Orális kényeztetés – 10+6 tipp csajoknak

Partnernője kíváncsian nézegeti a felálló hímvesszőjét és már tudja, hogy a következő pillanatban a szájában köt ki. Határozottan csábító cselekedet, ami a legtöbb férfit örömmel tölt el. És sok nőt is felizgat a hímvessző szopása. Némelyek a szopás művészetét a tökéletességre emelték. Nekünk meg fennakadnak a szemeink a nyelv és a kéz tökéletes összjátékának a hatása alatt.

De mi van a lányokkal és nőkkel, akik még csak kezdők? Milyen trükköket kéne megtanulniuk, és mire kéne összpontosítaniuk? Továbbá, azt is, hogy az ártatlan szopogatás felejthetetlen élménnyé váljon?

Elsősorban tudatosítani kell, hogy a gyakorlat teszi a mestert és a tudás nem potyog az égből. Tippjeink elolvasása után a helyzet jobb lesz. Ezért számítunk az összes hölgyre abban, hogy az első sikertelen kísérlet után nem fogják feladni az igyekezetet. Olyan hölgyek számára készült ez a cikk, akik az orális szex istennőivé akarnak válni.

Kisasszony banánnal

Ha csak egy jó orális szexre gondolunk, máris kőkemény merevedéshez vezethet

Mit szeretnek a férfiak a legjobban az orális szexben?

Mi is izgat fel minket a hímvessző szájjal való kényeztetése során? Itt nem csak egy trendről van szó, amit a franciák hoztak be és később a pornó filmekben is megjelent. A magánéletben is szívesen folyamodunk az orális szexhez.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

A szájjal való ingerlés gyakran nagyobb élvezetet okoz, mint a nemi aktus. Ráadásul izgató képzeteket kelt bennünk, ha szájjal érintik meg a hímvesszőnket. Némelyikünk úgy tartja, hogy a férfi nő feletti uralmának a megnyilvánulása.

Drága hölgyeim, a cikket tovább olvasva megértik, hogy a szopásnál inkább a nő uralkodik, tehát egy pont Önöknek, de erről majd később.

A hímvessző szopása megoldás jelenthet a fiatalabb párok számára, akik már a szexuális kapcsolatukban tovább haladtak, de még mindig nem érzik úgy, hogy belemennének a klasszikus szex gyakorlásába.

1. TIPP – A kezdetekben nem szükséges a mély torok

Ahogy a mondás tartja a hüvelyről, hogy: „A sötétben mindegyik egyforma“, valami igazság lesz benne. A szájra ez duplán érvényes. A hímvesszőnek nincsen szeme és nem tudja megkülönböztetni, hogy a szájpadláson van-e, vagy éppen a torokban.

A száj belsejét nagyon hasonlóan érzékeli. A mély torok technikája valamivel erőteljesebb. De nem annyira, hogy azonnal belekezdjen.

Hasonló hatást vált ki olyan technikával, amikor a hímvessző végét körülveszi az ajkaival és a hímvessző többi részét az ajkaihoz minél közelebb ragadja meg. Így a mély behatolás illúzióját kelti. Ez a technika Önnél nem vált ki fulladozást, ellentétben a mély torkozással.

2. TIPP – Az orális szex és a síkosítás

A hímvessző nem azonos a hüvellyel, tehát nem nedvesedik be magától. Amennyiben nem vesszük figyelembe az előváladékot, ami inkább csak egy kis reggeli zuhanynak számít.

A rendes szopás sok nyálat vagy síkosítót igényel. Ez azt jelenti, hogy ha azt tervezi, hogy a férfit orális szexben részesíti, szabályozza a folyadék bevitelt. Ugyanis sok nyálra lesz szükség. A síkosító jobb megoldásnak tűnik. Főként a vizes alapúak, vagy olyan, ami az Ön számára jó illatú és ízlik is.

