen közelsége a meztelen testhez.

A második részt elnevezése a bloodplay. Ebben a játékban különféle tárgyakat használnak a bőr vagdosására, annyira, hogy szó szerint vér folyjon. Ez a módszer nem éppen ajánlatos a kezdők számára. Gyakorlatot és tapasztalatot igényel!

16.játék – A megalázás

Sokak számára ez korlátot jelent. Viszont vannak olyan párok, akik nagy örömmel ennek a technikának szentelik magukat. A módszer a szóbeli vagy másféle megalázásban rejlik. Akár otthon a zárt ajtók mögött, vagy épp ellenkezőleg célzottan a nyilvánosság előtt.

A játék résztvevőjét a többi ember előtt alázzák meg. További módszerek a kikötözés és más segédeszközök akár a ruha alatt is elrejtve a munkaidő alatt vagy a nyilvánosság számára is látható közös bilincsek. Úgy, hogy a párt minél több embert lássa.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A BDSM izgalmas, de nem mindenki számára

Felhívom a figyelmet arra, hogy ezek a tevékenységek óvatosságot igényelnek. A segédeszközökkel soha ne manipuláljon alkohol vagy drogok hatása alatt.

Ne feledkezzen meg a nemi úton terjedő betegségek ellen védekezni és főleg ne kezdjen bele semmi olyanba, ami első látásra kellemetlennek tűnik.

OLVASTA MÁR A szexuális eltévelyedések listájának az 1. részét

3.7/5 - (3 votes)