Szexturizmus mennyibe kerül és hova menjünk?

Ha elutazik a thaiföldi Bangkokba, az utcaszerte szétszórt különleges bárok nem fogják elkerülni a figyelmét. Előttük szimpatikus hölgyek állnak magas sarkú cipőben és széles mosollyal az arcukon.

Mellettük a külföldiek nagyon jól szórakoznak. A lány a férfival úgy flörtöl, mintha ő lenne az egyetlen férfi a világon. Az se gond, ha már az 70 felé jár. A férfiak italokat fognak nekik vásárolni (a thai lányok csodálatraméltóan nagyrészt alkoholmentes italokat isznak) és ők mégis jól fognak szórakozni. Így működik ez Thaiföldön – a szex-turizmus paradicsomában!

Ázsiai lányok

Ázsiában az összes lány nagyon hasonló, de nem fognak velük unatkozni

Mi az a szex-turizmus és ki a szex-turista?

A szexturizmust a Clift és Carter (2000) úgy határozták meg, mint: “Olyan utazást, amelynek a fő célja, hogy pénzért kielégítsék a szexuális vágyaikat.“

A szex-turizmus iránt érdeklődő ember azért megy külföldre, hogy vásároljon. Mit is? A pasik többsége szexet. Némelyek pár percet vásárolnak meg, mások egész éjszakát vagy egy egész hetet a külföldi szerető karjaiban. De vannak olyan férfiak, akik azért utaznak külföldre, hogy a szerelmet keressék.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

Mindenesetre a turista különleges helyzetben van. Olyan nő fogja őt szolgálni, akiről a helyiek még csak nem is álmodhatnak.

A turizmus alatt általában felnőtt emberek menekülését értik a képzelet és a kalandok világába. Az emberek tapasztalatokat szereznek a szürke hétköznapok valóságán kívül. Bárok, üdülőközpontok, vörös fényben úszó utcácskák. Egyszerűen fogalmazva „szexuális Disneyland felnőttek számára“.

A szex miatt az egész Földet beutazzák

Az effajta turizmussal mindenhol találkozhatunk az egész világon. Ahol létezik a prostitúció, mindig lesz lehetőség a szex-turizmusra.

Csak az a kérdés, hogy milyen könnyen és milyen áron? Néhány országban a prostitúciót törvények szabályozzák. Léteznek nagyon szigorú törvények, enyhébbek vagy egyáltalán nincsenek, néhol pedig célirányosan támogatják. Némely helyek sokkal jobban megterhelik a pénztárcáját. Viszont vannak olyan helyek is, ahol a szexet nagyon jó pénzért kaphatja meg.

Az olyan országok, mint Thaiföld, Kambodzsa, a Fülöp-szigetek, Hollandia, Spanyolország és Brazília híresek a piros lámpás utcáikról. Hollandiában a szex-turizmus törvényes.kinseyconfidential.org szerint ez a pénz a GDP 0,4 %-át teszik ki. Korábban 5 %-ot is kitett. Kreatív módja az ország gazdaságának a támogatására.

VIDEÓ: A hagyományos vörös lámpás negyed Hollandiában – a törvényes prostitúció utcái. Támogatja az állami költségvetést?

Mi jellemzi a szex-turizmust?

Az elérhetőségre és az árakra való tekintettel az ügyfelek között különféle szociális rétegekből származó és korcsoporthoz tartozó embereket találunk. Szabadságuk idején az átlagos keresettel rendelkező férfiak is „elugorhatnak“. Az egzotikus országokba való utazások kimondottan a szexet keresve már nem csak a gazdagok kiváltsága. A jogászok, menedzserek és más hitelképes ügyfelek egy évben többször is elutazhatnak.

