Kámaszútra – mindkét félnek megfelelő 51 póz

A szexualitás nagyon változatos. Nehezen találnánk két olyan párt, akik ugyanúgy szeretkeznek. Minden ember rendelkezik a szexben saját stílussal, tempóval és kedvenc pózokkal. Vannak párok, akiknek elegendő egy pár közkedvelt póz, melyeket állandóan megismételnek. Ez abban az esetben is érvényben van, amikor a pár már hosszabb ideje együtt van és már tökéletesen ismerk egymást.

Ez azonban nem mindekire igaz. Még a már rég összeszokott párok között is gyakran vannak, akik állandóan vizsgálódnak, és a szexből fakadó még nagyobb élvezet érdekében folyton jobb és újabb pózt keresnek. Illetve jellemzően a fiatal párok között a kezdetekben, a keresés és a kísérletezés fázisában mindenképp igaz.

Minden szexuális felfedezőt évszázadok óta szolgál a Kámaszútra könyve. Írója a hagyományok szerint Vátszjájana szerzetes, aki 4-6 században élt. A Káma szó az indiai szerelmi vágyak istenének nevét jelöli, míg a szútra tanulást jelent.

A könyvben eredetileg több tanács volt lejegyezve összesen 82 szerelmi pózzal és a szexuális életről szóló tanításokkal. Ez a férfi és a női típusokat is magukba foglalta, akik szeretkezés terén összeillenek, és további hasznos tanácsokkal látta el olvasóit szexualitásuk kiteljesedésének érdekében.

A mű a mai napig az igazi szexuális örömök megismerésének alapvető pillére. Az évek során a szex is fejlődésen ment át, és az emberek érdekes változatokat, és új pózokat találtak ki. Egy párat kiválasztottam, hogy gazdagítsáthassam olvasóink szexuális életét.

NE FELEDJE:

Minden póz kemény tartós merevedést igényel. Amennyiben azt tapasztalja, hogy merevedése nem az igazi  használja a Proerecta értrend kiegészítőt.

Kámaszútra

Kámaszútra tanulása Indiából ered és az egész világon elterjedt

51 TOP póz a kámaszútrából

#1. Macska

Kámaszútra macska póz

Még egy egyszerű póz is szokatlan élményt nyújthat mindkét partner számára. A nő a hátán fekszik, és könyökével megtámasztja magát. Teste felső részét megemelve, esetleg egészen le is feküdhet. Lábai egyenesen vannak, de egymástól széttárva.

A férfi a partnernőn fekszik. Mindketten arccal egymással szemben vannak. A férfi nem fekszik rá egészen a nőre, hanem a kinyújtott kezein támaszkodik. Lábai a partnernő lábai között helyezkednek el. Szó szerint parnternője felett lóg, hozzáfér partnere ajkaihoz és a nyakához.

#2. Oldalsó póz

Kámaszútra oldalsó póz

A férfi számára a nő fenti helyzete remek, amennyiben relaxálni szeretne, és egy kicsit szórakozni. Ez a helyzet számos pár kedvencei közé tartozik.

A férfi a hátán fekszik, a fokozott kényelem érdekében az egyik lábát térdben behajlíthatja. A partnernő ráül a férfi péniszére, tehát a behajlított lábai a partner mellett helyezkednek el. A nő az egyik kezével megfogja a férfi lábát, a másikkal pedig a mellkasán támaszkodik. A férfi a kezét a térdére, másikat pedig a vállára helyezi. Ebben a pózban a nő az aktív.

#3. Szerelmi tánc

Kámaszutra szerelmi tánc

Kölcsönös izgatás állva. Az ember jobb szerelmi táncot szinte el sem tudna képzelni. Az egyik partner érzékeli a másikat, és annak szükségleteit. Szavak nélkül. Egyszerűen ellenállhatatlan.

A kölcsönös izgatástól könnyen át lehet térni az aktushoz. A nő terpeszben áll, lábai kissé behajlítva. A partnere behajlított térdekkel közvetlen közel áll hozzá, lábai között a partnernővel. A pár a kezeiket egymás oldalára teszik. A nő melle hozzáér a férfi mellkasához.

A kölcsönös tekintet erőteljes és mély. Az egyik partner állhat a fal mellett, hogy a póz biztosabb legyen.

#4. Inkvizítor

Kámaszutra inkvizítor

Ez a póz igazán megérdemli ezt a nevet. A nő ugyanis teljesen a férfi kreativitásának van alárendelve. Az egész történetet ő határozza meg.

A partnernő kényelmesen a hátán fekszik terpeszben, enyhén behajlított lábakkal. A férfi feje a nő combja között van, eközben a hasán fekszik. Lábai vagy ki vannak nyújtva, vagy behajlított lábakkal, melyek felfelé irányulnak. Partnernője fenekét a kezeivel tartja.

