Férfi orgazmus – Hogyan törődjünk magunkal?

A skála másik végén találhatóak viszont éppen ellenkező problémával küzdenek. Problémáik vannak az orgazmus elérésével és nekik a felszabadító szex helyett a kemény munka marad.

A fiatalabb generációhoz tartozó férfiak többsége tehát az orgazmus elérésének újabb módszerei után kutat, ami egy természetes út a saját szexualitásuk felfedezése közben. Ez a cikk minden férfit megszólít, aki meg szeretné ismerni az orgazmus elérésének a módszereit. Ezek a módszerek lehetnek gyorsak, különlegesek, lehet akár a világ legjobb orgazmusa is.

„A férfiak olyan problémákkal foglalkoznak a fórumokon, hogy: Önkielégítés során elérem az orgazmust. DE az orális vagy a klasszikus szex során NEM. Mi lehet a gond?“

Férfi orgazmus

A megfelelő izgatással sokkal erőteljesebb élvezetet lehet elérni

A férfi orgazmus

Nem tudom az orgazmust elérni, ha a csajommal vagyok. Közösüléskor azon imádkozom, hogy legyen már vége.  Mi lesz, a csajom saját magát fogja ezért hibáztatni? így panaszkodik olvasónk, Pál

Mondjuk annyira nincs távol az igazságtól, hogy a partnernő is okozhatja. Nem tudja a férfit felizgatni, a szex túlságosan unalmas. Bár lehetséges, hogy a hiba a kivitelezésben van. Akkor viszont létezik megoldás is. De hogyan lehet könnyebben orgazmust elérni? És mi van a fiatal és viszonylag tapasztalatlan srácokkal? Hányféle módszerrel lehet elérni jobb orgazmust? Adunk néhány tippet arra, hogy milyen módon lehet elélvezni. Másképpen és jobban.

1.számú tipp – A megfelelő önkielégítés

Mindannyian hasonló helyzetben vagyunk. Több gigányi pornót néztünk meg és teljesen világos a számunkra. Olyan keményen kell a dolognak nekiállni, amennyire csak lehet. Aztán meg csak csodálkozunk, hogy mennyire érzéketlenné váltunk. Ugyanis a kéz sokkal durvább és határozottabb, mint bármelyik nő hüvelye. Tisztelet a kivételnek. Ezért van az, hogy szex közben nem tudjuk az egészet teljes mértékben átélni, valamint orgazmust elérni.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A jó önkielégítéshez kevesebb agresszió kell. Nem kell erőltetni. Nyugodtan le lehet lassítani. Jobban odafigyelni a testünkre. Így elkerülhető az érzéketlenné válás, ami a szex közben okozhat gondokat. Végülis két módszer a megfelelő:

 • A kevésbé agresszív önkielégítés
 • Szünetet kell tartani az önkielégítések között. Így egy kissé érzékenyebbé válunk.

MERÍTSEN IHLETET! A férfi önkielégítés legjobb módszerei

Tippek az önkielégítés jobbá tételére

 • Legyen kéznél valamilyen síkosító – síkosító, kókuszolaj
 • Pénisz-gyűrű –legalább kipróbálni megéri. Erősíti a merevedést és a hímvessző érzékenységét. Viszont 20 percnél hosszabb ideig ne hagyja a hímvesszőjén!
 • Művagina –A női hüvelyt hűen leutánzó önkielégítési eszköz. Az élmény néha erőteljesebb, mint az igazi. Ráadásul nagyon diszkrét, úgy néz ki, mint egy elem.
 • A stop – start technika. Lényege, hogy az önkielégítés során eljutunk a magömlés határáig, aztán hirtelen leállunk. Ezt a trükköt lehet használni korai magömlés esetén, de növelheti az élvezetet is.
 • A herék – A hímvessző leginkább elhanyagoltabb része. Pedig az izgatása megsokszorozhatja az orgazmust. Csak kérem, óvatosan.
 • közösülő ököl – a hímvesszőre használjon elegendő síkosítót és az önkielégítéshez használja a domináns kezét úgy, hogy a hüvelykujj a has felé irányuljon. Így utánozza a közösülés mozdulatait. A tenyerét ne nagyon alkalmazza. Ez a technika a közösülést utánozza. A művaginához viszonyítva kevésbé valóságos élményt okoz. De sokkal olcsóbb.

