Fisting különleges tippek a hüvelyöklözéshez

A fisting a szexuális tevékenységek egy különleges fajtája. Fist = angolul ököl. Ez az ököl vagy az egész kéz hüvelybe vagy a végbélnyílásba való behatolását jelenti.

Az újoncoknak ezen a területen a fisting meghaladhatja a testi és lelki erejét. Ez a tevékenység nagyon kellemetlen lehet. Lazán kell hozzáállni és főleg jó csúszást biztosítani.

verywell.com weboldal szerint bármiféle konkrét cél nélkül kéne kiviteleznie. Ellenkező esetben társát olyan határok felé tolhatja, ahová az nem akar eljutni.

Ez a technika az ujjazáshoz hasonlít. Viszont a kivitelezése valamivel igényesebb. És a kockázatok is nagyobbak. Tekintettel a kéz méretére nagyobb a kockázata a finomszövetek és a nyálkahártya elszakadásának vagy megsebzésének.

És így lehetőség nyílik szexuális úton terjedő betegségek átvitelére is. A szövet apró repedésein keresztül ezek a betegségek nagyon könnyen átjutnak.

A fistingnél szigorúan be kell tartani a biztonsági szabályokat, a megfelelő technikát és türelmesnek kell lenni. A jól kivitelezett fisting időt igényel.

Női kéz

A fistingnél az öröm forrása a kéz. A sima, ápolt és tiszta kéz, amelyik kitölti a hüvelyt és a végbélnyílást

Miért nyomnak az emberek a nyílásokba olyan nagy dolgot, mint egy egész ököl?

A különféle szexuális orientációval rendelkező emberek az egész világon hódolnak a hüvelyi és az anális fistingnek. Ezt a technikát az ellenkező és az egynemű személyek is végezhetik. Rendszerint a szexualitás magasabb szintjeit kutató emberek és a BDSM rajongók alkalmazzák.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

Az anális ingerlés kedvelői nagyon jól ismerik az érzést, amikor ujjak vagy a hímvessző a fenékben vannak. Az anális fisting az egyik legszélsőségesebb megnyilvánulás, amikor az egész ököl és kéz a végbélnyílásba kerül. Hasonlóan a hüvelyi technikákhoz, nem éppen kezdőknek való dolog. Tökéletes előjátékot és gyakorlást igényel. Ez a fisting összes fajtájára érvényes.

Egyértelműen nem egy sokak által keresett tevékenységről van szó. Sokan féltik a biztonságukat és az egészségüket, tehát olyan dologról van szó, amibe semmiféleképpen sem szabad senkit belekényszeríteni. Mindenkinek joga van nemet mondani.

VIDEÓ: A hüvelyi fistingnél soha ne használja úgy az öklét, mintha verekedni akarna. Az ujjhegyeit gyengéden tolja be a hüvelybe és lassan haladjon tovább. Tegyen ugyanígy az análisnál is.

A fisting kockázatai

Gumikesztyű

A fistingnél alapvető segédeszköznek számít a gumikesztyű

A fistingnél nagyobb a kockázata a nemi betegségek közvetett átvitelének. Az átvitelhez rendszerint valamilyen tárgyon keresztül kerül sor (kéz, ujjak vagy műanyag utánzataik).

Különféle szexuális úton terjedő organizmusok élhetnek a kézen vagy a körmök alatt. Az átvitel kockázata állhat fenn az ujjak, kezek behatolásakor vagy a körömmel való karcolás során. A fisting minden esetben a legnagyobb kockázattal jár.

Az ok a szövetszakadás nagyobb valószínűsége. A mikro- és nagyobb repedések növelik az átvitel valószínűségét. A türelem és az elegendő mennyiségű síkosítás a minimálisra csökkenthetik a kockázatot.

A gyakorlati megoldáshoz latex vagy nitril kesztyű használatát javaslunk. Így saját magát és a társát is védi. A hosszú körmöket, elsősorban nők esetében, be lehet vattapamacsokba csomagolni és tapasszal beragasztani. Ezután lehet a kézre felhúzni a kesztyűt, amivel megelőzheti annak az elszakadását.

