Nyilvános szex – mik a jogi következmények?

Vannak emberek, akiknek a hálószobai környezet egyszerűen nem elegendő és további érdekes helyeket keresnek, hogy a szexuális életüket megfűszerezzék. Bizonyos esetekben véletlenszerű és előre nem tervezett tevékenységről van szó. Szerepet játszik bennük az alkohol vagy a pár túlzott szenvedélye.

Nem utolsó sorban léteznek olyanok, akik a nyilvános szexből sportot űznek. Minél őrültebb és minél szokatlanabb hely a szexre, annál jobb. Repterek nyilvános illemhelyei vagy bevásárló központok, boltok. Utcán, vagy a saját udvarukon, ahová természetesen beláthatnak.

Ilyen és ehhez hasonló helyek az efféle exhbicionisták számára igazán vonzóak. Amennyiben a közösülő pár senki számára nem sértő, akkor általában minden rendben van. A gondok akkor kezdődnek, amikor rajta kapják őket. Milyen veszélyek állnak fenn, milyen büntetésre számíthatnak?

Nyilvános szex

Nyilvános szexért kiszabható büntetések – milyen jogi következményekkel jár a nyilvános szex?

Sok múlik a helyen, ahol a szexre sor került. Bűncselekményről abban az esetben van szó, ha a szexre a következő helyeken került sor:

 • kegyhelyeken – temetőkben, emlékművek és műemlékek közvetlen közelében
 • kulturális történeti intézményekben – többnyire ezek otthonoktól távol eső helyek – múzeumok, színházak, edző termek, éttermek
 • iskolákban, iskolai klubokban, sportlétesítményekben, diákszállókon – helyek, ahol nagyobb számban fordulhatnak elő gyerekek

Ebben az esetben bűncselekményről van szó – szeméremsértésről. A törvény szerint olyan cselekményről van szó, amely a közrendet durván megszegi.

Ténylegesen megtalálható ez a cselekmény a Büntető törvényköny 205 § a szeméremsértésről rendelkező törvényben. A törvénykönyv szerint akár 2 évig tartó szabadságvesztés szankciója fenyeget.

Abban az esetben, amennyiben a szex más nyilvános helyen történt, és legkevesebb 2 tanú volt jelen, akiket ez a viselkedés felháborít, ebben az esetben közrend sértése szabálysértés áll fenn. Ez a szabálysértés azt érinti, aki közfelháborodást vált ki.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Ilyen viselkedésért 10000 forint bírság jár. Ezzel a cselekménnyel gyakran az éjszakai nyugalom megzavarása is együtt jár, amelyért hasonló összegű büntetés veszélye fenyeget.

A rendőrök is emberek, és gyakran hajlandók szemet hunyni a dolog felett. Azonban ezt ne vegye készpénznek. A kérdés az, hogy hol vannak azok a helyek ahol még rendben van a dolog és mikor lépi át a határt, amikor már biztosan büntetnek tekintendő.

Mikor van szó nyilvános szexről?

Az önkormányzatokról szóló törvény szerint, közterületnek tekintünk minden közteret, utcát, piacot, nyilvános zöld területet, parkot és korlátozás nélkül megközelíthető térséget. Általában olyan helyről van szó, amelyhez a nyilvánosság szabadon hozzáfér. Ezaz adott hely tulajdonjogára való tekintet nélkül érvényes.

Mi a helyzet a szexxel az autóban?

Ebben az esetben egy speciális esetről van szó. Amennyiben az autóba nem lehet belátni, az üvegen átláthatatlan fólia van, minden rendben. Hasonló az eset a lakóautókkal is. Az autó nem nyilvános közterület.

Amennyiben a szex az autóban zajlik és nem volt látható, csupán hallható és az autó mozgott, az egész dolog kicsit bonyolultabb. Attól függ, hogy mikor történt az incidens, és hogy hol állt az autó. A mozgó autó egy iskola közelében állt? Ebben az esetben közfelháborodást okozó tevékenységről van szó. Ezzel ellentátben egy egyedül álló autó az éjszakában egy távol álló helyen egészen más történet.

