Férfi erogén zónái, a legérzékenyebb tájékok

A férfi testén is megtalálhatóak a titkos érzékeny tájékok. Sok nő a partnerével való szexuális játszadozások során csak a „legegyszerűbbre“ összpontosít – a hímvesszőre. HIBA! A női testet tökéletesen ismeri, jó párszor végigtanulmányozta. De ismeri a saját erogén zónáit? Ne aggódjon, keresse meg őket!

Nő férfivel

Főleg a kevésbé tapasztalt nők feltételezik azt, hogy az egyetlen erogén zóna a hímvessző. Pedig ez csak a töredéke annak, amit a férfi test rejteget

A férfi erogén zónák nem végződnek csak a hímvesszőnél

Elsősorban tudatosítani kell, hogy mindegyikünk egy személyiség és megismételhetetlen teremtmény. Ami az egyikünket feltüzeli, az másoknak kellemetlen lehet. Az íratlan szabály tehát így szól – ha el akarja érni az önkívületi állapot legmagasabb szintjét, elsősorban önmagát kell megismernie.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Emellett a partnernőjének is ismernie kell Önt. A legfontosabb a kommunikáció. Mondja el, hogy mit szeret, de azokra a dolgokra is hívja fel a figyelmét, amiket nem igazán kedvel.

Mindenre szánjanak elegendő időt és az élvezetből mindketten kiveszik a részüket. A partnernőnek észre kell vennie a jelzéseket és a testének a nem verbális megnyilvánulásait.

TANÍTSA MEG PARTNERNŐJÉT, HOGY: Hogyan segítheti Önt hozzá az erőteljes merevedéshez? 

Az öröm központja az agyban van

A tudat az alapja a jó minőségű szexuális életnek. Az estére mindketten készüljenek fel. Vegyen szerelmének szexi hálóinget vagy alsóneműt. Vesse fel, hogy mi lenne, ha kicsinosítaná magát és felvenné azokat a szemérmetlen fekete magas sarkú cipőket, aminek nem tud ellenállni. A látványról máris gondoskodott.

1. tájék – A nyak és a fül az előjáték kezdéséhez ideálisak

Ez az Önök közös erogén zónája. A nyakat lassan csókolgassa, de néha szívogassa meg vagy harapdálja. Mire is kellene vigyáznia?

 • Ha különösen csiklandós, kérje meg partnernőjét, hogy a nyakát hagyja ki. Udvariasan tudassa vele, hogy evvel több kárt fog okozni, mint örömet.
 • Ne legyenek kiszívások! Ha a partnernője elkezdi csinálni, tiltsa meg neki.

Hagyja szeretgetni a fülét. Sok idegvégződés található rajta, amelyeknek köszönhetően ez az egyik legfontosabb erogén zóna. A széleire összpontosítsanak és gyengéden szívogassák a cimpákat.

TIPP: Történt már olyan Önnel, hogy a fodrásznál az egész testén libabőrös lett? A fejbőr szintén nagyon érzékeny terület. Irányítsa a partnernője kezét a feje irányába. Nagyszerű masszázsban lesz része. Engedje neki, hogy szenvedélyesen borzolja a haját.

2. tájék – A férfi mellbimbói ugyanannyira érzékenyek, mint a nőké

Néhány hölgy akár orgazmust is képes elérni a mellek izgatásával. Önt ez mennyire érinti? A férfi mellbimbókkal viszont vigyázni kell. Itt is érvényes, ahány ház, annyi szokás.

Sajnos, néhány úr ezen a tájékon nem bírja elviselni a kényeztetést. Viszont, ha nem akarja kihagyni, a partnernője szívesen és kellő figyelemmel fog velük foglalkozni. A mellbimbókat a nyelv körkörös mozgásával lehet izgatni vagy az ajkakkal gyengéden szopogatni. Aztán lassan lejjebb és lejjebb haladni.

Változtasson. Hagyja, hogy az asszony legyen a vezető helyzetben. Legyen a kezdeményező most ő és viselkedjen dominaként. Feküdjön hasra. Fogja meg az illatos masszázs olajat és masszíroztassa magát. Szeretgessék egymás felhevült testük különféle részeivel.

TIPP: Mi lenne, ha egy kicsit bekeményítene? Ismerkedjen meg a BDSM technikákkal! Vigyázat, nem mindenki számára élvezetes!

A nuru masszázs – hallott már róla?

Ez egy ősi erotikus rítus, amelyik Japánból származik. A nuru szó csúszóst jelent, tehát „csúszós masszázs“. Olajozza be a női idomokat, amelyek már teljesen ellazultak az érintései nyomán.

