Swinger buli, a szemérmetlen csoportos szex!

Elképzelhető, hogy mostanáig a csoportos szex az Ön számára tabu volt. Lehetséges, hogy perverz emberek csoportját képzelte el, akik túl messzire mentek el egy olyan dolog miatt, ami még helyesnek mondható.

De az is lehetséges, hogy a „csoportos szexet“ már kipróbálta és tudja, hogy az igazság valahol máshol van. Hogy összejött egy csoportnyi ember, akik a szexualitásukat magasabb szintre akarják emelni. Szeretnének új szexuális ingerekkel gazdagodni, valamint kölcsönösen és önzetlenül örömet és élvezetet szerezni egymásnak.

Nézzük meg, hogy miként is történik a csoportos szex, mik az előnyei, kiknek felel meg a „gruppenszex“ és mik a kockázatai.

Swinger buli

A swinger buli és a csoportos szex eleinte egy sima zártkörű bulira emlékeztethet. Viszont a cél más…

A csoportos szex és a swinger buli közötti különbség

A csoportos szex nem tartozik a legkorábbi szexuális élmények közé. Az ilyen vágyakhoz az ember csak később nő fel.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Általában ez egyedülállóak vannak előnyben – a függetlenek, akik a szexuális életükben úgymond bármit megtehetnek, amit akarnak. Senkinek sem kell semmit bevallaniuk vagy megmagyarázniuk. Van, aki csak egyszer próbálja ki, viszont a többség annyira megkedveli, hogy hosszú távon gyakorolja.

A swinger buli gyakorlatilag partnercsere, tehát számolni kell vele, hogy a saját partnernőjét egy idegenre cseréli fel. A csoportos szexnél érvényes az a szabály, hogy mindenki mindenkivel és a legjobb, ha egyszerre“.

A pároknál probléma fordulhat elő, ha az egyikük nem ért egyet a másik vágyaival. Ha valóban érdeklődik a gruppenszex iránt, jól teszi, ha ezt a partnernőjével őszintén megbeszéli. Nem javaslom, hogy a háta mögött ténykedjen.

Viszont lehetséges, hogy a partnernője az Ön nagy meglepetésére lelkesen egyet fog magával érteni. Az igazság az, hogy a nők gyakran kívánják a durvább szexet, szeretnék azt érezni, hogy „kihasználják őket“ (csak szexuális szerepjátékról van szó, nem a valóságról) és időnként „mocskos prostiként“ akarnak mutatkozni. Ezért is olyan népszerűek  A szürke ötven árnyalata című film és a különféle erotikával túlfűtött női regények.

El se hinné, hogy mennyi nő fejében fordulnak meg az ilyen gondolatok, de szégyellik bevallani őket. A mi vidékeinken a csoportos közösülés szemérmetlen tabunak számít, amiről nem nagyon beszélnek.

VIDEÓ: Milyen a hangulat egy swinger bulin?

Csoportos szex során fel kell cserélnem a partnernőmet?

A gruppenszex során az emberek kísérletezni akarnak és hosszú évek után a saját feleségükön kívül más nőt is ki akarnak próbálni. Ki akarják próbálni, hogy más nővel jobb lesz-e vagy nem.

Mindenesetre a csoportban senki nem fogja kényszeríteni arra, hogy valaki mással közösüljön, ha azt Ön elutasítja. Minden a megegyezésen múlik és elegendő udvariasan elutasítani.

A partnernőiket rendszerint azok a férfiak nem cserélik fel, akik a gruppenszex során csak el akarnak lesni valamit, esetleg más nőket akarnak megnézni a saját feleségükkel való szex közben.

A swinger buli lényege

Azonban ha mégis elmegy egy swinger bulira, elvárják, hogy a partnernőjét felcseréli és Ön is valaki mással fog közösülni. Egy swinger bulinak ez a célja. Hogy új ingerekkel gazdagodjon és más fajta izgalmakat éljen át. Hogy megpihenjen a partnernőjétől, és hagyja, hogy ő is megpihenhessen Öntől. De legyen arra felkészülve, hogy a valaki a feleségét rendesen elintézi. Ez nem biztos, hogy minden férfinak tetszeni fog.

Hogyan történik a csoportos szex?

