Spanyol légy-POPPERS valóban ártalmatlanok?

Világhírű és nagyon népszerű afrodiziákum, amely az embereket az orgazmusok csúcsára emeli. Megfordul a világ Önnel és eddig ismeretlen extázisban lesz része. A világban poppers néven ismert spanyol légynek valóban ilyen a hatása.

Ennek a figyelemreméltó anyagnak is, mint az éremnek, két oldala van. Vajon több az előnye, mint a hátránya? Ezt döntse el saját maga. A cikk elolvasása után mindent tudni fog a spanyol légyről!

Poppers

A kereskedelemben több ezer termék létezik. Nagyjából mindegyik hasonlóképpen működik. Megvásárlásukat nem internetes szex boltokban javaslom

A poppers-ek – a spanyol légy hatásai

A poppers egy szleng kifejezés az alkil-nitrit, butil-nitrit, izobutil-nitrit és izopropil-nitrit elnevezésű kémiai anyagokra. A múltban az emberek az amil-nitritet is használták. Ezeknek az anyagoknak afrodiziákumként nagyon erős a hatásuk.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Szexuálisan élénkítő hatásait elsőként az 1970-es években a homoszexuálisok fedezték fel. A heteroszexuális nyilvánosság csak a kilencvenes években ismerhette meg ezeket az anyagokat.

Rendszerint szex során használták. Természetesen lehetséges a hatását akár pusztán szaglással is kipróbálni. Viszont ezt egyik gyártó sem tanácsolja közvetlenül, ugyanis itt mérgekről van szó.

Általában az üvegcsét egy asztalkára helyezik abban a helységben, ahol közösülnek. A cseppek illékonyak és ahogyan széterjednek a térben, a szexuális vágy megnövekszik.

Ha az üvegcsébe közvetlenül beleszagol, a hatás azonnali. 5 – 10 másodpercen belül erőteljes és gyors szívdobogás, melegség érzete, az arc elvörösödése és szédülés áll be. A hatása körülbelül 1 – 2 percig tart. Az üvegcsét belélegzés után gyorsan vissza kell zárni, mivelhogy az anyag nagyon gyorsan elpárolog.

A használók többsége egyetért abban, hogy a legjobb az üvegcsébe beleszagolni közvetlenül az orgazmus előtti pillanatban. Így az élményt fokozhatja és erőteljesebbé teheti.

Különféle állapotok jelentkezhetnek. Örömmámor, szexuális vágy, szédülés, álmosság (a kéjgázhoz hasonlóan – dinitrogén-oxid), melegség érzete, az arc elvörösödése.

Az ismételt használat viszonylag kockázatos. Égő érzés jelentkezhet az orrban, valamint gyakori a fejfájás és a rosszullét.

TUDTA, HOGY: A gyógyításban ezeket az anyagokat ellenanyagként használják cián belélegzése esetén?

Tapasztalatok a popperszekkel

Szeretkezéskor a barátnőmmel néha a játékainkba beiktatjuk a spanyol legyet. Ilyenkor a szex olyan, mintha egy másik dimenzióban lennénk. Ez egy hihetetlenül erős élmény és az orgazmus leírhatatlan. Csak ajánlani tudom – árulta el Péter (31)

Elsősorban jó tudni, hogy a poppers esetében nincs közvetlenül drogról szó, viszont a hatóanyagok a szervezetnek nem tesznek jót. Néhány kormány igyekezett a drogok közé besorolni. Ezt az anyagot probléma nélkül törvényesen megveheti az interneten vagy a szex boltban egy pár ezresért.

A spanyol legyet általában olyan kis üvegcsében veheti meg, ami kisebb, mint a köhögés elleni cseppek üvege. A tartalma színesebbé teheti a szexuális életet, de jól összezavarhatja a fejét.

A barátommal szívesen kísérletezünk. A BDSM technikákkal egyetemben már mindent kipróbáltunk. Tapasztalatom a poppersszel mindent összevetve jó volt. A barátom közvetlenül az orgazmus előtt szagoltatta meg velem. Rosszullétet éreztem, de utána hihetetlenül erőteljes orgazmust. Ha a szagolgatását nem viszik túlzásba, a poppers a szexet teljesen más szintre emeli – osztotta meg tapasztalatát Krisztina (23)

Az emberek véleménye a spanyol légyről nagyban különbözik. Van, aki majd meg veszik érte és másoknak nem tesz jót. Az óhajtott hatás ráadásul nem is jelentkezik.

Másodszor biztosan nem fogom kipróbálni. Nem értem, miért vannak oda érte. Az egyetlen hatása a fejfájás volt – vallja be Petra (28)

Olyan spanyol legyet is lehet venni, ami „légfrissítő“

A mi országunkban a spanyol legyet kis üvegcsében lehet megvenni Ultra Strong Rush elnevezéssel. Ez nálunk törvényes anyagnak számít, mégis általában „légfrissítőként“ értékesítik.