A síkosító nem csak közösüléskor alkalmazható. Síkossága különlegesen kellemes fellációt (szopást) biztosít. Különféle ízűeket és illatúakat vásárolhat meg. A síkosító csúszós gélje garantálja az akció zökkenőmentes lebonyolítását. Egyenesen a célállomásig, amit orgazmusnak nevezünk.

Az illatosított síkosító semlegesíti a testszagot. Így az orális szex illatosabbá válik, ami Önöknek bizonyosan kellemesebb.

Létezik eper, vanília, kivi, menta vagy fahéj ízesítésű síkosító. Célszerű parabén- és glicerinmentes síkosítót választani. Olyat, ami az Ön számára illatos.

OLVASSA EL: Részletesebben a gélekről, krémekről és kenőcsökről, amelyek erősítik a merevedést és a közösülést is kellemesebbé teszik

3. TIPP – A hímvessző szopásának nem kell imádkozásnak lennie

A pornófilmekben gyakran látható az a jelenet, amikor a nő a férfi előtt térdre ereszkedik, aki felette tökéletesen beállított pózban áll.

Ennek a helyzetnek kevés köze van a valósághoz. Ehhez térdvédőt kellene bebiztosítania vagy az orális szex előtt mindig maga elé tenni a habszivacsot. Az ágyban vagy más kényelmes testhelyzetben, főleg fekvőben, sokkal jobb.

VIDEÓ: Ez a youtuber hölgy megtanítja Önnek az orális szex „főiskoláját“

4. TIPP – A jó orális szex nem csak a hímvesszőről szól

A férfiak számára könnyebb elérni az orgazmust, de nem csak a hímvesszőnek kell figyelmet szentelni. Épp ellenkezőleg. További testrészeink is megérdemlik az Ön figyelmét! Amelyek az élvezetet teljesen más magasságokba röpítik.

Kezdetben elég a figyelmet a herékre vagy a gátra (a herék és a végbélnyílás közötti terület) vonni. A kezei elkalandozhatnak más érdekes területekre is. Például a térdek, a fenék és a belső combok felé.

A kézi munka olyannyira fontos, mint a szájjal történő. Használja őket ezért állandóan. Partnerét működésben tartja, ha egy kicsit fellélegezne és pihentetni akarja a száját.

A HALADÓ SZINTEN LÉVŐ PARTNERNŐKNEK: Tanulja meg a prosztata masszázst és az Ön által nyújtott „szolgáltatás“ teljes lesz

5. TIPP – A hímvessző szopása játék

Tekintse az orális szexet játéknak. Nagyon izgató játéknak. Kezdje például előnyeinket szóbeli bókokkal illetni. A szavak nagyon erős erotikus töltetet hordoznak magukban.

Az orális szex szintén megfelelő módja a partner feletti uralom átvételének. Ideális a lassú és izgató kezdet. Olyan, amikor már majdnem könyörgünk a folytatásért és a durvább bánásmódért.

Ha minden rendben megy és egyre forróbb a helyzet, ideje átvenni a kezdeményezést. Tudatni akarja, hogy a kezében tartja a gyeplőt.

Kezdje az orális szexet tekintéllyel!

Ültessenek le minket bárhova és bizonyosodjanak meg róla, hogy jó helyet találtak, ahová maguk is leülnének. A tekintélyt parancsoló viselkedés azt mutatja, hogy az örömszerzés magukat is boldoggá teszi.

Annak a tudata, hogy a nő is élvezi az izgatást a férfi számára a legjobb afrodiziákum.

Nem kell szégyenlősnek és csendesnek lenni. Mondják meg nekünk egyértelműen, hogy szeretnék a hímvesszőnket a szájukban tudni és azt azonnal. Aztán megfigyelheti, hogyan vonaglunk az élvezet görcseitől.

A legizgatóbb az egészben az, hogy az orgazmusunkat egész idő alatt Ön irányítja.