Az emberek összejönnek egy nem nyilvános helyen, leginkább egy magánklubban vagy valakinél, akinél nagyobb hely van. A találkozónak egy vagy több „vendéglátója“ van, akik felügyelik az eseményeket, egyúttal részt is vesznek benne.

Sajnos az ilyen összejöveteleken valóban alkohol- és drogfogyasztás is jelen van, amelyek hozzájárulhatnak a gátlások levetéséhez és a hangulatkeltéshez. Viszont újfent senki sem fogja Önt erre kényszeríteni.

A környezet általában gyéren van megvilágítva, nyugtató zene hallatszik, illatgyertyákkal és elegendő szexuális segédeszközzel van felszerelve.

A buli végét a vendéglátó jelzi, vagy amikor a résztvevők már elfáradtak és „kimerültek“. A tapasztaltabbak órákig képesek szórakozni.

TUDTA, HOGY:

 • A csoportos szex a virágkorát a múlt század 70-es és 80-as éveiben élte? Amikor viszont a HIV vírus és az AIDS betegség terjedni kezdett, sokan elveszítették iránta az érdeklődésüket. Manapság már csak pár „ínyenc“ gyakorolja.
 • A statisztikák alapján a férfiaknak több mint a fele álmodozik csoportos szexről? Viszont sokkal kevesebben vannak, akik partnernőiket is résztvevőként képzelnék el.
 • A csoportos szex benne van a TOP 10-ben, ami a szexuális vágyakat és fantáziát illeti.
 • A gruppenszex iránt főleg az idősebb párok érdeklődnek (a 40, 50 és 60 évesek), akik így szeretnének megszabadulni a hálószobai megszokástól. A fiatalabb párok jobban kedvelik a magánszférát és a hűséget.

Levetkőzni a félénkséget, előítéleteket és a féltékenységet

Egy swinger bulin nagy adag toleranciával kell rendelkeznie. Sok férfi úgy képzeli el saját magát, hogy mindenféle kötelezettség nélkül közösülhetnek egy idegen nővel vagy nőkkel.

Viszont idegenek lesznek azok a férfiak is, akik a partnernőjével rendesen „eljátszadoznak“. Ezt ne feledje, és ha először megy swinger bulira, vigyázzon, hogy ne legyenek meggondolatlan reakciói és ne rendezzen féltékenységi jeleneteket.

Ugyanis nincs kizárva, hogy amikor az „akció“ elkezdődik és Ön meglátja, hogy valaki a feleségével együtt van, nem fog tudni ellenállni a természetes önfenntartó ösztönének és a csoport szabályai ellenében kezd el viselkedni. Mindent jól gondoljon át, és főleg azt ne feledje, hogy – a szigorú erkölcsi szabályok a swinger bulin nem érvényesek.

Hogyan készüljünk fel a csoportos szexre?

„Ne ugorjon fejest“ a gruppenszexbe. Jól fontolja meg és válaszoljanak a következő kérdésekre:

 • Mit várok el én a csoportos szextől és mit vár el a partnernőm? Megegyeznek az elvárásaink? Ha nem, akkor ne menjenek bele a csoportos szexbe.
 • Ismerősökkel vagy ismeretlenekkel fogunk közösülni? El tudjuk képzelni a szexet teljesen idegen emberekkel? Mennyire kellemes számunkra ez a gondolat?
 • Kellemes számomra az elképzelés, hogy több nővel szeretkezzek? A partnernője is el tudja képzelni a szexet több férfival?
 • El tudom képzelni a szexet hármasban a partnernőmmel és egy idegen férfival? Szeretnék rajta megosztozni?
 • Milyen mértékben tudok féltékeny lenni? És a partnernőm mennyire képes féltékeny lenni?
 • Nem tartok attól, hogy valaki jobb lesz vagy jobb teljesítményt fog nyújtani, mint én? Meg tudok ezzel birkózni?
 • Meddig nem akarunk elmenni? Milyen tevékenységek tiltottak nekem és a partnernőmnek?

Úgy igyekezzenek, hogy a partnernőjével minél több pontban meg tudjanak egyezni. Viszont ha a nézeteik és az elvárásaik különbözőek, ne próbálkozzanak a csoportos szexszel!

A kemény és a puha csoportos szex

A résztvevők érdeklődését tekintve a gruppent fel lehet osztani puha és kemény típusra. A puhánál a résztvevők nem akarnak közvetlenül közösülni, csak csókolózni, simogatni, gyengédségüket kifejezni, ami otthon gyakran nincs meg.

