Magömlés kielégülés nélkül?

Volt már valaha kielégülés nélküli magömlése és ettől megrémült? Persze nem biztos, hogy valamilyen komoly dologról van szó. Olvasson el minden információt erről a problémáról.

Az úgynevezett retrográd magömléssel ellentétben, amikor a férfi a végső kilövellés nélkül éli át az orgazmust, mert az ondó az ellenkező irányba, a húgyhólyagba jut, létezik orgazmus nélküli magömlés is vagy más néven a csúcspont nélküli magömlés.

Ejakuláció nélküli orgazmus

Bár az ilyen panaszokkal rendelkező férfinak normális az ondótermelése, de a kielégülés nem adatik meg neki és ez nagy kár

Az izgalmi állapot pillanatában a húgyhólyagnál található nyak elzáródik. Ezen a csatornán halad át az ondó közvetlenül a húgycsőbe. Különféle patológiai jelenségek miatt ennek a mechanizmusnak a működése gyakran felmondhatja a szolgálatot. Ilyen esetben előfordulhat a kicsúcsosodás érzékelésének a hibás működése, és az orgazmus meghiúsul.

Az a bizonyos szexuális erőnlét a férfiaknál nagyon kényes terület. A férfiaknak mostanában rengeteg olyan problémájuk van, amelyek különféle negatív hatásokat váltanak ki. Ezek akár impotenciához is vezethetnek. Az impotencia kezelésére olyan gyógyszereket használnak, mint a Cialis és a Viagra vagy különféle természetes étrend-kiegészítők. A meddőséget sokszor kezelik mikro sebészeti műtétekkel.

Az orgazmus nélküli magömlés

A kicsúcsosodás érzékelésének a zavara, tehát a gyenge orgazmus vagy az orgazmus nélküli magömlés egy másik, viszonylag gyakran előforduló zavar, amely a merevedési problémák és a kielégülés zavarai közé tartozik. Alapvető tünetei az orgazmus csökkent átérzésében, észlelésében, intenzitásában nyilvánulnak meg vagy az orgazmus minimális érzésében, esetleg teljesen hiányozhat. Főként a szükséges idegi impulzusok hiánya miatt jöhet létre.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A magömlés olyan zavarai, mint a magömlés hiánya vagy a retrográd magömlés a közösülés során észlelt érzések csökkenéséhez vezethetnek. Ilyenkor jelenik meg a kicsúcsosodás érzékelésének a zavara, ami akár meddőséghez is vezethet. Ebben az esetben kell kizárni a retrográd magömlés lehetőségét.

TIPP: Minden, mit tudnia kell a retrográd – visszafelé történő magömlésről

Az orgazmus nélküli magömlés okai

A magömlés nélküli orgazmus és a retrográd magömlés okai különfélék lehetnek. Lehet a cukorbetegség, a prosztatagyulladás, a húgycső műtétje, az ondóvezeték veleszületett elváltozásai, a medencepangás szindróma, de lehet az aranyér vagy egyéb medenceproblémák. De okozhatják antidepresszánsok vagy a magas vérnyomásra szedett gyógyszerek is. Mindkét említett rendellenesség összefüggésben lehet egymással.

A retrográd magömlés jelenlétét a közösülés után levett vizelet-vizsgálat igazolja. Amennyiben ilyen problémája van, a vizeletüledék részletes elemzése során kiderül, hogy az ondót tartalmaz.

A jelenlegi orvostudomány a retrográd magömlés két típusát határozza meg:

 • részleges
 • teljes

Amennyiben a részleges magömlésről van szó, akkor az ondó egy része a húgycsőbe, a másik része pedig a húgyhólyagba kerül. A kilövellt ondó a vizelettel keveredik és eltávozik a szervezetből. Meg kell jegyeznünk, hogy a húgyhólyagba történő magömlés eredményeként meddőség alakulhat ki.

Ebben az esetben ezt kezeltetni kell. Legnyilvánvalóbb tünetei: kis mennyiségű ondó magömlés során, közvetlenül a nemi érintkezés után a vizelet zavaros, terméketlenség.

Amikor megtörténik az orgazmus nélküli magömlés

Azért említjük a retrográd magömlést, mert lehet az orgazmus nélküli magömlés előzménye. De néha az okokat teljesen máshol kell keresni. A további okokra kell összpontosítani. A gyógyszereken, a prosztata működésének a zavarain és a cukorbetegségen kívül a lelkiállapotot is számításba kell venni meg a mindenütt jelenlévő stresszt is.

Következő okként a testi-lelki kimerültség is fel lehet tüntetni. Ilyenkor vesszük hasznát a férfiak tapasztalatainak. A másik nagy bűntett sajnálatos módon a dohányzás.

