Szex sátorban – 10 LEGJOBB póz kiránduláson

Nincs annál jobb érzés, mint kimenni a természetbe, felállítani a sátrat és élvezni a szexet. Hovatovább egyre többen menekülnek el a városból és keresik a történelem előtti gyökerekhez való visszatérést. A természet az a hely, ahol a férfi újra átérezheti az ősrégi férfierőt. 

Friss levegő, új és ismeretlen környezet. Ezek ébresztik fel bennük a védelmi ösztönt. Az emberek ugyanis tudat alatt keresik a spontaneitást, kalandot, rejtélyeket, feszültséget és bizonytalanságot. A tesztoszteron szintje emelkedik. Ideális feltételeket teremtve a nem hétköznapi szex számára. Ez mind semmi ahhoz az érzéshez képest, hogy a szerelmeseket bármikor valaki esetleg tetten érheti.

Kemping

Nincs annál jobb érzés, mint kitekinteni a sátorból egy tökéletes menet után

A sátoros szexhez válasszanak kietlen helyeket

A hely kiválasztása alapvető dolog. Magyarországon is léteznek túlfűtött kempingek, olyanok számára, akik csak most kezdik a kempingezést és a szexuális kalandjaikat szeretnék a természetben „piszkosan“ is kipróbálni.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Itt minden polgári felszereltség és a civilizáció elérhető távolságban van számukra. Tehát megfelelő a városi férfiak és a hölgyikék számára is. Romantikus hely kiválasztása itt azért nehezebb lesz. Nem jó ötlet a sátor bejáratát söröző bajnokok vagy egy techno-rajongókkal teli lakókocsi elé felállítani. Persze vannak magamutogatók, akiknek az ilyen feltételek megfelelnek. Vannak, akik vonzónak találják a mozgó sátrat és a hangos nyögéseket éppen a járókelők előtt.

Ezzel ellentétben még a csendesebb párok is a játszadozások hevében megfeledkezhetnek arról, hogy egy kicsivel odébb tőlük mások is vannak. A romantikus megvilágítás jó dolog a hangulathoz, de a sátor vékony falai a történéseket kivetítik akár olyan hatásosan, mint a kínai árnyjátékok. A szerelmes sóhaj, az eltompított felkiáltás és a szexuális játékszerek hangja a sötétben könnyebben terjed, mint ahogy az első pillantásra tűnik.

Inkább kalandozzanak a kempingen kívül

Akik csendesebb helyre vágynak, azoknak a kempingben nehezebb dolguk lesz. Azok a párok, akiknek nem okoz gondot a természet, nagyobb szabadsággal rendelkeznek. A felkelő és a lenyugvó nap látványa ideális a megfelelő hangulat megteremtéséhez. A pár jobban elengedi magát és könnyebben felszabadul. A szerelmesek ténykedését ugyanis legfeljebb az állatok vagy egy eltévedt vadőr leshetik meg.

A sátorban a párnak nemcsak a szexuális pózokat kell kezelniük. Nem kevésbé fontos szempont a megfelelő pózba való elhelyezkedés. A legromantikusabb élmény érdekében a párnak a legtöbbet kell kihoznia a hely adta lehetőségekből.

Napfelkelte, fényes csillagok, örvénylő hegyi patak. Ezek mind a megfelelő hangulat megteremtésének a feltételei. Csak a jó helyet kell kiválasztani. Választhatnak olyan csendes helyet az erdő szélén, hogy a sátor bejárata a gyönyörű természet látványa felé nézzen. Amennyire az intim megvilágítás nem kívánatos egy kempingben, a sötét erdőben ez a fény tökéletes lesz.

A lehetséges hajlék helyét jobb, ha felállítása előtte megvizsgáljuk. A párnak meg kell bizonyosodnia arról, hogy nincsenek ott kövek vagy földől kiálló fadarabok. Puha és sima helyet kell választani. Ha nincs ilyen, akkor előkerülhet a lapát, egy kis földmunka és fizikai bemelegítés a szex előtt csak jót tehet. Ez még mindig jobb megoldás, mintha egy kő- vagy fadarabbal a fenekünkben végeznénk.

VIDEÓ: Rejtett kamera szórakozásból – szex a sátorban

A sátor átváltozása szerelmi fészekké

Sok ember számára a szex a mennyországba vezető út. Fontos az isten és istennő számára, hogy szerelmük oltára készen legyen. Elegendő néhány trükk a változtatásra és a sátor a szerelem templomává válik. És ez nem is olyan nehéz. Ezért a vásárlásnál inkább nagyobb sátrat válasszanak. Legalább három személyes legyen a sátor, amibe befekhetnek. Sőt a négyszemélyes a tökéletes. Még akkor is, ha végül valószínűleg csak ketten fognak benne hancúrozni.