TIPp: 13+1 biztonságos póz autóban 

Hogyan járnak el a rendőrök, ha rajtakapnak az autóban?

A rendőröknek az egész helyzetet fel kell mérniük. Egy félreeső helyen leparkolt gépjármű akár egy tett helyszíne is lehet. A rendőr jogosult a magyarázat kérésére, valamint az ott tartózkodó személyek azonosítására. Abban az esetben, amennyiben csupán egy szeretkező párról van szó, a rend őrei többnyire emberségesen járnak el, leggyakrabban a helyzetet egy helyszíni figyelmeztetéssel zárják le.

Mi a helyzet a szexxel az autóban egy távoleső helyen?

A szex az autóban egy távol eső helyen nem bűncselekmény. Már amennyiben nem erőszakról van szó. Általában csupán az állami szervek büntetéseinek veszélye fenyeget. Egy gépjármű ugyanis nem parkolhatna az erdőben. Mégha a közelben nincs is tábla, akár jelentős pénz büntetés veszélye fenyeget.

TIPP: 8 hely a természetben a zavartalan együttlétekhez

Gyakran foglalkozik a rendőr a nyilvános szexel?

A nyilvános szex a rendőri feljegyzésekben nem olyan gyakori. Például Budapesten csupán néhány eset fordul elő évente. Az esetek többségét olyan emberek jelentik be, akik egy szeretkező párt láttak. Lehet szó kisgyerekes szülőkről, akik meglátnak egy párt az iskola közelében parkoló autóban, vagy irigykedő emberekről, akiknek otthon erre nincs lehetőségük.

A kamera rendszerek leleplezik a nyilvános szexet?

A rendőrség a nagyobb városokban kamerarendszerrel rendelkezik. Ezek elsődlegesen a bűncselekmények és bűnözők felfedésére szolgálnak. Nem azért vannak elhelyezve, hogy “kiszaglásszák” a szeretkező párokat. A kamera felvételeit csak abban az esetben használják fel, amennyiben az esetet valaki bejelenti. Ebben az esetben a rendőröknek az esettel foglalkozniuk kell, és a fevétel bizonyítékként szolgál.

Mely helyek alkalmasak a légyottra?

A nyilvános szex, ha körültekintőek vagyunk általában problémamentesen  lezajlik, néha azonban gond is lehet. Elvétve azonban vannak azonban helyek, ahol a mások előtti szex abszolút elfogadott és senkit sem zavar.

Ilyen helyek például a különféle swinger partykItt természetes más emberek szeme előtti közösülés, ebben az esetben azonban nincs szó nyilvános szexről. Minden falak és ablakok mögött, előre meghatározott helyen zajlik le. A világhálón rengeteg klub van a kínálatban, ahol ilyen akción részt lehet venni. A férfiak többnyire női kísérettel léphetnek be, míg a hölgyek egyedül is érkezhetnek.

További helyszínek a nyilvános szexre a különféle erotikus vásárok. Itt a látogatókra felbérelt, motivált pornószínészek vagy escortok várnak, akik nem félnek művészetüket élőben akár több száz néző előtt is bemutatni.

ÉRDEKELHETI MÉG: Hová érdemes utazni  szexturistaként? 

Ne okozz csalódást a nyilvánosság előtt..:)

A Swinger partyk számos embert vonzanak. A valóságban azonban csak a töredékük vesz részt egy ilyen eseményen. Az emberek félnek, nem tudják, mire számítsanak. A férfiaknak gyakran önbizalomhiánnyal küzdenek, hogy a többiek szeme láttára képesek lesznek-e megfelelő teljesítményt nyújtani. Aggódhatnak a nyomás alatt történő merevedés sikerét illetően. Hasonló a helyzet a szabadban történő szexxel, amikor a férfi kimenetelétől való félelme gyengíti az erekciót és elronthatja a kellemes közös pillanatokat.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]
Rate this post