Kölcsönös maszturbáció a kielégülés egyeteme

Közös és kölcsönös maszturbáció, avagy kölcsönös kielégülés a saját és partnerével közös szexualitás fejlődésüknek a legtermészetesebb formája. Sok ember számára ez tabu, vagy csak egyszerűen szégyellenek róla beszélni. A gyerekek felvilágosítása a maszturbációról a szülőktől függ és nagyon egyedi, a maszturbációról gyakran még a partnerek is félnek beszélni egymás között.

A szexuális szükségletekről és vágyakról azonban a partnereknek nyíltan beszélniük kell egymással, különben sosem ismerik meg, mi az, amire a másik vágyik vagy miről álmodozik. Lehet, hogy az ember először abban a pillanatban kezdett el egyenesen járni, amikor a maszturbációhoz szüksége volt a kezeire 🙂 A közös maszturbáció nagyon erős és meghatározó erotikus élmény lehet!

Szexi pár

Amennyiben megtanulja a nőt helyesen kielégíteni és állandóan meglepni őt, soha nem fogja elhagyni

Kölcsönös maszturbáció elmélyíti a összhangot és a bizalmat

A szexuális felszabadultság előidézésének formája a közös maszturbáció, ez a legjobb módja annak, hogy elsajátítsa, mit jelent tulajdonképpen az orgazmus. Általánosságban és orvosilag is, mind a férfi és a női maszturbáció inkább az egészségre kedvezőnek, mint károsnak tekinthető.

A gyakorlás és a tapasztalatok segítenek a szexualitás vágy  fejlődésében, Ezáltal tökéletesre fejlesztheti a magömlés késleltetését. Ez a legjobb módja annak, hogy oldja a szexuális feszültséget, amely a legtöbb emberben természetes módon alakul ki a felnőtté válás során.

Maga a híres „kézimunka, ujjazás“ nagyon jól beváltak, akárcsak az alkalmi vulgáris megnyilvánulások, amelyek a szexet igazán megfűszerezhetik. Élvezze és oldja fel a feszültséget, legyen a közös örömszerzés teljes és előítéletmentes. A kölcsönös kielégülés megszabadít a lelkiismertfurdalástól és a depressziótól.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Közös kielégítés elűzi a sztereotip eljárásokat és pózokat

A kölcsönös kielégülés nagyon izgató lehetőség. Figyelni a partnert, vagy a partnernőt, ahogyan csinálja, nagyon izgató lehet. A nő maszturbálása a férfi számára hatalmas élmény, hasonlóan a nő számára a férfi maszturbáció.

Tegyük a kezünket a szívünkre – kit ne izgatna ez fel? A saját szexualitásunk megismerésével és felfedezésével együtt megszerezhetjük a szükséges tapasztalatokat saját és a partnerünk nemi szerveinek anatómiájáról.

Egyébként sem árt a hüvely feltérképezése. Ez szórakoztatni fogja mindkettőjüket, a kölcsönös maszturbációnál az érintések, csókok, simogatások során az izgatás új szintjét élhetjük át, melyek egy erős orgazmusban teljesedik ki.

A nemi szervek kölcsönös izgatásába vonja be az orális szexet és a nyelvét, kezeket, lábakat és erotikus segédeszközöket is! A fantázia és az erotikus képzelőerő bevonásával mindent felhasználhat, ami kéznél van. Lehet az banán, vagy uborka is, ebben az esetben azonban ajánljuk az óvszer használatát, mivel a női hüvely érzékeny, és bizonyos esetekben baktériumokat vagy fertőzéseket vihetünk be.

FEJLŐDJÖN, ÉS  NYŰGÖZZE LE: Izgassa a G pontját úgy, hogy térden állva könyörögjön a következő menetért. Tanulja meg izgatni a csiklót profiként, és már soha többé nem fog más férfire gondolni!

Kölcsönös izgatás – bizonyítsa be, hogy a partnernő fontos az ön számára

A kölcsönös izgatás segít egyértelművé tenni, hogy mi az, ami önt igazán tűzbe hozza. Ismerje meg, milyen érintések okozzák ön számára a legnagyobb élvezetet és melyek kellemetlenek az ön számára! A nemi szervek kölcsönös izgatásával eljuthatnak egészen a csúcsig.

A saját tapasztalat sokkal többet ér, mint több száz könyv vagy beszámoló. Saját maszturbációs tapasztalat nélkül a közös szexuális aktivitás az ismeretlen sötétség bejárata. A 19. században a maszturbáció még betegségként volt kezelve, a 21. században ez már mindenre gyógyír, még a női hisztériára is!