Bármiféle kezdeményezést a férfi irányít, így szabadon engedheti a fantáziáját. Kínzóeszközként a nyelv szolgál, a kedvesét oly sokáig kínozhatja, ameddig csak akarja. Ő az orgazmusának az ura. Késleltetheti, vagy lehet domináns és közvetlenebb. Ennek köszönhetően az orgazmus sokkal gyorsabban bekövetkezik.

LÉGY PROFI! Kattints ide és tanulj meg mindent a csikló stimulálásáról

#5. Fekvő orál

Kámaszútra Fekvő orál

Nagyon finom és kellemes póz. A partnernő finoman gondoskodik szájával a férfi péniszéről. A férfi ettől az igyekezettől szinte megőrül. Különösen ebben a pózban, amikor csak fekszik, és csupán élvezi a helyzetet.

A férfi félülő helyzetben fekszik, háta mögött párna. A kezei kinyújtja a feje mellett, lábai egyenesek, enyhe terpeszben.

A nő a hasán fekszik arccal a férfi pénisze felé. Kezei további ingerlésre állnak rendelkezésre. Lábai térdben egymás mellett behajlítva. A férfinek lehetősége nyílik arra, hogy a nő haját megérintse, vagy élvezheti a kilátást.

#6. Kanál póz

Kámaszutra kanál póz

Ez a póz remek kora reggel. Abban a pillanatban, amikor a merevedés szót kér, és a partnernő a közelünkben fekszik. Remek reggeli szexre ad lehetőségek az ébredésnél, amely lepedő akrobatikát, és felesleges mozdulatokat sem igényel.

A nő kényelmesen fekszik az oldalán, a fenti lábát enyhén behajlítja. A férfi mögötte helyezkedik el, egy kézzel megfogja a derekát, vagy az ujját a hüvelyre helyezi. Lábai a partnernő lábaival egy vonalban helyezkednek el. A fent elhelyezkedő láb is lemásolja a nő lábának elhelyezkedését. Amennyiben ezt a kényelmes pózt még nem próbálta, lehetőség nyílik egyremek kora reggeli szeretkezésre.

TUDTA, hogy a reggeli erekció a pénisz remek erőnlétét bizonyítja? Mit tegyünk, ha reggel nincs merevedésünk? 

#7. Lovaglás művészete

Kámaszútra lovagló póz

Szinte lehetetlen a helyzetet uralni ebben a pózban, a fent elhelyezkedő partnernő olyan domináns és csábító. Minden hatalom a nő kezében van és a vad tempó gyakran heves orgazmusba torkollik.

A férfi feje a háttámlának dől és lábait kinyújtja. A partnernő guggoló helyzetben ráül a péniszére. A jobb egyensúly érdekében a férfi mellkasán támaszkodik.

A férfi partnernője lábát fogja, vagy foglalkozhat a melleivel. Az élvezet ebben a pózban különleges lesz.

#8. 69-es póz

Kámaszútra 69-es póz

Ebben a pózban mindkét partner kezdeményezése fontos. A férfi a nő jólétéről gondoskodik, és fordítva. Ez a póz tökéletes előjáték. A férfi a hátán fekszik. A legjobb, ha fejét párnával megtámasztja.

A nő térdel és felkínálja lába közét a partnerének. Ő maga pedig a péniszéhez hajol, melyet szájával kényeztet. A férfi élvezi, ahogy a partnernője a péniszét kényezteti.

#9. Oszlop

Kámaszútra oszlop póz

Ha egy pár szex iránti vágya fokozódik, mindketten egy intenzív és mély behatolásra vágynak. A nő a hátán fekszik és behajlítja a lábát, a partner mellkasához helyezve. A férfi úgy térdel, hogy feneke a lábai között helyezkedik el.

A férfi megfogja a nő fenekét. A nő a combjait fogja. A férfi a partnernőbe fenti szögből hatol be. Ezáltal a behatolás mély lesz. Előnye a meztelen és izgatott partnernő reakciójának látványa.

#10. Misszionárius

Kámaszútra misszionárius póz

A legismertebb póz. A testek kölcsönösen összefonódnak és fokozott kapcsolatban vannak. Minden mozdulat a másik fél azonnali válaszát vonja maga után.

A nő a hátán fekszik, a férfi a szélesre terpesztett lába között fekszik. A nő lábait a férfi feneke köré fonja, kezeivel pedig szabadon simogathatja a hátát.

A partner az aktív. Ajkaival gondoskodhat a nyakáról, vágyakozva csókolhatja, és megfigyelheti élvezetét. A ténnyel ellentétben, hogy ebben a pózban a férfi aktivitása az elvárt, a nőnek szintén joga van a történések folyamatát befolyásolni.

Ne felejtsük el, hogy a póz előtt szükséges magunkat bebiztosítani, mivel az orgazmus pillanatában előfordulhat, hogy a nő az izgalmi görcsnek köszönhetően nem engedi ki időben a férfit magából.