Bárhogy is próbálnánk az egész helyzetet kezelni, főként Ön dönt arról, hogy mikor leszünk készen. Mi csak ülünk/fekszünk és várjuk, mikor történik meg.

Ha kíváncsi, játékos és szórakoztató, akkor minden férfi elvárásának tesz eleget.  Ha Önök is jól szórakoznak, akkor természetesen mi is.

6. TIPP – Ha fáj az állkapocs, segítenek az ajkak és a kezek

A hímvessző szopása, főleg a kezdetekkor nagy terhet ró az állkapocsra. Az énekes és a búvár hölgyek előnyben vannak. De még így is néha hagyni kell pihenni.

Ilyenkor kerül sor az ajkak, kezek és a nyelv játékára. Úgy nyalhatja a hímvesszőt, mint a legédesebb fagylaltot. A kezeivel kényeztesse a combokat és más erogén zónákat.

Ilyenkor veheti igénybe a melleit – titjob (mellbe dugás). Ingerelje a hímvessző hegyét a mellbimbójával vagy kényelmesen helyezze a mellei közé. Amíg a szája pihen, mellei között izgassa a hímvesszőt.

Nyálas nyaloka

Az ajkak, a nyelv, a kezek és a mellek – mind igénybe vehetőek. Nem kell csak a szájjal való szopásra hagyatkoznia

7. TIPP – Fokozatosan gázoljon

Nincs annál jobb, ha látjuk Önöket élvezni az orális szexet. A feszültség fokozása megtöbbszörözi az élményt. Az izgatás kezdeti lassú sebességét idővel fokozza.

A nagyobb izgalom lehetővé teszi, hogy túlmenjünk a normális határokon. A fenekünkbe belemélyedő körmök, az ajkak erőteljesebb nyomása. Ezek a trükkök mind jók. Amennyiben huncut és ördögi arcvonások kísérik, attól még jobb.

TIPP: Ha a partnere nincs körülmetélve, az orális szex nagyszerű lehetőséget nyújt a fitymával való játékra. Próbálja meg a nyelvével és az ajkaival visszahúzni az eredeti helyére. Itt olvashat el mindent a körülmetélésről. 

8. TIPP – Vonják be az érzékszerveinket

Az élet játék és színház. Ami egy nagyon jó dolog. Miért ne lehetne összekapcsolni az orális szexszel? Miért ne lehetne kényeztetni az érzékszerveinket és az egónkat is?

Például a hangokkal. A szerelmes hangok jelenléte akció közben bizonyosan örömmel tölt el bennünket. A nyögések a hímvessző szopása közben ráadásul vibráló hatással bírnak, ami még jobban fokozza az izgalmat.

A kutatások szerint meglepően sok férfiről derült ki, hogy a legjobban a szemkontaktust szeretik orális szex közben. Ez számukra a mennyország maga. Szopás közben mélyen nézzenek a szemünkbe. Imádjuk!

Ne feledje. A hangok kiadása számunkra azt jelenti, hogy Önök is valóban élvezik. Persze mi nyugton vagyunk, de nem kell túljátszani. Néhány enyhe hanggal minket meg lehet győzni és hihetetlen erotikus töltet van benne.

9. TIPP – A célba jutás előtt vonja be a heréket

Közvetlenül a férfi magömlése előtt bevett trükknek számít a másik kézzel való a herék, esetleg a gát vagy a végbélnyílás tájékának az ingerlése. Így az orgazmus többszörösen jobb lesz.

Nem kell aggódnia a magömlés miatt. Szájon keresztül biztosan nem esik teherbe. A fináléban csakis Önön múlik, hogy a partnere örökítő anyagát lenyeli-e. Jó, ha van kéznél papír zsebkendő és az akció után a maradékot tapintatosan kiköpheti.

Ha ez a partnerének nem gond, az ondóját visszacsöpögtetheti a hímvesszőjére vagy a testére. Amennyiben az elejével félelmei vannak, elég a partnerével megegyezni egy jelzésben, és közvetlenül a magömlés előtt kézzel befejezni őt.