Thaiföld egzotikus gyümölcseit az odalátogató magyar férfiak 1/3-a kóstolja meg. Legalábbis az Utazási irodák szövetsége ezt állítja. Soknak ugyan nem a szex-turizmus az elsődleges célja, de ki tudna ellenállni a helyi egzotikus gyümölcsöknek…

Ázsia megfizethető

A hetvenes évek végén kezdett a szex-turizmus terjedni Délkelet-Ázsia felé. Thaiföld, Kambodzsa, a Fülöp-szigetek, Bali. A turistákat a tenger gyönyörű látványa mellett felejthetetlen szex is várja. Emellett még az árak is nagyon jók.

Az ázsiai lányok nem csinálnak gondot a több fajta emberrel való szex miatt. Nem gond nekik, hogy férfiról, vagy nőről van szó. Itt nem kell szemérmeskedésre számítania.

Heteroszexuálisok, vigyázzanak a harmadik nemmel! A kathőjokról van szó (olyan férfiak, akik az első pillantásra nőnek tűnnek, vagyis transzszexuálisak vagy transzvesztiták). A szépség bugyijából nem kívánt meglepetés bukkanhat elő.

Hogyan ismerheti fel kathőjokat (ladyboyokat)?

 • különleges a járása
 • magasabbak a nőknél
 • nagy az ádámcsutkája
 • nagyobb a keze és a feje
 • növekvő szakáll jelei
 • néha természetellenesen sipogós a hangja

Akár bárokban, vagy éjszakai mulatóhelyeken, a szex Ázsiában nagyon olcsó és tele van élvezettel. Legyen szó az év bármelyik szakáról is. A klíma itt mindig állandó. Kivéve az esős időszakot. Csak egy kérdés marad hátra. Hogy melyik ázsiai országba is menjenek? Hol élvezheti a legjobban?

Thaiföld – a szex-turizmus 1. számú helye a világon

Az élelmiszer, a biztonság alacsony árai mellett tökéletes a kényelem és széles választék a lányokból. Mit is kívánhatna egy férfi még?

A szépségekkel találkozhat a medence mellett, a táncklub parkettáján, vagy go-go táncosnőként. Mindegyik az ügyfelét keresi. A madám örömmel segít Önnek megtalálni a tökéletest.

Thaiföldi jó szokás szerint egy bizonyos részt ki kell fizetni a bárnak, mielőtt a lányt elviszi. Némelyik bárnak ráadásul kiadó helységei vannak a rövidtávú légyottokra.

Ha rövid időre akarja a lányt, akkor elég csak a bárnak fizetni. Ezeknek az árai a sex-tourism.org  weboldal szerint 3500 forint körül mozognak. Természetesen lehetősége van a lánnyal egy egész éjszakát is eltölteni (körülbelül 12000 forint), vagy akár egy hetet is (60000 forint körül). Ennél hosszabb időt nem javaslunk. Ugyanis mindig felbukkanhat egy még szebb lány. A rövid idejű szolgáltatás is nagy élmény lehet.

Udvariasságból az akció után hagyjon a lánynak egy kis borravalót. Néhány turista nagyobb figyelmességet is otthagy nekik, ékszereket vagy hasonlóakat.

Figyeljenek oda a különféle színvonalú thai bárokra

Az összes hostess a különböző szórakozóhelyeken társaságot keres. A silányabb bárokban az árak nagyon alacsonyak. Ebben az esetben a biztonsága nincs garantálva. Könnyen meglophatják önt.

A go-go bárban dolgozó lányok már más tészta. Szebbek és a pénzesebb vendégekre hajtanak.

A mi garázsainkhoz hasonló bárok szintén magasabb szinten vannak. Itt lényegesen nagyobb a garancia arra, hogy a pénze vagy más értékei nem vesznek el.

A pénzét a“blowjob bárokban“ is elköltheti. Amíg Ön iszik, a lány szájjal kényezteti.

TIPP AZ ÚTRA: Idősebb korban is átélheti a thai csodát. A gyors és kemény merevedés elérését segíti elő a Vimax

Abban az esetben, ha a lányt hotelszobára viszi, kérje meg a recepcióst, hogy jegyezze fel a személyes adatait. A hotelek fel vannak készülve az ilyen helyzetekre. Rendszeresen cserélik az ágyneműt és a többi dolgot a szobában. Vigyázzanak a különösen olcsó szolgáltatásokkal! Tartsa a szemét a pénzén és az értékein!

