Priligy – 3 adag gyógyszer a korai magömlésre

A Priligy gyógyszer a korai magömlésre. A merevedés keménységére tulajdonképpen nincs hatással, de a korai magömléstől szenvednek rendszerint a gyenge merevedéssel rendelkező férfiak.

A szerkesztők közül a legfiatalabbként fogtam hozzá ennek a cikknek. Bevallom, hogy megszakítás nélkül legfeljebb 5 – 7 percig bírok közösülni. A Priligy ígérete szerint a közösülést 1 – 2 perccel meghosszabbítja.

Ez nem sok, de aki csalódott a túl korai kicsúcsosodástól, hálás lesz azért a pár perc többletért. Milyen hatással volt rám a Priligy?

Tájékozódás a cikkben

 • Bevezető

  Priligy tabletta

 • Priligy – hatásai

 • A Priligy előnyei

 • A Priligy nem kívánt hatásai

 • A Priligy csomagolása

 • A Priligy összetétele

 • Használat és adagolás

 • Előnyök és hátrányok

 • Mások tapasztalatai a Priligyvel

 • Az én tapasztalataim a Priligyvel

Javasolt használat

1 tabletta 1 – 3 órával szex előtt

A merevedés javulása

Nem

Hosszabb aktus

Igen

Erősebb libidó

Nem

Korai magömlés

Kb. 3 perccel késleltetve

Ismételt közösülés

Igen

Nagyobb hímvessző

Nem

Javasolt

Egészséges felnőtt férfiak számára

Nem javasolt

A szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek

Orvosi receptre

Igen – ne vásárolja feketén!

Diszkrét kézbesítés

Igen

Bevezető

Előre bocsátom, hogy a korai magömlés se nem betegség, se nem olyan zavar, amitől tartania kellene. Ez csak a hímvessző túlérzékenysége, főként a makké.

Az erotikus ingerek átvitele gyorsabb, amire a záróizmok gyorsabb ondókilövelléssel – magömléssel reagálnak

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Milyen további lehetőségei vannak a magömlés késleltetésére?

 • Megszakított közösülés –A hímvessző kihúzása a hüvelyből még a kicsúcsosodás előtt. A hímvessző egy pillanatra „megpihen“ és a magömlés átmenetileg szünetel. Ne feledje a „szünet“ alatt egyfolytában izgatni partnernőjét, hogy nehogy ellankadjon.
 • Óvszer – az óvszer is hozzájárul ahhoz, hogy a makk kevésbé legyen érzékeny, tehát a szex pár pillanattal meghosszabbodik.
 • Érzéstelenítős óvszerek vagy gélek – nagyszerű segédeszköz! Összetevői a hímvesszőt „zsibbasztják“ és érzéstelenítik, tehát az erotikus ingerek átvitele lassabban történik. Így késleltethető a korai magömlés, de vigyázat! A hímvesző annyira elzsibbadhat, hogy elmúlik a merevedés és nincs szex. Jó minőségű terméket használjon, és ne alkalmazza túl gyakran.
 • A körülmetélés – A körülmetélés nem feltétlenül szükséges, a mi vidékünkön inkább esztétikai okokból vetik alá magukat. A felfedett makk enyhén veszít az érzékenységéből, ez ugyancsak meghosszabbítja pár perccel az örömszerzést.
 • A merevedést elősegítő táplálék kiegészítők – Bár az idő előtti kicsúcsosodást nem oldja meg, de képesek a hímvesszőben tovább tartani a vért. Ennek köszönhetően a merevedés nem szűnik meg a magömlés után, így még folytatható a közösülés. Részletes beszámolónkat a hatásos és a figyelmeztetést a nem hatásos táplálék kiegészítőkről itt olvashatja.
 • Gyakorlatok a medencefenéki izmok megerősítésére – Az izmok és a záróizmok edzése az intim helyeken a közösülés meghosszabbítása szempontjából rendkívül hasznos. Olvassa el a teljes útmutatást a Kegel-gyakorlatokhoz. Bizonyos idő után a gyakorlatoknak köszönhetően képes lesz „megfeszíteni“ a megfelelő izmokat és a magömlést visszatartani.

Ha már minden módszert kipróbált és még mindig úgy tűnik, hogy a magömlése túl gyors, próbálja ki a Priligyt. Sajnos vannak negatív hatásai is. Róluk lejjebb.

