A hímvessző 7 mérete és a megfelelő pózok

Minden nő egy kicsit más. Ahogyan a férfiak is anatómiailag más típusú „szerszámmal“ vannak ellátva ott lent. A kérdés az, hogy milyen mértékben befolyásolja a hímvessző és a hüvely formája a kölcsönös izgalmat. A babona, hogy a sötétben mindegyik egyforma, egyáltalán nem érvényes. A különbség anatómiailag ismert!

Banán fajták

A nők számára ez tényleg könnyű és több tucat különböző méretű és fajtájú hímvesszőből válogathatnak

Milyen hímvesszőt szeretnek a nők a legjobban?

Találkozhat olyan nőkkel, akiknek a kéjbarlangjaikat mintha Önre szabták volna és nekik is ugyanúgy megfelel az Ön hímvesszőjének a formája. Viszont vannak olyan partnernők, akikkel az összhang tovább fog tartani mindkét nem anatómiájára való tekintettel.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

A nők anatómiailag különböznek ott belül, mégis a férfiak anatómiailag sokkal változatosabban vannak ellátva. Fontos ismerni hímvesszője formájának az előnyeit és a gyengeségeit. Így aztán egy tehetséges pornó színésznél is jobban kielégítheti a partnernőjét. Milyenek a hímvessző formái és mik az előnyeik? Milyen nehézségek adódhatnak? Olvasson tovább!

1. Cigaretta

nők azért szeretik a behatolást, mert kitölti őket. Ha a férfinak vékonyabb a szerszáma, általában nem képes a hüvelyfal megfelelő dörzsölésére. Ez főleg azoknál a nőknél van így, akik szülés után vannak és az erősebb nőknél, akiknél eleve lazább a hüvelyfal.

Akcióterv:

Ha a természet vékonyabb hímvesszővel áldotta meg, akkor a legmegfelelőbb az, ha a partnernőjecombjait összeszorítja. Így jobban dörzsölődik a hüvelyfal.

A kutyapóz is kiváló. Evvel nagyszerűen fogja izgatni a partnernőjét, ráadásul így a csikló is kényelmesen elérhető. A nők durván 70-80 %-ának van klitorális orgazmusa, kár lenne nem kihasználni.

A másik szuper póz, amikor a nő lefekszik a hátára. Ön térdre ereszkedve hatol be  a szentélyébe. A nő a térdeit az Ön mellkasának támasztja valóban erőteljesen szűk behatolást biztosítva. Ebben a testhelyzetben a nő szabályozza az izgatás intenzitását és a behatolás mélységét. A túlságosan mély behatolás ugyanis néha kellemetlen, mert a hímvessző elérheti a méhnyakat.

 2. Szalámi

Pontosan ez a fajta ad irigységre okot a férfi öltözőkben. Hosszú és vastag. De ennek a hímvesszőfajtának is megvannak a hátrányai. A közösülés során viselőjének nagyon óvatosnak kell lennie. A vadabb szex sérüléseket okozhat és annyira megijesztheti a partnernőt, hogy az aztán már nem is akar a továbbiakban szexet.

Minden férfi tudja, hogy nagyon nehéz a vágyakat féken tartani, amikor a legjobb. Másrészt ez a hímvesszőfajta nagyszerűen izgathatja a csiklót.

Grill kolbász

Amennyiben hatalmas „kolbásszal“ rendelkezik, ne rohanja le a nőt azonnal

Akcióterv:

A lényeg, hogy hagyjuk, hogy a nő szabályozza a behatolás mélységét, szögét és sebességét. Tehát, hogy felül legyen térdelve vagy guggolva. Csak így tud szabadon dönteni, hogy milyen mélyre megy. A férfiaknál nem sokat számít a behatolás mélysége, mert a makk a legérzékenyebb.

A másik jó választás a kanál póz. A behatolás nem annyira mély, valamint így lehetősége van a mellekkel és a csiklóval foglalkozni, amíg a partnernő hozzászokik a mérethez.

3. Uborka

Átlagos hosszúság és szélesség és ez a méret a tövétől a makkig drámaian nem változik. Ez az uborka. Ha ilyennek a büszke tulajdonosa, akkor megtapsolhatja magát. Ez a hímvesszőfajta minden pózhoz és helyzethez alkalmazkodik.  Mert univerzális.

Uborkák

A kemény és egyenletes hímvessző jelentős erezettel a nő számára a kielégülés biztosítéka

Akcióterv:

Lapozzák fel a Káma szútrát és válasszanak bármit, ami Önnek és a partnernőjének megtetszik. Az anatómia ebben az esetben nem állja útjukat. Mégis talán egy pszichológiai trükk jó tanácsként. A férfiakat a látható szexuális ingerek izgatják fel.

Tehát bármelyik póz esetén, amikor a nő a keze ügyében van, a hímvesszője hosszan tartóan keményebb lesz. Ez mindkettőjük számára jobb szexet jelent. Ötletnek kiváló a kutyapóz tükör előtt állva. A fenék és a mellek együttes látványa megfizethetetlen.