További nagyszerű ázsiai úti célpontok:

 • Taiwan, Dél Korea, Vietnam – nem idegenkednek a szex-turizmusról és olcsók a szolgáltatások
 • Fülöp-szigetek – szomszédjaival ellentétben valamivel drágábbak. A boldogság központja a főváros, Manila.
 • Ha tud angolul, ajánljuk a dir.sextourguidebook.org weboldalt. Itt találhatja meg a legátfogóbb információkat a szex-turizmusról.

Kambodzsa – a biztonságos szex-kirándulások országa

Thaiföldön kívül Kambodzsa is kezd kedvelt úti céllá válni. Itt az árak jobbak és a bűnözés mértéke is alacsonyabb. Gyakran az ázsiai lányokat nem csak a szex miatt keresik, hanem leendő feleségként is. Sok férfi hazaviszi őket Európába.

A Karib-szigetek és Latin-Amerika – a szex-turista nők kedvelt úti célja

A karibi térség főleg a női szex-turizmus célpontja. Hasonló, mint Tunézia és Egyiptom az európai nők számára. De a férfiak is megtalálják, amit keresnek.

ÉRDEKESSÉG: Amennyiben más nemzetiségek nem nagyon tetszenek Önnek, a Karib-szigeteken swinger hotelek is vannak, ahol a szex-turista párok közösen szerezhetnek örömöt egymásnak.

Kuba

A kubai lányok nagyon barátságosak és nagyon gyorsan ismerkednek idegenekkel. Pedig alig tudnak angolul. Győződjön meg róla saját maga is. Utazzon oda és számolja meg, hogy kimondottan ön iránt hány kubai nő fog érdeklődni. Biztosíthatom róla, hogy rengeteg.

A prostitúció ezen a vidéken családi vállalkozás. Tehát a fiútestvér, vagy akár az anya is árulhatja a lányt egy órára vagy egész éjszakára. Ebben az esetben számítson arra, hogy meghívják magukhoz. De nyugodjon meg, a többiek közben aludni fognak vagy saját magukkal fognak törődni.

Igazából akkor nem is kell bordélyba menni, tehát Kuba szépségét gyakorlatilag bárhol élvezheti.

TIPP AZ ÚTRA: Egy gyönyörű kubai nővel való találkozás során eláll a lélegzete és nem biztos, hogy merevedése lesz. Ez még a fiatalabbaknál is bekövetkezhet! A biztonság kedvéért a csomagjába ne felejtsen el egy doboz erős Clavint berakni!

Jamaica

Rengeteg szépség várja készen a vendégeit. Gyakran ők szólítják meg Önt. Elég, ha érdeklődést mutat. Átlagban 1 2000 forint költséggel számoljon!

Brazília

Brazília volt korábban a szex nagyhatalom, ahol politikai szándékból is csábítják a turistákat az egyéb látnivalók megtekintésére. De azért más országok is igyekeznek behozni a lemaradásukat (Costa Rica, Guatemala, Honduras).

A helyi lányok annyira változatosak, hogy itt mindenki talál magának valót. Hivatalosan a prostitúció tiltva van, de rengeteg fürdő és klub létezik, amelyek különleges szolgáltatásokat is kínálnak.

Dominikai Köztársaság

Ez az ország csodálatos. A természeti látványosságoktól eláll a lélegzetük. Viszont a magányos férfiak a világ minden tájáról nem csak ezért utaznak ide. Nagyon jó pénzért találják meg itt a boldogságot.

A diszkókban sok lánnyal találkozhat, akik klienseket keresnek. Némelyek tudnak angolul vagy németül. Az utcákon a prostituáltak nyíltan vadásznak a férfiakra. Kiabálnak és megérintik őket. Mindenesetre vigyázzanak a pénztárcájukra! Soha nem tudhatják!