Megtörtént már Önnel az orgazmus nélküli magömlés? A férfiak gyakran írják, hogy teljesen kiakadtak tőle. Sokan az óvszerhasználat számlájára írják, amikor ezt a korlátozást negatívan fogják fel és érzéketlenséget okoz nekik. Amikor a férfi érzi, hogy közeledik az orgazmus, elegendő, ha a nő egy kicsit ügyetlenül mozdul. Gyakran megtörténik akkor is, ha a hímvessző a hüvelyben helyet változtat, ami sokszor elég is, esetleg a hímvessző teljesen kicsúszik.

Magömlés hiányos csúcspont

Az orgazmus hiánya a partnernőnek is gondot okoz. Úgy gondolhatja, hogy valamit nem jól csinál. Beszéljenek erről nyíltan egymás között

Egy ilyen pillanat is elég ahhoz, hogy az orgazmus élmény teljesen eltűnjön. Még ha a férfi vissza is helyezi a hímvesszőt az eredeti pózba vagy vissza a hüvelybe, a merevedés gyengülni kezd. Világos, hogy amikor ez először megtörténik, előtte az orgazmussal elélvező férfiakkal ez soha nem történt meg azelőtt. Amikor a férfi zavarában kihúzza a hímvesszőjét, mert már lankadóban a merevedése és nem tudja folytatni, megdöbbenéssel tapasztalja, hogy az óvszerben ondó van, de egyáltalán semmilyen orgazmust nem észlelt.

A magömlés hiánya és az önkielégítés

Érdekes módon a magömlés hiánya esetén gyakran megtörténik, hogy a férfiak fantasztikus orgazmusokat élnek át önkielégítéskor. Egy próbát megér. Fontos megállapítani, hogy honnan fúj a szél. Tanácsos kipróbálni a tantra masszázst, szólóban vagy akár párban is. Az évek múlásával és a panaszok megjelenésével valóban szükséges a partnernő együttműködése is. Ahogy mondani szokás a szex nem nézőknek való színház. Viszont a résztvevőknek teljes mértékben be kell kapcsolódniuk.

Ha ez Önnel egyszer megtörténik, lehet, hogy csak véletlen és nem is kell foglalkozni vele. Jól pihenje ki magát és ne idegeskedjen. Persze a fizikai erőnlétért is meg kell dolgozni és minden lehetséges módon támogatni a tesztoszteront. Ahogyan az erőnlét kulcsszerepet játszik a szexben, ugyanúgy a tesztoszterontermelésben is. Aki nem dolgozik, ne is egyék, tartja a mondás és ez a szexre kétszeresen érvényes.

A magömlés-hiány és a retrográd magömlés kezelése

A kezelések nagyon hasonlatosak. Hosszú és bonyolult folyamatról van szó. Az elején mindig meg kell állapítani, hogy melyikkel van gondja és meghatározni az okát. Ha például különféle gyógyhatású készítmények szedésével függ össze, akkor be kell szüntetni a használatukat vagy gyógyszert kell váltani és várhatóan a rendbe jön a magömlés.

Többféle módszer létezik a húgycsövön át történő normális ondó kilövellésnek, valamint az orgazmus érzésének a megújulására. Ilyen a reflexterápia, gyógytorna vagy a prosztatamasszázs. Miután megállapították, hogy a retrográd magömlésről van szó, gyakran teli húgyhólyaggal igyekeznek szeretkezni, mert ilyenkor a nyak zárva marad.

PROSZTATA MASSZÁZS? A szexuális kielégítés magasabb szintje!

Amennyiben a retrográd magömlés műtét vagy cukorbetegség miatt jött létre, nagy valószínűséggel nem lehet gyógyítani. A műtét során ugyanis sérülnek a húgyhólyag idegszövetei és azokat nem lehet megújítani. Meddőség esetén a mesterséges megtermékenyítéssel lehet próbálkozni, amikor a közösülés utáni vizeletből begyűjtik az ondót. A magömlés-hiány gyakran lelki akadályként jelenik meg.

A magömlési zavarok megelőzése

A zavar megelőzése mellett a cukorbeteg férfiaknak az orvosok a rendszeres vércukorszint megfigyelést javasolják. Soha ne szedjenek olyan gyógyszert, amelynek bármiféle negatív hatása lehet a magömlésre! A gyógyszerek szedését mindig meg kell beszélnie orvosával!

Tudta, például azt, hogy a kis mennyiségű ondó és az orgazmus-érzés hiánya, a merevedési zavarok és a további panaszok, annak a bizonyos ondófolyadéknak a normális állapottól való eltérései hormonális és immunzavarokat vagy testi rendellenességeket okozhatnak?

Ráadásul oroszlánrésze van benne a fentebb említett külső környezet hatások tényezőinek. Éppen ide tartoznak az életvitel harmóniája, a munkahelyi vagy otthoni stressz, alváshiány vagy a testi-lelki kimerültség. Az ondó minőségét szabad szemmel nem lehet felmérni, viszont el lehet menni spermavizsgálatra, más néven ondóelemzésre!

TUDJA, HOGY mi az a spermavizsgálat és mit tud meg belőle? 