A keménynél kimondottan közösülésről van szó, és partnercseréről. Az emberek többsége éppen a kemény csoport szex iránt érdeklődnek.

Mik azok a szexuális orgiák?

Ez valójában egy nagy terjedelmű csoportos szex. 20, 30, de akár 40 ember is részt vehet rajta. És a célja egyértelmű – minél több partnert/partnernőt felcserélni.

Ezek az orgiák valamiféle „tömeges szexuális maratonok“. A klasszikus csoportos szexnél elegendő néhány résztvevő (általában 10 emberig/5 pár), hogy kölcsönösen többet tudjanak egymással foglalkozni.

VIDEÓ: Amerikai dokumentumfilm a helyi swingerkultúráról

A csoportos szex kockázatai és hátrányai

A csoportos szex jó ötletnek tűnhet, de ahogy mindenfajta intimitás bizonyos intim kockázatokkal is együtt járhat. A swinger buli lelki és egészségügyi problémákkal is hozhat magával. Melyek ezek?

 • Higiéniai problémák – Az elsődleges védekezési mód a nemi úton terjedő betegségekkel szemben az óvszer. Az ellenőrzött swinger csoportok feltételei közé tartoznak a belépésnél a nemi betegségek szűrővizsgálatai. Vizsgáltassa ki magát az urológussal vagy a nőgyógyásszal (a nők) és az igazolással tagja lehet a csoportnak. Sajnos léteznek olyan amatőr csoportok, akik nem figyelnek oda a biztonságra és így fennáll a fertőzés veszélye.

KATTINTSON, ÉS OLVASSA EL a nemi úton terjedő betegségek listáját

 • A teherbeesés kockázata mindig fennáll még az óvszer használatakor is. A nem kívánt terhesség talán a legrosszabb forgatókönyv egy csoportos szexben résztvevő nő és partnere számára. A kötelező óvszerhasználat mellett ajánlatos a fogamzásgátlást is igénybe venni. Ráadásul viszonylag bonyolult és költséges később megtalálni a gyerek igazi apját. Ha az illető csak egyszer jelent meg a bulin, felkutatásának az esélye majdnem a nullával egyenlő.

TIPP: Teherbe estek? Kattintson és nézze át a terhesség alatti legjobb szexuális pózokat a baba biztonsága érdekében.

 • A féltékenység és az „előre egyeztetett hűtlenségből adódó sokk“kockázata a férfinél és a nőnél is fennáll. Teljesen mindegy, hogy mit képzeltek el otthon. Látni a feleségét, ahogy olyan dolgokat tesz, amit még soha, és azt öt férfival is teljes nyugalommal. Egy ilyen élmény örökre tönkretehet egy kapcsolatot. Előre egyezzenek meg a korlátokban és abban, hogy mi az, amit egymásnak megengednek, és mi az, ami a másikat feldühítheti vagy megsértheti. Az engedékeny párok, akik szeretnek kísérletezni, ezeket a „meglepetéseket“ könnyebben dolgozzák fel.
 • Merevedési gondokkal a kevésbé magabiztos férfiak küzdenek. Pedig fel vannak izgulva, de az idegenek, főleg férfiak jelenléte és tekintetei miatt a merevedés valahogy nem jelenik meg. Az állóképesség is gyenge lehet. Általában nem sokan bírnak többet, egy vagy két menetnél.

TIPP: Azonnali merevedés erősítésként és az állóképességre a Cavint javasoljuk. Már abban a pillanatban is erősíti a merevedést, amikor még nincs is teljesen ellazulva.

A csoportos szex boldogság, de nem mindenkinek

Cikkem végén csak ismételni tudom, hogy a legfontosabb a partnerek közötti őszinte párbeszéd. Vitassák meg az elvárásaikat és az egymással szembeni engedékenység mértékét.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Swinger buli vagy csoportos szex mellett csak akkor döntsenek, ha rájöttek, hogy a kapcsolatukon és a nemi életükön csakis ez segíthet. Ha ez nem így van, ne menjenek bele a csoportos szexbe. Senki sem kényszerítheti Önöket bele!

Szokatlan szexuális hajlamai vannak? Lehet, hogy magára lel a szexuális tippek és tanácsok nagy áttekintésében. Kattintson!

5/5 - (2 votes)