Itt is találhat masszázs szalonokat, sztriptíz klubokat és bordélyokat. A lányt a bárból bizonyos összeg kifizetése ellenében elviheti. Felviheti magához a hotelbe, de a lánynak a recepción igazolnia kell a személyazonosságát.

Európa, amennyiben nem az egzotikus dolgokat keresi

Hollandia

A legnépszerűbb szexuális úti célok főleg Amszterdam és Rotterdam. A piros lámpás utcák világhírűek. Különféle rasszból származó lányok széles választékát találhatja itt meg.

A lányokat megnézheti a peep show-ban a sztriptíz bárokban. Azokat, akik a testüket árulják, pirosra festett kirakatüvegek mögött találja meg. A prostitúció Amszterdamban megfelelően szabályozott, ami biztonságosabb feltételeket biztosít a szex-munkások és a turisták számára.

Az árak 35 – 100 euró között mozognak a therichest.com szerint, a napszaktól valamint a kliens pénztárcájától függően.

A helyi bordélyok híresek a szolgáltatásaik minőségéről. Számoljon vele, hogy ez pénzbe fog kerülni. Másfelől gondoljon arra, hogy Amszterdamban bármiféle szexuális fantáziát a lányok megvalósítanak.

Csehország

Igen, Csehország is közkedvelt uticél. Több weboldal és statisztika szerint a szex-turizmusban a TOP 20-ban vannak a Csehek. Ráadásul a sex-tourism.org portál szerint az ő bordélyaikat tartják a legjobbnak Kelet Európában.

Szomszéd csaj

Soha nem tudhatja, hogy melyik szomszédasszony fogad külföldi vendégeket

Ukrajna

Ukrajnában épp fellendülőben van a szex-turizmus. Ugyanis Ukrajna híres arról, hogy nagyon olcsó ország, gyönyörű és igénytelen lányokkal. A prostitúció itt törvénytelen, mégis rengeteg bordély található a nagyobb és kisebb városokban is.

Litvánia

Csinos lányok sétálnak az esti utcákon. Segítenek a turistáknak megtalálni az ismert helyeket és a diszkókat. Szívesen elkísérik Önöket és egy kis pénzért eltöltenek Önökkel egy pár csodálatos pillanatot!

Rigában minden egyes éjszakai bár és sztriptíz klub információkkal szolgál arról, hogy hol találhat lányt egy éjszakára. A prostitúció itt törvényes, tehát az olyan nagy városokban, mint Riga sok bordélyt találhat. A litván prostituáltaknak kötelező rendszeres orvosi vizsgálatnak alávetniük magukat.

TIPP AZ ÚTRA: Ön középkorú és szeretne egy szép litván lánnyal úgy szexelni, hogy ne valljon kudarcot? Bízza magát az Boom-Boom-ra!

További európai országok, amiket megéri meglátogatni:

 • Lengyelország – Szép lányok és jó kiszolgálás. Az árak közepesek vagy magasabbak.
 • Ausztria – itt a prostitúció törvényes
 • Spanyolország – még mindig jó és bőséges hely még akkor is, ha a szex-turizmus visszaesést mutat

Afrika

Ez a kontinens főleg a női szex-turizmusban játszik szerepet. A nők ide az egzotikus fiatal férfiak miatt utaznak, akiknek a szex csak házasság után megengedett. Ezért szívesen jönnek össze akár egy generációval is idősebb nőkkel. És milyen lehetőségei vannak a férfiaknak?

Kenya

Mint a legtöbb helyen, ahol növekszik a szex-turizmus, úgy itt is az ország szegénysége a mozgatórúgója. A prostitúció a szegények, a műveletlenek és gyakran a nagyon fiatal lányok (akár 12 éves) között burjánzik. Itt magasabb a kockázata a HIV/AIDS terjedésének, mert a lakosságnak a betegségről fogalma sincs.