A poppersben található anyagok egyebeken kívül különféle tisztító szerek, lakklemosók és hasonlók összetevői. Egészében véve bizonyosan nem biztonságosak, se nem ártalmatlanok.

Gyógyszerként is használják a kórházakban az erek tágítására és a simaizomzat ellazítására. Ezt a hatást a homoszexuálisok, később a heteroszexuálisok is a szexuális életük színesítésére használták ki. Az embernél a simaizomzatból épp a legjobb helyeken van a legtöbb. Így a spanyol légy széles körben fejtheti ki a hatását.

Az ellazult simaizomzat ugyanis jobb hüvelyi és anális szexet biztosít. A használók hosszabb ideig tartó merevedésről és megnövekedett libidóról számolnak be.

TIPP: Hasonló serkentő hatás könnyen elérhető mellékhatások nélkül is. Elég beiktatni némely a kereskedelemben elérhető a jobb merevedést és libidót serkentő természetes alapú készítményt.  Kattintson és olvassa el a részletes ismertetőinket!

Rush


A spanyol légynek kinyitás után nincs hosszú élettartama, mert gyorsan elpárolog

A poppers-ek kockázatai és nem kívánt hatásai

Ha a poppers-eket keverik a potencianövelő szerekkel, fennáll az agyvérzés veszélye. Az alacsony vérnyomással és fejfájással rendelkező embereknek teljes mértékben el kell ezeket az anyagokat kerülniük. A drogokkal és az alkohollal keverve szintén nagyon veszélyesek.

Bizonyos tanulmányok kimutatták, hogy a nitrátok csökkentik az immunrendszer működését a használatot követő pár napban. Hirtelen vérnyomáscsökkenést okoznak viszont a pulzusszámot megnövelik, ezért nagyon veszélyes kombinálni serkentőkkel (metamfetamin, kokain, extasy, de a Viagra is és hasonlók)

Használatuk megnövekedett kockázattal jár a gyenge immunrendszerrel rendelkező egyéneknél, valamit a vérszegénységben szenvedőknél és főleg azoknál, akiknek agyvérzésük volt. Terhesség alatt egyáltalán nem megfelelő. A popperszek befolyásolják a döntésképességet, ezért ésszerű az óvszer alkalmazása, mielőtt használnánk őket.

A spanyol légy használatának további kockázatai

Az anyagot lassan kell belélegezni. A tartósabb használat károsítja az orrot és a tüdőt. Ez egy nagyon illékony anyag. A bőrrel való érintkezéskor bőrirritációt és kiütéseket okoz. Mérgezőek – amennyiben „sikerül“ lenyelni, azonnal orvosi segítséget kell hívni. Lenyelésekor fennáll akár a halál kockázata is!

A spanyol légy nagyon illékony. Hogy ne párologjon el, nagyon fontos légmentesen lezárni egy külön üvegben, a legjobb a hűtőben vagy a mélyhűtőben.

Továbbá ismert tény, hogy a poppers-ek Kaposi szarkómát okozhatnak (a rák egyik ritka fajtája). De ez csak nagyon ritkán fordul elő.

Okozhatnak a popperszek függőséget?

A valódi függőséget soha nem bizonyították. De akkor is fontos az óvatosság. Az emberek inkább pszichikailag, mint fizikailag függenek a szertől. Főleg a jobb szex reményében, amit a használata előtt valaha is megéltek.

Ebben az esetben alkalmazza az arányosság elvét. A hosszú távú használat károsítja a nyálkahártyát, a tüdőt és kellemetlen, az orr és a száj körüli bőr elsárgásodását idézi elő!

A spanyol léggyel azelőtt a mandulagyulladást gyógyították, most meg a kormányok be akarják tiltani

Ez valóban igaz. Az 1867-es évben az emberek nitriteket használtak a mandulagyulladás gyógyítására. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Az independent.com napilap szerint például Angliában a popperszek betiltása több alkalommal is tárgyalások témája. A jelenlegi jogszabályok tiltják bármiféle pszichoaktív hatással rendelkező anyagok használatát.

A pszichoaktív hatás közvetlenül befolyásolja az agyat. A popperszek csak közvetetten hatnak az agy működésére. Csak azokat az ereket érinti, amelyek oxigénnel látják el az agyat. Ennek a ténynek köszönhetően továbbra is törvényesek maradnak az alkohollal és a cigarettával együtt. Az internetes üzletekben viszont egyre kevesebb van belőlük.