TIPP A HALADÓ SZINTEN LÉVŐ PARTNERNŐK SZÁMÁRA: A heremasszázs mennyei muzsika kedvese számára

10. TIPP – A kommunikáció

Bár nyilvánvalónak tűnik, ez az egész folyamat legfontosabb része. A világ összes tippjét megadhatjuk Önnek, de nem tudhatjuk, mit szeret az Ön partnere.

Mielőtt ágyba ugranak, kérdezze meg tőle, hogy mit is szeret és mit nem.

Ha a férfi bízik Önben, szívesen megosztja Önnel az elképzeléseit. És Ön mindig képes lesz meglepni olyannal, ha pár nappal később előáll az egyik kedvenc ábrándjával.

Ez az a pillanat, amikor meg kéne osztaniuk egymás között, hogy mire is van szükségük.

Ha Ön tapasztalatlan és bizonytalan, adja a tudtára. Így támogathatja Önt az akció közben. A szexualitásra még mindig tabuként tekintenek. Sok ember hajlamos az elképzeléseit takargatni.

Sok esetben a probléma nagyobbnak tűnhet, mint a valóságban. Ha van valami, ami miatt aggódik az orális szexet illetően, egy gyors személyes megbeszélés a segítségükre lehet. És mindketten megnyugodhatnak.

Az orális szex előnyei

Az orális szex nemcsak kellemes, de az egészségre is jótékony hatással van. A szívás és az izgatás a hímvessző teljes vérellátottságán javít, és ilyen módon gyarapszik a képessége a merevedés elérésére és megtartására. Alapvetően a Jelquinghez hasonló merevedés erősítő módszerről van szó. Csak sokkal szórakoztatóbb és hosszú távon lehet alkalmazni.

Ezért is jó, ha a szórakozás ilyen módja tovább kitart. Ami természetesen nem mindig érvényes, mert a szájjal való izgatás rendszerint erőteljesebb, mint a hüvelyi vagy akár a kézi ingerlés. Saját tapasztalataink alapján ajánlhatjuk, hogy próbálja ki valamelyik készítményt az élvezet meghosszabbítására ezek közül:

 • Vimax – hosszú távú alkalmazása nyomán jelentősen növekszik az állóképesség és a szexuális teljesítmény
 • Gold Power – 45 perccel a szex előtt
 • Venicon – 1tabletta közvetlenül szex előtt

OLVASSA EL: Az orális szexnek van valamilyen hatása a hímvessző méretére

Az orális szex haladó technikái szakavatottaknak

11. TIPP – A fogaikkal is izgassanak

Lehet, hogy buta viccnek tűnik, de egy kis fogazás akció közben az idegvégződések izgatását teljesen új szintre emeli. Feladata természetesen nem a hímvessző megharapása. Csak a fogaival gyengéden izgatni a hegyét.

Ne feledje, hogy a férfiak makkja nagyon érzékeny. Jobb lesz, ha előre megbeszélik a dolgokat, és főleg elsajátítja a gyöngéd „harapdálást“. Ne úgy képzelje el, mintha répát ropogtatna.

12. TIPP – Jegelés

Mielőtt a férfiasságunkat a szájukba veszik, tegyenek egy jégkockát a nyelvükre vagy igyanak meg valamilyen jeges italt. A váratlan hőmérsékletbeli különbség váratlan izgalmat okoz. Ha abban a pillanatban teszi, amikor nem számítunk rá, higgye el, nagyon fog nekünk tetszeni!!!

13. TIPP – A mágikus trükk

Ha már unja a klasszikus fel-le mozgást, hosszú perceken keresztül, mi lenne, ha változtatna a ritmuson?

