Szex hármasban – a 8 LEGJOBB póz!

Szex hármasban – a poligámia modern változata?

poligámia vagy más néven a többnejűség egyidős az emberiséggel. A férfiak már a régi korokban is arra vágytak, hogy jó néhány szexuális partnert birtokolhassanak. A szex hármasban vagy többedmagukkal ennek az ősrégi szokásnak a modern megnyilvánulása.

A férfiak számára hihetetlenül vonzó dolog a két vagy több nő egyszerre. Legalább egyszer mindenkinek ki kell próbálnia a hármast. A félelem attól, hogy a több emberrel való szex tönkreteszi a kölcsönös kapcsolatot, csak előítélet. Amennyiben a bizalom a partnerek között szilárd, nincs mitől aggódni. A sztereotípia a kapcsolatok valóságos pusztító hatású gyilkosa. Például a 10 éven keresztül egyfolytában alkalmazott misszionárius póz sokkal jobban tönkreteszi a kapcsolatot, mint a poligámia bármelyik formája.

Szex hármasban

Nem hinném, hogy létezik olyan férfi a világon, aki a hármast legalább egyszer ne képzelte volna el

A svéd hármas, mint a csoportos szex alapja

A szex hármasban az egyike a leggyakoribb szexuális fantáziáknak. Gyakorlása sokak számára kissé a rejtélyek fátyolába burkolódzik, és tiltott gyümölcsnek számít. A legtöbb esetben nincs szó rendszeres tevékenységről, viszont sok pár szexuális életét felélénkíti. A leggyakoribb ok, amiért egy férfi kipróbálja, az a vágy az újszerű benyomások és ismeretek iránt.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

A svéd hármas kifejezés leggyakrabban az egy férfi, két nő közötti szexet takarja, de ez nem szabvány. A középkori Európából származik, amikor a háborúk után kevesebb volt a férfi és a nőkből pedig több. Tehát egyszerre több partnernőt kellett kielégíteni. Kivételes esetben a svéd hármas lehet két férfi, egy nő is. Külföldön a „Ménage à trois“ vagy a “Threesome“ megnevezéseik ismertek.

Amatőr hármas

A hármas egy hihetetlenül szórakoztató dolog. A pár gazdagítja a szexuális életét és esetleg valami újat is megtud a partneréről. Csak be kell tartani néhány szabályt, hogy a dolgok simán mehessenek. Itt van néhány tippünk:

1 – Az őszinte kommunikáció

Nincs annál rosszabb, ha teljes mértékben hiányzik a kommunikáció a résztvevők között. Párban sokkal könnyebb szavak nélkül kommunikálni, még ha az akkor nem is szükséges. Csoportban viszont kulcsfontosságú a kommunikáció.

Szóba jöhetnek az érzelmek, félelmek vagy preferenciák, stb. a férfiak néha aggódnak, hogy több nő jelenlétében nem fognak megfelelő teljesítményt nyújtani. Attól is tarthatnak, hogy a nők mit fognak mondani vagy a környezete. A megfelelő kommunikáció oldhatja meg ezt a problémát.

És ha még így sincs meg a kellő önbizalma, akkor itt az ideje a libidó és a merevedés megerősítésének valamilyen természetes készítménnyel. Ezenkívül fontos megegyezni a védekezés mikéntjében és a határok felállításában. A biztonsági szavakkal együttvéve.

TIPP: Klikkeljen és olvassa el a merevedést megerősítő táplálék-kiegészítőkről szóló részletes értékeléseinket

2 – A megdöbbent partner

Előkészület nélkül a hármas maga lehet a pokol. A partnernő mégis milyen képet fog hozzá vágni, ha a párja figyelmeztetés nélkül megy bele egy hármasba? Hát nem nagyon lesz elragadtatva. Ehelyett csak idegesség lesz, esetleg féltékenységi jelenetek.

3 – A pár imázsa

A hármasba szánt esetleges partnernő számára nincs annál jobb, mint azt látni, hogy a pár összhangban van. Ha a pár a nők között keresgél, az erős oldalukkal kell őt elkápráztatniuk. A szerető, törődő és szeretettel teljes pár sokat nyom a latban. Sokkal több figyelmet és érdeklődést von magára a pár. A pár könnyebben veszi fel a kapcsolatot, mintha a férfi vagy a nő külön-külön „lasszózna“.