A kesztyű nagy mértékben csökkenti a karmolás kockázatát. A repedések és karmolások növelik a fertőzések terjedését. Ez a hüvelyi és anális sérülésekre is vonatkozik. Ugyanilyen kockázatnak van kitéve a fistinget végző személy is. Bármilyen seb a kézen biztos veszélyforrás!

ANÁLIS FISTINGRE KÉSZÜL? Akkor szüksége lesz a „megtisztulásra“ anális zuhany formájában. Jó minőségű és biztonságos anális zuhanyt ajánlunk, ami kellemes anyagból készül.

Análzuhany

A kitisztításán kívül kellemesen ingerli a végbélnyílást, tehát önmagában is egy erotikus játékszer

Hosszú körmök, gyűrűk és más akadályok kizárva

Nem megfelelőek a gyűrűk és a levágatlan körmök. Ezek is növelik a sebesülés kockázatát. Hogy minden simán menjen, javasoljuk, hogy ne nyomuljon, hagyja, hogy a befogadó személy vezessen és az egész idő alatt jelen legyen a kommunikáció.

Nem kívánatosak a baktériumok és a nemi úton terjedő betegségek. A körmök alatti terület nagyon piszkos! Ezért a behatolás előtt ügyeljen a következetes kéz higiénére. Az akció után a kesztyűt azonnal dobja ki. Javasolja egy tanácsadó az anonim szex-tanácsadóból

A gondatlan kezelés az anális fisting során a fertőzést egészen a hasig viheti. Főleg abban az esetben, ha a kéz vagy a kesztyű a szájjal kerülnek érintkezésbe. Legyenek óvatosak a fertőzés terjedésével bármiféle tárgy által (a síkosító gél tubusa és hasonlók)!

Legyenek óvatosak az olajos alapú síkosítók használatakor. Ezek ugyanis az óvszerek szilárdságát tönkretehetik. Így megbízhatatlanokká válnak a betegségek és a terhesség elleni védelem szempontjából!

TIPP: A repedések és sérülések megelőzése érdekében a szexuális életüket éppen elkezdő lányok kerüljék a fistinget. Ez a technika inkább a tapasztaltabb hölgyek számára megfelelő.

Mi olyan vonzó a kézen a hüvelyben és a végbélben?

Hogy megtudjuk, miért érdekli az embereket a fisting, utánanéztünk a neten és a fórumokon az érdekes nézeteknek. Romana a thoughtcatalog.com oldalon ezt írta:

Emlékszem arra a pillanatra, amikor először merítette belém valaki az egész kezét. Képes volt arra, amire mások nem. Az egész kezet magamban érezni fantasztikus érzés volt. Az öröm, a fájdalom és az endorfin édes keveréke egyben. Azóta odavagyok a fistingért.

Forgó kéz

A hüvely a kezdetekben nem igazodik a szélsőséges megterheléshez. Főképpen az első néhány próbálkozás után valószínűleg a fáradtság tipikus jeleit fogja magán tapasztalni. Mint egy megerőltető edzés után

Sok lány és nő leírja, hogy a legjobb dolog a fistingben a kitöltöttség érzése, amit a normális szexnél nem élnek át. Ráadásul a kézzel nem is kell nagyon mozogni. A kitöltöttség érzése már önmagában elég. A fistingnél a végbél rengeteg idegvégződésének az ingerlésére kerül sor és a nőknél a kéz közvetetten hat a G-pontra.

Az anális fisting előtt ne feledje az anális zuhanyt, amely „kipucolja“ az összes szennyeződést és a szex így sokkal higiénikusabb.

Nem kéne a fistingnek tabunak lennie?

A legtöbb ember tabuként fogja fel. A pornófilmekben sem találkozunk vele, pedig ennek az elhajlásnak is megvannak a rajongói. A merészebb szex kedvelői és a szexuális kisebbségek tagjai ellenben nagyon is jól ismerik.

Amikor Jenny Jamesont, a népszerű pornószínésznőt megkérdezték, hogy a hímvesző vagy a kéz a jobb, azt válaszolta: „Ezt a két dolgot nem lehet összehasonlítani. A hímveszőt és a kezet is teljesen másképpen érzem magamban.”