Nagyobb számú ember esetén nyugodtan válasszanak 8 – 12 személyeset. Fontos a tér. Minél több a hely, annál jobb. A nagyvonalú játékosok olyan sátrat vesznek, amelyikben fel lehet állni. És ki tudja, talán a sátorba egy egész ágyat is bevisznek.

Valami alulra

Ha az utazás során elbírják, kitűnő kiegészítők a párnák. Vigyázat a felfújható matraccal. Gondot okozhat, főleg a vadabb szexnél. Ebben az esetben okosabb megoldás a jóga szőnyeg, a fekvőalátét vagy vastagabb pokrócok. Kényelmet biztosítanak és elválasztanak a kegyetlenül kemény talajtól.

Mit vegyünk fel

Nem tartjuk jó ötletnek a hálózsák nélküli sátrazást, ahogyan a fekvőalátét nélkülit se. Főként a hidegebb évszakokban. A játszadozó párok számára a kétszemélyes hálózsák a megfelelő. Viszont nincs mindig kéznél. A kereskedelemben találhatóak négyzet alakú hálózsákok, amelyeket egy nagyobb hálózsákba bele lehet helyezni és cipzárral össze lehet őket kapcsolni. A hálózsákban ott a helye egy törülközőnek vagy pokrócnak. Így lehet biztosítani, hogy a nedvek oda kerüljenek, és ne a hálózsákra.

A szervezés elengedhetetlen. A legjobb, ha minden rendbe van rakva és könnyen hozzáférhető. A kimondottan igazi turizmusra vágyó szerelmesek az autót nagyra értékelik. Ebben mindenféle fontos dolgot tárolhatnak és egy erős mentsvárnak számít szerelmi fészkükhöz közel.

TIPP: 13+1 szerelmi póz kicsi és nagy autóba

Szex sátorban

Vigyázzanak a sátor nem megfelelő megvilágításával és a hangokkal, amik zavarhatják a kemping lakóit

Szex segédeszközök a sátorban

Nedves törlőkendők

A kempingezés egyet jelent azzal, hogy gyakran tetőtől talpig koszosak leszünk. Ezért jó, ha víz közelében vagyunk, ahol meg lehet fürödni. A sátor tisztasága és illata alapvetően fontos. Ha a fürdés nem megoldható, a nedves törlőkendő vagy a higiéniai spray is megteszi.

Nekik köszönhetően könnyedén eltávolítjuk a napozó krém maradványait, az izzadságot, rovarriasztót és más nyalánkságokat. A nem kívánt szennyeződések eltávolítása így sokkal egyszerűbb. Jó a sátor tisztaságára gondolni, mielőtt a szerelmesek magukra cipzárazzák az ajtót. A jó hangulat és a szex érdekében ezt a szabályt jó betartani.

Az óvszerek

Az óvszerek minden sátoros játszadozás nélkülözhetetlen tartozékai. De nem csak az egyértelmű okok miatt – nem lesz gyerek, nem lesz betegség. Egészségügyi okai is vannak. Az óvszerrel tiszta munkát végez és a takarítás az akció után is sokkal könnyebb. Nem kell nedvességben és kényelmetlenül elaludni.

Hordozható napelemes zuhany

Az ínyencek számára ez luxus. Elég a zuhanyt vízzel feltölteni, megfelelő helyre felakasztani és kész is a zuhany. A pár megmosakodhat akció előtt és után is. Esetleg már a zuhany alatt is megkezdhetik az akciót.

A síkosító gél

A síkosító gél nem csak a hálószobában hasznos. A fák között is hasznát vesszük. Főleg a poros vidéki környezetben lehet a szex fájdalmas. Az utazás utáni kiszáradást is hozzászámíthatjuk. A síkosító a hátizsákban nem foglal olyan sok helyet. Helytakarékossági szempontból olyan gélt válasszunk, amit egyben a masszázshoz is felhasználhatunk.

Ilyen célból a kókusz olaj tökéletesen megfelel. Nincsenek illatosított összetevői és teljesen természetes. Fölöslegesen a nemi szerveket nem fogja ingerelni.

Rádió

Amint azt már fentebb említettük, a párnak nincs mindig saját magánélete. És a szex nem igazán tartozik a csendes dolgok közé. A rádió, az MP3-as lejátszó hangszóróval jó választásnak tűnik. A jól kiválasztott zeneszám elfedi a hangokat, amelyek nem tartoznak az idegen fülekre. Ráadásul a szerelmespárt is a megfelelő hangulatba hozza.