 • Végezzen néhány gyors mozdulatot, de csak a hímvessző hegyén.
 • Aztán tegyen egy hosszú és mély mozdulatot, olyan mélyen, amennyire csak lehet.
 • Térjen vissza a hegyéhez és ismételje meg.

A hímvesszőnk hegyén történő izgatás megtartja a megfelelő áramlást. De éppen a torokba való mély behatolás visz minket a szokványos élvezet határára.

14. TIPP – Vonja be a nyelvét

Némelyikünk számára viszonylag elég sok ideig tart, mire elélvezünk a szopásnál. Ami az Önök számára elég sok állkapocs fájdalommal jár.

Az ilyen esetben hogyan is kell fenntartani az izgalmat, és egyúttal megpihentetni az állkapocs izmait?

Egyszerűen. Vonja be a nyelvét.

Figyelmét összpontosítsa a hímvessző hegyére és rezgesse a nyelvét a makk körül. Lehet, hogy alapmozdulatnak néz ki, de ez az érzés számunkra nagyon különleges és egyedi. Biztosan kellemesen meglepődünk tőle.

15. TIPP – Hogyan kell csinálni a mély orális szexet – deepthroat (mély torok)?

Nagyon sok férfi kedveli az agresszív és mély orális szexet. Azt viszont nem veszik figyelembe, hogy ez az Önök számára mennyire kényelmetlen lehet. A torkuk számára szintén.

Szerencsére létezik olyan mód, hogy megadják nekünk, amit akarunk. Elkerülve a hányási reflexet. Helyezze a nyelve hegyét a szájpadlására és folytassa úgy, mintha mély orális szexet végezne. Nekünk úgy fog tűnni, hogy maximálisan mély behatolás történik a torokba, de amellett Ön védve lesz.

A mély orális szex technikája nem jön egyik napról a másikra. Sok nő számára elképzelhetetlen, mert annyira erős náluk a hányási reflex. Azoknak a nőknek, akik ki szeretnék próbálni, be kell néhány szabályt tartaniuk Sean Jameson szex-tréner szerint a yourtango.com webről:

 • A trükk megtanulásához idő és türelem kell
 • A hányási reflexre való hajlamot a nő a partnere nélkül is ellenőrizheti például egyedül egy banán segítségével.
 • A nő háton fekvő testhelyzetben van és a fejét hátra hajtja és a partnere a szájába nyomja a hímvesszőjét. Ez a póz korlátozza a hányási reflexet. Olyan partner kell hozzá, akiben megbízik.
 • A másik jó póz, amikor a nő térdel és arccal a mennyezet felé néz. Viszont kevésbé kényelmes.
 • A gyakorlás, a torok pihentetése és a mély lélegzés idővel eltompítja a hányási reflexet.

VIDEÓ: És így néz ki megfelelő és teljes deepthroat (mély torok) hányinger nélkül.

16. TIPP – Felejthetetlen látvány

Nincs értelme a szépségét ruházattal eltakarni. Ha megmutathatja, akkor bátran mindent bele. A férfiak vizuális típusok és szeretik a jó előadást.

Amíg örömet szerez nekünk, nyugodtam magához is nyúlhat.

Nemcsak Önt segít hangulatba hozni, de mi is sokkal jobban élvezzük az Ön gyönyörű látványát és azt, hogy mennyire élvezi.

Az orális szex nem csak szórakozás, mély szerelem is!

Orális szexet kapni Önöktől erősíti és összpontosítja az Önök iránti szexuális vágyunkat. Egy gyors szájjal történő akció felébreszti bennünk az állati ösztöneinket. Ez a dolog nemcsak az irántunk érzett ragaszkodás fizikai megnyilvánulása. A tudat, hogy mennyi örömet tudnak szerezni egy személynek, aki fontos Önöknek, nagyon erőt adó és felszabadító érzés.

TOVÁBBI NAGYSZERŰ ÖTLETEKKEL SZOLGÁLHATUNK ÖNÖKNEK!

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

5/5 - (1 vote)