#11. Szimfónia

Kámaszútra szimfónia póz

Sok férfi imádja az orális szexet, és igyekszik a nőt erre az intim praktikára rábeszélni. Amennyiben ezt a technikát párosban alkalmazzák, biztos figyelmet szentelhetnek ennek a póznak.

A férfi a hátán fekszik, vagy a széken ül. A fejét a háttámlának, vagy vánkosnak támasztja. Lábait a plafon felé felemeli. Kezeivel megfogja a combjait, és szélesre tárja őket. A nő a partner pénisze előtt térdel, és előre hajlik. Kezeit a partner fenekére helyezi, és szájával a partner péniszén mozog. Az izgatásba a kezeit is bevonhatja.

#12. Tiltott gyümölcs

Kámaszútra tiltott gyümölcs

Ez egy remek póz a cunnilingusnál. A partnernő számára örömet okoz, és eljuttatja a csúcsig. A nő letérdel és kitolja a fenekét. Könyökére támaszkodik. Lábait térdben enyhén behajlítva, fejét a karjai közé húzza.

A partner mögé térdel, hogy a szája a comb között legyen. Előre hajol, megfogja a nő combját, hogy az esetleges lökéseket szabályozhassa. Egyik kezével a partnernő hüvelyét ingerelheti, esetlegesen a csiklót, ezzel meggyorsítja az orgazmus érkezését.

#13. Borotva

Kámaszútra borotva póz

Az orális szexnek számos változata lehetséges. Ezáltal a szex nem csupán rutin, és állandóan új élményeket és ötleteket keresnek majd.

A férfi az oldalán fekszik, teste felső részét a megtámasztott könyökével megemeli. A lábai terpeszben, és térdben behajlítva vannak. A lábfejeit keresztezi.

A nő úgy fekszik az oldalára, hogy fejét a férfi combjain keresztüldugja. A nő lábai kinyújtva, szorosan egymás mellett vannak. Kezei a partnere oldalán helyezkednek el. Ezt követően a partnere ráhelyezi a kezeire a kezeit.

#14. Libidó

Kámaszútra libidó póz

Habár az ellentétes nemmel kissl eltérhetnek szexuális vágyaik és elvárásaik, ez a pozíció segíthet mindkettejük tejles kielégülésében, mind testileg mind lelkileg.

A férfi a hátán fekszik, lábai kiegyenesedve és enyhén széttárva. A nő partnerére ül háttal, lábait térdnél behajlítva, széttárva.

Hölgy partnere szélesre tárt karjai mozgatásával szabályozhatja a behatolás mélységét és az aktus sebességét, a férfi szabad kezeivel bemutatott játékának csak a fantáziája szab határt.

#15. Hurok

Kámaszútra hurok

Ez a póz mindkét fél tökéletes összjátékát igényli. A férfi ugyanis a kezei között tartja a nőt, a nőnek pedig a levegőben kell mozgatnia a csípőjét.

A partner vállszélességű terpeszben áll, kezei a teste mellett helyezkednek el, amíg partnernője a nyakát körülöleli. A kezei hurokként össze vannak kulcsolva. A partnernő lábai terpeszben vannak és felhúzza magát a partnerére. A partner megfogja a fenekét, majd kiegyenesíti a hátát. Ezáltal a partnernőjét a levegőben tartja. A mozdulatok mindkét partner kezdeményezéséből adódnak.

#16. Cowboy póz

Kámaszútra cowboy póz

Az érzelmek és a ritmus tökéletes átérzése. A férfi részéről semmi esély, hogy átvehesse az irányítást. Ebben a pózban a férfi kényelmesen fekszik a hátán. A partnernő ráül, és irányítása alá veszi a kormányrudat. A cowboy póz szabályait a nő határozza meg. Ő adja meg a tempót és a gyorsaságot. A férfi csak az oldalát fogva segíti a mozgását, hogy a behatolás mélyebb, és az élvezet erősebb legyen.

Ez egy nagyon közkedvelt póz. A kezek teljesen szabadon vannak, és bárhová elkalandozhatnak. A kreatív férfi bebizonyíthatja a nőnek, hogy a mellek a test egyik legérzékenyebb tájékát képezik.

#17. Szék

Kámaszútra szék póz

Ez a kivételes, könnyű és hihetetlenül erőteljes póz tökéletes két romantikus személyiség számára, akik szívesen próbálnak ki új dolgokat. A férfi egyenes felületen, vagy széken ül, maga előtt kinyújtott lábakkal. A hátát a szék háttámlájának támassza, vagy a kézzel támaszkodik.

A nő háttal a partnernek ül. Eközben hátrafelé, a férfi mellkasa felé hajlik. A lábaik kapcsolatban vannak, a nő térdei azonban enyhét széttárt helyzetben vannak. Kezeivel a partner oldalait fogja, fejét hátra dönti. Ahogy nő a férfin visszafogottan mozog  a pár egy testté válik.