Hogyan függ össze az orgazmus és a magömlés

A férfiaknál minden egyszerűbb.  Egyenesen a célra törnek. A szexuális izgalom sokkal gyorsabban jelenik meg, mint a nőknél. férfi orgazmus óhajtott csúcspontján nem csak az ondó kilövellésére kerül sor. A férfiaknál testileg és lelkileg egyaránt kellemes élményként nyilvánul meg. Megjelenik az a kényszerérzés, amikor már valóban nem lehet visszatartani a magömlést.

Nagyon kevéssel előtte jelentkezik az a hihetetlenül szélsőséges örömérzet. Férfi ilyenkor nagy feszültséget érez. Emellett a férfit olyan 2 – 3 másodpercig lenyűgözi az elkerülhetetlenség érzése, amire saját akarata semmilyenképpen nem hat. Bármiféle külső zavaró hatásra való tekintet nélkül a férfit teljesen elönti az élvezet a magömléssel együtt. Az ondóhoz társulnak az ondófolyadékok, a húgyhólyag záróizma által keltett orgasztikus összehúzódásokkal, ekkor a végbélnyílás is összehúzódik.

HOGYAN KÉSLELTESSÜK A MAGÖMLÉST?

A NEM TÚL NEHÉZ MÓDSZEREK INGYENESEK ÉS GYORS A HATÁSUK:

A megszakított közösülés

Érzéstelenítő óvszerek és gélek

Természetes táplálék-kiegészítők (pl. Vimax)

IGÉNYES MÓDSZEREK, AMELYEK DRÁGÁBBAK ÉS NEM ÉPPEN KELLEMESEK:

A kantár átmetszése érzésteleníti a makkot

A teljes körülmetélés érzésteleníti a makkot

Az ondóvezetékek elkötése (vazektómia) megakadályozza a magömlést

Amennyiben a magömlést ellenkezőleg késleltetni szeretné, jól jönnek ezek a tippek

Ezek mind együttesen a kívánt szexuális kielégülést kínálják. A tulajdonképpeni magömlés az összehúzódások révén a járulékos nemi szervekben a hirtelen felgyülemlett ondót egyenesen a húgycső prosztata melletti részbe juttatja.

Aztán innen a prosztata végbélben is kitapintható izom-összehúzódásaival, az ondó a prosztata váladékával együtt közvetlenül a húgycsőhagymába kerül. Ezt követően közvetlenül behatol a húgycső torkolatába és onnan pedig ki.

A teljes magömlési folyamat kezdetén a húgyhólyag lezárul a végbél záróizmával együtt. Így az ondó folyadék nem juthat be a hólyagba és a hólyagba se vizelet. Aztán következik a magömlés második szakasza, amikor az elülső záróizom kinyílik, ami az ondófolyadék továbbhaladását segíti a testből kifelé.

Ezt követi a húgycső 2 – 3 összehúzódása, és az ondófolyadék kilövellésére kerül sor, ami némely esetben elérheti akár a 30 – 60 cm távolságot is. Néha ezek az összehúzódások kevésbé erőteljesek, így az ondófolyadék a merev hímvesszőből egyszerűen kifolyik. Ez általában az ismétlődő közösülés során történik meg.

A magömlés és az orgazmus 2 fajtája

Az orgazmussal foglalkozó tanulmányok arra az eredményre jutottak, hogy a férfiaknál is és a nőknél is 2 fajta orgazmus különböztethető meg. A férfiaknál gyakoribb az, amikor átlagosan 12 rendszeres összehúzódás jut 15 másodperces időszakaszra. Az egyes összehúzódások ereje növekszik. A legerőteljesebbek a 7. és 8. összehúzódások, aztán csökken az ereje.

Az orgazmus másik típusánál átlagosan 23 összehúzódás jelentkezik, olyan 40 másodperc leforgása alatt. Az orgazmus eleje ugyanolyan, mint az elsőnél. Viszont ebben az esetben az első néhány szabályos összehúzódás után változik a frekvencia és az összehúzódások rendszertelenné válnak.

Fontos tudni, hogy az orgazmusok említett fajtái állandóak és a férfi élete során nem változnak. Minden férfi a két orgazmus közül csak is az egyiket éli át. Az őket kísérő érzéseket össze sem lehet hasonlítani. A kicsúcsosodást követően az izgalom nagyon gyorsan lelankad. Az élvezet minőségének az ilyen állapotát rendkívül nehezen lehet körülírni.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Ha tudja, hogyan működik az orgazmusa, akkor dolgozhat rajta. De mindig előkerülhetnek különféle események és okok. Nem szabad a babérjainkon ülni, hanem egyfolytában dolgozni magunkon. Ha jól étkezik, rendszeresen sportol, nem dohányzik, alig iszik alkoholt, a minimumra csökkenti a stressz szintjét és ezek mégsem segítenek, kérjen segítséget a szexológustól. Az orgazmus nélküli magömlés is egy megoldásra váró probléma.

5/5 - (1 vote)