Priligy

A csomagolás 3 egyszeri alkalomra szóló tablettát tartalmaz

Priligy – hatásai

A Priligy egy dolgot ígér, mégpedig a késleltetett magömlést. Hosszabb „reakciós időnek“ is lehet nevezni. Az agyba jutó ingerek a hímvesszőből lassabban jutnak el és így az agy is lassabban adja ki „a parancsot“ a magömlésre.

Az én esetemben szex közbeni hatása érdekesen nyilvánult meg. Bizonyosan ismerik azt az „izomrángásos“ érzést a záróizmoknál, amikor közeledik a magömlés.

A készítmény használata után ezeken a helyeken enyhe nyomást éreztem, mintha a záróizmok megkeményedtek volna. A nem megszakított közösülés folyamán nem éreztem, hogy közeledne a magömlés.

Különös érzés volt, mert ha már hozzászokott a pár percen belüli magömléshez, az orgazmus hiánya enyhén zavaró hatással lehet.

Egyfolytában azt figyeltem, hogy az ondó kijutott-e már, ami nagyon zavart. Úgy tűnik, hogy ez gyakorlat kérdése. A Priligyt háromszor használtam, de a hatásait nem tudtam megszokni.

De bevallom, hogy valójában 2, talán 3 perccel tovább tudtam közösülni.

A Priligy előnyei

Az egyetlen előnye a hosszabb időtartam. Ami a merevedés elősegítését illeti, arra a Priligynek semmilyen hatása nem volt.

A Priligy nem kívánt hatásai

Ez a gyógyszer csakis orvosi receptre kapható, nem szabadna vele „hazárdjátékot játszani“. A receptért orvoshoz kell menni. A kivizsgálás után az orvos eldönti, hogy egyáltalán szüksége van-e Önnek a Priligyre.

A Priligynek van néhány negatív hatása. Nálam ezek jelentkeztek:

 • Fáradtság és rossz közérzet – használata után egész este kellemesen el voltam lazulva, de éppen ez miatt álmos voltam
 • Gyomorpanaszok – a tabletták tartalmaznak olyan összetevőket, amelyek nyilvánvalóan megterhelik a gyomrot. Gyomorégésem volt és a tabletták hasmenést okoztak. De másnap este már jól éreztem magam.

Szerencsére semmi rossz dolgot nem éltem át, viszont a betegtájékoztató figyelmeztet még a következőkre:

 • Rosszullét és fejfájás
 • Homályos látás és fülzúgás
 • Az arc kivörösödése
 • Emésztési zavarok, hasmenés és székrekedés
 • A vérnyomás emelkedése
 • Merevedési problémák
 • Szélsőséges esetben eszméletvesztés, emlékezetkiesések és szívproblémák. A szélsőséges esetek legfeljebb ezerből egy férfinál jelentkeznek.

A Priligyt ne használja semmi mással! Amennyiben valamilyen gyógyszert használ, a Priligyt illetően kérdezze meg orvosát. A gyógyszerek kombinációja veszélyes, főleg akkor, ha nem az orvos írta elő.

A Priligy csomagolása

Bevallom, hogy nem szereztem receptet az orvostól. Ráadásul nem szenvedek semmilyen intim betegségben, tehát az orvos nem is írta volna elő.

A tablettákat egy angol oldalról rendeltem meg 3 adagos csomagolásban, 23 fontba került ami közel 9000 forint – ami adagonként majdnem 3000 forint!

A csomag 5 napon belül megérkezett és ezt tartalmazta:

A Priligy összetevői

Mivel a Priligy gyógyszer, csak egy gyógyhatású anyagot tartalmaz. A gyógyszerek ebben is különböznek a táplálék kiegészítőktől, mert bennük rendszerint különféle növényi összetevők keveréke található.

A Priligy hatóanyaga a dapoxetin. Működése meglehetősen bonyolult. A többi összetevőnek semmi hatása nincs se a magömlésre, se a merevedésre.

Priligy betegtájékoztató

A betegtájékoztató tele van hasznos információkkal, de mindenesetre nem tartalmaz magyar fordítást

Használat és adagolás

Legfeljebb egy tablettát kell bevenni. Használata a szex előtt 1 – 3 órával javasolt, de saját tapasztalatból tudom, hogy a hatása érezhető az egész este folyamán. Nem kell másodpercre pontosan bevenni.

A tabletta hatása nagyon erős, tehát semmilyen esetben ne növelje az adagolást.