Hasonlóképpen reagált arra kérdésre, hogy a fisting után a hüvelye jobban van-e kitágulva: „Egyáltalán nem. A fisting inkább olyan, mint a jóga, ami a medencefenék izmait erősíti. Az izmok sokkal rugalmasabbak lesznek. Két órán belül minden visszatér az eredeti állapotába.“

A tapasztalatok szerint a legrosszabb szakasz a kéz ökölbe való szorítása és a hüvelyfal kezdeti ellenállásán való áthatolás. Ugyanez vonatkozik az anális szexre is. Az emberek ezt a pillanatot a bizalom összeomlásához hasonlítják. Egyébként csak hinni kell és legyőzni a kezdeti nagyon furcsa érzést.

Le kell győzni a félelmet, hinni kell és lélegezni. Jutalomként érkezik az ellazulás, és a kölcsönös intimitás és sebezhetőség fokozódó élvezete.

A nők tapasztalatai a fistinggel

11 éves monogám kapcsolat után a barátnőmmel sokfajta dolgot kipróbáltam. Nem volt kivétel a fisting sem. A tanácsom egyszerű. Nagy mennyiségű síkosító és türelem. Ez olyan dolog, amit nem lehet siettetni. Az öklét egy másik személybe nem lehet csak úgy belevágni. Samantha (44) – leszbikus

Szeretem a kitöltöttség és nyomás érzését a fisting során. Semmi sem hasonlít ehhez az érzéshez. A kezünk a legjobb szexuális segédeszköz. Gyakran hagyják figyelmen kívül vagy csupán az előjátékhoz használják őket. Pedig ez egy nagyszerű módszer a társunkhoz való intim közeledésre. Ráadásul egy halom pénzt megtakarítanak a drága szexuális játékszer helyett. Andre Shakti – pornószínésznő és fisting tanár

A fisting számomra mindig nagyon mélyreható szexuális élmény. Az egész a kitöltődés ünneplése. Ennek egy lassú és fokozatos folyamatnak kéne lennie. Semmiképpen se siessenek. Fontos, hogy a befogadó személy megfelelő mértékben fel legyen izgulva és fel legyen készülve. Alapvető a kommunikáció és a visszajelzés. Mindig tudnia kell, hogy mikor kell megállni és mikor lehet folytatni. Carol Queen, PhD, a The Sex & Pleasure Book: Good Vibrations Guide to Great Sex for Everyone című könyv társszerzője

Hogyan csináljuk a fistinget? 10 tipp a kockázatmentes örömszerzésre

Ha már idáig eljutott az olvasásban, biztosan van valami elképzelése a fistingtről. Megértette, hogy nem csupán szórakozás és bizonyos szabályokat és felkészülést igényel. Szó sincs arról, hogy csak úgy valakinek a hüvelyébe (végbélnyílásába) kézzel belecsapnánk.

VIDEÓ: Sydney Lee részletes videó útmutatója

A megfelelő fistinget nem lehet kivitelezni rengeteg síkosító, kivételes ellazulás és felizgulás nélkül. A kisebb kéz sem rossz dolog. Tekintsük meg együtt összefoglalásképpen a legfontosabb pontokat:

 • Minden a testalkaton múlik.

Az egész kéz befogadására az emberek csak bizonyos körülmények között képesek. Minden a testalkatuktól függ. Bizonyos emberek a test felépítésük miatt nem képesek befogadni az egész kezet. De ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem lennének rá képesek. Csak a kéz túl nagy nekik. Másoknál, ezzel ellentétben a fisting probléma nélkül kivitelezhető, akár két kézzel is.

 • Készüljön arra, hogy az üzletben az összes síkosítót meg fogja venni.

Ha még úgy is gondolja, hogy a kézre és nemi szervekre elegendő mennyiségű síkosítót használt, nem biztos, hogy elég lesz. A szilikon alapú síkosító használatát javasoljuk. Sokkal jobb a csúszása, mint a vizes alapúnak és a fistinghez elég sűrű. Szánjunk elegendő időt a kísérletezésre és pihenésre drága partnernőnkkel. Ez nem lesz egy gyors menet. Kisebb segédeszközzel próbálja őt tágítani, mielőtt az ököl mellett döntene.

 • Tegyen alá törülközőt. Ugyanis sok lesz a nedvesség.