A maszturbáció pozitívan hat a szexuális feszültség csökkentésére, amely az idegességhez, nyugtalansághoz és egészségügyi nehézségekhez vezethetnek. A maszturbáció általi feloldódás segíti az egészséges szexuális életet és a partner nélküli időszakok átvészelését. Ez egy teljes értékű élvezet. A női maszturbáció, vagy a kézimunka nagyon hasznos dolog!

A Maszturbáció az egyik legelterjedtebb szexuális praktika

A maszturbáció nem a szex helyettese, avagy az evés közben jön meg az étvágy. Növeli a teljesítményt, a merevedés keménységét, kitartást és elmélyíti az orgazmus megélésének élményét. Bizonyított, hogy azok, akik rendszeresen és gyakran maszturbálnak, nem hanyagolják el a szexet, hanem épp ellenkezőleg gyakrabban teszik ezt, mint a rendszeres maszturbációt nem végző emberek.

Az erogén zónák izgatása az orgazmus teljes, határok nélküli megélésének lehetőségét hordozzák magukban. A maszturbációnál semmi sincs megtiltva, szexuális segédeszközök is használhatók. Vibrátorok, maszturbátorok, dildók – mindennek helye van!

Aki gyakorol, az jobb eredményeket ér el. A taoizmusban és a tantrában a szexuális izgalom fokozása a végső kielégülés nélkül a férfi szexuális kitartásának javításához vezető út. A maszturbációs technikák a szex soráni ejakuláció késleltetését, vagy a végső csúcs nélküli szex megtanulását segítik elő.

Férfi maszturbáció

A férfi maszturbáció illetve a kölcsönös kielégítés a kézi, és az orális izgatáson, az ún. felláción alapul. A férfi számára általában kiemelten fontos szerepe van. Ezáltal teljesen átadhatja magát az élvezetnek és élvezheti a pénisze érintését, megismerheti a kellemes mozdulatokat és az érintéseket, valamint a mozdulatok intenzitását.

Képes lesz megkülönböztetni a csúcs közeledtét, és az ejakulációja is erős élmény lesz. A kölcsönös maszturbáció segít a tapasztalatszerzésben, milyen hosszú ideig kell a férfit ingerelni, felismerni a korai magömlésre való hajlamot melynek elkezdheti a javítását, amennyiben szükség van rá.

Egy egyszerű kézimunkázás is igazán előnyös lehet. Nyugodtan használjon karikákat, férfi maszturbátorokat, kísérletezzen a prosztata masszázzsal. Aki már átélt prosztata masszázst az tudja, hogy ez egy fenomenális élmény. Csak vigyázzon, nehogy túlzásba vigye! A rövid fék megszakadása nagyon fájdalmas, és a makk irritált bőrre szintén. Ha be akar keményíteni, akkor érzéssel, fogak és körmök nélkül!

Férfi erotogén zónák:

 • pénisz és környéke
 • a pénisz töve mögötti rész
 • makk és a fityma
 • herezacskó és a herék
 • perineum vagy a gát, tehát a pénisz és a végbél közti rész
 • fenék
 • a gerinc alsó része

HÖLGYEK, OLVASSÁK EL! Hogyan izgassuk fel a pasit, ha nincs merevedése és elutasítja a szexet? 

Női maszturbáció

A női maszturbáció illetve a kölcsönös maszturbáció nem kizárólag bár legfőképpen a csikló kézi és  orális izgatása, az ún. cunnilingus – csikló, különféle férfi péniszhez hasonlító segédeszközök használatával, különféle funkciókkal, mint például a vibrátor, maszturbátordildó – mind anális mind vaginális izgatásra specializálódva.

A nőnél a vaginális feltérképezés, a híres G pont megkeresése, valamint az érintésekre adott reakciók észlelése és megfigyelése különösen fontos, ennek néha több időt szükséges szentelni. Szerencsére a férfi számára ez szórakoztató és mindenképp kifizetődő!

A nők többsége kellemes érzésként jellemzi a nemi szerv megérintését vagy orális ingerlését. Legtöbben elsősorban a csikló kényeztetését igénylik a valódi orgazmus eléréséhez. Az a nő, akit ki tud elégíteni, gyakorlatilag mindent megtesz az ön számára, amit csak kér, induljon el tehát a megismerés útján, ismerje meg a beteljesülés jeleit és folyamatát. Amennyiben a nő a maszturbáció során képes felszabadultan, tökéletesen élvezni az izgalmat és az orgazmust, nyert ügye van!

Női erotogén zónák:

 • nemi szerv és a környéke
 • szeméremdomb
 • csikló
 • Grafenberg-pont, azaz a G-pont
 • Perineum, azaz a gát
 • fenék
 • fülek és fülcimpa
 • mellek és mellbimbó

Páros maszturbáció

A leggyakoribb formája a necking, azaz a mellkas és a nyak csókolgatása, simogatás csupán deréktól felfelé, vagy a petting, azaz az alsó testrészek simogatása, az erotogén zónák érintése a partner kezével, vagy szájával.