2.számú tipp – A minőségi izgalom

Akkor ér el jó és minőségi orgazmust, ha az izgalom szintje minél magasabb. Ha huzamosabb ideig a megszokottság van jelen, akkor a tevékenység annyira unalmassá válik, hogy egyáltalán nem érdeklődünk utána. Tulajdonságainkat már nem is értékeljük.

Így van ez a szexszel is. Eleinte nem tudja kanosságát kordában tartani. Pár hónappal vagy évvel később már egy csöppnyi ondó kifacsarásával is gond van. Egyszerűen ennek az ételnek az ízéhez túlságosan is hozzászokott.

Beszélje meg partnernőjével. Ezt nem tudjuk eléggé kihangsúlyozni. A kommunikáció a kulcs bármely sikeres párkapcsolathoz. Mondja el neki, hogy a szexet kissé meg szeretné fűszerezni, új dolgokat szeretne kipróbálni. Más helyeken és más pózokat szeretne kipróbálni.

Használjanak játékszereket. Többet rögtönözzenek. Ezek olyan dolgok, amire egy kapcsolatnak szüksége van. Fedezzenek fel új dolgokat együtt, játszanak szexuális játékokat. Ez az Önök kapcsolata. Törődjenek vele és tegyék annyira izgatóvá, amennyire csak lehet.

TIPP: A magömlés 6 leggyakoribb rendellenessége és mit tegyünk, ha nem lövell ki

3.számú tipp – A petting és a necking

Ennél a tippnél partnernő szükségeltetik. Sokan közülünk a szexuális élettel való ismerkedésünket így kezdjük. Az erotikus cirógatás módjairól van szó. Mindkét módszer biztonságosnak számít. Nem kerül sor szexre. Viszont rendszerint orgazmushoz vezet.

A petting és a necking kamaszkorba lépő párok számára alkalmas, akik még nem közösültek. A cirógatás ideális módja annak, hogy kölcsönösen megismerjék egymás testét, mielőtt sor kerül az első nemi érintkezésre. De így is tanácsoljuk, hogy mindig legyen náluk óvszer! Az ártatlan cirógatás ugyanis nagyon gyorsan a szex felé csúszhat.

A petting-nél és a necking-nél erotikus cirógatásról van szó. Ez lehet csókolózás, gyengéd harapdálás, szívogatás, ölelkezés és nyalakodás. Mi a különbség a petting és a necking között? A necking-nél csak a felsőtest izgatására kerül sor, amíg a pettingnél bármely hely izgatása szóba jöhet. Amennyiben a szájjal történő izgatásra kerül sor, akkor a heavy petting-ről van szó.

A petting kivitelezhető meztelenül vagy ruhában is. A jobbik változat a ruhás, mert jobban megmozgatja a fantáziát és izgalmasabb. Egyúttal meghúzza a határokat, hogy meddig lehet elmenni. A petting és a necking olyan pároknál is jól jön, akiknél megszürkült a bensőségesség. És így a férfi például nem éri el az orgazmust. A cirógatás segít újra feléleszteni az elhamvadt szikrát és felszítani a vágyat a kapcsolatban.

FIGYELEM: Pettingezni a törvény szerint csak 15 évnél idősebb személyeknek megengedett.

VIDEÓ: Az ártatlan petting

4.számú tipp – Az orgazmushoz juttató érintések 

Az orgazmushoz különféle utak vezetnek. Nézzünk meg egy párat közelebbről.

Kézimunka

A klasszikus, ami a pettinghez tartozik. Viszont ebben az esetben nem az Ön, hanem a partnernője keze által élvez el.

Furulya

Az orális szex másik megnevezése és a heavypetting része. A hímvessző szájjal történő izgatása. Ha az illetőt nem ismeri kellőképpen, akkor legyen óvatos. Ugyanis az ilyen csókkal nemi úton terjedő betegséget vihet át és ez fordítva is érvényes.

KELLEMETLENSÉGEK LISTÁJA: A leggyakoribb nemi úton terjedő betegségek

Mellbe dugás

Elegendő mennyiségű síkosítóval a partnernő bekeni a mellét és utat formál a mellei között. Ebbe helyezi a hímvesszőjét és élvezi a menetet. Ez a mód a „felsőtest imádóinak“ maga a paradicsom.

Izgatás a mellbimbóval

Hasonló a mellbe dugáshoz. Ezúttal a partnernő hímvesszőjét a mellbimbójával izgatja. A legjobb akkor, amikor a hímvessző hegyével teszi.

Lábmunka

A lábfétis rajongók kedvenc módszere. Lábfejjel történő önkielégítésről van szó. Népszerű változata a harisnyás lábbal történő önkielégítés.