#18. Síkság

Kámaszútra síkság póz

Amennyiben a különlegesebb és érzékibb szex kedvelője, ez a póz minden elvárásának megfelel, és segít felfedni a kapcsolat intim oldalát.

A nő a hasán fekszik, kezeit maga előtt kinyújtja, finoman behajlítva a térdeit megemeli a fenekét. A férfi a nő háta felett, hason fekszik, felső testrészét megfeszíti, kezeivel a nő kezeinek vonalát követheti. Ez egy nagyon intim póz, amely lassú intim szexre alkalmas.

#19. Szomjúság

Kámaszútra szomjúság póz

Amennyiben a szex során előjátékot igényel a pár, akkor ez a póz tökéletes választás. A férfi és a nő is egymással szemben az oldalán fekszik. A nő egy kézzel átöleli a férfi nyakát, a férfi ugyanezt teszi. A férfi másik keze a nő hátán van.

A férfi eggyik lába a nő combja közt van, melyet a nő átölel, majd térdével átkulcsolja. Ebben a pózban a partner foglalkozhat a hölgy nyakával, hátával, fenekével, egyúttal csókolhatja az ajkait. Közben egész idő alatt szabadon mozoghat benne. A szex ebben a pózban nagyon érzéki, finom és gyengéd.

#20. Kutyapóz

Kámaszútra kutyapóz

Egy érzéki, vágyakkal és örömökkel teli lineáris póz. Ebben a pózban a férfié a vezető szerep, de a tempót a nő is meghatározhatja. Ebben a pózban a nő négykézláb van. A karok enyhén behajlítva a lábak oldalirányú terpeszben. Fejét egyenesen tartja.

A férfi a partnernő mögött van, mögé térdel, megfogja a csípőjét. A közeledés nemcsak a láb, és a fenék izmainak segítségével történik, hanem a partnernő fenekétől való ritmikus ellökődések által is.

Ez a póz rengeteg embernél közkedvelt, mivel kényelmes, a behatolás mély, és a kölcsönös súrlódás nagyon erőteljes. Ezen kívül a férfi megfigyelheti felülről a folyamatot, amikor partnernőjét néhány perc alatt a csúcsra juttatja.

#21. Emanuella

Kámaszútra Emanuella póz

A férfiak álmainak nője szabad és szégyenérzettől mentes. Partnerével szemben egészen nyitott. Egyértelműen tudtára adja a játékszabályokat.

A férfi a hátán fekszik, a nő pedig hanyatt fekve ráül a nyakára. Úgy térdel, hogy a lábközti rész a férfi szájánál legyen. A partner keze az oldalán van, vagy csak úgy szabadon. Így az egész testét simogathatja, vagy megérintheti a melleit.

Ez egy nagyon ínyenc póz. Az olyan párok számára hasznos, akik nem szégyenlősök egymás előtt, és készen állnak új dolgok kipróbálására. Mindenkire aki kedveli az orális szexet nagy hatással lesz.

#22. Batman

Kámaszútra batman póz

Ezt a pózt az orális szexre teremtették. Ellenkezve a ténnyel, hogy a nő a főszereplő, az egész helyzet a férfi irányítása alatt áll. Ebben a pózban meghatározza a ritmust, valamint szabályozza a behatolás mélységét.

A nő behajlított szétterpesztett lábakkal a hátán fekszik. A férfi úgy térdel le, hogy a nő mellei a combja között legyenek. Előre hajol, és úgy támaszkodik meg, hogy a felsőteste egyenes legyen. A nő a kezét a partner hátára helyezi, és felemeli a fejét, hogy a partner péniszét kényeztetni tudja.

#23. Fordított cowboy

Kámaszútra fordított cowboy póz

A férfi a hátán fekszik, lábai kis terpesztben kinyújtva vannak, fejét felemeli. A nő hátat fordítva ül a férfin. Lábai térdben be vannak hajlítva, és a partner teste mellett hosszában vannak elhelyezve.

A nő eggyik kézzel a férfi térdét fogja. Másik kezével megfogja a haját és úgy fordul, hogy felfedje kedvese előtt a melleit. A férfi egyik kezével a csípőjét fogja, másik pedig a mellekkel foglalkozik.

#24. Ikrek

Kámaszútra ikrek póz

Ebben a pózban mindkét fél láthatja saját tükörképét. A tekintet, amely visszatükrözi a másik képét. Mindkettejük érzései összefonódnak.

A férfi és a nő is térdel, és csupán pár milliméterre vannak egymástól. A férfi egyenesen tartja a hátát, közben a kedvese derekát átkarolja.