Különleges megvilágítás

Ha már lehetséges és nem teszik közzé, az intim megvilágítás a helyes döntés. Sötétben ez elég unalmas, nem? Némelyeket vonzanak a romantikus gyertyák, de a sátorban és a könnyen lángra lobbanó anyagok mellett … nem igazán jó ötlet. Mostanában a legjobb megoldásnak a LED lámpák számítanak. Könnyedén akkumlátorhoz csatlakoztathatóak és a sátorban bárhová elhelyezheti. A szín kiválasztása csakis a szerelmeseken múlik.

10 póz a sátoros szexhez

Néhány ember számára a kinti szex valóságos afrodiziákum. Mások számára ez rémisztő ötlet. Az energia és a nedvek sem úgy áramlanak, mint ahogy kellene. Valamint problémát okozhat a kevés hely a sátorban.

A túlságos vadulásnál a pár beletekeredhet a rudakba és a ponyvába. Első számú szabály: takarékoskodás a mozdulatokkal. A póz helyes kiválasztása egyike a legalapvetőbb szempontok közül azért, hogy a pár teljes mértékben kiélvezze a természetbeli szexet.

Kanalak

A pózok közül nem mindegyiket teremtették kis helyen való játszadozásra. A sátoros szexnél az egyértelmű kedvenc a kanalas póz. Évek óta bevált. Mindig alkalmazható, amikor szabad tér luxusnak számít. A szerelmesek mindketten az oldalukon fekszenek és a férfi hátulról hatol be a nőbe. A mozdulatok irányítása ebben a pózban nem nehéz. Ráadásul a közelséget figyelembe véve, nagyon bensőséges. Fokozza a romantikus élvezetet. Olyan pároknak ideális, akik kétszemélyes hálózsákban fekszenek.

Misszionárius póz

Ez a következő nagyszerű szex póz, amikor nincs fölösleges hely. A talaj viszont igen kemény tud lenni. A partner nagyon jól teszi, a partnernő feneke alá párnákat helyez. Nem csak azért, hogy kényelmesebb legyen, hanem hogy megemelje a medencefeneket. Ez erőteljesebb csiklóizgatást jelent, valamint sokkal nagyobb esélyt az orgazmus elérésére.

Lusta kutya

A legállatiasabb izgalom és helytakarékos. Hagyni a dolgokat lassabban és ernyedtebben történni. A lusta kutya póz olyan helyzetben kiváló, amikor kevés a hely. A klasszikus kutya póz változata azzal a különbséggel, hogy a partnernő a hasán fekszik és a férfi hátulról hatol belé. A közösülés takarékos és lassú mozdulatokkal történik. Ez a póz az anális szexnél is megfelelő és így a G-pont is izgatható.

INTIM TIPP: A szerelmes pár ennél a póznál nyitva hagyja a sátor ajtaját, hogy láthassák a csillagokat vagy a lángoló tüzet. Élvezetük egy új élménnyel gazdagodik és felejthetetlen lesz számukra. VIGYÁZAT! Nem javasoljuk túlzsúfolt kempingekben kipróbálni, sem ott, ahol hemzsegnek a szúnyogok!

Hajlított láb

A partnernő a hátán fekszik, aztán felemeli és begörbíti az egyik lábát. Így lehetővé teszi partnere számára, hogy oldalról hatolhasson belé. A póz nem különlegesen bonyolult. De jellemző rá, hogy hatással van a G-pontra, mert csak közepesen mély behatolás. Tehát ideális választás a sátor szűkösebb helyein. Az anális szex kedvelői is ebben a pózban megtalálják a számításukat.

Guggolva

A hátán fekvő nő magához húzza a térdeit és széttárja őket. A férfi fölé guggol és a karjait a partnernő feje mellé támasztja. Egyúttal a vállait a nő talpainak támasztja. A férfi számára ez a póz fizikailag viszonylag megerőltető, de nagyon izgató. A nő hüvelyének ebben a pózban nagyon erős a nyomása, tehát az izgatás nagyon erőteljes.

Kicsavart misszionárius

A nő ismét a hátán fekszik és széttárja a lábait. A partner a misszionárius pózhoz hasonlóan ráfekszik, de oldalra fordul. A partnernő egyik lába megtámasztja őt. A másik lábát behajlítja. És ezt a lábát átveti a férfi hátán. Ennél a póznál csak félig történik meg a behatolás, de a csikló masszázsa erőteljes lesz.