Beszélgetés egy poppers használóval

vice.com internetes magazin elbeszélgetett egy férfival, aki a poppers hatásáról beszélt. A válaszai viccesek, de nagyon hitelesen tükrözik a valóságot. A magazin a cikk végén kihangsúlyozza, hogy a popperszek kipróbálását egyáltalán nem ajánlja!

Milyenek a személyes tapasztalatai a popperszekkel?

Ha szexuális kontextusban szagolja meg az anyagot, azt fogja érezni, hogy bármijét beledugná valaki más lyukába. Szexet fog akarni.   

De a férfiaknak mindig van kedvük a szexhez.

Őszintén szólva, kinek nincs? Én most arról az ellenállhatatlan és azonnali szex iránti késztetésről beszélek, amit haladéktalanuk ki kell elégíteni.

Tehát a popperszek jó választásnak számítanak a szex során?

Azt, hogy mi történik a simaizmokkal, nem érzi, de mégis megtörténik. Ellazulnak. Itt a torok-, hüvelyi és végbélizmokra gondolok. Így aztán nagyon könnyű bármit is beléjük tömni. Használat után az illető szexre vágyik és egyúttal azt is szeretné, ha őt is kitöltené valami.

Tehát egy adag után a csajom hajlandó lesz belemenni az anális szexbe?

Valószínűleg nem. Arra valók a drága ékszerek. A popperszek abban a pillanatban segítenek, amikor az adott helyzet valóban megtörténik.

Milyenek voltak a mellékhatásai?

Nincs sok. Személy szerint csak rosszullétet éreztem és majdnem elájultam, ami nem egy szép látvány. Valamint az erek kitágulnak, tehát a merevedés nem lesz olyan kemény. Néha fejfájás is jelentkezhet. De nagyjából nem nagy ügy.

Lehet a popperszeket más drogokkal használni?

Főleg a buta emberek és jogászok miatt ezt nem kommentálom. Mindenesetre melegen ajánlom, hogy a spanyol legyet ne kombinálják a Viagrával. Ugyanis mindkettő hatóanyaga egymással ellentétesen befolyásolja a vérnyomást. Könnyen szívroham lehet a vége.

A popperszek egyes fajtái jelentős mértékben különböznek egymástól?

Nem nagyon. Mindegyik üvegcsének megközelítőleg azonos a hatása. Az alkoholnak is különféle fajtái vannak, nagy vonalakban hasonló hatással. Így van ez a spanyol legyekkel is.

Melyik márkanevet használják a legtöbben?

Ez jó kérdés. A legtöbb embernek van saját kedvence. A Rush és a Jungle Juice valószínűleg a legjobbak. Én a Rush-t kedvelem. A domináns egyedek az úgynevezett „English“-t részesítik előnyben. Barna, jelöletlen üvegcsében értékesítik és nagyon erős.

VIDEÓ: Ketten bátran kipróbálják a popperszet, de nem szexuális ingerlésre

VIDEÓ: Hollandiában mindent tudnak a drogokról és nem félnek kipróbálni

Lehetséges a nagyszerű szex a spanyol légy nélkül?

Nagyszerű szexben lehet része a popperszek nélkül is. Nem is lesz nehéz. Mondjuk, ha még habozik, vagy még keresi a megfelelő inspirációt, próbálja ki bevált tippjeinket.

1.TIPP – A KEZEK – A TÖKÉLETES SZEXUÁLIS ESZKÖZ

Ez a kielégítés alapvető módszere. A férfiak többsége deréktól lefelé kezd. Ez a biztos mód a partnernő kielégítésére. Mindig jól ön, ha éppen nem alkalmas az idő vagy nincs kéznél óvszer.

Egész sor módszer létezik arra, hogy az ujjaival a nőt a mennyországba röpítse. Részletesebben ezekről a módszerekről a női orgazmushoz vezető utakról szóló cikkünkben foglalkozunk.

2.TIPP – AZ AFE PONT INGERLÉSE

A tudomány fejlődése a szex területén sem áll meg. A méhnyak tájéki AFE pont izgatásáról részletesebben cikkünkben írunk.

3.TIPP – A MELLEK ÉS A MELLBIMBÓK IZGATÁSA

Ez még mindig egy kissé feltáratlan terület. Igen, lehetséges a nőt orgazmushoz juttatni a mellein és a mellbimbóin keresztül.

A mellek közreműködésével elért orgazmus a nőknél más. Nem túl erőteljes, de egymás utáni hullámokban érkezik.

A csikló, a hüvely, a méhnyak vagy a mellek izgatása közötti különbséget a női agy nem ismeri fel. Egyformán érzékeli őket, ami jó hír a szép mellek összes kedvelőjének.

4.TIPP – ORÁLIS JÁTÉKOK

A legbiztosabb mód a legtöbb nő orgazmusához vezető úton. Főleg ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogynők több mint 70 %-a csiklón keresztül jut el a csúcsra.