A nő eggyik karját a partnere nyaka köré fonja, másikkal a lábszárnál enyhén hátrahajolva tartja magát. Ezzel melleit a partnere csodálatának teszi ki. A férfi ezt követően a mellekkel lesz majd elfoglalva, anélkül, hogy a csípőmozgást abbahagyná. Ez a póz ideális azok számára, akik szeretnek, és szeretik ha szeretve vannak.

#25. Halak

Kámaszútra halak póz

Ezt a pózt azok a párok válasszák, akik biztosak a képességeikben. Mindenki kipróbálhatja, de óvatosan. Olyan pároknak is ajánljuk, akik a szex előtt szívesen nevetnek. A nő beleül a férfi nyakába, a férfi két lábbal a földön áll. Lábai vállszélességű terpeszben vannak, és a partnere lassan engedi a partnernőt lefelé. Úgy, mintha az bukfencezni szeretne.

A partnernő ezt követően combjait a nyakához szorítja és lábszárát keresztezi. Kezeivel megöleli a partnerét. A férfi a kezeit a póz megőrzése érdekében a nő hátára helyezi.

#26. Szánkó

Kámaszútra szánkó póz

A szex olyan, mint egy játék. Ha egy pár kísérletezésre hajlamos pontosan tudja, mi lesz a jutalom. A férfi kinyújtott lábakkal fekszik. A nő háttal ráül a férfire. Ezt követően addig dől előre, amíg mellei nem lesznek a térdei között. Lábai a partner oldala mellett helyezkednek el.

Itt nem lehet megmondani, ki van domináns pózban. A férfi a nő fenekének szentel figyelmet, és úgy mozog vele, hogy a pár megtartsa az állandó ritmust. Legfőbb szerepet a szabadság és az önbizalom játssza. Ez a póz remek azon párok számára, akiknek változásra van szükségük.   

#27. Polip

Kámaszútra polip póz

Szexelni lehet állva, ülve és fekve is.  A lehetőségek száma végtelen. A polip egy térdelő póz. Amennyiben még sosem volt erre lehetőség, akkor itt a megfelelő alkalom a kipróbálására.

A férfi egyenes háttal egy térden térdel. A nő ugyanezt csinálja, a térde a partner mellett van. A partnerek egymással szemben térdelnek. Testsúlyukat a lábfejre helyezik. A nő a férfi nyakát átöleli. Ezáltal a férfi hozzáfér a nyakához.

#28. Kígyó

Kámaszútra kígyó póz

Ezen a pálmán a férfi nem talál kókuszdiót. Ez a rossz hír a mellimádóknak. De lehetősége nyílik partnernője számára szokatlan örömöt és hatalmas orgazmust szerezni. Pontosabban mondva, a kókuszdiót megtalálja, de nem láthatja. Azonban kezeivel megérintheti őket.

A nő a férfi nyakán ül, a combköze így közel van az arcához. A férfi stabil helyzetben áll terpeszben. A partnernő testét lassan lefelé tolja. A nő fejét oldalra hajtja. Egyik kezével átkarolja a férfi lábait a másikkal megfogja a péniszét. A férfi partnernőjét a hátánál és a hasánál tartja. A nő szájával elégíti ki a férfit. A nő egy fáról lefelé kígyózó kígyóra emlékeztet.

#29. Rák

Kámaszútra rák póz

Egyedi és gyönyörű. A nő megnyílik a férfi előtt. Kendőzetlenül rábízza magát. Hogy lehetne ellenállni egy ilyen örömnek.

A férfi a hátán felszik és lábait enyhét szétterpeszti. A nő a partnere péniszén ül, arccal a férfi felé fordulva. Széles terpeszben ül és kezeivel a férfi lábai között támaszkodik. Fő támasza a két keze és a partnere.

A férfi a kedvesét térd felett tartja. A partnerek megfigyelhetik egymást ésegymás érzelmeit. Ritmusosan mozognak, és csendes játékot játszanak, amely közelgő kielégülést ígér.

TUDJA, hogy miként segítheti elő a kedvese orálisan a kemény merevedést? 

#30. Híd

Kámaszútra híd póz

Fedezze fel partnere varázsát, mint amikor egy jó bor varázsát fedi fel. Élvezzen minden pillanatot, próbáljon ki valami újat, ami még nem elcsépelt, unalmas.

A férfi lemegy akrobata hídba. Támaszként a kezei és a lábai szolgálnak. A nő a pénisz hegyén ül. A partner teste a lába között van, de nem ül rajta teljes testsúlyával. Részben lábujjhegyen áll a földön. A partnernő keze a partnere hasán helyezkedik el. Ebben a pózban a hölgy a domináns. A póz időtartama a férfi kitartásán és erőnlétén múlik.

#31. Hárfa

Kámaszútra hárfa póz

Egy pár szeretkezés közben fontos a másik partner érzékelése, és a test húrjain való játék elsajátítása. Csak így érhető el az igazi kielégülés.