Valamint a Priligyt ne használja hosszú távon, se naponta. Komoly vese- és szívproblémákat okozhat!

Az esetleges kockázatbecslés miatt is fontos az orvossal a használatát megkonzultálni!

Priligy tabletta

Szigorúan 1 tabletta használatos egy órával a szex előtt

A Priligy előnyei és hátrányai

 • A magömlés megfelelő késleltetése és a közösülés kb. 3 perccel való meghosszabbítása
 • Kellemes hangulatot teremt
 • Hasi fájdalom, gyomorégés
 • A további negatív hatások kockázata
 • Álmosít
 • Megterheli a májat
 • Drága

Mások tapasztalatai

@AzBy: megkérdezhetem, hogy hogyan akarja megoldani? Eddig mit próbált ki?

Eddig sok mindent kipróbáltam… Kezdetnek csak annyit akarok mondani, hogy ebbe az állapotba az első feleségem juttatott a gyerekek megszületése után. A szexhez való hozzáállása radikálisan megváltozott. Fiatal koromban nem okozott gondot több tíz percen át közösülni.

Biztosan megéri a Kegel-gyakorlatokat kipróbálni, de kitartás kell hozzá és becsületesen gyakorolni. A gyakorlatok segítségével elértem az ondó kilövellést uralni és képes vagyok „a száraz” orgazmusra, így rövid időn belül újra lehet közösülni. A következő természetesen az óvszer-használat, léteznek az anális érintkezésre, amelyek erősebbek – de nekem nem nagyon feleltek meg.

A beszélgetés a szexológussal semmire se volt jó – a nyugtató szerekkel való kezelés nem tetszik, visszautasítottam, nem akarok bedrogozva lenni.

Próbáltam azt is, hogy valami kellemetlenre gondolok, de az se segített.

Próbáltam, a Dapoxetine-t – a magömlés késleltetésére szolgáló gyógyszert, ha van lehetősége megszerezni az eredetit és nem valamilyen kínai utánzatot, akkor az segít, de csodát ne várjanak tőle, számoljon pártizedes százalék (30-50%) időtartam hosszabbodással. És ne keverje alkohollal! ! !

Alkoholból – egy vagy két pohárkával elalvás előtt nálam semmit sem old meg. De ha az asszonnyal nekiállunk egy rendes menetnek, akkor majdnem annyira bírom, mint fiatal koromban. A hátránya az, hogy az asszony nagyon tüzes lesz és az alkohol nála izgatószerként hat és az igényei ilyenkor megsokszorozódnak.

Ideális a rendszeres szex, ha lehetséges, naponta és ha előtte még önmagamnak elvégzem, akkor még jobb.

Szerencsére tudok erről az asszonnyal beszélni, aki nagyon belátó, és tudom, hogy néha ő is szenved tőle.

Amúgy a házasságunk rendben működik. De hogy mi lesz velünk így, azt nem tudom.

Mihály

Jó napot,

kiszedtem egy doboz Priligyt biztosan jobb lett, mint azelőtt volt, de még mindig nem elegendő ahhoz, hogy kielégítsem a barátnőmet. Nem szedtem rendszeresen. Ha rendszeresen szedtem volna, akkor gondolják, hogy akkor jobban hatott volna? Vagy inkább próbáljam ki a viagrát, még ha az nem is a magömlés késleltetésére van? Teljesen tanácstalan vagyok, már nem tudom, mit próbáljak ki… Elég volna, ha legalább 20 percig rendesen állna.

Köszönöm.

Szintén kipróbáltam. Fél órán át olyan érzésem volt, hogy már csak egy kevés kell az orgazmushoz, a kezeim bizseregtek és majdnem gutaütést kaptam. Abba kellett hagynunk 😀 Tényleg csak azoknak ajánlom, akik nagyon gyorsan elmennek.

Az én 3 közösülésem és a Priligy

A Priligy a merevedést késlelteti. Az én esetemben körülbelül 3 perccel toldotta meg. Nem kívánatos hatásaira való tekintettel, és mivelhogy drága a Priligyt átlagosnak ítélem.

Priligy

 • A magömlés késleltetése és a közösülés meghosszabbítása
 • A merevedés erősítése
 • Ár
 • Negatív hatások

Az én értékelésem

Drága és kockázatos gyógyszer. A magömlést késlelteti, recept nélküli használata nem javasolt. Beszélje meg orvosával!

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
4.6/5 - (9 votes)