Kérje meg partnernőjét, hogy a talpával masszírozza meg Önt. Vegye rá, hogy a melleivel is masszírozza Önt, hogy érezhesse a megkeményedett mellbimbóit. Bármely testrésszel megtehetik, csak magukon múlik! A találékonyságnak nincs határa, az a fontos, hogy mindketten érezzék jól magukat.

TIPP HALADÓKNAK: Hogyan érjen el tökéletes orgazmust a partnernőjével vagy akár nélküle is? 

3. tájék – A végbélnyílás és a gát tájéka – EXTRA érzékeny!

A masszázst irányítsa a keresztcsont és a fenék felé. Álljon meg, masszírozza és lazítsa meg az izmokat. Azok közé a párok közé tartoznak, akik az anális szexet a tabutémák közé sorolják?

Engedje meg a partnernőjének, hogy foglalkozhasson a végbélnyílásával is. Ezt a tiltott gyümölcsöt biztosan élvezni fogja és az őrület szélére kergeti. Minden lépésnél emlékezzen a mondásra: „Én neked, te nekem!“

A PROFI MASSZÁZS: Prosztatamasszázs és a férfi orgazmus egy ujjal

A férfiak titkos kincse a prosztata (a férfi G-pont)?

A végbélnyílás nagyon érzékeny. Gyakran és könnyen megsérülhet, ami nagyon veszélyes. Óvatosan a hegyes körmökkel! Ha már eléggé ellazult, kezdjen is rögtön bele! A prosztatát kétfajta módszerrel lehet masszírozni:

 • Közvetetten – a gát izgatásával (a herék és a végbélnyílás közötti terület)
 • Közvetlenül – ujjal vagy szexuális játékszerrel (lásd a videót)

A prosztata gyakran a férfiak számára is rejtélyes. Megfelelő masszázsa egyenesen földöntúli örömet képes okozni, emellett az egészségi állapotához is hozzájárul.

VIGYÁZAT: Prosztata problémája sok férfinek van. Az ún. prosztata megnagyobbodásról (a prosztata hiperpláziája) van szó a kor, gyulladások vagy baktériumok következtében. Ilyen esetekben a prosztatamasszázst kerülje.

VIDEÓ: Hogyan kell kitapogatni és ingerelni a prosztatát?

4. tájék – A férfiak kielégülésének a csúcsa a hímvessző

Végre elérkezett oda, ahova a kezdettől fogva el akart jutni. Az összes testrészének a szeretgetése után itt az idő, hogy a foglalkozzon a legfontosabbal. Hagyja, hogy partnernője megmarkolja a heréit. Engedje neki, hogy játszadozzon velük és csókolgassa, de óvatosan, mert olyan törékenyek, mint a fürjtojások.

Célba ért! A gyengébb nem is megkapja a „jutalmát“. A hímvessző a férfi test leginkább istenített tájéka, a tulajdonosai és az azt bérlő hölgyek által is. Hagyja, hogy kézzel, szájjal, mellekkel szeretgessék, élvezzék ki mindketten. Engedjék szabadon a piszkos fantáziájukat és bízza magát a hölgy találékonyságára.

5. extra érzékeny tájék – A kantár

A kantár köti össze a fitymát a hímvessző többi részével. Nagyon érzékeny és gyakran megesik, hogy egy szerencsétlen véletlen következtében a férfiaknál elszakad. Figyeljen oda a megfelelő nedvességre és gyengédségre! Mutassa meg partnernőjének a titkos helyeket. Húzza le a fitymát és hagyja, hogy a partnernője dédelgesse, csókolgassa, nyalja és játsszon vele. Beszéljen nyíltan arról, hogy a testének mire van szüksége!

Ha az asszony az említett pontokról megfeledkezik, mondja meg neki. Legyen egy olyan este, ami csak a maguké, főzzön neki vacsorát, vegyen jó minőségű bort és teremtsen olyan hangulatot, hogy a nő önként vesse magát az Ön erogén zónái izgatásába.

TIPP: Az érzékeny kantár képes előrébb hozni a magömlést. A megoldás a körülmetélés – a kantár és a fityma eltávolítása. Olvasson a magömlés késleltetésének más módszereiről is

Az élvezet mindkét fél oldalán jelenjen meg!

Ha a partnernője megtanulja Önt megfelelően izgatni, ne feledkezzen meg a viszonzásról sem és ne szokjon hozzá a tökéletesen egyoldalú szolgáltatáshoz. Az Ön feladata a nő kielégítése és ebben segítenek Önnek a további cikkeink.

ELOLVASHATJA MÉG: 20 tipp a nő tökéletes kielégítésére. Ha véletlenül mégis probléma merülne fel, olvassa el a merevedést serkentő készítményekről szóló részletes értékeléseinket!

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
5/5 - (1 vote)