A nő ebben a helyzetben az oldalán fekszik. Testének felső részét a könyökével, és a lábával támassza ki. A férfi a nő lába közé ül úgy, hogy a saját dereka mellett felemeli a nő lábát.

A partner a behatolást a kinyújtott kezeivel is elősegíti, melyekkel a földön támaszkodik. Ha vonzalmat érez, akkor egyik kezével foglalkozhat a partnernő melleivel, esetleg a fokozott élvezet érdekében a comb közötti résszel.

#32. Eskü

Kámaszútra eskü póz

Szavak nélkül sok mindent megígérhetünk. Örömöt, élvezetet, kielégülést és állati szenvedélyt. Szavakra nincs szükség, a test többet árul el. A férfi szétterpesztett lábakkal és egyenes háttal térdel. A nő szintén térdel, és hátát a férfi mellkasához szorítja.

A nő lábai a férfi lábai között helyezkednek el. Karját a nyaka köré fonja, ezáltal szabad az út a melleihez. A póz nagyon érzéki , alkalmas az egymást szerető párok számára, akik nemcsak a testi kapcsolatnak örülnek, hanem a kölcsönös intimitásnak és gondoskodásnak is.

#33. Sárkány

Kámaszútra sárkány póz

Nagyon érzéki és intenzív póz. A nő teste egészen nyitott mindkettejük számára. Partnere és saját maga számára. A nő nem hagyhat ki egy ilyen lehetőséget. Ezért ezt a pózt a állandó pároknak mindenképpen érdemes kipróbálnia. A férfi a lábain ül, és finoman magához húzza a nőt.

A nő a hátán fekszik, a könyökén támaszkodik, lábait a feje felett kinyújtva tartja. Lábait minél nagyobb terpeszben tartja. A test alsó tájékát minél jobban a partnere szája felé irányítja. A férfi úgy hajol, hogy comb közötti részt szájával és kezével elérje.

#34. Nirvána

Kámaszútra nirvána póz

Érdekes póz azok számára, akik a szex során a kevésbé megszokott pózokat kedvelik. A partnerek számára az egymás mélyebb szintű megismerését teszi lehetővé. Nagy szerepet kap az érintés. A nő a hátán fekszik, egyik keze a feje mögött van, lábait felemeli.

A férfi a nő fenekének szintjén térdel. Lábai széles terpeszben vannak. Feje bokamagasságban a nő lábai között van.

#35. Bika

Kámaszútra bika póz

A férfi egyenesen áll, lábait vállszélességben szétterpeszti. Partnernője előtte áll, háttal van fordulva és előre van dőlve. A partner kezeivel így csak a fenekét tudja megfogni. A férfi fogja a derekát, és igyekszik, hogy az egész akció mindkettejük számára a legjobb élménnyé váljon.

A nő kezeivel az állát támasztja a kemény felületen, vagy megfoghatja a lábujjait. A póz egyszerű, a partnernő hajlékonysága nem játszik annyira fontos szerepet. Amennyiben nem éri el a lábujjhegyeit, nem baj. Végül is nem az a fontos, hogy hogyan, hanem hogy kivel.

#36. Puzzle

Kámaszútra puzzle póz

A két test úgy néz ki, mintha eggyé vált volna. A mozdulatokat, az érzelmek és a végtelen jóérzés hajtják. A férfi szétterpesztett lábbal ül, a nő a férfi lába közé ül, közben a könyökére támaszkodik.

A nemi szerveik közvetlen érintkezésben vannak. A partnernő a lábait a férfi vállaira helyezi, és a nyaka mögött összekulcsolja őket. Ez a póz nagyon szexuális, mivel a nő szabad kezei csodákra képesek saját testével. A partner mindezt megfigyelheti és gyönyörködhet a látványban.

#37. Szűz

Kámaszútra szűz póz

Még a legvadócabb lázadó is elolvadhat a partnere kezei között, aki épp orálisan elégíti ki őt. Amennyiben a férfi fel akarja kelteni a figyelmet, vagy a hölgyet megbüntetni, ez erre tökéletes módszer.

A nő a hátán fekszik, a keze a feje felé nyújtja. Tenyereit összeérinti, lábait kinyújtva. A férfi feje a partnernő lábai között van. Térdelhet, vagy feküdhet. Száját a kedvese combja közé tapasztja. Egyik keze a fenekén van, a másikkal ingerelheti a combját. A férfinak tilos a kezét a comb közé tennie, vagy bármiféle módon hozzáérnie. A nő kegyelemért fog könyörögni.

TIPP: Mindent a BDSM eljárásról – egy „kissé“ durvább bánásmódról szex közben

#38. Karamell

Kámaszútra karamell póz

A nő ebben a pózban olyan, mintha a férfiból folyna ki, mint a legédesebb karamell. A partnernő egészen átadja magát az érzelmeinek. Élvezettel teli és a partner imádja ezt a látványt. A nő a hátán fekszik, és medencéjét felemeli. A férfi térdel, és a partnernője lábait még magasabbra emeli.