A FÉTISEK ÉRDEKESEK: Olvasson többet a BDSM módszerekről

Klasszikus közösülés vagy anális szex

Természetesen listánkról nem hiányozhat ez a két klasszikus. Nagyon kellemes módjai az orgazmus elérésének. A klasszikus szexnél fennáll az a veszély, hogy a férfi nem megy el. Ekkor mérlegelni kell a többi technika mellett az anális szex lehetőségét. Amennyiben a partnernő hajlandóságot mutat az említett technika iránt.

TIPP: A legtöbb ilyen technika és az önkielégítés esetén is javasoljuk, hogy figyeljen oda a síkosításra. Így megelőzhet olyan kellemetlenségeket, mint a lehorzsolt bőr, az égési sérülések vagy a hólyagok.

5.számú tipp – Tiltott terület: A gát

Ha még eddig nem tudott róla, ismerkedjen meg a gáttal – szaknyelven perineum. A herék és a végbélnyílás közötti területről van szó, ami „egyirányú utat“ jelent a paradicsomba.

Ez a terület hemzseg az idegvégződésektől, tehát nagyon érzékeny. Némelyek ennek a helynek a megnyomásakor hatalmas orgazmust élnek át. Azért, mert ezen a területen keresztül a prosztatát közvetetten lehet masszírozni.

Ezeket az ismereteket az Ön partnernője is alkalmazhatja szex vagy orális szex közben.

TIPP: Tanulja meg saját magán a prosztatamasszázst vagy tanítsa meg rá partnernőjét

6.számú tipp – A Kegel-gyakorlatok

A Kegel-gyakorlatokat a nők azért végzik, hogy növeljék a hüvelyi orgazmusuk intenzitását. A férfiaknak is hasonlóképpen a javukra válnak.

A gyakorlatok lényege a medencefenék izmainak a megfeszítésében rejlik. Ezzel jobban irányítható az orgazmus intenzitása szex közben. Próbálja meg a hímvesszőjét felfelé vagy lefelé mozgatni. A haladóbbak megpróbálhatják leírni az ábécé összes betűjét.

Arnold Kegel

Dr. Arnold Kegel – a Kegel-gyakorlatok szülőatyja

7.számú tipp – Találja meg a férfi G-pontot

Ahogy feljebb említettük, a férfiaknak is van G-pontjuk – ez a prosztata. Amit kívülről is lehet izgatni a gát tájékán. De ha Ön maximalista és az öröm kalandora, próbálja ki a végbélnyíláson át a közvetlen izgatását.

A prosztatát a szövet alatt kb. 5 cm-re a végbélnyíláson belül tapinthatja ki. Dió alakja van, és enyhe nyomással lehet rá hatást gyakorolni.

JÓ TUDNI, HOGY: A prosztatarák a 40 feletti férfiakat veszélyezteti, de a fiatalabbakat is. Olvasson el mindent a rákról, a kezelésről és a megelőzésről

8.számú tipp – Tornázza fel tesztoszteron-szintjét

tesztoszteron férfi hormon közrejátszik az orgazmus elérésében és intenzitásában. Ugyanezt a hormont termeli a szervezete, amikor nyer a kedvenc csapata, súlyokat emelget a konditeremben vagy ha eleget közösül.

MIT VEGYEN? A tesztoszteront segítik az általunk kipróbált készítmények. Olvassa el a részletes használati utasítást és a pontos eredményeket. Az értékelés során jó eredményeket ért el a Boom-Boom, a Virility Max Plus, a Clavin, a klasszikus Xerex. Ezeket a libidó felerősítésére közvetlenül szex előtt lehet alkalmazni. De ha szívesebben választja a hosszabb távú utat, akkor a Vimax és a Climax Control a megfelelőek.

9.számú tipp – Vegyen mély lélegzetet és összpontosítson

A trükk a keleti tantrikus tanításokból ered. A légzésnek összhangban kell lennie a közösülés mozdulataival. Amennyiben ez lelassulást jelent, ne féljen tőle. Csak lélegezzen és figyeljen oda a testére. Az orgazmus elérésének az esélye így megtöbbszöröződik. Csak próbálja ki.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Ha közeledik a csúcs, a légzés természetesen gyorsul. De ha lelassítja, akkor több oxigén jut a szervezetébe, ezzel együtt a nemi szervekbe is. Így hatalmasabb és erőteljesebb orgazmus érhető el.

OLVASSA EL: 20 tipp a tökéletes női orgazmus elérésére (1. rész)

Rate this post