4 – Nem könnyű harmadikat találni

Olyan nő keresése, aki egy összeszokott pár mellé odaillik, nem könnyű feladat. Ha nem egy „mázlis találatról“ van szó, akkor elég sokáig fog tartani. A lényeg az, hogy a másik nő be tudjon illeszkedni. A második partnernő ritkán teljesíti a pár mindkét felének a elvárásait, de a kölcsönös kémia kihagyhatatlan.

5 – Játékszereket is használhatnak

A játékszerek nagyszerűen felélénkítik a hangulatot. Az előnyük az, hogy senki sem fogja magát ötödik keréknek érezni. Mindig elég lehetőség lesz arra, hogy a játékba belevigyük a résztvevőket és hogy kísérletezzünk.

TIPP PÁROKNAK ÉS HÁRMASOKNAK: A szexuális játékok felélénkítik a néha már unottá vált szexet!  

6 – A stop azt jelenti, hogy állj

A játszadozások során bárki kellemetlenül érezheti magát. Olyan dolog, ami már a határokat feszegeti. Ilyenkor aztán nem kell folytatni. Annyit kell mondani, hogy „elég“ és abbahagyni a játékot vagy befejezni. A hármas során gyakran a felszínre törnek az érzelmek. Például, ha nem az elvárásoknak megfelelően történnek a dolgok, stb. Ezért ilyenkor időben le kell állni.

VIDEÓ: Lehet hogy hármasba csábítják Önt ezek a szexi színes bőrű hölgyek (a partnerükkel együtt..:))

Hármas a feleséggel együtt

A hármas a feleséggel együtt igazi fűszere lehet a hosszú távú kapcsolat felélénkítésének. Ténylegesen teljesítheti a párok titkos vágyait. A férfi kiélheti a vágyait két gyönyörű női test jelenlétében.

A nő kielégítheti a rejtett vágyat, hogy fizikai kapcsolatot létesítsen más nővel. Viszont ennek a változatnak is megvannak a hátrányai. A féltékenység mindig jelen lesz a hármasban. A nő biztosan féltékeny lesz a férjére, aki éppen más nővel közösül.

De a férfi is kerülhet kellemetlen helyzetbe. Amikor rájön arra, hogy a női partnernő a feleségét jobban kielégíti, és több orgazmushoz juttatja, mint ő valaha is képes lett volna. Abban az esetben, ha egy pár játszadozásaikba szeretnének bevenni harmadiknak egy nőt, a következő tényeket kell figyelembe venniük:

  • Ha lehetséges, ne vegyenek be ismerőst vagy barátnőt. Kínos helyzeteket előznek ezzel meg
  • Komolyan mérlegelni, hogy a pár valóban akarja-e. Néha a képzelet jobb, mint a valóság
  • Egyértelmű határokat felállítani. Mi fér bele és mi nem
  • A lehetséges partnert az interneten keresni
  • A partner kiválasztását nagyon meg kell gondolni! Érdemes előtte találkozni
  • Eleinte csak lépésekben haladni. Nem kell rögtön beleugrani a dolgokba
  • A féltékenység mindig jelen lesz, amivel a párnak számolnia kell
  • A férfinek mindig tudtára kell adnia a feleségének, hogy számára ő az egyetlen

Pózok a hármas szexben

Szerencsésnek mondható az a férfi, akinek egyszerre két nője lehet. És Istennek hálát mondhat olyan partnernőért, akinek nem gond a hármas. A több emberrel összejátszó tapasztalt veteránok már fel vannak vértezve saját póz repertoárral. Viszont így is jó tudni, hogy olyan pózt válasszanak, hogy mindkét nő is élvezze a jó szexet, ugyanúgy ahogy a férfi. A kezdők számára ez az alap. De a tapasztalt fickóknak sem lesz kárára ezeknek a dolgoknak az ismerete, ha hármasban történik meg a szex.

Ha minden résztvevő a feljebb említett tanácsok alapján kész a hármasra, már csak úgy kell a testüket elhelyezni, hogy játszani lehessen. Ha a kémia jól működik, a testhelyzetek meglepően gyakran maguktól elrendeződnek. Ennek ellenére azért adunk néhány tanácsot.

Svéd hármas

A hármast csakis azután egyezze le, ha már a partnernője is beleegyezett

Két cowgirl

A férfi a hátán fekszik és az egyik nő ráül a hímvesszőjére. A másik az arca fülé guggol. Mindkét cowgirl vad menetet él át. Ebben a testhelyzetben közel vannak egymáshoz és így foglalkozhatnak egymással.

Mindkét nőnek lehetősége van a testével úgy fordulni, hogy más szögből is lehessen izgatni az intim testrészeiket. Ha a feleség féltékeny kezd lenni, mert látja a társát más nővel közösülni, ez a lehetőség is adott.