Elővigyázatosságból tegyenek maguk alá sötét törülközőket. Tekintettel arra, hogy mennyi síkosítót fog használni, az ágynemű 100 %-ban nedves lesz. Jobb szárazon és kényelemben lenni.

 • Gondosan készítse elő a kezét.

Ha komolyan gondolja a fistinget, akkor a körmei legyenek rövidek, legömbölyítettek és simára reszeltek. Kezei legyenek frissen megmosva, karcolások és horzsolások nélkül. A körmök ne legyenek lakkozva (a lakk a testbe juthat). A fistinghez latex vagy nitril kesztyű használatát javasoljuk. A szex boltban speciális fisting kesztyűt is beszerezhet. Mindkét résztvevő biztonságáról gondoskodik és a síkosító is tovább kitart.

 • Ne használjon érzéstelenítő gélt!

Sok anális gél érzéstelenítőt tartalmaz, ami elnyomja a fájdalmat. De a használatuk nem jó ötlet. Ezek a gélek eltompítják az érzékeket és elnyomják a kellemetlen érzéseket. Jó oka van a fájdalom érzésének, ugyanis megvéd a sérüléstől. A fistingnél butaság elkerülni.

Csakis a fájdalom érzése során tudunk időben megállni és megelőzni a sérülést, tehát a síkosító vásárlásakor nézze meg a címkét. Esetleg fogadja meg az eladónők tanácsát.

 • Kezdők figyelem! Minden lépésnél kommunikáljanak

Az íratlan szabály érvényes. Jól érzem magam = elmondom. Ez érvényes a kellemetlen érzésekre is. Javasoljuk, hogy egyezzenek meg egy biztonsági szóban, ami az azonnali leállást fogja jelenteni. A megfelelő kommunikáció növeli a partnerek közötti bizalmat és jelentősen csökkenti a baleset és a nem kívánt sérülés kockázatát.

 • A partnernőjét előtte nagy mértékben fel kell izgatni.

Ez nem az a szex, amikor az előjátékot teljes mértékben fel szeretné gyorsítani. Tehát szánjon rá időt. Használjon kisebb játékszereket vagy az ujjait. Annyira, hogy a társát megfelelően felkészítse az akcióra.

Lényegében minél jobban fel lesz izgulva, annál nagyobb, szélesebb és nedvesebb lesz. Ez természetesen az egész akció menetét megkönnyíti. Az egész öklét sokkal könnyebben belejuttathatja, ha elérkezett az ideje.

TIPP: Nem csak a partnernőt kell megfelelően felizgatni. Egy jó fistinghez jól jön egy nagyszerű szex is. Ehhez kulcsfontosságú a merevedés. Hogy 100 %-ban kitartson a fisting alatt is ajánljuk a Boom-Boom vagy a Diablo elnevezésű merevedést és libidót serkentő készítményeket egy órával a szex előtt a jobb élmény érdekében.

 • Fokozatosan adja hozzá az ujjakat

Az előjáték eleje ugyan olyan, mint a klasszikusnál. Mindegy, hogy az ujja a fenékben vagy a hüvelyben van. Először mindig csak eggyel kezdje. Aztán fokozatosan adja hozzá a többit is.

Addig a pillanatig várjon, amíg a nyílás mind a 4 ujját befogadja. Aztán kialakíthatja a jellemző „kacsafejet“. Tehát a mutató-, a gyűrűs és a kisujjat a középső ujj alá helyezi. Ehhez még hozzáteszi a hüvelykujjat, tehát a kezéből egy nagy „csipeszt “ alakíthat ki.

Az így kialakított kezével hatol be. Ezen a ponton szeretné az ízületeit is átjuttatni a hüvely vagy a végbélnyílás kezdeti ellenállásán keresztül. Mivel a kéz keményebb, az áthatolás könnyebbé válik. A kezdeti áthatolást követően már lesz tere. Aztán könnyebb lesz ököllé alakítani a kezét.

 • Ízületeit használja kezének különleges részeként.

Gyakran nehezen sikerül átjuttatni az ízületeit a hüvelybemenet kezdeti ellenállásán keresztül. De amint a kéz átjut, az ízületeit mozgathatja előre és hátra. Valamint nagyszerűen alkalmazhatóak a hüvely belső részének a nyomására. Elsősorban a csiklóra és a G-pontra.