4. Mini uborka

Ez a hímvesszőtípus a férfiak nagyon kis százalékának van. A szakemberek mikro hímvesszőnek nevezik, ami a merevedéssel együtt 3 centiméter. Valószínűleg ez a mini változat az alacsonyabb tesztoszteron szintnek köszönhető a fejlődés valamelyik szakasza során. De ilyenkor sincs ok aggodalomra. Kis bohóccal is nagy színházat lehet játszani.

Akcióterv:

Igyekezzen mindig olyan testhelyzetben lenni, ami lehetővé teszi a mély behatolást. Jó tanács, tegyen a nő feneke alá párnát és a lábait tegye fel egészen a válláig. Ez a misszionárius póz mélyen behatoló változata.

A másik nagyszerű póz, amikor a nő négykézláb van és Ön fölé áll és így a csípőjét közelebb húzhatja magához. Úgy is mondhatnánk, hogy ez a módosított eke póz a Káma szútrából.

További nagyszerű hímvesszőformák és előnyeik

 • Rakéta – a töve vastag, a hegye keskeny – a kutyapóznál a megfelelő
 • Kolbászka – vastag és rövid – hatásos, mivelhogy a hímvessző szélessége izgatóbb, a hosszúsága nem annyira
 • Banán – enyhén görbült hímvessző – a megfelelő testhelyzet esetén nagyszerűen izgatja a G-pontot

Mi van akkor, ha a hímvessző nem elég vagy nem áll fel rendesen?

Megtörténhet, hogy partnernőjének kisméretű hímvesszője nem elegendő az ingerléshez. Biztos lehet benne, hogy itt hamarabb pszichológiai csalódásról van szó a nőknél. Tekintse meg az alábbi tényeket:

Hüvely fajták

Minden nőnek más a hüvelye. Mindig található olyan, akinek „passzol“ az Ön hímvesszője. Fontos, hogy keresse, és ne adja fel

A kézi és orális ingerlés

Ha a partnernőnek gondot okoz a méret, vagy Önnek a merevedés, sejtheti, hogy vannak más lehetőségek is. Eljuttathatja a csúcsra partnernőjét kézzel és szájjal is! Neki aztán mindegy, hogy milyen módon éri el. Ezzel a módszerrel eljuttathatja a boldogság határáig és a megkezdett dolgot a hímvesszővel fejezheti be. Ez különösen akkor a legmegfelelőbb, ha a korai magömléssel van problémája

TIPP: A magömlés 6 leggyakoribb zavara. Szenved valamelyiktől?

 Szexuális segédeszközök akcióban

A kis hímvesszővel rendelkező férfiak a vibrátorral növelhetik az önbizalmukat és nem kell szoronganiuk az elégtelen behatolástól. Mindenesetre bárkinek a hasznára válik.

Gyakran megesik, hogy a szorongás a kis hímvessző vagy a képtelenség miatt lehetetlenné teszi a merevedést. Az eddig említett módszereken kívül, máshogyan is lehet segíteni magunkon!

Az legutóbbi idők fantasztikus újdonsága a közösülés előtt hüvelybe behelyezett vibrátor. Rezgése ingerli a csiklót is és a hüvely belsejét is. Így a közösülés mindkettőjük számára intenzívebbé válik.

A LEGJOBB 5 kedvelt szex póz a nők szerint

Kikérdeztük a nőket, hogy szóljanak hozzá a pózokhoz. Eredményképpen itt van a legjobb öt póz női szempontból.

5. hely – Kanálpóz

Kellemes oldalt fekvő póz és hozzáférés a test megfelelő pontjaihoz. Petra elárulta nekünk: „Nincs szebb módja az ébredésnek, mint ebben a pózban“.

4. hely – Misszionárius

Ebben a pózban soha nem lehet csalódni. Előkelő helyet foglal el a pózoknál egyszerűsége miatt. És közöttünk is a leggyakoribb póz, főleg, ha először csinálják.

3. hely – A mágikus 69-es szám

Az “ahogyan te nekem, én is úgy neked“ ebben a pózban kétszeresen érvényes. A nők imádják, ha ott lent nyalják őket. És jutalmul ugyanilyen örömben részesítik Önt is.

2. hely – Lovaglópóz

Több előnye is van annak, amikor a nő felül van. Először is nem nagyon kell megerőltetnie magát és gyönyörködhet a nagyszerű látványban. Másodszor a partnernő diktálja a behatolás tempóját, szögét és mélységét, valamint a csikló izgatását. Egyértelműen ez a legjobb póz az orgazmus elérésére!

1. hely – A GYŐZTES PÓZ – Kutya póz

A pózok közül egyértelműen bajnok a kutyapóz. Ez a fantáziát felpörgető póz a nyerő. Mindegy, hogy a nő négykézláb van, vagy közben hason fekszik összezárt lábakkal, esetleg a zuhanyozóban állva. Bizonyára ezt a pózt nem lehet elbaltázni.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

 • 60 percen belül kifejti hatását
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Megfizethető ár
 • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
 • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Mindenekelőtt a nők értékelik, ha látni Önön, hogy a szex velük jó, hogy figyel rájuk és hogy az adott pillanatban velük vannak. Ezek magasan felülmúlnak bármilyen pózt.

5/5 - (1 vote)