A nő a partner péniszét izgatja, a férfi pedig a vénuszdombot szeretgeti, mindenekelőtt a partnernő csiklóját, esetleg a hüvelyét. A maszturbációnak sem kell minden esetben orgazmussal végződnie. A partnerek közös orgazmusa a maszturbáció során nem feltétlen megszokott. A közös orgazmusnál mindketten saját magukra összpontosítanak, amíg a kölcsönös maszturbációnál végre van ideje a partnere érzéseire.

A nő a férfinak megmutatja, hogy a finom érintéseket, simogatást, szeretgetést helyezi előtérbe, vagy épp ellenkezőleg a magabiztosságot és a kompromisszum mentes izgatást szereti. A férfi számára ez minden esetben nagyon erős erotikus élmény.

Behatolás nélküli szexuális technikák – értelmezési szótár

Maszturbáció

Izgatás tevékenysége kéz, láb, mellek vagy segédeszközök segítségével.

Petting

Az derék alatti erotogén zónákkal foglalkozik.

Necking

A derék feletti erotogén zónákkal foglalkozik.

Erotikus masszázs

Pénisz, hüvely, herék vagy a prosztata masszírozása. A nőknél lehet a mellet, csikló és a hüvely masszírozása.

Femorális nemi érintkezés

A pénisz dörzsölése a combhoz, a szeméremajkakhoz és a csiklóhoz. A férfi és a női nemi szervek egyaránt izgatva vannak.

Szumata

A nő a szeméremajkait és a csiklóját a férfi péniszéhez stb. dörzsöli.

Footjob

A nemi szervek lábbal, lábujjakkal való izgatása, a higiénián kívül ajánljuk a körmök rövidre vágását és reszelését is.

Intercrurális szex

A ” bejárat előtti” közösülés, amikor a partner a péniszét a partner, vagy partnernő lábszára, vagy combja közé helyezi, és közösül.

Axiláris érintkezés

A férfi a péniszét a partnernő hónalja alá helyezi.

Intergluteális szex

A férfi a péniszét a fenék közti, farpofa részei közé helyezi, és dörzsöléssel izgatja a péniszt, nem jön létre anális szex és a végbélbe történő behatolás.

Mellbimbók izgatása

Orális, vagy kézzel végzett.

Spanyol szex

Két mell közötti közösülés, amikor a partner a partnernő mellei közé dörzsöli a péniszét.

Frot

Két pénisz összedörzsölése, homoszexuális praktikáról van szó.

Tribadizmus

Két hüvely összedörzsölése a leszbikusoknál.

Részben behatolásos szexuális technikák – értelmezési szótár

Hüvely izgatása

Ujjazás.

Orális szex

A nemi szervek izgatása száj, ajkak, nyelv segítségével, finoman a fogakkal is, különböző erősségű szívás segítségével.

Felláció

A férfi szájjal történő kielégítése.

Autofelláció

A férfi szájjal történő önkielégítése, amely fizikailag megerőltető, és nagyon ritka technika.

Cunnilingus

A nő szájjal történő kielégítése.

Autocunnilingus

A nő szájjal történő önkielégítése, amely fizikailag megerőltető, és nagyon ritka technika.

Anilingus – rimming

Az anális terület nyelvvel történő kielégítése.

Nemi szervek izgatása

Vibrátor, és erotikus segédeszközök segítségével.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10

Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Szexuális stimuláció

A szexuális stimuláció a szexuális izgalom kiváltására a szex teljes értékű megnyilvánulása, amely a férfi és a nő nemi szerveinek izgatását jelenti. Más, behatolás nélküli nemi közösülési formákat is nevezhetünk így.

A maszturbáció célja, hogy az izgalom és izgatás kellemes érzéseit éljük át, amelyeket a szexuális feszültség beteljesülésével koronázhatunk meg – az orgazmussal. A szexuális ingerlés a szerelmi előjáték alapja, és a partnereket a nemi közösülésre készíti elő.

Feltételezhető, hogy ezt a szexuális tapasztalatot az emberek 80 – 90 % átélte. A férfiak és a nők a 14. életévük körül kezdenek el maszturbálni. Habár a nők ritkábban maszturbálnak, mint a férfiak, azonban gyakran magasabb életkorig folytatják.

A korral a szükség és a frekvencia lassan csökken, a férfiaknál sokkal drasztikusabban. A maszturbáló nők szexuális elégedettsége a házasság alatt sokkal magasabb.

Rate this post