A megfigyelő szólista

Ez a póz abban az esetben megfelelő, ha a nő a hármasban új. A meglévő pár közösül, amíg az újonc megfigyeli őket és a vibrátor segítségével önkielégítést végez. Idővel az egyikük vagy mindketten a szólistának is figyelmet szentelnek. Kézzel, ujjal vagy nyelvvel.

Ez a póz bemelegítésnek is jó, ha a résztvevők nem akarnak rögtön a lényegre törni. Vannak olyanok, akiket izgat, ha közben nézik őket. Ebben az esetben a szólista végignézheti az egész akciót a végéig, nem is kell belépnie a játékba.

Kettős nedvesítés

Az egyik nő hasra fekszik, a másik szintén hassal rá. A férfi hátulról térdel nekik. Kitűnő látványban lesz része és eldöntheti, hogy melyiknek szerez örömet. Mindkét nő egymással ölelkezik. A partner az egész menet alatt választhat a megfigyelés és az között, hogy mikor is lép be az akcióba.

Szerelmi lánc

A nők négykézlábra ereszkednek, egymás mögött. A hátsó nő nyelvének jobb hozzáférése van az előtte térdelő nő hüvelyéhez. A nyaló nő viszont ideális helyzetben van a férfinak hátulról. Ez az egyik legállatiasabb póz.

A hármas pedig még fokozza. Olyan nőnek is megfelelő, aki korlátozni akarja a másik nő érintkezését a partnerével.

A 69 + 1 póz

A nők felveszik a klasszikus 69-es pózt és nyelvvel elégítik ki egymást. A férfi hol az egyik partnernőbe, hol a másikba hatol bele. Ez a póz egy kicsit akrobatikus és egyfajta egyensúlyra van szükség.

A férfi számára ez a póz maga a paradicsom. Olyan sok nagyszerű terület található a női testen, ami kis helyen is elfér. A férfi hagyhatja a nőket egymással játszadozni egy kicsit és figyelni a műsort. Ha nem akar közösülni, a későbbiek során a játékba bekapcsolódhat az ujjaival vagy a nyelvével.

Combok között

Ennél a póznál a nő a hátán fekszik az ágy szélén. A partnere elkezd vele közösülni. A másik nő a közösülő nő arca fölé guggol, és a nyelvével hagyja magát izgatni. Partnernőjének abban jó ez a póz, hogy a másik nő egy elképzelt határt képez közte és a hálószobai vendég között. A másik nőt nyelvvel ingerelheti, vagy csak úgy elveszhet a combjai között.

Feljavított kutyapóz

A férfi és a nő a klasszikus kutyapózban közösülnek. A másik nő a hátán fekszik és a közösülő nő nyelvével hagyja magát izgatni. Ez a póz tökéletesen megfelelő mindenki számára, aki szereti az orális szexet. Ugyanis minden lökéssel a kinyalt nő csiklóját is izgatják. Ráadásul a férfi számára nagyszerű látványban van része. A nők testhelyzetet válthatnak egymással.

Orális összhang

A férfi a hátán fekszik és az egyik nő a szájával elégíti ki. A másik az arca fölé guggol, akinek ő nyújt orális örömöket. Meztelen testek egymás hegyén-hátán. Ennél a póznál végülis a közösülés elmarad, de hihetetlen töltet van benne.

Ennél a póznál van a férfinak a legjobb látványban része a világon. A nő is választhat az öröm szerzése vagy, hogy neki szereznek örömet között. Fel lehet cserélni a szerepet a másik partnernővel. A nő, aki a férfinak nyújt orális szexet, felhasználhatja az ujjait, ha több izgatásra vágyik.

VIDEÓ: Szex pózok hármasban

A hármast csak a jóakaratú pároknak ajánljuk!

Ha a partnernője féltékeny és prűd, akkor nagyon nehezen fogja rábeszélni a hármasra. Mérje fel a helyzetet, és ha tudja, hogy ilyen, akkor ne erőltesse. Soha nem bocsátaná meg magának az ilyen ötleteket és az Ön hármas utáni vágya sok veszekedés és féltékenységi jelenet tárgya volna még hosszú időn keresztül.

Figyelje meg egy ideig felesége szexuális érdeklődését, még mielőtt úgy dönt, hogy felkínálja neki ezt az élményt. Ne feledkezzen meg arról, hogy minden a kölcsönös bizalmon és kommunikáción múlik!

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

5/5 - (2 votes)