AZT GYANÍTJA, HOGY HIV/AIDS FERTŐZÉSE VAN? Kattintson és olvassa el a fertőzés tüneteit! A következő cikkben áttekintheti a leggyakoribb nemi úton terjedő betegségeket

therichest.com oldalain azt írják, hogy a lányok az esetek 60 %-ában használnak óvszert. Miközben naponta akár 5 vendéget is kiszolgálnak. Ezeknek a kockázatoknak az ellenére is a rendőrség nem akarja látni a prostitúciót. Az ország kétségbeesetten ragaszkodik a turizmushoz, hogy gazdaságilag növekedhessen.   

Fekete gyöngyszem

A fekete nők miatt főleg az ínyenc szex-turisták utaznak

A legrosszabb helyek a szex-turizmus szempontjából

A másik véglet is létezik, ahol bizonyos országokban egy nővel összejönni valóban nem könnyű.

U.S.A.

Nevadán kívül a prostitúció a többi államban nem törvényes. Így vált ez az állam kedvelt hellyé néhány amerikai számára. Némely nagyobb város is kiszolgálja a szex-turistákat, még ha az nem is törvényes.

Nyugat Európa

Németország, Franciaország, Anglia ebből a szempontból nem érdekesek. Az árak magasak, a prostitúció nem törvényes és nincs nagy választék nőkből.

Arab országok

Az arabok az asszonyokat arra kényszerítik, hogy elfedjék a testüket. Bármilyen kapcsolat egy idegen férfival tiltott. Nagyobb esélye lesz a szexre egyértelműen egy másik turistanővel.

Skandinávia

Skandináviában a könnyű lányok az oroszok, ukránok és észtek. Az ázsiaiak ritkák. A szex drága és a masszázsszalonok és relaxációs központokban érhető el.

Izrael

Itt a szex-munkások nagyrészt az érettebb nők vagy a külföldiek. A szex drága. A szép lányok még drágábbak.

Chadoros csaj

A muszlim országokban a prostitúció tiltott, amúgy is nehezen izgulna fel

Az első helyen legyen mindig a biztonság és az elővigyázatosság!

Tudnia kell, hogy a fejlődő országokban rengeteg a fertőzött szex-munkás. Ezért mindig használjon óvszert. De ez nem minden. Néha veszélyes lehet a bőr a bőrrel való érintkezés is.

Az orális szex óvszer nélkül szintén veszélyes. Fenn áll a Hepatitisz B, Herpesz fertőzések veszélye és más vírusfertőzéseké is. Néha gazdag jogászok vagy menedzserek hoznak haza nem kívánt „lapos tetveket“. Ez olyan nemi betegség, amelynek az előfordulását náluk normális körülmények között senki nem feltételezné.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

FAQ – Gyakran feltett kérdések

 • Törvényes a szex-turizmus? – Ha az országban a prostitúció törvényes, akkor ez érvényes a szex-turizmusra is.
 • Kik a szexuális turisták? – Bármilyen korú férfiak és nők, akik külföldön a lakossággal közösülnek, vagy az adott ország szex-munkásaival.
 • Mely országok a legnépszerűbb úti célok? – Latin Amerika és kelet Ázsia a legnépszerűbbek. A férfiak előnyben részesítik az alárendelt és figyelmes ázsiai nőket. Itt megtalálják azt, ami otthon gyakran hiányzik nekik.
 • Hogyan alakult ki a szex-turizmus? – A középkori tengerjárók új világok felfedezőiként voltak az első szex-turisták. Így jutott el Európába a szifilisz. A szex-turizmus az egész világon a 19. században indult virágzásnak.
 • A turizmus mindkét fél számára megfelelő? – Mikor hogy. Az igaz, hogy a turizmus pénzt hoz az országnak és megélhetést biztosít a lakosságnak. Másfelől némely esetben ez az iparág nem létezik erőszak, betegségek és szegénység nélkül.
 • A szexturizmusban kizárólag csak a prostik vesznek részt? – Nem. Ebben az iparágban családanyák és lányaik dolgoznak, valamint a saját megélhetésüket bebiztosító diáklányok is.

OLVASSA MÉG EL: A szex hármasban helyettesítheti a drága szex-kirándulást 

5/5 - (1 vote)