A nő a lábait a férfi nyaka köré kulcsolhatja, feneke és háta a levegőben vannak. A pár egymás combját fogja, a mozdulatokat a férfi irányítja. A partnernő feneke párnával is alátámasztható.

#39. Zeusz

Kámaszutra zeusz póz

Nem titok, hogy a férfiak kedvelik, ha a nő elismeri a férfi uralmát az ágyban, és igazán kedvelik az orális szexet. Minden férfi büszkeség számára nincs jobb, mint az orális szex az alábbi pózban. A férfi vállszéllességű terpeszben a földön áll. A nő a férfi előtt térdel úgy, hogy a férfiassága közvetlenül az arca előtt van.

A partner megfogja a nő fejét, hogy ellenőrzés alatt tartsa a ritmust. A nő a fenekét fogja, és a tevékenységével van elfoglalva.

OLVASD EL ezt is, ki az az alfahím, és hogy nyilvánul meg a magas tesztoszteron szint? 

#40. Eiffel torony

Kámaszútra eiffel torony póz

A nő egyenesen, széles terpeszben áll. Majd előre hajlik, egészen a lábujja hegyéig, vagy megtámaszkodik az asztallapon. A könyökét az padlóra, vagy az asztalra helyezi. A férfi mögötte áll, és enyhén behajlítja a térdeit. Kezei a hát alsó részére helyezve hatol be a partnernőbe.

A férfi magasságától függően a férfi lábujjhegyen áll, vagy szilárdan áll. Ez a póz nagyon erőteljes. A szex során a partnernő tetszés szerint, vagy a pár ízlése szerint változtathat a dőlési szögön.

#41. Fáklya

Kámaszútra fáklya póz

A férfi terpeszben áll. A nő a férfi arcával szemben az ölében és a karjai között ül. Karjaival átöleli a hátát és hátra dől. A férfi két kézzel tartja a nő hátát, és az egész testével mozog. Állandó kapcsolatra törekszik, és irányítja a tempót.

#42. Iker

Kámaszútra iker póz

A partner enyhén szétterpesztett és térdben behajlított lábakkal lapos felületen ül. A nő a férfivel szemben ül. A nő a behajlított lábait a férfi köré fonja.

A férfi egyik kezével a háta mögött támaszkodik. A nő ugyanezt csinálja, és kezét a háta mögé téve a férfi lábára helyezi. A férfi közvetlenül a dereka felett tartja a nőt, a nő a kezeit a nyaka köré fonja.

#43. Eke

Kámaszútra eke póz

A férfi összezárt, térdben enyhén behajlított lábakkal áll. Lábai előtt párna van, ahol a nő megtámasztja a könyökeit. A nő a lábait térdben behajlítja, és a férfi kezeibe adja. A férfi megfogja a bokáit. Ez inkább egy szórakoztató póz pár perc erejéig.

#44. Bak

Kámaszútra bak póz

A partner kinyújtott lábakkal ül, melyeket kissé széttár. A partnernő arccal a föld felé, a lábai között fekszik.

Kezei és lábai be vannak hajlítva, és széles terpeszben vannak. Ha a pózra fentről letekintenénk, úgy nézne ki, mint egy szétterpeszkedett béka. A férfi keze a nő fenekén helyezkedik el, és ritmusban együtt mozognak.

#45. Dombok

Kámaszútra dombok póz

A nő áll, és enyhén előrehajol. Közben karjait a férfi nyaka köré fonja, majd enyhén hátradönti a fejét. A férfi kissé behajlított térdekkel finoman előre dől a nő mellei felé.

Ezt követően lehetősége lesz játszani a mellekkel a kezei és a szája segítségével. A fantáziának nincsenek határai. Ez a póz alkalmas a melleire érvényes nők számára is. Még olyan esetek is ismertek, amikor a mellek izgatásával orgazmust értek el.

#46. Széken hátulról

Kámaszútra széken hátulról

Ez a póz a közkedvelt kutyapóz módosulata. A pártól nagyobb stabilitást, és ügyességet igényel.

A nő letérdel a széken, kezeivel a szék támlájába kapaszkodik. Finoman előredől úgy, hogy a férfi könnyen behatolhasson.

A partner megfogja a nő derekát, enyhén behajlítja a térdeit úgy, hogy a pénisze a hüvely magasságában legyen. Ezt követően behatol.

#47. Állva hátulról

Kámaszútra állva hátulról

Egy további póz hátulról. Ez állva kivitelezhető. Ideális szűkös körülmények között, vagy zuhanyzóban.

A nő a férfinek háttal áll, és csípőben kissé előredől. Kezeivel megtámaszkodhat a falnál, vagy a konyhapulton. Finoman a férfi felé tolja a fenekét, hogy az könnyebben behatolhasson.