Kobra póz

Most a férfi fekszik a hátán. A nő hosszában ráfekszik és férfiasságát a combjai közé helyezi. Aztán a partnernő a kezeire támaszkodik és enyhén hátrahajlítja a felső testét. Ezt követően lassú izgató mozdulatokat tesz előre és hátra. Lassan izgatja partnerét egészen az öröm csúcsáig.

Szerelem a párnákon

Ez a póz akkor megfelelő, amikor az utazók még nem csomagolták ki a hálózsákjaikat. Ezeket a hálózsákokat a pár egymás után hosszában lerakja, így egy hosszú csövet alkotnak belőlük. A nő rájuk fekszik, a partner pedig rá felülről. A férfi lábai és kezei a hálózsákok mindkét oldalán vannak. Mivelhogy a nő magasított testhelyzetben van, így megváltozik a behatolás szöge. A magasításnak köszönhetően ez sokkal mélyebb.

A tantrikus háromszög

A partnerek szemtől szemben fekszenek egymással. A nő kezei a férfi nyaka köré fonódnak, a lábai a csípője körül. A szex lassú, majdnem álmosnak mondható. A nő gyengéden nekilökdösi a csípőjét a férfiénak és a lábaival egyre jobban magába húzza a férfit. A párnak fel kell izgulnia a feszültség határáig, aztán újra lenyugodni.

Ahányszor közeledik az orgazmus, az egyik partner abbahagyja a mozgást. A pár így egymás karjaiban alhat el. Bármikor, ha éjjel felkelnek, valamivel közelebb húzzák egymást. Az ilyen félig befejezett szex után a pár készen áll az akcióra. Életük legvadabb orgazmusa nem fog sokáig váratni magára.

A matracon

A felfújható matrac oltárian szórakoztató. A nő ráugrik a matracra és térdre ereszkedik. A fejét a karjai közé rejti, és kinyomja a fenekét. Aztán várja, hogy a férfi hátulról beléhatoljon. A férfi is odatérdel kissé széttárt lábakkal, hogy bírja az matrac féktelen mozgását. A többit a sorsra lehet bízni. Vagy kirobban a felfújható matrac és kirepül a partnernő alól, vagy épp ellenkezőleg nagyszerű ellenmozgást biztosít. Ez olyan kis szexuális orosz rulett.

VIDEÓ: Így fog kinézni az Ön sátorozása is? 

Néhány tipp a végére

Gondoljanak a biztonságukra is

Ez arany szabály. A sátoros szex lehetséges ismert partnerrel, de akár vadidegennel is. Ez a különféle fesztiválok és hasonló tömeges akciók tipikus esete. Óvatosnak kell lennünk bárkivel, aki túlságosan nagylelkű alkoholos üveggel a kezében, vagy más előnyöket kínál „csak azért“. Mindig okosabb elutasítani és védeni magunkat esetleg másokat a lehetséges problémáktól.

Akció utáni frissítő fürdő

A kiváló szexért nagy jutalom jár. Az izzadt és elhasznált testek szinte könyörögnek a közösülés utáni fürdőért. Ha a szerelmeseknek szerencséjük van, akkor zuhanyozók, folyó vagy halastó mellett sátoroznak és nincs gondjuk. A forró napokon a hideg víz kellemes jutalmat jelent a közös örömszerzés után. Felfrissíti, megtisztítja és lehűti a felhevült testeket.

Vigyázat a rovarokkal

Főleg a kullancsokra figyeljenek! A kullancsok eltávolítása nagyon kellemetlen az intim testrészekről. A szúnyogcsípés, a méh vagy erdei darázs csípése sem okoz nagy örömet.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Főleg csendesen!!!

A szexuális játékokat feldobhatjuk a Csöndkirály játékkal. A partnerek egymást figyelmeztethetik, egymás szájára helyezhetik az ujjaikat. Minden mordulás vagy hang kiadása szabályszegés. És mi van, ha valaki éppen hallgatózik? Ez a gyermekjátékokhoz hasonlatos, amikor a gyermekek titkolóznak a felnőttek előtt.

A sátoros játékokat más ingerekkel is gazdagíthatjuk. Az érzékek felerősítését elérhetjük a szemek bekötésével, érzéki masszázzsal vagy egy jégkocka segítségével a hűtőládából. A friss levegő, a szabad természet, az erdő közelsége az érzékeket és észlelést csiszolják és élesebbé teszik. Ezt nagyon jól ki lehet használni. A sátoros szex nagyban hozzájárul az állatias szexhez és a fantáziához. Megéri a sátorban játszadozni. Hiszen a nyár itt van a küszöbön. Itt az idő sátrat venni.

OLVASSA EL: Idén otthon marad? Kattintson és próbálja ki ezeket a pózokat a zuhanyban és a kádban!

5/5 - (1 vote)