Az átlagos orális szexet a türelem és gyengédség különbözteti meg a fantasztikustól. Igazából a legjobb a partnernő belső combjaival kezdeni. Hadd találgasson, hogy mikor ér egészen oda a nyelvével.

Ezután folytassa az útját a nagy és a kisajkakon keresztül. A csiklót egyelőre csak kerülgesse. Ebben a pillanatban ugyanis a közvetlen érintésre nagyon érzékeny lesz.

Figyeljen oda a testbeszédre. Kommunikáljanak. Így ismeri fel, hogy mikor jött el az ideje, hogy begyújtsa a kemencét! Ekkor tolja be az ujjait a hüvelybe és masszírozza a G-pontot, a nyelvével gyengéden izgassa a csiklót! Kerülgesse, gyengéden harapdálja, szívogassa, fújjon rá, ne féljen kísérletezni! Ön is felismeri, hogy mi jó neki!

Ha egyszer ráérez a megfelelő ritmusra, akkor semmiképp se hagyja abba! Tartsa a ritmust és a tempót! Habár az állkapcsa pokolian fog fájni, de ha orgazmushoz akarja őt juttatni, akkor erőt kell magán vennie! Az orális szex kitűnő kiegészítői a vibrátorok és a segédeszközök. Kattintson és tekintse meg őket!

FONTOS: Felejtse el, hogy vannak fogai! A nők hüvelye nagyon érzékeny, főleg a csikló. Abban az esetben, ha nincs nagyon felizgulva, a harapdálás kellemetlen lesz a számára

5.TIPP  – A TANULSÁGOS NŐI ÖNKIELÉGÍTÉS

A női test és az orgazmushoz vezető út nagyon bonyolult dolgok. Ez nem olyan, mint megtanulni Tetris-ezni a mobilon. Eltart egy ideig, mire elsajátítja.

Még jó, hogy a természettől fogva van egy szánk és két szemünk. Ezért hallgassa meg, mit mond a partnernője. Figyelje meg, hogy mi tesz neki jót.

Ideális esetben feküdjön egy párnára a partnernője öle elé és élvezze. Hagyja, hogy saját maga megmutassa, hogy mi tesz neki jót! Bizonyosan sokat fog tanulni és egyben jól is fog szórakozni, ez valami olyan, mint a játékos tanulás!

6.TIPP – A JÓ SZEX NEM OKOZ CSALÓDÁST

Természetesen így el lehet jutni az orgazmushoz és a kölcsönös kielégüléshez. A spanyol légy hatása nélkül is lehet jót szeretkezni. Sokkal fontosabb a partnerek összhangja.

A szex során a hüvely elülső 1/3-ának az izgatására kerül sor, amely a legérzékenyebb. Hát HOGYNE, hiszen itt található a legendás G-pont. A további helyek, amelyeket izgatni lehet a méhnyak és a csikló (a helyesen megválasztott pózban).

Szerkesztőként a poppers-eknél javasolhatunk többet is, az Önök partneri összhangját segítő természetes készítményeket.

Ha jobb lesz a merevedése, nagyobb a libidója és az állóképessége, akkor a szexet többszörösen fogja élvezni. Több terük lesz az elképzeléseikhez és a közös ötleteik megvalósításához a paplan alatt vagy más helyeken.

TIPP: szerkesztőink teljes értékelését és a tapasztalatát a táplálék-kiegészítőkkel kapcsolatban A merevedést serkentő táplálék-kiegészítőkről szóló termék ismertetők szekcióban olvashatja el.

7.TIPP – JÁTÉKSZEREK

A szexuális játékszerek nem csak az orális szex nagyszerű kiegészítői. Egyben fejlesztik a kölcsönös intimitást és a képzelőerőt. Az ágyban is és azon kívül is. Fontos, hogy nagyon kifinomultak legyenek.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Nem sikerül a nőt orgazmushoz juttatni más módszerekkel? Akkor eljött a játékszerek ideje! Az orgazmus elérésének és rengeteg más szórakozási lehetőségnek az esélye a játékszerekkel rohamosan megnövekszik, lehet, hogy ezek után már semmiféle poppers-et nem fog vásárolni!

Potencianövelők

Ha szükségét érzi merevedése és libidója serkentésének, olvassa el a részletes tesztjeink a táplálék-kiegészítőkről

Spanyol legyet csak alkalomszerűen!

Nem tesz jót az egészségnek, tehát ne használja rendszeresen! És főleg ne lélegezze be közvetlenül, Tegye le a helységbe és hagyja párologni!

OLVASSA MÉG EL: Hogyan lehet a legmegfelelőbben elérni saját férfi orgazmusunkat?

5/5 - (1 vote)