A férfi hátulról közelít a partnernő felé. Enyhén behajlítja a térdeit, és a partnernőt a derekánál tartja. Ezt követően behatol. Ebben a pózban a férfi diktálja a tempót.

#48. Síp

Kámaszútra síp póz

Ez a póz az orális szexet kedvelők számára megfelelő. A férfinek ebben a pózban szokatlanul jó hozzáférése van a partnernő minden intim testrészéhez. A helyzet fizikailag eléggé igénybe veszi a hölgyeket, de a végeredmény, és az élmény miatt igazán megéri.

A partnernő arccal a padló felé könyökeire támaszkodik. A partner megfogja a lábait, majd a vállaira helyezi őket úgy, hogy hozzáférése legyen a lényeghez. A férfi szintén térdel.

#49. Lovaglás a széken

Kámaszutra lovaglás széken

A fordított cowboy póz különféle módon kivitelezhető. Ha épp nincs kéznél ágy, elég egy szék az irodában, esetleg más bútordarab.

A férfi ebben a szerepben passzív megfigyelő. Leül a székre, és figyeli a partnernőjét akció közben. Kezeivel a nő testét végigjárhatja, és testének minden részletét felfedezheti.

#50. Karamell az asztalon

Kámaszútra karamell asztalon

A karamell póz asztalon, vagy más egyéb felületen való verziója. A nő ebben az igazán izgató pózban a gyönyör izgalma folytán ismételten szétfolyik. A partnernő az asztalon fekszik, lábait a partner vállaira helyezi. Lábait keresztezheti a férfi nyaka mögött, de nem szükséges. A férfi megfogja a nő fenekét, és a behatoláshoz szükséges helyes magasságba emeli. A lökések tempóját, és mélységét a partner határozza meg. A póz lehet vad ritmusú, vagy érzékeny és lassú tempójú.

#51. Összeolvadás az ágyon

Kámaszútra összeolvadás ágyon

Ez a póz a misszionárius póz variációja. A nő szenvedélye, és az élvezet átélése a specifikus fejtartás által fokozódik. A partnernő a hátán fekszik. Lábait enyhén szétterpeszti, és térdben behajlítja. Hátát az ágyon úgy helyezi el, hogy fejét a föld felé lelógathassa, és kezeit a feje felett ki tudja nyújtani. A fej hátra van döntve.

A partner a partnernő lábai közé fekszik, és beléhatol. Kezeivel a földön támaszkodik. A tempót a férfi határozza meg.

NE FELEDJE:

Minden póz kemény tartós merevedést igényel. Amennyiben azt tapasztalja, hogy merevedése nem az igazi  használja a Proerecta értrend kiegészítőt.

Befejezés

A Kámaszútrából az idő folyamán az eredeti 82 helyzetből több változat jött létre. Ma már több mint 250 póz létezik, és valószínűleg továbbiak is kialakulnak. Az emberi fantázia ugyanis nem ismer határokat. Ez egyedül így jó. A szexuális élet az emberi lét gyönyörű része, és nélküle ezt elképzelni sem egyszerű.

A nemre, identitásra, vallásra vagy korra való tekintet nélkül szinte mindenki hallott már a Kámaszútráról. A megbízható és jól bevált ókori módszerek összegzését képviseli Indiából, ahol az idős szerzetesek több éves ismereteit és hagyományait gyűjtötték. Lehetőségünk van általa életünket új dimenziókkal gazdagítani.

A könyv jóval mélyebb értelemmel és jelentéssel rendelkezik, mint csupán egy szexuális póz, és annak mechanikus ismételgetése. A szövegek az olvasók elé összefogó képet helyeznek, valamint a kiszélesítik olvasóik szexuális fantáziáját.

A szó modern értelmében a Kámaszútrát az igaz szerelem tapasztalatain alapuló széleskörű tudományos tanulmányként is felfoghatjuk. Az ellaposodott kapcsolatokkal, azok harmonizálásával foglakozik, melyeket a férfi és a nő elérhet. A könyv megmutatja, miként élhetünk ilyen életet naponta, hogyan fejlesszük az intimitást és partnerünk belső szépségét. CéljaKama elérése azaz érzékek kielégítése.

Elolvasása után ismereteket kínál fel a férfi és a nő szerelmének valódi értelméről. Egyúttal megnyitja a gondolatokat, és az emberi természet számára könnyebben megérthetővé teszi a partner gondolkodását. Ezért ezt a könyvet csak bátran tudom ajánlani. Megmutatja a szexuális élet felé vezető jobb utat.

Az ágyban elégedett férfi, elégedett férfit jelent a mindennapi élet során is. Próbálja meg elolvasni a Kámaszútrát, amely megváltoztathatja az életét.

4.7/5 - (4 votes)