A haladóbb technikával az ízületek hatnak a hüvelybemenet szélére. Ekkor majdnem kijön a hüvelyből, de rögtön vissza is tér. Ez a technika nagyon közkedvelt a haladó hüvely fisting rajongók körében.

 • Mennyi dolgot lehet csinálni a fisting alatt? Lényegében elég sokat.

Drága partnernőjében tartózkodik. Most lehet kísérletezni. Forgathatja az öklét, az ujjaival apró mozdulatokat csinálhat. Mozogni és izgatni az ízületeivel minden irányban. És ne feledkezzen meg az ismételten nagy mennyiségű síkosító használatáról. Bármikor, amikor szükséges.

 • A fistinget követően az illetőnek olyan érzése lehet, mintha lefutott volna egy maratont és egy hétig nem fog tudni leülni.

Aki átél egy fistinget, számolnia kell az esetleges következményekkel. A hüvely és a végbél pár nappal az akció után különösen érzékeny lesz, akár fájhat is. Ez főképpen egy vagy két nappal a fisting után valószínű.

Kulcsfontosságú az elegendő mennyiségű síkosító. Nem szabad siettetni. Az akció előtti és utáni folyadékbevitel betartása biztosítja a további kényelemérzetet.

A fisting kellemetlen része lehet a vér is. Ez attól függ, hogy mennyire vad a szex. Némely esetben függ az adott személy hormonkezelésétől (a hormonok megváltoztathatják a szövetek érzékenységét). Mindenesetre a vérzésnek rövid időn belül el kell múlnia.

Sérülések a fisting során viszonylag ritkán következnek be (figyeljünk oda a méheltávolításon és hüvelyplasztikán átesett személyeknél). Ha a vérzés nem áll el, azonnal forduljanak orvoshoz.

OLVASSA MÉG EL: Mire utal a vérzés a hímvesszőből és a hüvelyből közösülés után? 

 • Az akció után a partnernőjéből nagyon lassan távozzon.

Sok tapasztalatlan ember hajlamos az orgazmus után azonnal kihúzni a hüvelyből vagy végbélből az öklét. Ez nem igazán jó ötlet, mert ebben a pillanatban a befogadó személy számára ez nagyon fájdalmas lehet.

A kezet jobb bent hagyni és a másik kézzel a hüvely külső részeit masszírozni. Így ellazulnak az izmok és a kezet könnyebb kivenni.

Nagyszerű ötlet, ha hagyja a partnernőjét, hogy vibrátorral izgassa magát és Ön a kezét fokozatosan, feltűnés nélkül kiveszi. A nő elégedett lesz, nem lesznek kellemetlen érzései. A jövőben nagyszerű és szórakoztató élményként fog emlékezni a fistingre.

A fistinggel lassan, óvatosan és gyengéden

A fisting egyértelműen olyan technikák közé tartozik, amit néhány ember egész élete során ki sem próbál. Ebben szerepe van az érdektelenségnek vagy a testi korlátoknak. Viszont néhányan erre születtek. Ösztönösen keresik. A kezdetektől fogva 2 ujjnál többet szeretnének magukban érezni.

Mások elutasítják. Van, aki NEMet mond, amíg ki nem próbálja. Romana a thoughtcatalog.com weboldalról így emlékezik:

Egy buliban találkoztam egy lánnyal, aki azt állította, hogy nála a fisting nem lehetséges. Egy órával később egy kis kézzel rendelkező nő segítségével megtörtént. Akárhányszor, ha találkozom vele, mindig elmondja, hogy mennyire megváltoztatta az életét az a bizonyos este. Hogy mennyire akarta és szüksége volt rá és hogy nem bír betelni az érzéssel.

Proerecta a Merevedés.com ajánlásával

Mi is egyetértünk abban, hogy a hüvelyi és anális fisting nem felel meg mindenkinek. Valószínűleg az egyik legerőteljesebb szexuális élményről lehet szó, amit az ember élete során átélhet. Ha van hozzá mersze és gusztusa, akkor bátran vágjon bele.

OLVASSA EL: A szado-mazo technikák, mint az emberi szexualitás „sötét“ oldalai. Van hozzá mersze? 

5/5 - (4 votes)